Numar de inscrisi pe centre
-
bobi13
- senior

Re: Numar de inscrisi pe centre
da extraordinar....abia asteptam stirea asta sau ce...deci chiar isi bat joc
-
procust
- senior

trebuie sa-si faca si ei norma de articole
- Dixie
- senior

intrebare : trebuie sa retinem cat la % reprezinta nush ce chestie de la nush ce boala??? spuneti-mi ca NU... ca deja am capu calendar. ba e 90% , ba e 10-15 % si tot asa...

Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
-
procust
- senior

Nu cred, anul trecut era o chestie simpla ceva cu h. pylori, una la arsui parca si ceva pe la leucemie dar erau simple toate!
-
bobi13
- senior

deci pancreatita ii criminala...cu toate detaliile...

- Dixie
- senior

procust wrote:Nu cred, anul trecut era o chestie simpla ceva cu h. pylori, una la arsui parca si ceva pe la leucemie dar erau simple toate!
pfff, cand citesti la o tema, ti se pare logic, simplu , usor de retinut.... dar cand termini tema si treci la alta, si gasesti alte valori, iti vine sa te urci pe pereti... deci eu sper sa dea chestii simple, vb ta, gen H Pylori si UD/UG, si ... nu altele mai nereprezentative...
-
sms_mihai
- senior

Dixie wrote:procust wrote:Nu cred, anul trecut era o chestie simpla ceva cu h. pylori, una la arsui parca si ceva pe la leucemie dar erau simple toate!
pfff, cand citesti la o tema, ti se pare logic, simplu , usor de retinut.... dar cand termini tema si treci la alta, si gasesti alte valori, iti vine sa te urci pe pereti... deci eu sper sa dea chestii simple, vb ta, gen H Pylori si UD/UG, si ... nu altele mai nereprezentative...
Asta inseamna sa ai putine teme si alea date din tratate!
Normal ca in tratate este dat totul la nivel de amanunt, detalii, studii, procente. Cu adevarat reprezentativ insa poate ca sunt 2-3 pagini la fiecare tema. Vezi Colectia Hippocrate a francezilor.
Ar fi fost normal sa fi avut 150-200 de teme, dar din care sa se dea numai chestii esentiale (cum si sunt vreo 1/2 din intrebari, in schimb vreo 20% sunt absolut criminale, date dintr-un paragraf de tratat)
- DrG
- junior

mai dar ce v-ati pus pe invatat!
nu mai spune nimeni nimic...
nu mai spune nimeni nimic...-
bubitza
- senior

DrG wrote:mai dar ce v-ati pus pe invatat!nu mai spune nimeni nimic...
Pff ..eu nu...m-a obosit tema 47 la maxim si m-am pus la somn ...am dormit vreo 2 ore...acum ma apuc din nou de tiroida

- Dixie
- senior

DrG wrote:mai dar ce v-ati pus pe invatat!nu mai spune nimeni nimic...
ha ha... iaca zic eu : am terminat tep-ul. am facut si putinele teste de la el... acum fac testele de la spondilita care is multe, deci le compenseaza pe cele putine de la tep ... tu? ce faci?
- Dixie
- senior

bubitza wrote:DrG wrote:mai dar ce v-ati pus pe invatat!nu mai spune nimeni nimic...
Pff ..eu nu...m-a obosit tema 47 la maxim si m-am pus la somn ...am dormit vreo 2 ore...acum ma apuc din nou de tiroida![]()
spor... hai ca nu-i asa urata tiroida... gandeste pozitiv !
tre s-o termini tu pe ea, nu ea pe tine...
-
bobi13
- senior

am terminat cu greu pancreatita...acum is la ciroza, si pana la noapte vreau sa fac si litiaza urinara....

-
bubitza
- senior

Dixie wrote:bubitza wrote:DrG wrote:mai dar ce v-ati pus pe invatat!nu mai spune nimeni nimic...
Pff ..eu nu...m-a obosit tema 47 la maxim si m-am pus la somn ...am dormit vreo 2 ore...acum ma apuc din nou de tiroida![]()
spor... hai ca nu-i asa urata tiroida... gandeste pozitiv !![]()
![]()
tre s-o termini tu pe ea, nu ea pe tine...
..se pare ca m-a terminat ea pe mine la cat am dormit ...daaaarrr nu e problema ..am luat-o de la capat ..cu nervi, fara nervi..azi ma scap de ea!- canci
- elder

La raport!
era sa termin insuf cardiaca dar am facut o criza de nervi la ultimele 2 pag
am trecut la litiaza veziculara, frumos si simplu, vreau sa mai fac si litiaza urinara, poate sepsisul...
- DrG
- junior

bubitza spor la tiroida.nici mie nu mi s-a parut grea. 
bobi bravo tie!ai planuri mari pt astazi.
canci ai dreptate cu insuficienta cardiaca
eu am refacut bronsita.si am facut si un test doar din subiectul asta.acum m-as apuca de leucemii sau de anemii.le-am tot ocolit si ar trebui sa le fac pana la urma.macar sa le citesc

bobi bravo tie!ai planuri mari pt astazi.
canci ai dreptate cu insuficienta cardiaca
eu am refacut bronsita.si am facut si un test doar din subiectul asta.acum m-as apuca de leucemii sau de anemii.le-am tot ocolit si ar trebui sa le fac pana la urma.macar sa le citesc

Last edited by DrG on Wed Nov 02, 2011 4:01 pm, edited 1 time in total.
- Dixie
- senior

bobi13 wrote:am terminat cu greu pancreatita...acum is la ciroza, si pana la noapte vreau sa fac si litiaza urinara....![]()
bun... eu vreau sa termin testele de la spondilita. apoi sa-mi dau un test din vreo minim 12 teme... si apoi sa ma apuc de hiv sau infectii la copii, inca nu m-am hotarat la una din cele 2... care ma sfatuiesti s-o aleg?

-
cristina1986
- junior

DrG wrote:bubitza spor la tiroida.nici mie nu mi s-a parut grea.
leucemiile ca leucemiile dar anemiile sunt crima si pedeapsa

-
bobi13
- senior

canci wrote:La raport!era sa termin insuf cardiaca dar am facut o criza de nervi la ultimele 2 pag
am trecut la litiaza veziculara, frumos si simplu, vreau sa mai fac si litiaza urinara, poate sepsisul...
litiaza biliara ii simpla in prima parte, daca nu mai era si partea cu CBP...asa mi se pare
- DrG
- junior

dixie eu m-as apuca in locul tau de hiv.mie mi s-a parut ok.cel putin fata de infectiile la copii 
- DrG
- junior

ms cristina!deci...aman anemiile si ma apuc de leucemii 

-
bubitza
- senior

Dixie wrote:bobi13 wrote:am terminat cu greu pancreatita...acum is la ciroza, si pana la noapte vreau sa fac si litiaza urinara....![]()
bun... eu vreau sa termin testele de la spondilita. apoi sa-mi dau un test din vreo minim 12 teme... si apoi sa ma apuc de hiv sau infectii la copii, inca nu m-am hotarat la una din cele 2... care ma sfatuiesti s-o aleg?ca amandoua is la fel de "frumoase"....
Infectiile la copil claarrrr!! Si eu am ocolit hivul si cred ca o sa il ocolesc in continuare...
Mie anemiile si leucemiile mi-au placut , mi s-au parut chiar ok...
Mult spor orice ati alege !
- canci
- elder

HIV, clar!
Bobi, e acceptabila si partea cu CBP...sau poate am fost eu intr-o dispozitie buna azi, dupa cardio, deh.
Bobi, e acceptabila si partea cu CBP...sau poate am fost eu intr-o dispozitie buna azi, dupa cardio, deh.
-
bobi13
- senior

Dixie wrote:bobi13 wrote:am terminat cu greu pancreatita...acum is la ciroza, si pana la noapte vreau sa fac si litiaza urinara....![]()
bun... eu vreau sa termin testele de la spondilita. apoi sa-mi dau un test din vreo minim 12 teme... si apoi sa ma apuc de hiv sau infectii la copii, inca nu m-am hotarat la una din cele 2... care ma sfatuiesti s-o aleg?ca amandoua is la fel de "frumoase"....
daca zici de inf tractului resp la copil...de alea nu m-am atins...nici nu stiu daca ma mai apuc, ii f mult...mai bine HIV...eu acolo am invatat cam in mare...nu am luat chiar tot...spor
- Dixie
- senior

DrG wrote:dixie eu m-as apuca in locul tau de hiv.mie mi s-a parut ok.cel putin fata de infectiile la copii
mdaaaa.... primele 2-3 foi ma irita ... cred ca sar peste ele, si trec direct la patologie ca aia merge mai usor... dar bineinteles, cred ca asta o s-o fac dupa 10 seara... pana atunci, inca am teste de terminat si unu contra timp, deci 2 ore din start is ocupate.
merci de sfat... e posibil sa ti-l urmez, ca spre hiv trageam si eu. mai ales ca mi-l amintesc mai bine si din faculta...e mai proaspat ...

- Dixie
- senior

bobi13 wrote:
daca zici de inf tractului resp la copil...de alea nu m-am atins...nici nu stiu daca ma mai apuc, ii f mult...mai bine HIV...eu acolo am invatat cam in mare...nu am luat chiar tot...spor
da da, la ele ma refer. multe pagini, peste 35 cred....
cred ca hiv-ul ramane pe seara asta ( macar il incep ) pana ma ia cu somn... ca-s treaza de la 6 !

- Dixie
- senior

canci wrote:HIV, clar!
hiv hiv.... toti zic hiv.... bubitza, sorry, lumea vrea hiv... is mai multi ce zic hiv
deci.... hiv sa fie ! Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
-
bubitza
- senior

Dixie wrote:canci wrote:HIV, clar!
hiv hiv.... toti zic hiv.... bubitza, sorry, lumea vrea hiv... is mai multi ce zic hivdeci.... hiv sa fie !
se pare ca mie imi tot plac temele astea care voua nu , si ce va place voua si vi se pare usor eu nici nu m-am atins de ele
... spor mult sa ai , oricum trebuie sa trecem o data prin toate !- Dixie
- senior

bubitza wrote:
![]()
se pare ca mie imi tot plac temele astea care voua nu , si ce va place voua si vi se pare usor eu nici nu m-am atins de ele
... spor mult sa ai , oricum trebuie sa trecem o data prin toate !
apoi eu am mai trecut o data prin hiv. deci am idee ce ma asteapta. si prin infectii resp la copii, deci .... amu is la etapa sedimentare/completare de info lipsa... doar ca, ma apuca groaza. am 10 teme ce.... imi vine sa le dau foc.

- canci
- elder

Si mie mi s-au parut ok infectiile dar sa nu uitam un amanunt esential
...au peste 50 de pag dc tin bine minte, nu prea ai sanse sa le termini intr-o seara, zic eu, poate doar sa le citesti ca pe ziar.
- Dixie
- senior

canci wrote:Si mie mi s-au parut ok infectiile dar sa nu uitam un amanunt esential...au peste 50 de pag dc tin bine minte, nu prea ai sanse sa le termini intr-o seara, zic eu, poate doar sa le citesti ca pe ziar.
daaaa, clar.... nu le poti termina intr-o seara, nici ca pe un ziar. sau ziaru se citeste in diagonala?...
oricum, prima data cand le-am citit , mi-a luat 2 zile ...
si nici cu hiv-ul nu mi-e rusine, ca si ala are vreo 20 si ceva de foi parca...
dar il incep in seara asta, si-l termin maine... 
- Dixie
- senior

intrebarile cu enunturi lungi ma obosesc....

- cocsatyca
- junior

pentru hiv, cel mai simplu mod de a retine partea de imuno...
http://www.youtube.com/watch?v=FDugpEny ... re=related
spor!
http://www.youtube.com/watch?v=FDugpEny ... re=related
spor!
-
zunthor
- junior

tocmai ce am citit cardiomiopatiile si simt ca am citit un ziar
nu am ramas cu nimic in plus

la voi a mers mai ok la ele?
nu am ramas cu nimic in plus

-
dr_miky
- senior

zunthor wrote:tocmai ce am citit cardiomiopatiile si simt ca am citit un ziarnu am ramas cu nimic in plus
![]()
![]()
urate

- latte
- senior

cristina1986 wrote:DrG wrote:bubitza spor la tiroida.nici mie nu mi s-a parut grea.
leucemiile ca leucemiile dar anemiile sunt crima si pedeapsa
le-am facut eu azi...crimaaa tata, n-am ramas c-o iota din ele
...ink n-am facut testele sa vad cum ma descurc. 
- latte
- senior

zunthor wrote:tocmai ce am citit cardiomiopatiile si simt ca am citit un ziarnu am ramas cu nimic in plus
![]()
![]()
n-am ramas cu nimic nici a doua oara dupa ce le-am facut
oribbbillleeeeeeee! 
- DrG
- junior

mda..latte ai dreptate.sunt HORROR!!!am facut un test din ele si am luat 650 de puncte
naiba sa le ia ca eu nu imi mai prind mintea cu ele.
naiba sa le ia ca eu nu imi mai prind mintea cu ele.- latte
- senior

DrG wrote:mda..latte ai dreptate.sunt HORROR!!!am facut un test din ele si am luat 650 de punctenaiba sa le ia ca eu nu imi mai prind mintea cu ele.
ooo mama...asa am zis si eu, cu toate k la un moment dat imi venea sa ke iau de la capat
dar no way...nu nu, nu merita 
-
kathalinna
- junior

balarie frunza-n vant sa ma ... pe pancreatita vietii frateeeeeeeeeeeee cata vorba lunga saracia omului 70 de mii de pagini de pomana !!!!!!!!
starea mea e ceva de genul 
-
bobi13
- senior

kathalinna wrote:balarie frunza-n vant sa ma ... pe pancreatita vietii frateeeeeeeeeeeee cata vorba lunga saracia omului 70 de mii de pagini de pomana !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
si eu am facut-o azi...de abia...mi-o mancat nervii...si nici nu am retinut mare lucru...