Numar de inscrisi pe centre
- canci
- elder

Re: Numar de inscrisi pe centre
Cum adica "s-au suplimentat"? Unde ai citit asta? 

-
Radonne
- senior

drkano wrote:wai nu mai pot citi nimic nou...imi explodeaza mintea@@@ pe cluj s-au suplimentat locuri se pare desi suntem unu pe loc,au plecati din rezidenti in anglia.
Unde zice ca s-au suplimentat pe cluj locuri?
- canci
- elder

A aruncat bomba si a plecat.
Poate am inteles eu gresit, mi-e greu sa cred ca s-ar suplimenta...
In continuare nu vad lista aia cu locuri/posturi, imi apare la fel, ma rog.
In continuare nu vad lista aia cu locuri/posturi, imi apare la fel, ma rog.
-
dr_miky
- senior

Radonne wrote:drkano wrote:wai nu mai pot citi nimic nou...imi explodeaza mintea@@@ pe cluj s-au suplimentat locuri se pare desi suntem unu pe loc,au plecati din rezidenti in anglia.
Unde zice ca s-au suplimentat pe cluj locuri?
nu are cum sa se suplimenteze locuri si mai ales numai ptr un singur centru.a ca au renuntat sa mai dea rezidentiatul asta e altceva
- Dixie
- senior

si pe buc inca nimic nu s-a publicat? rusine...
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
-
dr_miky
- senior

Dixie wrote:si pe buc inca nimic nu s-a publicat? rusine...
cate o lista pe saptamana.deci mai dureaza pana afiseaza si celelalte centre.

- canci
- elder

Asa am calculat si eu, o lista pe sapt...de unde rezulta ca unele liste le vedem dupa examen. 
- Dixie
- senior

canci wrote:Asa am calculat si eu, o lista pe sapt...de unde rezulta ca unele liste le vedem dupa examen.
mai bine imi fac un cerc pe perete, scriu "LOC DE DAT CU CAPUL"... si ... incep sa dau, ca pana afiseaza astia listele , sigur fac gaura...

- canci
- elder

Mai bine nu, risti sa ajungi la vecini. 
-
zunthor
- junior

Cand la facultatea de la bucuresti a fost ceva in termenul limita? Bucurestiul e mereu ultimul, nici macar nu au afisat ceva oficial cu numarul pe domenii, nu ceva imposibil ca numarul pe post/loc.
Eh, probabil mai se inscriu si acum persoane de nu se afiseaza listele alea amarate

Eh, probabil mai se inscriu si acum persoane de nu se afiseaza listele alea amarate

- Dixie
- senior

canci wrote:Mai bine nu, risti sa ajungi la vecini.
n-am vecini , norocul meu... deci ajung fie in salon, fie in debara, fie in sufragerie, fie... direct afara... iar daca fac un cerc pe parchet, ajung in cel mai rau caz, la parter... ha ha... si-mi rup vreo mana, vreun picior, vreun gat... si scap de rezi ...

- canci
- elder

zunthor wrote:Cand la facultatea de la bucuresti a fost ceva in termenul limita? Bucurestiul e mereu ultimul, nici macar nu au afisat ceva oficial cu numarul pe domenii, nu ceva imposibil ca numarul pe post/loc.
Eh, probabil mai se inscriu si acum persoane de nu se afiseaza listele alea amarate![]()
Adica nu am zis rau ca aflam dupa rezi cati s-au inscris.

-
zunthor
- junior

asta ar fi o treaba, dar sa nu aflam dupa rezi ca unii s-au inscris in a doua zi dupa rezidentiat si au prins postul care il vroiau
)
-
zunthor
- junior

asta ar fi o treaba, dar sa nu aflam dupa rezi ca unii s-au inscris in a doua zi dupa rezidentiat si au prins postul care il vroiau
)
- Dixie
- senior

si totusi... poate maine aflam...? ehhh, visez eu frumos
. dar mai bine ma intorc la transsudatul si exudatul meu... frumusel subiect ! ... 
. dar mai bine ma intorc la transsudatul si exudatul meu... frumusel subiect ! ... Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
- canci
- elder

Radem, glumim dar pana la urma eu sper sa fie vb doar de puturosenia celor care ar trebui sa se ocupe de treaba asta, extrem de complicata, numita rezidentiat... si noi suntem fraieri ca inghitim, atat timp cat in alte centre a fost posibil inseamna ca ar trebui sa fie posibil si aici, asta ca sa nu mai zic ca a trecut deja cat? o luna? Faceau si mama listelor, cu post, loc si in ce oras s-a nascut fiecare candidat.
-
zunthor
- junior

avand in vedere ca traim in anii 40-50, si nu s-a inventat calculatorul, si nici atat office-ul unde sa poti da click si order alphabetical si asa mai departe, e normal sa steptam asa mult. poate prin anii 2020 s-or pune lucrurile la punct
- Dixie
- senior

zunthor wrote:avand in vedere ca traim in anii 40-50, si nu s-a inventat calculatorul, si nici atat office-ul unde sa poti da click si order alphabetical si asa mai departe, e normal sa steptam asa mult. poate prin anii 2020 s-or pune lucrurile la punct
aha, poate... da nu e sigur nici atunci. doar traim in romania...

-
kathalinna
- junior

offfffffffffff nu mai pot!!! nu mai am rabdare mai am 2 pag din diabet si nu mai pot imi vine sa vomit!!! m-am saturaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!
- latte
- senior

Kathalinna, cate ore ti-a luat sa inveti diabetul?
eu am facut hepatitele si mi-au luat 8 ore cu tot cu conspect, si sa zicem k le-am inteles...
eu am facut hepatitele si mi-au luat 8 ore cu tot cu conspect, si sa zicem k le-am inteles...

-
kathalinna
- junior

de la ora 4 m-am apucat de el dar am mai facut si o pauza de masa cam de juma de ora si mai am neuropatia diabetica si termin
-
bubitza
- senior

kathalinna wrote:de la ora 4 m-am apucat de el dar am mai facut si o pauza de masa cam de juma de ora si mai am neuropatia diabetica si termin
Pff e urat diabetul ..cu prea multe detalii ...grilele de pe rezitest in schimb mi se pare normale...spor!Eu nu mai suport pediatria!!!
-
kathalinna
- junior

GATA!!! nu mai pot da sunt multe detalii e groaznic!!! grilele raman pe maine, eu ma retrag ca nu mai pot imi ajunge de azi de dimineata, sunt franta, spor tuturor si noapte buna
-
bobi13
- senior

azi am facut convulsii, si am repetat icter, astm si sarcina...la convulsii am stat mai mult ca o fost prima data cand l-am citit...

-
wasd_alex
- junior

Faptul ca nu s-au afisat listele pe bucuresti nu este un lucru rau pt cei care dau in bucuresti.
Cred ca singura surpriza care poate sa apara este sa vedem ca sunt mai putini inscrisi decat s-au anuntat initial, diferenta constand in pilosii care au fugit in centre cu concurenta mai mica.
Cred ca singura surpriza care poate sa apara este sa vedem ca sunt mai putini inscrisi decat s-au anuntat initial, diferenta constand in pilosii care au fugit in centre cu concurenta mai mica.

- Dixie
- senior

wasd_alex wrote:Faptul ca nu s-au afisat listele pe bucuresti nu este un lucru rau pt cei care dau in bucuresti.![]()
![]()
ce bine ar fi sa ai dreptate si sa fie asaaaa..... si sa ne trezim mai putini. mi-e teama sa nu ne trezim mai multi...
neataaaa tuturor...

-
wasd_alex
- junior

Neatza Dixie! Si sporrrrrr la invatat! 
- Dixie
- senior

wasd_alex wrote:Neatza Dixie! Si sporrrrrr la invatat!
merci, la fel si tie wasd_alex...
eu ma apuc de repetat septicemia si socul septic...
-
wasd_alex
- junior

Call me crazy dar eu ma incapatanez sa inteleg hepatitele.
Nu pot sa trec mai departe si sa o bifez la teme facute pt ca NU E!!!!
- Dixie
- senior

wasd_alex wrote:Call me crazy dar eu ma incapatanez sa inteleg hepatitele.![]()
![]()
![]()
mie mi-a luat o zi prima data doar sa le citesc.... si a 2-a oara vreo 5-6 ore sa le pricep si sa le retin... deci, te inteleg...
spor mult !Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House
-
wasd_alex
- junior

Mda....
Eu nu ma inteleg, parca am lag, citesc de 7 ori aceleasi pasaje ca sa pricep ceva. Si nici macar nu e la prima vedere, am mai trecut o data prin tema asta.
Spor si tie la septicemie - o prefer de 1000 de ori desi si acolo tratamentul este infernal.
Spor si tie la septicemie - o prefer de 1000 de ori desi si acolo tratamentul este infernal.
- Dixie
- senior

wasd_alex wrote:Mda....Eu nu ma inteleg, parca am lag, citesc de 7 ori aceleasi pasaje ca sa pricep ceva. Si nici macar nu e la prima vedere, am mai trecut o data prin tema asta.
![]()
din cauza stresului avem reactiile astea.... in conditii de ne-stress, sunt convinsa ca NU am citi de 100 de ori acelasi lucru si tot nu l-am retine. dar, mai e putin, asa ca, tragem tare cat putem.... si sa scapam cu bine

- Sim0n3l
- senior

Neata buna!
Ma apuc si eu de treaba! uitasem de ciroza, asa ca ma apuc azi de ea
Ma apuc si eu de treaba! uitasem de ciroza, asa ca ma apuc azi de ea
-
wasd_alex
- junior

Neatza Simonel! La ciroza primele 3 foi, alea cu boala propriu-zisa,sunt cat de cat ok, merg. La complicatii in schimb , dupa ce treci de HTP si varice, se cam impute treaba si pana ajungi la coagulopatii si sdr hepatopulmonar o sa urasti deja ciroza
Cel putin mie asa mi s-a intamplat 
Cel putin mie asa mi s-a intamplat -
kathalinna
- junior

Neatza tuturor! eu ma apuc de cancerul colorectal... groaznic... spor la toata lumea
-
drkano
- junior

buna dimineata tuturor.Nu este oficial nimic in ce priveste suplimentarea de locuri pe cluj,din colegi s-a auzit ca au plecat multi rezidenti in anglia,au ramas sectii aproape goale in unele specialitati.E un pic absurd ce se intampla din moment ce suntem 1 pe un loc.Speriati is medici primari ca nu are cine sa le completeze foiile...eu mai am cardio saptamana asta,si de luni reincep asaltul.Spor tuturor,mai avem un pic.
- Dixie
- senior

m-a trecut un gand : ce se intampla daca in unele centre vor ramane locuri neocupate? iar intr-un centru precum buc, pt ca sunt prea multi pe loc, vor ramane multi fara loc ?
benefic ar fi pt toata lumea, ca cei ce raman fara loc ( dar sunt promovati conform celor 60% din pct maxim ) intr-un centru gen buc/craiova sa poata sa-si aleaga o specialitate ramasa intr-un centru unde au ramas locuri...
doar ca... sigur nu va fi posibil asa ceva, mai bine prefera cei din minister sa ramana spitalele "goale" si medici pe drumuri si someri...

benefic ar fi pt toata lumea, ca cei ce raman fara loc ( dar sunt promovati conform celor 60% din pct maxim ) intr-un centru gen buc/craiova sa poata sa-si aleaga o specialitate ramasa intr-un centru unde au ramas locuri...
doar ca... sigur nu va fi posibil asa ceva, mai bine prefera cei din minister sa ramana spitalele "goale" si medici pe drumuri si someri...

-
Radonne
- senior

Dixie wrote:m-a trecut un gand : ce se intampla daca in unele centre vor ramane locuri neocupate? iar intr-un centru precum buc, pt ca sunt prea multi pe loc, vor ramane multi fara loc ?
doar ca... sigur nu va fi posibil asa ceva, mai bine prefera cei din minister sa ramana spitalele "goale" si medici pe drumuri si someri...![]()
![]()
Chestia asta s-a discutat la Cluj dupa simulare, la o intalnire cu domnul rector Ciuce. A zis ca nu e posibil asa ceva deoarece fiind subiecte diferite nu poti sa compari punctajele dintre centre. Era altceva daca subiectele erau unice.
- canci
- elder

Normal ca nu se poate...insa transferurile si detasarile vor merge ca unse, nu?
mi-e din ce in ce mai sila de circul asta numit rezidentiat.
mi-e din ce in ce mai sila de circul asta numit rezidentiat.- Dixie
- senior

canci wrote:Normal ca nu se poate...insa transferurile si detasarile vor merge ca unse, nu?mi-e din ce in ce mai sila de circul asta numit rezidentiat.
pai daca transferurile si detasarile vor merge ca unse, atunci chiar ca ma dau cu capu de pereti... mai bine ma inscriam in mures de exemplu, luam ce vroiam si apoi..... ma transferam in buc. uffff