Numar de inscrisi pe centre

next generation
drkano
junior
junior

Re: Numar de inscrisi pe centre

Postby drkano » Sun Oct 30, 2011 9:17 pm

hmm...pt hernii la mine a fost greu,cand am citit prima data tema am ramas masca,n-am inteles nimic.Mi-am facut schite cu orificiul miopectineal,inel profund,canal inghinal apoi schitat operatiile.La hepatatie nu prea am gasit logica sau asocieri,la diagnostic nu prea ai ce face in afara de a le memora.Eu is terminat,de abia de maine incep cardio...mi groaza de el.

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Sun Oct 30, 2011 9:39 pm

eu am invatat hepatitele la facultate la staguiul de infectioase, si apoi cand am citit capitolul din harri a fost ok, doar ca am retinut mai bn ag si ac, iar restul de pe acolo sunt balarii :hate:
la hernii.......nu stiu cum naiiba sa mai fac, ca nu imi intra nimic in cap :hammer: la fel si avc-ul. cred ca o la le las neinvatate, decat sa imi pierd si si cei doi neuroni care mi-au ramas intacti :hate:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Sun Oct 30, 2011 9:49 pm

Eu cu avc-ul nu imi bat capul deloc ... :hate: ...herniile is greute, sunt prea multe chestii de retinut ...iar hepatitele ..de ele nu stiu ce sa zic ..par ok, cand fac grile numai din tema ma descurc binisor.. tre sa intelegi in special cum e cu ag si ac si cam atat..

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Sun Oct 30, 2011 11:38 pm

bubitza wrote:
wasd_alex wrote:Azi am mers la spital cu pitica mea de 1 an care a facut o bronsiolita urata, si mi-am petrecut mare parte din restul zilei cu ea. Acum i-am predat-o lu' buni sa o culce si ma apuc si eu de citit.
Inca nu am terminat ciroza. :hammer:
Spor la treaba tuturor!

Nasol...sa se faca bine pititca ta! :allright: Spor mult sa ai de invatat!

Mersi bubitza. Doamne-ajuta! Ca tare nu-mi sta capul la invatat cand o vad asa... :cry:

Eu de-abia acum termin ciroza, urmeaza grilele, si pe urma ma apuc de hepatite, care din cate vad v-au placut si voua la fel de mult ca si mie. Mi-e o scarba....

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Oct 31, 2011 4:31 am

buna dimineata.... s-a trezit careva? is singura pe aici?...
mda... eu ieri, am facut doar 2 teme : hepatite invatat si inca una repetat.... pffff.... mor de ciuda. azi sper sa-mi mearga mai bine... spor tuturor ! :allright: :allright: :allright:
Inteligenta mea sclipitoare incepe sa devina o povara . ~ Dr. House

drkano
junior
junior

Postby drkano » Mon Oct 31, 2011 4:53 am

buna dimineata,m-am trezit la 5 jumate,cu un test din toata materia...753...

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Oct 31, 2011 5:20 am

bun asa, drkano... felicitari....
tu dai in cj, sau am retinut prost?

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Oct 31, 2011 5:33 am

'Neatza

ufff ce matinal esti drkano...bv...si felicitari si ptr rezultat, sigur la rezi va fi peste 800!
azi vreau sa fac hepatitele si cancerul bronhopulm...doua teme dragutze foc, dar mai intai o cafelutza...k altfel nu fac fata!
multumesc pt sfaturi in legatura cu hepatite si hernii!
sa avem spor toti, k a inceput o noua saptamana...hmmm cu toate fortele sus!

wasd_alex
junior
junior

Postby wasd_alex » Mon Oct 31, 2011 5:38 am

Neatza insomniacilor :lol:
Eu am terminat ciroza azi-noapte. Iar azi m-am apucat de hepatita. Sper sa ma tina nervii.
Spor tuturor! AMR 20 zile

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Oct 31, 2011 6:14 am

apoi la hepatita, o sa regasiti aceleasi idei pe cate 2-3 pagini.... o sa va scarpinati cu mana stanga in partea dreapta, si vice-versa, si intr-un final se termina foile.... si scapati !... ca sa nu mai zici de antigene si anticorpi... :ohmamma:

in rest, spor.... eu ma apuc de repetat : bronsita cr,emfizem, obstructia cailor respiratorii ( tema 1 )... :?

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Mon Oct 31, 2011 6:24 am

Neata!
Semnez si eu lista de prezenta matinala :)
Vreau sa fac un test din cele 30 si ceva de capitole sa vad cum ma descurc
La hepatite, eu am facut altceva. Mi-am scos pe foi separat tot ce tine de fiecare hepatita in parte. La a,b,b,d samd.. Asa i-am dat eu de cap. Cand am recapitulat am citit doar din foi nu am mai citit din harri. Asta facusem prima oara dar mi-a luat 7 ore fara sa ma ridic de pe scaun...a fost crunt, dar macar merg mai bine asa. In harri, le ia pe rand la fiecare subcapitol (patogenie, clinic, tratament, etc) si probabil de asta ametiti cu ea. Daca mai aveti timp va recomand sa faceti la fel ca o sa pricepeti mult mai usor.
La hernii, am incercat si eu la un mom dat sa le citesc insa am renuntat. O sa invat doar ultimele 2 pagini cand vbeste de celalalte tipuri de hernii si o sa sper sa dea intrebari de acolo :)
cu avcul nici macar nu ma chinui...arsurile o sa le citesc odata ca pe o poveste si atat..bci daca mai am timp tot asa, o sa citesc odata
astazi vreau sa fac peritonitele(prima oara :( ) si sper sa pot repeta ocluziile si apendicita...mai vad
Mai am de repetat ciroza, hipertiroidism, hiv, cancer de san si infectii perinatale...mi-e groaza de astea ultimele ca mi se par cele mai imputite :)
Apoi vreau sa iau a treia oara materia la puricat, cu teste in fiecare seara...si cam asta e tot :)

Sim0n3l
senior
senior

Postby Sim0n3l » Mon Oct 31, 2011 7:21 am

744 puncte pe rezitest din 37 parca de capitole! :cry: :cry: :cry:
bine, unele intrebari sunt aiurea rau...speram la mai mult sincer :( :( :(
am gresit 13 la cs :( uffffffffff...

zunthor
junior
junior

Postby zunthor » Mon Oct 31, 2011 7:48 am

Wtf mie nu imi mai merge rezitestu :hate:

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Mon Oct 31, 2011 7:58 am

neatza la toata lumea... hello2.gif ..de abia acum sa vad cu ce sa incep...vad ca voi sunteti deja in forta...azi vreau sa invat convulsiile si sa repet astm, icter, sarcina... :dizzy: :dizzy: spor la toata lumea... :peace:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Oct 31, 2011 9:14 am

pfff, gata tema 1... next : leucemiile ( tema 23 )... brrrr !!!
la voi cum merge treaba? toothy5.gif

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Mon Oct 31, 2011 9:19 am

Dixie wrote:pfff, gata tema 1... next : leucemiile ( tema 23 )... brrrr !!!
la voi cum merge treaba? toothy5.gif

acum citeam convulsiile....is cam nasoale...multe detalii si clasificari.. :dizzy: :dizzy: :hammer:

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Oct 31, 2011 9:25 am

gata, si pauza s-a terminat. ma pun pe leucemii de repetat... ori le termin eu pe ele,ori ele pe mine... :snipersmile:

spor la convulsii, bobi... qleft1.gif

pe curand ! :byebye:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Oct 31, 2011 10:32 am

Eu, din nou, mi-am inceput dimineata prost si fara sa fac prea mare lucru ...m-am trezit si in aceasta dimineata cu dureri de cap si nu stiu daca e din cauza grilelor :hate: sau pur si simplu... si ca rezultat nu prea pot sa fac mare lucru ...asa ca va doresc mult spor !

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Oct 31, 2011 10:56 am

bubitza wrote:Eu, din nou, mi-am inceput dimineata prost si fara sa fac prea mare lucru ...m-am trezit si in aceasta dimineata cu dureri de cap si nu stiu daca e din cauza grilelor :hate: sau pur si simplu... si ca rezultat nu prea pot sa fac mare lucru ...asa ca va doresc mult spor !

bubitza unde dai rezi?
hmmm...asa mi s-a intamplat si mie sapt trecuta...am cam pierdut diminetile, dar mi-am propus de azi sa le recuperez...si eu am avut parte de un mare soc...dupa ce am stat o sapt la cardiologia mamii ei, am facut un test si am reusit sa scot un punctaj de 700. :hammer: nimic mai dezastruos (multe intrebari pe dinafara, din materia de anul trecut), dar asta e, mergem mai departe. azi mi-am propus sa fac hepatitele si cancerul bronho-pulmonar, sper sa reusesc. orcum o sa incerc sa-mi injectej niste cafea si pana nu le termin nu ma las!
hat36.gif :2gunfire:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Oct 31, 2011 11:11 am

latte wrote:
bubitza wrote:Eu, din nou, mi-am inceput dimineata prost si fara sa fac prea mare lucru ...m-am trezit si in aceasta dimineata cu dureri de cap si nu stiu daca e din cauza grilelor :hate: sau pur si simplu... si ca rezultat nu prea pot sa fac mare lucru ...asa ca va doresc mult spor !

bubitza unde dai rezi?
hmmm...asa mi s-a intamplat si mie sapt trecuta...am cam pierdut diminetile, dar mi-am propus de azi sa le recuperez...si eu am avut parte de un mare soc...dupa ce am stat o sapt la cardiologia mamii ei, am facut un test si am reusit sa scot un punctaj de 700. :hammer: nimic mai dezastruos (multe intrebari pe dinafara, din materia de anul trecut), dar asta e, mergem mai departe. azi mi-am propus sa fac hepatitele si cancerul bronho-pulmonar, sper sa reusesc. orcum o sa incerc sa-mi injectej niste cafea si pana nu le termin nu ma las!
hat36.gif :2gunfire:

In Timisoara dau rezi , tu ?
Eu nu imi mai fac planuri ca am vazut ca nu prea ma pot tine de ele ...mereu intervine cate ceva...asa ca o sa vad la sfarsitul zilei ce am reusit...Cat despre teste , nu am avut curajul sa imi dau unul pana acum din mai mult de 2 teme :hate: !

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Oct 31, 2011 11:15 am

eheiii...atunci e super ok...TM...eu dau la Buc...dezastruos!!!
eu fara plan chiar k nu fac nimik...asa macar stiu k tre sa ma tin de el! Spor la treaba, eu am fugit la hepatite!

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Oct 31, 2011 11:26 am

latte wrote:eheiii...atunci e super ok...TM...eu dau la Buc...dezastruos!!!
eu fara plan chiar k nu fac nimik...asa macar stiu k tre sa ma tin de el! Spor la treaba, eu am fugit la hepatite!

Spor sa ai !

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Oct 31, 2011 11:34 am

buey, pe mine m-a luat cu deces de la leucemiile astea.... si la voi e la fel? sau doar mie nu-mi plac? :hate: :hate: :hammer: :hammer:

kitty_e
newbie
newbie

Postby kitty_e » Mon Oct 31, 2011 11:53 am

Salutare,

va citesc de mult si imi faceti chef de invatat cu discutiile despre rezi. Eu sunt din Bv si dau la Craiova. Am terminat acum doi ani facultatea, dar am facut un bebe care mi-a umplut tot timpul si nu am dat rezi niciodata. Acum am invatat cate ceva, atat cat ma lasa pitica si sper si eu sa prind ceva... orice, la cat de putin timp am avut sa invat. De pe rezitest nu am rabdare sa fac prea multe grile, ma enerveaza intrebarile lungi si raspunsurile si mai lungi :) am facut la multe din teme, dar la un test din toata materia nu m-am incumetat.

Gata va las, ma apuc de ocluzii, leucemii si trombembolism.

Spor la invatat!

Dixie
senior
senior

Postby Dixie » Mon Oct 31, 2011 11:57 am

kitty_e wrote:Salutare,

va citesc de mult si imi faceti chef de invatat cu discutiile despre rezi. Eu sunt din Bv si dau la Craiova. Am terminat acum doi ani facultatea, dar am facut un bebe care mi-a umplut tot timpul si nu am dat rezi niciodata. Acum am invatat cate ceva, atat cat ma lasa pitica si sper si eu sa prind ceva... orice, la cat de putin timp am avut sa invat. De pe rezitest nu am rabdare sa fac prea multe grile, ma enerveaza intrebarile lungi si raspunsurile si mai lungi :) am facut la multe din teme, dar la un test din toata materia nu m-am incumetat.

Gata va las, ma apuc de ocluzii, leucemii si trombembolism.

Spor la invatat!

auuuchhh, si tu leucemii??? ... :hammer: :hammer: :hammer:
mie in curand o sa-mi decedeze neuronu...singuru si unicu ramas ! :hate: :hate: :hate: :help:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Mon Oct 31, 2011 12:15 pm

si eu acum am term insuf renala si vreau sa fac pancreatita si diabetul zaharat. mie mi-au placut leucemiile si anemiile foarte mult.. bine le-am si inv ok din facultate :wink: spor la treaba tuturor

latte
senior
senior

Postby latte » Mon Oct 31, 2011 12:44 pm

:crazy: am inceput sa mai deslusec din hepatite...wow... chiar am reusit sa-i inteleg si pe domnii ac si pe doamnele ag...ieiii :onfire:
dar k tot mi-ati adus aminte de partea de hemato :shocked!:

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Mon Oct 31, 2011 1:43 pm

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Oct 31, 2011 1:51 pm

:( Greu domnule...greu. Era rau dc mai faceau o rubrica si puneau care e pe loc si care pe post, prea greu.

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Mon Oct 31, 2011 1:51 pm

incet, incet apar si listele...cu viteza melcului da apar...

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Mon Oct 31, 2011 1:53 pm

canci wrote::( Greu domnule...greu. Era rau dc mai faceau o rubrica si puneau care e pe loc si care pe post, prea greu.

pretentii mari, absolvent.... :D

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Oct 31, 2011 1:56 pm

Am pretentii nemasurate chiar, mai ales ca pt Bucuresti inca nu s-au afisat si am o banuiala ca mai dureaza o saptamana.

Lizz22
elder
elder

Postby Lizz22 » Mon Oct 31, 2011 1:59 pm

canci wrote:Am pretentii nemasurate chiar, mai ales ca pt Bucuresti inca nu s-au afisat si am o banuiala ca mai dureaza o saptamana.

in bucuresti pe 16...asa ca ... spor la citeala!

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Oct 31, 2011 2:04 pm

hehe..nu-mi strica sperantele :lol: pe 16 zic ei ca afiseaza repartitia pe sali, poate totusi fac si ei si o lista cum au facut cei din Cv si Tm. :D
Da, ma duc inapoi in "cusca", sa mai citesc putin din "hipoglicemia ignorata determinata de hipoglicemie poate fi reversibila prin evitarea hipoglicemiei" :lol:

LE: am uitat sa zic ca pe site-ul ala de cacao pe care-l promoveaza ca fiind responsabil cu "informatiile pt candidati!" nici pana in ziua de azi nu se deschide nimic, e o varza. :lol:

kathalinna
junior
junior

Postby kathalinna » Mon Oct 31, 2011 2:55 pm

Lizz22 wrote:http://www.umfcv.ro/files/l/i/Lista%20candidatilor%20inscrisi.pdf

dar tot nu au afisat care sunt pe loc si care pe post, marlanii :snipersmile:

bubitza
senior
senior

Postby bubitza » Mon Oct 31, 2011 5:31 pm

Ati vazut si ca s-au reactualizat listele pe Timisoara ?Apar care sunt inscrisi pe loc si care pe post...

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Oct 31, 2011 5:38 pm

Nu ca m-ar interesa dar...am vazut ca apare "actualizat" si data de azi dar lista mie imi apare la fel, doar cu M, D, F.

bobi13
senior
senior

Postby bobi13 » Mon Oct 31, 2011 5:39 pm

da...s-au miscat bine..au afisat macar si locuri si posturi...din cati am numarat cam 41 is pe post

canci
elder
elder

Postby canci » Mon Oct 31, 2011 5:40 pm

lol... la mine arata ca a picat site-ul :lol:

drkano
junior
junior

Postby drkano » Mon Oct 31, 2011 5:40 pm

wai nu mai pot citi nimic nou...imi explodeaza mintea@@@ pe cluj s-au suplimentat locuri se pare desi suntem unu pe loc,au plecati din rezidenti in anglia.

Return to “Rezidentiat 2011”