Am creat acest topic, poate asa ne mobilizam si incurajam reciproc
Asadar:
Ce faceti? Ce invatati azi? Eu mi-am inceput dimineata cu o cafea si un test din capitolele recapitulate. Azi fac HTA si recapitulez alte 2 teme
Voi cum faceti?

canci wrote:Ha, si eu m-am facut ca o purcica pe maini de la carioca aia la simulare.
Dar n-ai voie sa schimbi carioca dc are probleme? Asa mi s-ar parea normal.

freexander wrote: de 7 teme inca nici nu m-am atins : AVC, B cardiaca ischemica, HIV, peritonite, arsuri, infectii tract respirator la copil, Nutritia urlatorului
in legatura cu grilele m-am lasat pagubas ... ma exaspereaza rau de tot ... pierzi destul timp aiurea cu ele si nici macar nu acopera toata materia..doar cele mai tampite detalii din fiecare tema ... am impresia ca multe dintre ele sunt puse acolo la misto mai mult sa te enerveze ... procente , doze, date numerice , incidentze, date epidemiologice etc ...

ana_oi wrote:eu m-am hotarat sa nu mai fac grile...) cred ca sunt singura... am tecut prin marea, foarte marea majoritate a grilelor o singura data, am insemnat pe tematica paragrafele din care au fost grile.. nu mai fac grile..e prea multa materie ca sa fac aceleasi grile de 7 ori
oricum..moral la pamant in ultima luna..
katalina imi pare rau ca nu am putut sa iti dau mai multe informatii despre cazare..fiind de loc din craiova habar nu am cum sta treaba..
spor

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests