In concluzie, ca m-am plictisit de tot tam-tamu:
1- Pt pers calme recomand sa astepte Viata Medicala de vineri
2- Pt pers care se pierd cu firea scrieti-le la presa@ms.ro sau presams@ms.ro si va veti convinge.
Inscrierile sunt pana pe 24 nov! Punct.
mickeygreen wrote:Nu e ceva publicat pe vreun site, dar nu e nici zvon. E raspunsul biroului de presa al MS la solicitarea mea de amanare implicita a inscrierilor. Mi l-au trimis pe mail si i-am dat copy paste. Cu toata buna credinta. Cei de la DSP nu pareau sa stie nimic de vreo schimbare.
Cel mai bine, daca nu ma credeti, ar fi sa asteptati aparitia in Viata Medicala cum au promis.
Sau sa scrieti direct biroului de presa al MS cum am facut si eu (presams@ms.ro, adresa e pe site-ul lor).
zad wrote:mickeygreen wrote:Nu e ceva publicat pe vreun site, dar nu e nici zvon. E raspunsul biroului de presa al MS la solicitarea mea de amanare implicita a inscrierilor. Mi l-au trimis pe mail si i-am dat copy paste. Cu toata buna credinta. Cei de la DSP nu pareau sa stie nimic de vreo schimbare.
Cel mai bine, daca nu ma credeti, ar fi sa asteptati aparitia in Viata Medicala cum au promis.
Sau sa scrieti direct biroului de presa al MS cum am facut si eu (presams@ms.ro, adresa e pe site-ul lor).
doua variante:
1. ori tu minti (mai scade concurenta hah?!)
2. ori aia de la centru te-au dezinformat din neatentie sau cu bunastiinta
Pentru verificare oficiala vezi:
http://www.rezidentiat2004.ro/documenta ... alare.html
daca e varianta 1. eu propun BAN din prima pt mickeygreen!!!
MODIFICAREA DATEI DE DESFASURARE A CONCURSULUI DE REZIDENTIAT - IMPORTANT
06 .10.2004
Ministerul Sanatatii a hotarat decalarea datei concursului de rezidentiat in medicina, medicina dentara si farmacie din 14 noiembrie 2004 in 19 decembrie 2004 (Ordinul 1210/29.09.2004). Conform acestui Ordin, noua data de desfasurare a concursului de rezidentiat, este 19 decembrie 2004. In aceste conditii, data la care candidatii inscrisi vor putea afla sala si ora inceperii probei de concurs pe site-ul oficial http://www.rezidentiat2004.ro, va fi 16 decembrie 2004, in timp ce data la care se va desfasura eventuala proba de departajare va fi 8 ianuarie 2005.
Intervalul de inscriere a candidatilor la concurs s-a modificat astfel: 27 septembrie - 24 noiembrie 2004.
Contul in care se poate achita taxa de participare la concursul de rezidentiat din 19 decembrie 2004 este RO72TREZ7025025XXX000266, deschis la Trezoreria sector 2, Bucuresti.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest