[VAND] Parfumuri originale 100 % ! Cele mai mici preturi !
-
- newbie
[VAND] Parfumuri originale 100 % ! Cele mai mici preturi !
Buna ziua,
Parfumurile provin de la toate casele producatoare cunoscute si pot fi aduse si altele care nu apar in lista fie pentru ca sunt foarte vechi, fie pentru ca abia au fost lansate, fie ca provin de la alti producatori.
Ofer seriozitate si in schimb cer acelasi lucru.
In legatura cu livrarile : in Bucuresti se fac in 1-2 zile iar in tara dureaza in jur de 3-4 zile, iar plata se face la livrare.
Parfumurile sunt 100% originale si nu incape vorba de faptul ca ar fi contrafacute.
La mai multe parfumuri comandate beneficiati si de bonusuri.
Modalitati de contact : 0766 69 42 62 ( Alex )
parfumuri247@yahoo.com
Este posibil ca preturile parfumurilor(Atentie! nu la toate) sa varieze din saptamana in saptamana, dar nu cu diferente substantiale.
PARFUMURILE AU CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA ! AM DESCHIS SEZONUL PRETURILOR REDUSE PE TERMEN NELIMITAT !!!
Puteti verifica preturile mici prin compararea lor cu concurenta de pe internet.
Va prezint mai jos O MICA PARTE din oferta de parfumuri pentru a va convinge de preturile mici ale acestora :
Marca Model Tip Cantitate Pret
D & G THE ONE Men Eau de Toilette 100 ml --> 220-225 lei
DIESEL FUEL FOR LIFE Women Eau de Toilette 120 ml--> 155-160 lei
DIESEL GREEN MEN Eau de Toilette 75 ml --> 100-105 lei
DIESEL GREEN Women Eau de Toilette 75 ml --> 100-105 lei
CALVIN KLEIN EUPHORIA Women Eau de Toilette 100 ml --> 175-180 lei
LANCOME HYPNOSE SENSES Women Eau de Perfume 75 ml --> 240-245
JOOP! ELECTRIC HEAT Men Eau de Toilette 125 ml --> 125 lei
PACO RABANNE LADY MILLION Women Eau de Perfume 50 ml --> 230-235 lei
PACO RABANNE Men Eau de Toilette 200 ml --> 240 lei
MOSCHINO UOMO Men Eau de Toilette 125 ml --> 130-135 lei
MOSCHINO GLAMOUR Women TESTER Eau de Perfume 100 ml -- > 155 lei !
GIORGIO ARMANI EMPORIO DIAMONDS Women Eau de Perfume 100 ml --> 230-235 lei
PACO RABANNE Men Eau de Toilette 200 ml --> 235 lei
MONT BLANC INDIVIDUEL SOUL & SENSES Women Eau de Toilette 75 ml --> 155 lei
PACO RABANNE ULTRAVIOLET LIQUID METAL Men Eau de Toilette 100 ml --> 145-150 lei
PRADA INFUSION D'HOMME Men Eau de Toilette 100 ml --> 220-225 lei
YVES SAINT LAURENT BABY DOLL Women Eau de Toilette 100 ml --> 175 lei !
BVLGARI BLV Men Eau de Toilette 50 ml --> 140-145 lei
BVLGARI MAN Men Eau de Toilette 100 ml --> 235 lei
CACHAREL NOA BY CACHAREL Women NO FOLIA Eau de Toilette 100 ml --> 215-220 lei !
CALVIN KLEIN CK-BE Unisex Eau de Toilette 200 ml --> 150-155 lei
CALVIN KLEIN ETERNITY MOMENT Women Eau de Perfume 100 ml --> 170-175 lei
CALVIN KLEIN CK IN 2u Woman Eau de Toilette 150 ml --> 160 lei
Deasemenea va pun la dispozitie 10 locuri de RE-SELLER. Pentru a ocupa acest "job" seriozitatea este prioritara. Fiecarui re-seller de parfumuri asigur un castig garantat de 35-40-50 de lei, dar eu fiind intr-un sezon al reducerilor voi puteti mari preturile, astfel scotand un profit mai mare. Pentru mai multe detalii sa imi dati un pm.
Parfumurile provin de la toate casele producatoare cunoscute si pot fi aduse si altele care nu apar in lista fie pentru ca sunt foarte vechi, fie pentru ca abia au fost lansate, fie ca provin de la alti producatori.
Ofer seriozitate si in schimb cer acelasi lucru.
In legatura cu livrarile : in Bucuresti se fac in 1-2 zile iar in tara dureaza in jur de 3-4 zile, iar plata se face la livrare.
Parfumurile sunt 100% originale si nu incape vorba de faptul ca ar fi contrafacute.
La mai multe parfumuri comandate beneficiati si de bonusuri.
Modalitati de contact : 0766 69 42 62 ( Alex )
parfumuri247@yahoo.com
Este posibil ca preturile parfumurilor(Atentie! nu la toate) sa varieze din saptamana in saptamana, dar nu cu diferente substantiale.
PARFUMURILE AU CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA ! AM DESCHIS SEZONUL PRETURILOR REDUSE PE TERMEN NELIMITAT !!!
Puteti verifica preturile mici prin compararea lor cu concurenta de pe internet.
Va prezint mai jos O MICA PARTE din oferta de parfumuri pentru a va convinge de preturile mici ale acestora :
Marca Model Tip Cantitate Pret
D & G THE ONE Men Eau de Toilette 100 ml --> 220-225 lei
DIESEL FUEL FOR LIFE Women Eau de Toilette 120 ml--> 155-160 lei
DIESEL GREEN MEN Eau de Toilette 75 ml --> 100-105 lei
DIESEL GREEN Women Eau de Toilette 75 ml --> 100-105 lei
CALVIN KLEIN EUPHORIA Women Eau de Toilette 100 ml --> 175-180 lei
LANCOME HYPNOSE SENSES Women Eau de Perfume 75 ml --> 240-245
JOOP! ELECTRIC HEAT Men Eau de Toilette 125 ml --> 125 lei
PACO RABANNE LADY MILLION Women Eau de Perfume 50 ml --> 230-235 lei
PACO RABANNE Men Eau de Toilette 200 ml --> 240 lei
MOSCHINO UOMO Men Eau de Toilette 125 ml --> 130-135 lei
MOSCHINO GLAMOUR Women TESTER Eau de Perfume 100 ml -- > 155 lei !
GIORGIO ARMANI EMPORIO DIAMONDS Women Eau de Perfume 100 ml --> 230-235 lei
PACO RABANNE Men Eau de Toilette 200 ml --> 235 lei
MONT BLANC INDIVIDUEL SOUL & SENSES Women Eau de Toilette 75 ml --> 155 lei
PACO RABANNE ULTRAVIOLET LIQUID METAL Men Eau de Toilette 100 ml --> 145-150 lei
PRADA INFUSION D'HOMME Men Eau de Toilette 100 ml --> 220-225 lei
YVES SAINT LAURENT BABY DOLL Women Eau de Toilette 100 ml --> 175 lei !
BVLGARI BLV Men Eau de Toilette 50 ml --> 140-145 lei
BVLGARI MAN Men Eau de Toilette 100 ml --> 235 lei
CACHAREL NOA BY CACHAREL Women NO FOLIA Eau de Toilette 100 ml --> 215-220 lei !
CALVIN KLEIN CK-BE Unisex Eau de Toilette 200 ml --> 150-155 lei
CALVIN KLEIN ETERNITY MOMENT Women Eau de Perfume 100 ml --> 170-175 lei
CALVIN KLEIN CK IN 2u Woman Eau de Toilette 150 ml --> 160 lei
Deasemenea va pun la dispozitie 10 locuri de RE-SELLER. Pentru a ocupa acest "job" seriozitatea este prioritara. Fiecarui re-seller de parfumuri asigur un castig garantat de 35-40-50 de lei, dar eu fiind intr-un sezon al reducerilor voi puteti mari preturile, astfel scotand un profit mai mare. Pentru mai multe detalii sa imi dati un pm.
-
- newbie
Re: [VAND] Parfumuri originale 100 % ! Cele mai mici preturi
Anunt valabil !
INTREBATI DE PARFUMUL DORIT !!!
O zi buna.
O zi buna.
-
- newbie
Anunt valabil !
O zi buna.
O zi buna.
-
- newbie
Anunt valabil !
O zi buna.
O zi buna.
- 187.92a
- addicted
cu cat sunt ieftine ca in sephora?
de udne sunt ciordite? )adica daca au eticheta poate nu stun contrafacute, zic_
de udne sunt ciordite? )adica daca au eticheta poate nu stun contrafacute, zic_
-
- newbie
Prietene eu zic sa te abtii de la comentarii.
In primul rand iti recomand sa scrii in romana pentru a intelege si eu ce vrei sa spui.
In al doilea rand daca nu te intereseaza un parfum poti sa parasesti linistit threadul. Am mai citit forumul si vad ca te bagi ca musca-n lapte cam peste tot si deja majoritatea nu te mai suporta.
In al treilea rand, s-a inventat IMPORTUL prietene, de ce sunt ieftine ? Pai daca ai gandi putin ai realiza ca eu nu am de platit impozit ca sephora, eu nu am de platit chirie in plaza si in alte mall-uri ca sephora(o chirie uriasa) si atunci se explica pretul.
In al patrulea rand am mentionat de la inceput ca sunt 100% originale si nu incape vorba ca ar fi contrafacute.
In al cincilea rand nu-ti permit sa spui ca sunt contrafacute asa degeaba...cumpara tu un parfum si daca este contrafacut iti mai dau 10 gratis. Sunt de mult in domeniu, activez pe alte site-uri si forumuri unde am un trader rating destul de respectabil.
Daca nu te intereseaza sa cumperi un parfum iti dau voie sa te abti.
NU MAI POSTA OFF-TOPIC ! NU E NECESAR SA IMI RASPUNZI LA MESAJ ATENTIE !
Nu vreau sa fac din acest thread o cearta.
Numai bine
In primul rand iti recomand sa scrii in romana pentru a intelege si eu ce vrei sa spui.
In al doilea rand daca nu te intereseaza un parfum poti sa parasesti linistit threadul. Am mai citit forumul si vad ca te bagi ca musca-n lapte cam peste tot si deja majoritatea nu te mai suporta.
In al treilea rand, s-a inventat IMPORTUL prietene, de ce sunt ieftine ? Pai daca ai gandi putin ai realiza ca eu nu am de platit impozit ca sephora, eu nu am de platit chirie in plaza si in alte mall-uri ca sephora(o chirie uriasa) si atunci se explica pretul.
In al patrulea rand am mentionat de la inceput ca sunt 100% originale si nu incape vorba ca ar fi contrafacute.
In al cincilea rand nu-ti permit sa spui ca sunt contrafacute asa degeaba...cumpara tu un parfum si daca este contrafacut iti mai dau 10 gratis. Sunt de mult in domeniu, activez pe alte site-uri si forumuri unde am un trader rating destul de respectabil.
Daca nu te intereseaza sa cumperi un parfum iti dau voie sa te abti.
NU MAI POSTA OFF-TOPIC ! NU E NECESAR SA IMI RASPUNZI LA MESAJ ATENTIE !

Nu vreau sa fac din acest thread o cearta.
Numai bine
- Chingachgook
- addicted
nu a negat nimeni ca nu ar fi originale
colegul a pus o intrebare simpla
de unde sunt ciordite?
e o concurenta atroce pe piata si magazinele lucreaza cu marje de profit foarte mici. nu veni sa ne minti ca esti importator direct ca am facut si noi o facultate si ne prindem.
colegul a pus o intrebare simpla
de unde sunt ciordite?
e o concurenta atroce pe piata si magazinele lucreaza cu marje de profit foarte mici. nu veni sa ne minti ca esti importator direct ca am facut si noi o facultate si ne prindem.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Melania
- addicted
originale pe naiba. chiar si pe unele aeroporturi internationale gasesti parfumuri contrafacute, ce sa mai zic de imed.
nu ca as aprecia parfumurile de firma dar sa nu ne considere veniti cu pluta pe dambovita.
nu ca as aprecia parfumurile de firma dar sa nu ne considere veniti cu pluta pe dambovita.
-
- newbie
Va mai rog inca odata sa va abtineti.
Parfumurile nu sunt ciordite ci sunt aduse din afara. V-am mai explicat odata ca preturi mici sunt explicate prin faptul ca eu nu platesc impozit, nu am magazin la care sa platesc chirie.
De unde sunteti voi atat de convinsi ca nu sunt originale? Sa ia cineva un parfum ai daca nu este original va dau la toti zece parfumuri gratis.
In concluzie va rog sa va abtineti de la alte idei ingenioase si sa nu mai postati aici doar daca sunteti interesati de un anumit parfum.
Nu am considerat pe nimeni proast si nu am idei preconcepute dar nici voi doi nu veniti sa-mi ziceti mie ca sunt ciordite sau alte lucruri.
O zi buna!
ANUNT VALABIL!
Parfumurile nu sunt ciordite ci sunt aduse din afara. V-am mai explicat odata ca preturi mici sunt explicate prin faptul ca eu nu platesc impozit, nu am magazin la care sa platesc chirie.
De unde sunteti voi atat de convinsi ca nu sunt originale? Sa ia cineva un parfum ai daca nu este original va dau la toti zece parfumuri gratis.
In concluzie va rog sa va abtineti de la alte idei ingenioase si sa nu mai postati aici doar daca sunteti interesati de un anumit parfum.
Nu am considerat pe nimeni proast si nu am idei preconcepute dar nici voi doi nu veniti sa-mi ziceti mie ca sunt ciordite sau alte lucruri.
O zi buna!
ANUNT VALABIL!
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Așa scrie pe ele, Eau de Perfume??? 

SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Melania
- addicted
in ferentari unde sunt imbuteliate parfumurile asa se zice
-
- newbie
Bai terminati-va ma ca deja imi pierd rabdarea. Perfume sau parfum e aceeasi treaba. Pe parfum scrie eau de parfum, Melanoa poti sa uiti threadul asta ca vad ca esti cam redusa...spre noi orizonturi sa zic asa. Vorbeste gura fara voi si la varsta asta fiind si oameni cu facultate pot trage concluzia ca ai/aveti o problema. Astia care nu aveti ocupatie puteti sa uitati threadul.
- Chingachgook
- addicted
parfumuri247 wrote: Sa ia cineva un parfum ai daca nu este original va dau la toti zece parfumuri gratis.
domnu parfumar aici suntem pe un forum de inalta tinuta academica
se spune "va dau tuturor"
daca nu stii sa scrii corect sunt sigur ca nu stii inci limbi straine. distribuitorii de la care cumperi te fac din vorbe. si tu crezi ca ariciul ca alea sunt originale.
noroc cu noi aici ca afli si tu ca nu sunt
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Melania
- addicted
parfumuri247 wrote:Bai terminati-va ma ca deja imi pierd rabdarea. Perfume sau parfum e aceeasi treaba. Pe parfum scrie eau de parfum, Melanoa poti sa uiti threadul asta ca vad ca esti cam redusa...spre noi orizonturi sa zic asa. Vorbeste gura fara voi si la varsta asta fiind si oameni cu facultate pot trage concluzia ca ai/aveti o problema. Astia care nu aveti ocupatie puteti sa uitati threadul.
Alea nu sunt mah parfumuri, sunt parfume.
Si te rog sa nu iti pierzi rabdarea.
- 187.92a
- addicted
parfumuri247 wrote:Parfumurile nu sunt ciordite ci sunt aduse din afara. V-am mai explicat odata ca preturiLE mici sunt explicate prin faptul ca eu nu platesc impozit, nu am magazin la care sa platesc chirie.
De unde sunteti voi atat de convinsi ca nu sunt originale?
Faci evaziune fiscala dar te astepti ca noi sa avem incredere in moralitatea ta si sa presupunem ca nu sunt ciordite?

2. pe cand un contract de exclusivitate ca importator pt bvlgari?

-
- newbie
@kooksee: Ce imi place cand faci pe desteptul omule, mare om in viata ce esti tu.
Bai culmea este ma...sunteti voi aici o adunatura de .... care nu domne, nu sunt originale, esti tu fraier ca, crezi in vorbe false si prostii. Adevarat, si eu de 4 ani de zile ma ocup cu asa ceva, am o clientela respectabila si voi veniti sa imi spuneti ca sunt false? Este?
Sunteti niste oameni cred eu frustrati un pic, ca altfel nu-mi explic de ce aveti comportamentul asta care respinge orice este nou, banuiesc ca un pic inchisi la minte..si aveti foarte mult timp liber...adica si mintea odihnita.
@trident: Un om mai cretin ca tine nici ca am vazut. Daca esti atat de curios, ne intalnim si iti arat factura prin care au fost luate parfumurile de la unele depozite de afara. Asta daca ma pot abtine sa nu te bat cand o sa te vad pentru ca un cretin mai mare ca tine rar mi-a fost dat sa vad. Cand ai o chestie in mine pai p-aia te-ai blocat tata...ramaneti ma voi desteptii lu peste ca nu am eu nevoie de vanzare pe "extraORDINARUL" forum al vostru..mancati-va intre voi pana nu mai rezistati.
Bai culmea este ma...sunteti voi aici o adunatura de .... care nu domne, nu sunt originale, esti tu fraier ca, crezi in vorbe false si prostii. Adevarat, si eu de 4 ani de zile ma ocup cu asa ceva, am o clientela respectabila si voi veniti sa imi spuneti ca sunt false? Este?
Sunteti niste oameni cred eu frustrati un pic, ca altfel nu-mi explic de ce aveti comportamentul asta care respinge orice este nou, banuiesc ca un pic inchisi la minte..si aveti foarte mult timp liber...adica si mintea odihnita.
@trident: Un om mai cretin ca tine nici ca am vazut. Daca esti atat de curios, ne intalnim si iti arat factura prin care au fost luate parfumurile de la unele depozite de afara. Asta daca ma pot abtine sa nu te bat cand o sa te vad pentru ca un cretin mai mare ca tine rar mi-a fost dat sa vad. Cand ai o chestie in mine pai p-aia te-ai blocat tata...ramaneti ma voi desteptii lu peste ca nu am eu nevoie de vanzare pe "extraORDINARUL" forum al vostru..mancati-va intre voi pana nu mai rezistati.
- Blegoo
- elite
Astea este toate parfume chinezești ORIGINALE?
"On the internet, nobody knows you're a dog"
- Melania
- addicted
parfumuri247 wrote:@kooksee: Ce imi place cand faci pe desteptul omule, mare om in viata ce esti tu.
'otzule, tu ne vinzi tuica de dude pe post de chanel 5 si apoi ai pretentia sa iti multumim pt asta.
- pc7
- elite
nu te lua dupa ei, moare invidia-n ei ca nu le-a venit ideea asta inainte sa se faca doctori, nu pleca de pe imed, daca mai stai 2-3 zile o sa vezi ac-l convingi pe 3d sa cumpere macar o sticla
de la givenchy ce ai\?
de la givenchy ce ai\?
Life's not fair, get used to it
- Melania
- addicted
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
parfumuri247 wrote:MOSCHINO GLAMOUR Women TESTER Eau de Perfume 100 ml -- > 155 lei

Se spune "fără ţiplă".
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Melania
- addicted
deja intri in detalii
- 187.92a
- addicted
parfumuri247 wrote:Un om mai cretin ca tine nici ca am vazut. Daca esti atat de curios, ne intalnim si iti arat factura prin care au fost luate parfumurile de la unele depozite de afara. Asta daca ma pot abtine sa nu te bat cand o sa te vad pentru ca un cretin mai mare ca tine rar mi-a fost dat sa vad. Cand ai o chestie in mine pai p-aia te-ai blocat tata...ramaneti ma voi desteptii lu peste ca nu am eu nevoie de vanzare pe "extraORDINARUL" forum al vostru..mancati-va intre voi pana nu mai rezistati.
pai... cum era aia cu captivus?

hawles, moderare alea?
- Melania
- addicted
e pe etnobotanice