ex_nunc wrote:examenul la psihologie..cam ciudat in sensul ca dureaza 45 min ai 30 de grile (cauza-efect,raspuns dublu simplu sau toate combinatiile posibile) +caz clinic sau din ce am auzit la unele nr un subiect de teorie.cazul clinic e usurel in schimb la grile e problema mai mare unele sunt accesibile unele ...mai complicate.grilele acopera absolut toata materia.n-ar fi asta singura problema dar in momentul in care iesi de la examen habar n-ai daca ai facut sau nu.eu am dat ieri (popa velea) dar am avut norocul ca ne-a dat rezultatele in aceeasi zi.noroc-avand in vedere ca am stat pana la 10 seara la sahia dar asta e mai bine asa decat sa stam o saptamana.notele..variatii de la 5 la 10.eu am luat 10 dar cand asteptam rezultatele nu stiam daca trec,bine cred ca sentimentul asta il avea aproape toata lumea.picati au fost cativa in special straini cred.
in ceea ce priveste manualele eu am citi cartea din 2008 a lui popa velea si cea noua din 2010.m-am uitat putin pe cartea lui iamandescu din 2008.acum ce sa zic..probabil subiectele la seriile 5-8 le face iamandescu deci trebuie citite cartile respective.
Wow, inseamna ca ori v-ati pus pe treaba (generatia voastra), ori a dat el subiecte/grile mai usoare. La noi si la psiho in anul 1 si la scu in anul 2 a picat cam jumatate de serie. Au fost si unii copii care au ajuns in re-re cu psiho.
Examenul era destul de naspa, in sensul ca te presa timpul, insa imi amintesc ca grilele erau deductibile... erau intrebari, punea cate 5-6 raspunsuri si apoi aveai variante... puneai A daca abc , B daca acf etc. La majoritatea intrebarilor erau deductibile totusi...
In orice caz, trecand peste treburile cu examenul, OPV ramane un profesor exceptional!
La Iamandescu mereu a fost mai ok, nu stiu cum e ca profesor, insa la toate seriile care au facut cu el promovabilitatea era foarte mare, iar notele bune!