intrebari ANUL I

Doddy
elder
elder

Re: intrebari ANUL I

Postby Doddy » Tue Feb 15, 2011 5:26 pm

ex_nunc wrote:examenul la psihologie..cam ciudat in sensul ca dureaza 45 min ai 30 de grile (cauza-efect,raspuns dublu simplu sau toate combinatiile posibile) +caz clinic sau din ce am auzit la unele nr un subiect de teorie.cazul clinic e usurel in schimb la grile e problema mai mare unele sunt accesibile unele ...mai complicate.grilele acopera absolut toata materia.n-ar fi asta singura problema dar in momentul in care iesi de la examen habar n-ai daca ai facut sau nu.eu am dat ieri (popa velea) dar am avut norocul ca ne-a dat rezultatele in aceeasi zi.noroc-avand in vedere ca am stat pana la 10 seara la sahia dar asta e mai bine asa decat sa stam o saptamana.notele..variatii de la 5 la 10.eu am luat 10 dar cand asteptam rezultatele nu stiam daca trec,bine cred ca sentimentul asta il avea aproape toata lumea :D .picati au fost cativa in special straini cred.
in ceea ce priveste manualele eu am citi cartea din 2008 a lui popa velea si cea noua din 2010.m-am uitat putin pe cartea lui iamandescu din 2008.acum ce sa zic..probabil subiectele la seriile 5-8 le face iamandescu deci trebuie citite cartile respective.

Wow, inseamna ca ori v-ati pus pe treaba (generatia voastra), ori a dat el subiecte/grile mai usoare. La noi si la psiho in anul 1 si la scu in anul 2 a picat cam jumatate de serie. Au fost si unii copii care au ajuns in re-re cu psiho.
Examenul era destul de naspa, in sensul ca te presa timpul, insa imi amintesc ca grilele erau deductibile... erau intrebari, punea cate 5-6 raspunsuri si apoi aveai variante... puneai A daca abc , B daca acf etc. La majoritatea intrebarilor erau deductibile totusi...

In orice caz, trecand peste treburile cu examenul, OPV ramane un profesor exceptional!

La Iamandescu mereu a fost mai ok, nu stiu cum e ca profesor, insa la toate seriile care au facut cu el promovabilitatea era foarte mare, iar notele bune!
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea

ex_nunc
junior
junior

Postby ex_nunc » Tue Feb 15, 2011 7:07 pm

Doddy wrote:
ex_nunc wrote:examenul la psihologie..cam ciudat in sensul ca dureaza 45 min ai 30 de grile (cauza-efect,raspuns dublu simplu sau toate combinatiile posibile) +caz clinic sau din ce am auzit la unele nr un subiect de teorie.cazul clinic e usurel in schimb la grile e problema mai mare unele sunt accesibile unele ...mai complicate.grilele acopera absolut toata materia.n-ar fi asta singura problema dar in momentul in care iesi de la examen habar n-ai daca ai facut sau nu.eu am dat ieri (popa velea) dar am avut norocul ca ne-a dat rezultatele in aceeasi zi.noroc-avand in vedere ca am stat pana la 10 seara la sahia dar asta e mai bine asa decat sa stam o saptamana.notele..variatii de la 5 la 10.eu am luat 10 dar cand asteptam rezultatele nu stiam daca trec,bine cred ca sentimentul asta il avea aproape toata lumea :D .picati au fost cativa in special straini cred.
in ceea ce priveste manualele eu am citi cartea din 2008 a lui popa velea si cea noua din 2010.m-am uitat putin pe cartea lui iamandescu din 2008.acum ce sa zic..probabil subiectele la seriile 5-8 le face iamandescu deci trebuie citite cartile respective.

Wow, inseamna ca ori v-ati pus pe treaba (generatia voastra), ori a dat el subiecte/grile mai usoare. La noi si la psiho in anul 1 si la scu in anul 2 a picat cam jumatate de serie. Au fost si unii copii care au ajuns in re-re cu psiho.
Examenul era destul de naspa, in sensul ca te presa timpul, insa imi amintesc ca grilele erau deductibile... erau intrebari, punea cate 5-6 raspunsuri si apoi aveai variante... puneai A daca abc , B daca acf etc. La majoritatea intrebarilor erau deductibile totusi...

In orice caz, trecand peste treburile cu examenul, OPV ramane un profesor exceptional!

La Iamandescu mereu a fost mai ok, nu stiu cum e ca profesor, insa la toate seriile care au facut cu el promovabilitatea era foarte mare, iar notele bune!

da..acelasi sistem cu grilele a fost si la noi.insa eu n-am auzit multi picati totusi,acum..stiu ca au fost destui care s-au si retras dinainte.
grilele..era ciudat ca nu stiai daca le-ai facut (cu toate combinatiile alea posibile),dar au fost majoritatea ok adica se regaseau in carte.
si..intr-adevar lasand la o parte stressul cu examenul,chiar ca am fost cu placere la toate cursurile lui OVP :allright:

Anna_Maria_Y

Postby Anna_Maria_Y » Tue Feb 15, 2011 11:08 pm

stiu ca nu ar trebui sa intreb pe topicul asta, dar imi poate spune si mie careva cand au cei din anul 3 ultimul examen? (poate aveti prieteni in anul 3)...si toti incepeti sem2 pe 20 febr?

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Wed Feb 16, 2011 9:52 am

Anna_Maria_Y wrote:stiu ca nu ar trebui sa intreb pe topicul asta, dar imi poate spune si mie careva cand au cei din anul 3 ultimul examen? (poate aveti prieteni in anul 3)...si toti incepeti sem2 pe 20 febr?

Sau poate iti zice cineva din anul 3 :lol: .
Sesiunea se termina pe 20 februarie, apoi e o saptamana de vacanta. Scoala incepe pe 28 februarie. In prima saptamana de scoala se da partialul la farmaco. Apoi, in urmatoarea saptamana, unele serii mai au partial la igiena, altele nu. Deci, fie in jur de 2-3 martie, fie in jur de 9-10, este ultimul examen. Oficial ultimul examen din sesiune este pe 20 februarie!

Urmaresti cumva pe cineva? :P

justmea

Postby justmea » Wed Feb 16, 2011 3:18 pm

ex_nunc wrote:
ina09 wrote:Cum a fost examenul la psihologie pentru cei care ati dat deja? A fost suficient sa cititi din cartea lui Iamandescu pentru ca m-am uitat la modelul de subiecte postat pe site si la foarte multe nu am gasit raspunsul in carte... Am vazut ca la bibliografia recomandata pentru examen sunt trecute 2 carti, una din 2005 si una din 2008, iar noua ni s-a dat editia cea mai noua, din 2010. E cazul sa le caut pe celelalte? Multumesc anticipat!

examenul la psihologie..cam ciudat in sensul ca dureaza 45 min ai 30 de grile (cauza-efect,raspuns dublu simplu sau toate combinatiile posibile) +caz clinic sau din ce am auzit la unele nr un subiect de teorie.cazul clinic e usurel in schimb la grile e problema mai mare unele sunt accesibile unele ...mai complicate.grilele acopera absolut toata materia.n-ar fi asta singura problema dar in momentul in care iesi de la examen habar n-ai daca ai facut sau nu.eu am dat ieri (popa velea) dar am avut norocul ca ne-a dat rezultatele in aceeasi zi.noroc-avand in vedere ca am stat pana la 10 seara la sahia dar asta e mai bine asa decat sa stam o saptamana.notele..variatii de la 5 la 10.eu am luat 10 dar cand asteptam rezultatele nu stiam daca trec,bine cred ca sentimentul asta il avea aproape toata lumea :D .picati au fost cativa in special straini cred.

Au fost cumva si intrebari pe care le puteai gasi doar in cartea lui Iamandescu? Adica e suficient sa citesti din cartile din 2008 si 2010(nu ca as avea prea mult timp, dar nu vreau sa raman descoperita cu anumite aspecte din materie :wink: ). Si in legatura cu subiectele de teorie, au fost in genul celor pentru grila de maxim 7? Multumesc anticipat pentru raspuns!

ex_nunc
junior
junior

Postby ex_nunc » Wed Feb 16, 2011 5:23 pm

eu n-am gasit nimic in cartea lui iamandescu(insa cum am spus n-am citit-o decat pe aceea din 2008) care sa nu se regaseasca in cea din 2008 a lui OPV,in special.de fapt,cred ca nu m-a ajutat prea mult cartea lui iamandescu pt examen,dar mi-a placut sa o citesc(erau mai mult povestioare :lol: )
in ceea ce priveste subiectele,eu n-am avut un subiect propriu zis de tratat.am avut caz clinic.dar la unele nr au fost subiecte de tratat si n-au avut caz clinic,din ce am auzit (insa e mult mai usor la cazul clinic,parerea mea) :D un singur caz clinic a pus probleme unora ceva in legatura cu dublu orb,pacientii dupa un timp au renuntat toti la medicament,in acelasi timp.te intreba de ce. :P

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Wed Feb 16, 2011 9:11 pm

pe pagina anterioara explicasem eu deja cum decurge examenul cu iamandescu..da cine sa citeasca :roll:
la noi s-au dat si 2 subiecte de teorie..defapt mai bine zis doua intrebari scurte din materia din carte
toti am avut caz clinic.care era asemanator cu cel din cartea lui (cea de anul trecut. si noi am cumparat-o pe cea din 2008 si acum e suport de praf)
daca ati primit ceva la lp invatati din foilea alea.daca nu, cartea este suficienta
grilele le alegeti de 10.notele sunt mari la iamandescu
cica tine cont de prezenta si de notele de la practic.
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

ctnalexandra
newbie
newbie

Postby ctnalexandra » Thu Feb 17, 2011 7:09 pm

Anul acesta .. au picat grile + un ex de teorie ( gen Linton) + caz clinic. Notele sunt mari :D

ina09
junior
junior

Postby ina09 » Thu Feb 24, 2011 10:11 am

Stie cineva daca s-a afisat orarul pentru semestrul II?

alin.olaru
junior
junior

Postby alin.olaru » Thu Feb 24, 2011 4:01 pm

Nu s-a afişat. Secretara spune că cel târziu mâine, eu cred ca probabil pe duminica. :)
Truly they lie, they talk utter nonsense...

roxitzu
senior
senior

Postby roxitzu » Mon Feb 28, 2011 11:10 am

la biocel sunt suficiente cursurile sau trebuie sa cumpar si carte? ... azi am avut primul curs, cu dr.Leabu si ne-a prezentat la sfarsit 2 linkuri pt 2 carti dar nu prea pot sa invatz de pe calculator ... deci ma gandeam sa-mi cumpar una din ele ... cred ca aia de Albert sau poate o gasesc la xerox :roll:

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Mon Feb 28, 2011 2:39 pm

roxitzu wrote:la biocel sunt suficiente cursurile sau trebuie sa cumpar si carte? ... azi am avut primul curs, cu dr.Leabu si ne-a prezentat la sfarsit 2 linkuri pt 2 carti dar nu prea pot sa invatz de pe calculator ... deci ma gandeam sa-mi cumpar una din ele ... cred ca aia de Albert sau poate o gasesc la xerox :roll:

Sunt de ajuns cursurile.

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Mon Feb 28, 2011 2:57 pm

mda Leabu si cartile si mega-studiile lui :roll:
la biologie celulara sunt de ajuns cursurile. E bine sa fiti prezenti pentru ca sunt unii profesori care tin foarte,foarte,foarte mult la ce au spus ei in cursuri. Cum au spus, asa trebuie sa spui si tu (Bausic,Hinescu)
eu am invatat doar din cursuri (Si din cateva subiecte gasite pe net) si am luat 10
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

roxitzu
senior
senior

Postby roxitzu » Mon Feb 28, 2011 8:08 pm

eu ma gandeam ca examenul e totusi oral si primul curs mi s-a parut foarte fragmentat ... tipu facea mai multe paranteze decat sa predea .... poate urmatoarele sa fie ceva mai detaliate ... nu de alta da sa am ce sa zic la examen

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Mon Feb 28, 2011 9:24 pm

Mi se pare ca se gasesc jos la xerox cursurile detaliate(nu slideurile).

Riley
elder
elder

Postby Riley » Tue Mar 01, 2011 10:58 am

roxitzu wrote:eu ma gandeam ca examenul e totusi oral si primul curs mi s-a parut foarte fragmentat ... tipu facea mai multe paranteze decat sa predea .... poate urmatoarele sa fie ceva mai detaliate ... nu de alta da sa am ce sa zic la examen

Probabil v-a zis de Alberts si de Lodish, carti foarte bune de cumparat si de aviut in biblioteca doar daca te pasioneaza cercetarea fundamentala, biologia moleculara.
Altfel sunt mult prea stufoase si arunci banii degeaba pe ele. In schimb le poti gasi pe net ;) asa, da, le poti downloada, nu strica sa ai in calculator, iti mai arunci ochii din cand in cand peste ele. Oricum cred ca a ramas cu subiecte, eventual aprofundezi ce nu iti e clar din cursuri din cartile asta doua (recomand Albertsul care este mai descriptiv decat Lodishul unde se pune accent foarte mult pe tehnici de laborator, mecanisme biochimice, etc).
Bio cel mi-a placut mie foarte mult si am invatat de placere, e o materie foarte interesanta, dar poate si eu sunt setat pe partea astea de preclinic mai mult, nu stiu ce sa zic :). Iar cursurile drului Leabu sunt mai fragmentate, dar foarte misto :allright: o sa va predea oricum numai membrana celulara (la noi asa a fost), dupa, cursurile devin mai didactice. Daca va intereseaza partea de cercetare sa il intrebati la curs, cred ca face la un moment dat niste selectii pt studenti si merita sa treceti prin laboratoare, pana la urma poate o sa va placa dar nu aveti cum sa va dati seama pt ca nu ati avut contact.
Mult succes in semestrul II ;).
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

anamaria.b
newbie
newbie

Postby anamaria.b » Tue Mar 01, 2011 6:09 pm

mie mi.a placut foarte mult cursul de biocel tinut de dr. Leabu.se vede ca omul e pasionat de ce face...spre deosebire de altii.sunt curioasa ce.i cu cercetarea de la babes.as vrea sa merg, sa imi fac o idee..imi pare sincer rau ca nu o sa facem mai multe cursuri cu dansul

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Tue Mar 01, 2011 7:12 pm

anamaria.b wrote:mie mi.a placut foarte mult cursul de biocel tinut de dr. Leabu.se vede ca omul e pasionat de ce face...spre deosebire de altii.sunt curioasa ce.i cu cercetarea de la babes.as vrea sa merg, sa imi fac o idee..imi pare sincer rau ca nu o sa facem mai multe cursuri cu dansul

Stiu ca am avut niste colegi care voiau sa se tina dupa Leabu cu cercetarile lui si nu a mai facut nimic pana la urma. Cica n-a mai avut entuziasmul pe care-l deborda la curs. Mie nu prea mi-a placut tipul (de fapt, nu prea mi-a placut toata catedra de biocel/histo, au toti ceva nu stiu ce...) o fi el pasionat de ceea ce face, dar are un temperament schimbator.

Oricum, biocelul si histo sunt niste materii supraapreciate, care mai incolo nu au prea au utilitate... singura de genul astora care e realmente misto si utila e morfopat (care se face in anul 3, cu alta catedra :mrgreen: si pt care nu trebuie sa stii nici biocel nici histo).
Leabu e ok la cursuri, la examen am inteles ca e destul de sacaietor (gen, majoritatea ieseau plangand de acolo, dar cu note mari). Sa n-ai parte de Bausic sau de Hinescu la examen...

Poti sa-l mai freci la cap la faza cu cercetarea, dar sa nu ramai cu buza umflata daca nu o sa mai organizeze ;).

Riley
elder
elder

Postby Riley » Tue Mar 01, 2011 7:39 pm

Pai sa va si vada ca sunteti interesati, nu doar asa sporadic. Eu zic ca daca va vede interesati va baga in seama, macar sa vedeti ce si cum daca este de voi. Daca nu, mai sunt si alte catedre care implica studenti in proiecte de cercetare: biofizica, fizio. Vedeti ca la un moment dat prin primavara se face targul cercetarii sunt niste workshopuri unde sunt prezentate studentilor oportunitatile de implicare in activitatea de cercetare. Interesati-va si implicat-va, nu o sa va mai traga nimeni de maneca de acum inainte. Daca aflu ceva postez si aici!
BAFTA!
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Doddy
elder
elder

Postby Doddy » Tue Mar 01, 2011 8:11 pm

Nu stiu sincer cat de bine s-au tinut colegii mei dupa Leabu, intr-adevar.
Pe mine nu m-a interesat deoarece nu ma atrage cercetarea ca idee (nu e de mine), si nu imi plac nici microscoapele... (no offence Riley, stiu ca tie iti plac :green: eu m-am speriat de microscop in clasa a 5-a si nici acum nu mi-a trecut :lol: ).

Ana, daca intr-adevar o sa iti placa biocel, atunci tine-te dupa Leabu cu treaba asta, dar trage cat poti de el. ;) Bafta!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Tue Mar 01, 2011 10:32 pm

Nu este nicio suparare, mi se pare important fiecare sa stie ce ii place si ce nu, tocmai ca sa stie pe ce drum o apuca mai tarziu ;).

Succes mult tuturor!

ina09
junior
junior

Postby ina09 » Thu Mar 03, 2011 3:38 pm

La fiziologie sunt suficiente slide-urile de la curs sau exista vreo carte a catedrei? Eu fac fiziologie cu dr. Raluca Papacocea.

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Thu Mar 03, 2011 5:25 pm

Papacocea preda si digestiv? credeam ca e doar de endocrine :shock:
oricum. este o carte de badarau "fiziologia aparatului digestiv si a glandelor endocrine"
cursurile, daca iti sunt predate bine, ar trebui sa fie suficiente. Dar cartea e frumoasa si te va ajuta pe viitor.
Eu, una, iti recomand cartea avand ca suport cursul

roxitzu
senior
senior

Postby roxitzu » Sat Mar 05, 2011 7:58 am

exista si carte de grile la fizio? ar fi dragutz sa facem si noi si grile :)

furcu
junior
junior

Postby furcu » Sat Mar 05, 2011 11:12 am

Il stie careva pe asist. Lupusoru de fiziologie? cum e omul?
Dr. House: Vezi, din cauza bastonului toată lumea presupune că sunt pacient.
Dr. Wilson: Şi atunci de ce nu îţi pui halat alb, ca noi toţi?
Dr. House: Nu vreau să creadă că sunt doctor

Alfa_omega
senior
senior

Postby Alfa_omega » Sat Mar 05, 2011 12:10 pm

roxitzu wrote:exista si carte de grile la fizio? ar fi dragutz sa facem si noi si grile :)

Nu exista. Dar in ultimul curs o sa va arate d-na Badarau la proiector exemple de grile(desi, cel putin anul trecut, cele de la examen au fost mai grele decat modelele pe care le aratase ea).
Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea...

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Sat Mar 05, 2011 3:06 pm

furcu wrote:Il stie careva pe asist. Lupusoru de fiziologie? cum e omul?

Nu l-am avut ca asistent, dar din experienta altor colegi e destul de nasol, si cam pica la practic, iar la lucrari da note micute.

ina09
junior
junior

Postby ina09 » Thu Mar 10, 2011 6:08 pm

Cum e dr.Ferechide la fiziologie lp? E foarte exigent la examen pt ca pana acum mi s-a parut cam dezinteresat si plictisit?

anamaria.b
newbie
newbie

Postby anamaria.b » Thu Mar 10, 2011 8:10 pm

si mie mi se pare tare plictisit omul ala.am avut 2 lp uri pana acum cu el.nu am facut mai nimic:-??

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Thu Mar 10, 2011 11:08 pm

la fel era si in 2000 cand am facut eu cu el:)

paul naicu mai e prin catedra aia?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

dr.tm
senior
senior

Postby dr.tm » Fri Mar 11, 2011 11:12 am

naicu nu mai e de vreo 4 ani..dar mai e lazar :)))
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg

De3a
senior
senior

Postby De3a » Fri Mar 11, 2011 1:26 pm

dr. Ferechide la lucrari citeste ziarul:)), iar la examenul practic da note asa cum nimereste, nu prea da 10, dar da multi de 9, 5 insa pe ici pe colo mai da si o nota mica , depinde cui se nimereste:))

roxitzu
senior
senior

Postby roxitzu » Tue Mar 15, 2011 7:34 pm

da dr. Ferechide la examen pune intrebari d bun simt din lp-urile alea sau sa ma astept ca intreaba cai verzi p pereti :lol: ... aaa si o sa ne puna sa-i facem si experimentele sau doar sa vorbim ce si cum? ... omu nu prea preda ... ne lasa de capu nostru la experimente ... eventual citim de pe laptop niste slide-uri mai nou :D ... in rest asa mie mi se pare prietenos ... mai si glumeste....

ionutz_1185
senior
senior

Postby ionutz_1185 » Wed Mar 16, 2011 9:36 am

dr.tm wrote:naicu nu mai e de vreo 4 ani..dar mai e lazar :)))

A plecat si Naicu :))) acu 5 ani cand am facut eu cu el mare circ era :devil: :devil: :devil:

ina09
junior
junior

Postby ina09 » Sat Mar 19, 2011 10:07 am

Stiti ceva de optionale(psihosomatica sau antropologie)?Cand se fac, cu cine, in ce va consta examenul?

ex_nunc
junior
junior

Postby ex_nunc » Sat Mar 19, 2011 4:02 pm

ina09 wrote:Stiti ceva de optionale(psihosomatica sau antropologie)?Cand se fac, cu cine, in ce va consta examenul?

nu stiu daca toate seriile or sa faca antropologie cu dl prof ispas,insa noua la curs ne-a spus ca dlui o sa predea si optionalul de antropologie( eu fac si cursul de anato tot cu dlui,deci nu stiu daca este vorba doar despre seriile 3 si 4)..din ce ne-a spus seful de serie ziua este marti ora 13 in amf mare.iar despre examen ne-a spus ca o sa nea dea niste brosuri :lol: sa citim cate ceva. :allright:

iar psihosomatica a fost astazi,iar maine este examenul :lol: :lol: :lol: (asta daca am inteles bine) :D

alin.olaru
junior
junior

Postby alin.olaru » Sat Mar 19, 2011 7:28 pm

ex_nunc wrote:
ina09 wrote:Stiti ceva de optionale(psihosomatica sau antropologie)?Cand se fac, cu cine, in ce va consta examenul?

nu stiu daca toate seriile or sa faca antropologie cu dl prof ispas,insa noua la curs ne-a spus ca dlui o sa predea si optionalul de antropologie( eu fac si cursul de anato tot cu dlui,deci nu stiu daca este vorba doar despre seriile 3 si 4)..din ce ne-a spus seful de serie ziua este marti ora 13 in amf mare.iar despre examen ne-a spus ca o sa nea dea niste brosuri :lol: sa citim cate ceva. :allright:

iar psihosomatica a fost astazi,iar maine este examenul :lol: :lol: :lol: (asta daca am inteles bine) :D

Nu se da, bre, maine! E curs si sambata viitoare! :))

justmea

Postby justmea » Sat Mar 19, 2011 8:07 pm

Referitor la antropologie, v-a zis si cand se incepe? Adica de saptamana care vine sau cum? Si ai idee cat o sa dureze, pentru ca, cel putin teoretic, ar trebui sa facem 7 cursuri si 7 lp-uri.

alin.olaru
junior
junior

Postby alin.olaru » Sat Mar 19, 2011 9:13 pm

De antropologie nu ştiu nimic, că nu prea m-a interesat subiectul.

@ex_nunc Ăsta de azi a fost singurul curs iar examenul cică ar fi înainte de Paşti. Vom face şi un LP din câte am auzit.

ex_nunc
junior
junior

Postby ex_nunc » Sun Mar 20, 2011 10:57 am

@alin.olaru :am zis"asta daca am inteles bine",pe mine nu m-a interesat subiectul asa mult,doar ce am auzit de la colegii care merg la psihosomatica. :D scuze daca am incurcat pe cineva cu informatii eronate.

nu ne-a spus cat dureaza,cate lp-uri o sa facem,dar probabil o sa aflam la primul curs mai multe detalii.de pe 22.03,adica de martea asta o sa incepem,la ora 13. :D

Return to “Anii 1-3”