Shoutbox
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
- Tasha
- elite
Re: Shoutbox
chiar stateam si ma uitam ca prostu' cine draqu e gurami asta cu 4000 de posturi si eu nu l-am vazut pana acu. m-am gandit ca-i vreun tocilar care a scris numa pe topicurile alea de la sectiunea 1 unde nu intru eu niciodata.
Marmoate, am avut si eu gurami. frumosi.
Marmoate, am avut si eu gurami. frumosi.
Sexy chicken.
- 187.92a
- addicted
drcraciun wrote:Asa, la caterica, in momentul asta de fata ce mi-ati propune ?
NF4EVER. sau vrei ceva care nu s-ar potrivi?
- holliday
- elite
bai fratii mei ros'portocalii, abia acum imi dau seama, cum dracu' m'ati suportat pana acum?
(sunt relativ mai nou pe forum ca dr.craciun si am de 2 ori mai multe posturi)
ce'i drept, nu ca mi'ar pasa, dar parca mai bine o dam pe bancuri decat pe discutii despre gay si sex oral.
ce'i insa si mai drept, un lucru de care mi'am dat seama nu de mult, imedul poate fi un lacas de refulare a emotiilor si a sentimentelor, atunci cand esti departe in singuratate, desprins de tara mama.
ce'i drept, nu ca mi'ar pasa, dar parca mai bine o dam pe bancuri decat pe discutii despre gay si sex oral.
ce'i insa si mai drept, un lucru de care mi'am dat seama nu de mult, imedul poate fi un lacas de refulare a emotiilor si a sentimentelor, atunci cand esti departe in singuratate, desprins de tara mama.
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
- Melania
- addicted
daca nu bagi un youtube cu ruga pentru parintzi tot degeaba
- 187.92a
- addicted
holliday wrote:bai fratii mei ros'portocalii, abia acum imi dau seama, cum dracu' m'ati suportat pana acum?
hai ca parca tu erai cel mai infocat fan al lui DrC

- Tasha
- elite
- soricel
- elder
marmotul era un brand. pacat ca l-ai schimbat.
- 187.92a
- addicted
da, avea brand-awareness si il si iubeam asa cum era.
eu nu inteleg de ce in anumite perioade ale vietii incearca sa fuga de noi (bwhaha), isi sch userul, cerd ca ascunde parola undeva, aetc
eu nu inteleg de ce in anumite perioade ale vietii incearca sa fuga de noi (bwhaha), isi sch userul, cerd ca ascunde parola undeva, aetc

- Tasha
- elite
- marmotul
- elite
Tasha wrote:dar inainte de "marmotul" cum il chema? ca nu mai stiu.
razwin
bai frate da v-ati pus toti contra nick-ului meu? nici greva nu mai poate face omul aici..
o sa ii trimit lui nenea admin o cerere sa revin la vechiul nick, daca mai vrea sa ma lase.

-
- elite
Eu a trebuit sa dau google ca sa aflu ce e "gourami". N-am avut niciodata pesti. Fosta mea prietena mi-a povestit ca odata i-a cumparat mama ei niste pesti dar ea, cand le-a schimbat apa pentru prima oara, a pus apa rece in acvariu si au murit toti. Mie mi-a placut extraordinar de mult filmul cu Nemo.
- Tasha
- elite
nemo n-a murit. (nu in film, cel putin, intre timp o fi dat in primire). care-i legatura?
Sexy chicken.
- marmotul
- elite
da, a fost tare filmul cu nemo. de atunci ma tot bate la cap marmota( gourami-a) sa ii cumpar pesti arlechin. cind ma voi stabili la casa mea o sa fac un acvariu marin, pote si cu un nemo in el. trebuie sa iasa o nebunie

- Calico
- addicted
Vezi ce pacat e ca ti-ai schimbat nick-ul? Ce frumos ar fi fost marmotul, marmota si marmotelul...
Gourami, gourami-a si gourami-utul n-au acelasi farmec.
Gourami, gourami-a si gourami-utul n-au acelasi farmec.
- marmotul
- elite
eu l-am rugat pe dan sa il schimbe inapoi. acum trebuie asteptat, sa vedem daca o sa vrea. daca nu, la anul.
mumo, am avut un cosmar groaznic: am visat ca mi-a zis tanti eco-ista ca am tripleti.
mumo, am avut un cosmar groaznic: am visat ca mi-a zis tanti eco-ista ca am tripleti.

- Tasha
- elite
Melania wrote:daca nu bagi un youtube cu ruga pentru parintzi tot degeaba
tot citeam "ruga pentru printi".

@gourami: e greu de intretinut acvariul cu apa sarata. si pestii sunt scumpi si mor repede.
in fine, daca gourama vrea...
Sexy chicken.
- Calico
- addicted
Tocmai am redescoperit intamplator un blog pe care l-am creat in 2004. Am recitit cele doua posturi si m-am *** pe mine de ras, ce pacat ca n-am scris mai multe. Unul e despre Basescu, celalalt despre o intamplare personala cu toaleta. Si e scris si in engleza!
Mama, e mai amuzant ca kitty!
Mama, e mai amuzant ca kitty!
- kitty2705
- elder
buhuhu get a life! daca te crezi asa de cool de ce te mai obosesti sa ma bagi in seama?
Starin at the world through my rearview/ Go on baby scream to God, he can't hear you/ I can feel your heart beatin fast cause it's time to die/ Gettin high, watchin time fly, ya know/and we'll be
- Calico
- addicted
Te bagi tu singura in seama, eu ma refeream la hello kitty.

Tu nu esti amuzanta.

Tu nu esti amuzanta.
- kitty2705
- elder
eu nu vorbeam cu tine, tu te-ai bagat in seama ca musca'n *** cu replicile tale fancy 

Starin at the world through my rearview/ Go on baby scream to God, he can't hear you/ I can feel your heart beatin fast cause it's time to die/ Gettin high, watchin time fly, ya know/and we'll be
- Calico
- addicted

Sa dai o replica proprie nu esti in stare?
-
- elite
gourami wrote:eu l-am rugat pe dan sa il schimbe inapoi. acum trebuie asteptat, sa vedem daca o sa vrea. daca nu, la anul.
E foarte obisnuit ca parintii care asteapta copii (si tata nu numai mama) sa aiba vise despre viitorul bebelus, mama uneori poate visa chiar si ca naste. Si dupa nastere, in primele luni mamele viseaza uneori ca au nascut din nou, sau ca au nascut un al doilea copil. Eu am avut o data ca pacienta o mamica panicata ca a visat un vis ca manca niste dulceata de caise si in vis a avut impresia ca dulceata s-a transformat in bebelusul ei si era gata sa-si manance bebelusul. Era mai panicata nu atat de continutul visului cat de faptul ca in vis avusese o stare de placere si nu de frica sau de oroare, asa cum i s-ar fi parut ei ca ar fi trebuit sa aiba. Nu vreau sa te sperii si mai rau (e intr-adevar un vis cam ciudat), dar voiam sa zic ca atunci cand asteptati un bebe puteti avea cele mai ciudate vise despre el.
Cat de mare e gourami-mic ? L-a simtit mamica ca a miscat inca ?
- Tasha
- elite
eu cred ca daca numaram caracterele postate de drcraciun si pe ale lui trident, drcaciun castiga.
Sexy chicken.
- 187.92a
- addicted
- Tasha
- elite
nu, ca s-ar citi "miifloaca". de fapt, s-ar putea sa ai dreptate...or fi de ordinul miilor, de-acolo vine.
Sexy chicken.
- 187.92a
- addicted
- pc7
- elite
nu stiu ce v-o apucat ed scrieti asa de mult, nici inainte de rezi nu era asa zarva
nu am nimic impotriva, da nu mai apuc sa citecs
nu am nimic impotriva, da nu mai apuc sa citecs

Life's not fair, get used to it
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Nici io. Deschid imedul: jdemii de posturi noi. Cred că îi datorăm mult lui dr crăciun. "Mifloacă" mi se pare plin de afecţiune. Măi, Mifloacă, măi.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- holliday
- elite
si culmea e, ca mie mi se pare ca scriu din ce in ce mai putin.
o fi frun'progres asta...
sau doar mi se pare.
o fi frun'progres asta...
sau doar mi se pare.
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- Blegoo
- elite
vlad s. wrote:Nici io. Deschid imedul: jdemii de posturi noi. Cred că îi datorăm mult lui dr crăciun. "Mifloacă" mi se pare plin de afecţiune. Măi, Mifloacă, măi.
Miflocel, Miflocilă.
"a miflocări" - verb.
Miflocism -
Also, see "Floacă".
(from english - "my floaka")
"On the internet, nobody knows you're a dog"
- holliday
- elite
sefule, aveai dreptate cu prono.comurile astea. eu de cand sunt (de prin 2008) nu am vazut atat de mult spam ca acum. (ma rog, in afara de al meu si de al altor useri 'renumiti' pe aici, dar nimic de alura prono).
si eu sunt de parare ca dr.craciun nu are antivirus/antispam cu licenta la calculator.
LE: desi, daca ma uit mai bine, spamurile aste avin mai mult pe sectiunea lui B3...so, sa fie oare o 'reglare de conturi'
hmm, c'est méchant ca..
si eu sunt de parare ca dr.craciun nu are antivirus/antispam cu licenta la calculator.
LE: desi, daca ma uit mai bine, spamurile aste avin mai mult pe sectiunea lui B3...so, sa fie oare o 'reglare de conturi'

hmm, c'est méchant ca..
ANUNT:
ANUNT:
-
- elite
Ba am si antivirus si antispam. Calculatorul meu e curat luna. Nici pe e-mail nu primesc spam. Doar pe Imed am observat si eu de curand la fel ca si voi toti. Iar blogul, care, intr-adevar nu e inca protejat de spam, nu l-am deschis decat de doua zile, dar spamul a inceput inainte de asta.
- holliday
- elite
drcraciun wrote:Ba am si antivirus si antispam. Calculatorul meu e curat luna. Nici pe e-mail nu primesc spam. Doar pe Imed am observat si eu de curand la fel ca si voi toti. Iar blogul, care, intr-adevar nu e inca protejat de spam, nu l-am deschis decat de doua zile, dar spamul a inceput inainte de asta.
hmm , nu stiu nene ce sa zic. inainte nu erau, tu esti mai nou, deci de la tine s'ar putea sa vina. (spun asa doar ca sa te simti vinovat, ia nu intra 2'3 saptamani pe imed sa vedem daca se observa vreo diferenta

dar...bine, mai e si varianta ca e cineva suparat pe moderatorul de pe pre'med si ii baga bucurii cu frigidere pline.

eu i'as da ban in locul ei, tot asa cateva 2'3 saptamani sa vedem daca se observa vreo diferenta.
si la toti cei mai noi de 2011, le'as da ban 2'3 saptamani sa vedem daca se observa vreo diferenta.
evident, variantele astea treubie luate pe rand, cu cine sa incepem?
ANUNT:
ANUNT:
-
- elite
OK, ma ofer eu sa dispar de pe Imed o vreme. Si asa cheltui prea mult timp si energie pe el, iar in ultimele zile am fost chiar obosit.