(e bine maestre?)
drcraciun wrote:Radeti voi, radeti, dar Blegoo rade cel mai bine la urma (re. Diaspora).
trident wrote:ce faci trai-ti-ar, iei prit screenuri de la posturile mele de pe imed?
trident wrote:e ok sa iti iei notite, dar putea sa o faci frumops, intreband inainte
trident wrote:sigur ca da. frumos ar fi sa ceri voie si cand deschizi calc.. si sa ceri voie maestre, ma lasati sa va fac o capturica de ecran?
oricum pt ca eu nu gasesc utilitatea printscreenului la faza asta eu nu cred ce zici tu si sunt convins ca ai un carnetel Trident cu ce zice trident, ce face trident, diureza lui trident etc.
ceea ce nu e rau, dar puteai face o intrebare, in plus te puteai alege cu un autograf
trident wrote:"...eu nu gasesc utilitatea printscreenului la faza asta eu nu cred ce zici tu si sunt convins ca ai un carnetel Trident cu ce zice trident, ce face trident, diureza lui trident..."
drcraciun wrote:De ce cativa ani ? Eu am avut o colega care a venit la un party 2 luni dupa ce nascuse si a consumat alcool (nu cred ca alapta, bineinteles). Muma Padurii, tu ai alaptat ? (nu trebuie sa raspunzi daca consideri intrebarea prea intima sau nepotrivita). Pe mine ma fascineaza femeile care alapteaza. Am citit ca in America exista un mare tabu impotriva alaptatului in public, ba o data au si arestat o mama pentru "indecent exposure". Ma rog, nu as recomanda nici eu alaptatul pe strada in centrul Bucurestiului aglomerat (mai mult pentru binele copilului, cred, ca trebuie sa fie niste conditii de igiena si de liniste), dar nu as condamna o mama care isi alapteaza copilul pe o banca intr-un parc linistit, de exemplu, ca doar nici macar nu isi dezgoleste sanii de tot.
Am citit ca in America este o moda recenta sa numesti fetele Nevaeh (inversul lui "Heaven"), dar cred ca asta e putin ridicol.
sunt idioti
Te-ai supărat?
originaltup wrote:Sau unii sunt ignoranti. Cine are dreptul sa decida ce nume e ridicol sau nu? Dupa cum am spus populatia e mare, daca vrei un nume mai rar e cam greu.mumapadurii wrote:sunt idiotidr craciun wrote:Am citit ca in America este o moda recenta sa numesti fetele Nevaeh (inversul lui "Heaven"), dar cred ca asta e putin ridicol.
vlad s. wrote:În sfârşit înţeleg prenumele lui Demi Moore.
trident wrote:mie mi se pare super simpatic cum taia blegu la chenar posturile mele si le uploada pe net![]()
apropos de munca, e o treaba migaloasa?
trident wrote:si doi: greu cu copy/paste si quote si din astea , a?
b3 wrote:"...azi am sters o discutie intre acel oarecare si un alt oarecare de mai sus, dar astea nu se vad..."
trident wrote:"...ah, pai de-asta disparuse topicul? nu vazusem ..."
trident wrote:"...sa isi modereze singuri/stearga ce ii deranjeaza..."
vlad s. wrote:"...Dacă șterg mesaje din el, iese un șvaițer și mai absurd. Să-l șterg și pe urmă să-l repovestesc..."
trident wrote:"...este dificil sa stergi OT, dar mie mi se pare nefiresc sa se sterga ..."
trident wrote:"...iti scriu din nou ce vreau sa stergi/ce ma deranjeaza..."
trident wrote:"...cer scuze ca este greu de sters ca la final da eroare..."
trident wrote:"...i-am cerut lui vlad sa stearga ce m-a deranjat..."
trident wrote:"...b3, de ce ai editat un post pe shestache?..."
trident wrote:"...crd ca si la marmotul s-a sters ceva. nu ma deranjeaza CA s-a sters, dar daca..."
trident wrote:"...s-a sters tot, tot si de aici?..."
trident wrote:"...a sterge-l si pe retardatu..."
trident wrote:"...tu ai sters pt tine 10 de posturi dar la ala..."
trident wrote:"...este o aiureala, stergi 10 posturi de-ala lui..."
trident wrote:"...de ce ar sterge cineva asa ceva..."
b3 wrote:"...acolo nu erai asa vehement sa stergem ?..."
trident wrote:"...gandindu-ma ca raportez si ca dom'le se va face dreptate..."
trident wrote:"...eu n-am facut data trecuta decat sa raportez..."
trident wrote:"...cand s-au raportat jignirile de tipul "esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual"..."
trident wrote:"...la manolo si holiday, in pofida raportarilor mele..."
trident wrote:"...macar sa actioneze la raportari; pana mea, pai ce facem, raportam degeaba?..."
trident wrote:"...eu trebuie sa stau cuminte si raportez ca fraierul ..."
trident wrote:"...orice as face, fie ca stau linistit si raportez, fie ca ma iau in gura..."
trident wrote:"...eu raportasem o jignire si un atac..."
trident wrote:"...eventual m-ar interesa sa se prelucreze raprotarile mele, multumesc..."
trident wrote:"...imi cer scuze ca raportez de fapt..."
trident wrote:"...pe topicul meu cu "Raportam" de acum o luna..."
MumaPadurii wrote:Eu nu vad ce-i interesant sau distractiv la asta, dar ma rog, sunt unii care colectioneaza servetele...
Vezi ca ti-am mai dat material de studiu.
kooksee wrote:romanii pe acolo cum isi boteaza copiii?
Blegoo wrote:trident wrote:mie mi se pare super simpatic cum taia blegu la chenar posturile mele si le uploada pe net![]()
apropos de munca, e o treaba migaloasa?
Deloc, nu e ca și cum rupi anunțuri din ziare. Chenarul se face de la sine, selecția e rectangurară, paralelă cu postul.
E chiar simplu, oricine poate să facă, chiar și tu.
Desigur, ar fi absurd să explic la ce se folosește scrin șot - știm cu toții, deși unii încă au dubii - și nu mă refer la tine.
"...Screenshots can be used to demonstrate a program, a particular problem a user might be having or generally when display output needs to be shown to others or archived..."trident wrote:si doi: greu cu copy/paste si quote si din astea , a?
Nu-i greu deloc.
Greu e să-ți faci o imagine complectă despre ceva care ți se pare relevant, cum ar fi veșnica luptă între unii useri și unii moderatori, chestie care pe mine mă distrează la maxim.
Oarecum legat de utilizarea scrin șoturilor, desigur:b3 wrote:"...azi am sters o discutie intre acel oarecare si un alt oarecare de mai sus, dar astea nu se vad..."trident wrote:"...ah, pai de-asta disparuse topicul? nu vazusem ..."trident wrote:"...sa isi modereze singuri/stearga ce ii deranjeaza..."vlad s. wrote:"...Dacă șterg mesaje din el, iese un șvaițer și mai absurd. Să-l șterg și pe urmă să-l repovestesc..."trident wrote:"...este dificil sa stergi OT, dar mie mi se pare nefiresc sa se sterga ..."trident wrote:"...iti scriu din nou ce vreau sa stergi/ce ma deranjeaza..."trident wrote:"...cer scuze ca este greu de sters ca la final da eroare..."trident wrote:"...i-am cerut lui vlad sa stearga ce m-a deranjat..."trident wrote:"...b3, de ce ai editat un post pe shestache?..."trident wrote:"...crd ca si la marmotul s-a sters ceva. nu ma deranjeaza CA s-a sters, dar daca..."trident wrote:"...s-a sters tot, tot si de aici?..."trident wrote:"...a sterge-l si pe retardatu..."trident wrote:"...tu ai sters pt tine 10 de posturi dar la ala..."trident wrote:"...este o aiureala, stergi 10 posturi de-ala lui..."trident wrote:"...de ce ar sterge cineva asa ceva..."b3 wrote:"...acolo nu erai asa vehement sa stergem ?..."
Ceva gen cotele apelor Dunării din primele 4 pagini ale unui singur topic.
Evidențiază utilitatea scrin șotului - dar asta e doar pentru oameni interesați.
Acuma, că am mântuit subectu' cu "ștersul" să trecem la "raport":trident wrote:"...gandindu-ma ca raportez si ca dom'le se va face dreptate..."trident wrote:"...eu n-am facut data trecuta decat sa raportez..."trident wrote:"...cand s-au raportat jignirile de tipul "esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual"..."trident wrote:"...la manolo si holiday, in pofida raportarilor mele..."trident wrote:"...macar sa actioneze la raportari; pana mea, pai ce facem, raportam degeaba?..."trident wrote:"...eu trebuie sa stau cuminte si raportez ca fraierul ..."trident wrote:"...orice as face, fie ca stau linistit si raportez, fie ca ma iau in gura..."trident wrote:"...eu raportasem o jignire si un atac..."trident wrote:"...eventual m-ar interesa sa se prelucreze raprotarile mele, multumesc..."trident wrote:"...imi cer scuze ca raportez de fapt..."trident wrote:"...pe topicul meu cu "Raportam" de acum o luna..."
Etc, etc... etc.
MumaPadurii wrote:Nu inteleg de ce il faci pe dr craciun ignorant. Daca lui i se pare ridicol, e dreptul lui, nu trebuie sa ne atacam astfel partenerii de discutie.
Mie mi se pare ridicola incapatanarea asta a parintilor de a-i pune plodului un nume cat mai special. Si nu numai mie, am vazut multe mistouri facute prin seriale sau showuri de stand-up comedy apropo de tendinta asta a afro-americanilor de a da nume cat mai pestrite. Ma rog, asta mai e cum mai e, dar sa si insemne "heaven" citit invers mi se pare de idioti.
My name is Mary, but spelled: "m", silent "h", "a", double "r", "i" and "t" at the end, but the "t" is also silent.
A, nu m-am prins, ca eu sunt de mai putin timp pe forum si nu prea stiu care e treaba cu citatele astea. Ca ziceai ca nu e frumos sa zici ca un nume e ridicol. Eu zisesem de om mai putin dotat intelectual, dr craciun de ridicol, deci intelegi de unde vine nedumerirea mea.originaltup wrote:Mai citeste odata quote-ul (si propriul post) si o sa vezi ca ma refeream de fapt la ce ai zis tu .
Users browsing this forum: No registered users and 33 guests