Shoutbox

pareri, reclamatii
Chingachgook
addicted
addicted

Re: Shoutbox

Postby Chingachgook » Mon Jan 24, 2011 1:05 am

@trident
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(e bine maestre?)
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Mon Jan 24, 2011 1:08 am

Radeti voi, radeti, dar Blegoo rade cel mai bine la urma (re. Diaspora).

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 1:10 am

Clar, unii p-aici au fost la olimpiada de mate pe județ în clasa 4-a.
Nu eu, că eram la hingheri, de-abia am scăpat.
:D
"On the internet, nobody knows you're a dog"

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 1:11 am

drcraciun wrote:Radeti voi, radeti, dar Blegoo rade cel mai bine la urma (re. Diaspora).

Lasă-i nene, nu știe ei de alea.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 24, 2011 1:13 am

ce faci trai-ti-ar, iei prit screenuri de la posturile mele de pe imed? :)

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 1:58 am

trident wrote:ce faci trai-ti-ar, iei prit screenuri de la posturile mele de pe imed? :)

De ce nu? E interzis? Te simți lezat în comentariul propriu?
Posibil să fie dificil de cuprins cu mintea.
Aș elabora, dar mi-e teamă de neînțelegeri de bază.
Să-ți trăiască și ție, mulțumesc de urare.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 24, 2011 2:06 am

e ok sa iti iei notite, dar putea sa o faci frumops, intreband inainte

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 2:17 am

trident wrote:e ok sa iti iei notite, dar putea sa o faci frumops, intreband inainte

Adică... să cer voie să tastez "command+shift+4"?
Tu vorbești serios?
(acuma chiar vorbesc serios)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 24, 2011 2:22 am

sigur ca da. frumos ar fi sa ceri voie si cand deschizi calc.. si sa ceri voie maestre, ma lasati sa va fac o capturica de ecran?

oricum pt ca eu nu gasesc utilitatea printscreenului la faza asta eu nu cred ce zici tu si sunt convins ca ai un carnetel Trident cu ce zice trident, ce face trident, diureza lui trident etc.
ceea ce nu e rau, dar puteai face o intrebare, in plus te puteai alege cu un autograf

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 2:50 am

trident wrote:sigur ca da. frumos ar fi sa ceri voie si cand deschizi calc.. si sa ceri voie maestre, ma lasati sa va fac o capturica de ecran?

oricum pt ca eu nu gasesc utilitatea printscreenului la faza asta eu nu cred ce zici tu si sunt convins ca ai un carnetel Trident cu ce zice trident, ce face trident, diureza lui trident etc.
ceea ce nu e rau, dar puteai face o intrebare, in plus te puteai alege cu un autograf

Ok, aici suntem pe Shoutbox, deci, mă pot simți oarecum neconstrâns de legi si regulamente și politețuri de rigoare.
Iau avertisment, aia e, nu mă zmiorțăi ca alții, nu?
Iau ban, aia e, nu mă zmiorțăi ca alții, nu?
Iau ban, aia e, nu-mi fac clone ca alții, nu?

Remarc că tu singur realizezi absurditatea postului personal.
Asta e îmbucurător - intelectual vorbind.
Există speranțe.

Mai pe românește: nu avem cum să ne intersectăm, ca grad de cultură precum și multe altele.
Mai pă înțelesu' boborului: "dă unde nu e... alea"
Ca urmare, încercările tale de a-mi da peste bot sunt rizibile - nu fiindcă nu sunt muncite - SUNT - și am să fiu cel dintâi să-ți dau credit, ci fiindcă sunt comparabile cu o (ne)încercare de-a mea să-i arăt lui Wittgenstein cât de prost e, și cum nu știe chestii.

Propun, așa dar, să ne limităm fiecare la ce e capabil și să nu încercăm mici șulfării mioritice gen "Apostrofându-l pă Feurbach".
Promit să nu mă introduc în domeniul tău preferat, unde ești expert recunoscut - în ortografie, că tot ești tu amator de gramatică.

Considerând stilul și personajul, nu-mi fac iluzii de reciprocitate - dar hei! Avem nevoie de jaloane atât jos, cât și sus.

Te-ai supărat? :)

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 3:16 am

trident wrote:"...eu nu gasesc utilitatea printscreenului la faza asta eu nu cred ce zici tu si sunt convins ca ai un carnetel Trident cu ce zice trident, ce face trident, diureza lui trident..."

Eh, bleg cum sunt, am scăpat asta, nu s-a mai dat voie la editat, ales-bules.

Dar serios: faptul (ori declarația) că tu nu vezi utilitatea a ceva la un anume moment dat în timp nu e dovadă de inutilitate decât în raport cu standardul tău de utilitate. Ori... aici se pot naște întrebări, nu?
Aș vrea să pot spune că e dovadă de aroganță - asta ar fi ceva mișto, prin vecini cu onoarea și decența.
Din păcate, pare a fi mai mult dovadă de neștiință - care o fi ea, neștiința, poate cuplată cu lipsa de orizont, cu îngustimea de vedere... nuș'... ceva p-acolo.

Pe de altă parte (ca să-mi atac propriul argument) cine-s eu să-ți spun cum trebuie să interpretezi chestii scrise pe un forum? Le interpretezi fix cum vrei... d-aia e forum, d-aia e shoutbox.
Simte-te liber să crezi că țin socoteala la carnețel (chiar țin, nu la carnețel, dar la personaj - ca scriitor al personajului mă doare fix la baschet) dar pot să te asigur că fiind doar un personaj, o creație... mi-e extrem de dificil să am acces la hârtii și pix.

Cred totuși că exagerezi importanța ta personală în relație cu mine.
Să afirm că ești un nimica toată ar fi absurd - tu ești unul din cei patru stâlpi ai imed-ului, evanghelia după trident și alea, în vreme ce eu sun un maidanez oarecare.

Faptul că iau notițe ori fac referințe nu e o dovadă de dispreț, ci de ortodoxie evlavioasă.
Cum altfel am putea duce mai departe lumina călăuzitoare?

originaltup
elder
elder

Postby originaltup » Mon Jan 24, 2011 5:58 am

drcraciun wrote:De ce cativa ani ? Eu am avut o colega care a venit la un party 2 luni dupa ce nascuse si a consumat alcool (nu cred ca alapta, bineinteles). Muma Padurii, tu ai alaptat ? (nu trebuie sa raspunzi daca consideri intrebarea prea intima sau nepotrivita). Pe mine ma fascineaza femeile care alapteaza. Am citit ca in America exista un mare tabu impotriva alaptatului in public, ba o data au si arestat o mama pentru "indecent exposure". Ma rog, nu as recomanda nici eu alaptatul pe strada in centrul Bucurestiului aglomerat (mai mult pentru binele copilului, cred, ca trebuie sa fie niste conditii de igiena si de liniste), dar nu as condamna o mama care isi alapteaza copilul pe o banca intr-un parc linistit, de exemplu, ca doar nici macar nu isi dezgoleste sanii de tot.

Acum am si eu timp sa raspund solicitarii lui drcraciun. E bine ca citesti, dar cam care iti sunt sursele? Sunt si eu curios. Multi extrapoleaza chestii care sunt relativ izolate. Trebuie sa puneti unele lucruri in perspectiva, US are peste 300 mil si este mai heterogena decat pare din afara.
Cata vreme se pastreaza cat de cat o decenta nu am vazut ca alaptatul in public sa fie o problema.

Am citit ca in America este o moda recenta sa numesti fetele Nevaeh (inversul lui "Heaven"), dar cred ca asta e putin ridicol.

sunt idioti

Sau unii sunt ignoranti. Cine are dreptul sa decida ce nume e ridicol sau nu? Dupa cum am spus populatia e mare, daca vrei un nume mai rar e cam greu. O alta problema aici e dupa cum am zis ignoranta; cand am venit mi s-a parut un pic ciudat, dar multi care apeleaza la acest gen de nume sau la spelling-uri ciudata sunt in populatia de culoare, care au originile in Africa. Unora le plac chestiile mai colorate sau excentrice (usor de vazut la imbracaminte), e o diferenta culturala si atat. Pe care inveti sa o accepti sa te concentrezi pe lucrurile care chiar conteaza.
Plus ca generalizarile gen "e o moda", etc, sunt de multe ori exagerate. Uite niste comentarii dragute despre asta: http://www.babyhold.com/list/American_B ... h/details/
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Mon Jan 24, 2011 8:00 am

Multumesc foarte mult pt. raspunsul detaliat ! Eu citisem chestia aia despre arestarea femeii care alaptase un copil in public intr-un ziar online, cred ca era chiar NYTimes.

Cute webside (aia cu numele de copii) ! Poate se inspira si marmotul de acolo ! (originaltup, nu stiu daca ai citit tot pe aici cred, pe shoutbox, dar am aflat cu totii ca o sa aiba in curand un bebelus).

Da, ai dreptate, America e mare si foarte heterogena, deci si obiceiurile culturale pot fi foarte variate. Poate singurele obiceiuri culturale comune acolo sunt cele legate de sarbatorile nationale, Thanksgiving, 4th of July, etc.

Singurul meu contact personal direct cu cineva care a trait pentru o vreme in America (nici nu prea stiu daca e chiar corect sa zic "America" in loc de "SUA", poate pare chiar putin peiorativ in anumite contexte, ceea ce nu e intentia mea, asa sunt eu obisnuit) a fost, cand eram mic, cam intre 8 si 11 ani, cu prima mea profesoara (particulara) de lb. engleza, care traise vreo 15 ani in Texas, daca tin eu bine minte, dar nu stiu sigur in ce oras. Stiu ca avea uneori conversatii cu mama inainte sau dupa ora de engleza cu mine si adesea incepea frazele cu "pai in America"...[asa si pe dincolo...]. Fusese maritata cu un american adevarat, cred ca isi luase si cetatenia americana, dar dupa ce a murit sotul ei, ea neavand copii, s-a reintors sa traiasca in Romania unde mai avea rude. Dar ramasese cu nostalgia dupa America. Oricum, cred ca a fost o profesoara buna. Chiar mi s-a spus mai tarziu ca parca am un usor accent american cand vorbesc engleza, de la ea l-am preluat probabil.

Oricum, multumesc inca o data pt. raspuns si...nu pleca, poate comentezi si sub alte teme de pe alte sectii, nu te limita doar la Filme (daca ai timp si interes, bineinteles) !

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 24, 2011 12:32 pm

mie mi se pare super simpatic cum taia blegu la chenar posturile mele si le uploada pe net :D :D apropos de munca, e o treaba migaloasa?
si doi: greu cu copy/paste si quote si din astea , a?

si plus, cine sa-si fi inchipuit ca blegu folosea imaginile cu posturile lui trident ca sa alcatuiasca un post ilustrat imed? :D
vai, v-ati prins ca eu colectionez imagini cu posturile lui trident? sunt pentru serviciu, scriu un material :))

in rest la argumentele cu nivelul tau de cultura as putea sa-ti raspund nu mai putin stupid cu "eu sunt medic, tu om obisnuit" :D

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon Jan 24, 2011 3:03 pm

Te-ai supărat? :)
:)))

@jubi, cre`ca-l plateste vlad sa te supere, face ceva studiu pe tine :P
Life's not fair, get used to it

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 24, 2011 3:06 pm

hâ? foarte complex, nici n-am inteles ceva.
da ce, nu poate sa ma studieze decat prin intermediari platiti|?

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Mon Jan 24, 2011 3:09 pm

pai vlad face studiul, dar deja stie cum reactionezi la posturile lui si avea nevoie de om sa te enerveze :P

se poate sa nu ami editezi atata, ca nu se mai intelege nimic apoi
Life's not fair, get used to it

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 24, 2011 3:12 pm

da, de parca restul nu ma enervau destul :lol: , avea nevoie de interpusi.
platiti, dupa cum spui tu.

sau daca da: si poe restul cine-i palteste brea ca fac o treaba super buna, pe cuvant|?

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Mon Jan 24, 2011 5:30 pm

originaltup wrote:
mumapadurii wrote:
dr craciun wrote:Am citit ca in America este o moda recenta sa numesti fetele Nevaeh (inversul lui "Heaven"), dar cred ca asta e putin ridicol.
sunt idioti
Sau unii sunt ignoranti. Cine are dreptul sa decida ce nume e ridicol sau nu? Dupa cum am spus populatia e mare, daca vrei un nume mai rar e cam greu.

Nu inteleg de ce il faci pe dr craciun ignorant. Daca lui i se pare ridicol, e dreptul lui, nu trebuie sa ne atacam astfel partenerii de discutie.
Mie mi se pare ridicola incapatanarea asta a parintilor de a-i pune plodului un nume cat mai special. Si nu numai mie, am vazut multe mistouri facute prin seriale sau showuri de stand-up comedy apropo de tendinta asta a afro-americanilor de a da nume cat mai pestrite. Ma rog, asta mai e cum mai e, dar sa si insemne "heaven" citit invers mi se pare de idioti.

My name is Mary, but spelled: "m", silent "h", "a", double "r", "i" and "t" at the end, but the "t" is also silent.

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Jan 24, 2011 5:37 pm

În sfârşit înţeleg prenumele lui Demi Moore.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

drcraciun
elite
elite

Postby drcraciun » Mon Jan 24, 2011 5:39 pm

vlad s. wrote:În sfârşit înţeleg prenumele lui Demi Moore.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 6:15 pm

trident wrote:mie mi se pare super simpatic cum taia blegu la chenar posturile mele si le uploada pe net :D :D apropos de munca, e o treaba migaloasa?

Deloc, nu e ca și cum rupi anunțuri din ziare. Chenarul se face de la sine, selecția e rectangurară, paralelă cu postul.
E chiar simplu, oricine poate să facă, chiar și tu.
Desigur, ar fi absurd să explic la ce se folosește scrin șot - știm cu toții, deși unii încă au dubii - și nu mă refer la tine.
"...Screenshots can be used to demonstrate a program, a particular problem a user might be having or generally when display output needs to be shown to others or archived..."
trident wrote:si doi: greu cu copy/paste si quote si din astea , a?

Nu-i greu deloc.
Greu e să-ți faci o imagine complectă despre ceva care ți se pare relevant, cum ar fi veșnica luptă între unii useri și unii moderatori, chestie care pe mine mă distrează la maxim.
Oarecum legat de utilizarea scrin șoturilor, desigur:
b3 wrote:"...azi am sters o discutie intre acel oarecare si un alt oarecare de mai sus, dar astea nu se vad..."

trident wrote:"...ah, pai de-asta disparuse topicul? nu vazusem ..."

trident wrote:"...sa isi modereze singuri/stearga ce ii deranjeaza..."

vlad s. wrote:"...Dacă șterg mesaje din el, iese un șvaițer și mai absurd. Să-l șterg și pe urmă să-l repovestesc..."

trident wrote:"...este dificil sa stergi OT, dar mie mi se pare nefiresc sa se sterga ..."

trident wrote:"...iti scriu din nou ce vreau sa stergi/ce ma deranjeaza..."

trident wrote:"...cer scuze ca este greu de sters ca la final da eroare..."

trident wrote:"...i-am cerut lui vlad sa stearga ce m-a deranjat..."

trident wrote:"...b3, de ce ai editat un post pe shestache?..."

trident wrote:"...crd ca si la marmotul s-a sters ceva. nu ma deranjeaza CA s-a sters, dar daca..."

trident wrote:"...s-a sters tot, tot si de aici?..."

trident wrote:"...a sterge-l si pe retardatu..."

trident wrote:"...tu ai sters pt tine 10 de posturi dar la ala..."

trident wrote:"...este o aiureala, stergi 10 posturi de-ala lui..."

trident wrote:"...de ce ar sterge cineva asa ceva..."

b3 wrote:"...acolo nu erai asa vehement sa stergem ?..."

Ceva gen cotele apelor Dunării din primele 4 pagini ale unui singur topic.
Evidențiază utilitatea scrin șotului - dar asta e doar pentru oameni interesați.
Acuma, că am mântuit subectu' cu "ștersul" să trecem la "raport":
trident wrote:"...gandindu-ma ca raportez si ca dom'le se va face dreptate..."

trident wrote:"...eu n-am facut data trecuta decat sa raportez..."

trident wrote:"...cand s-au raportat jignirile de tipul "esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual"..."

trident wrote:"...la manolo si holiday, in pofida raportarilor mele..."

trident wrote:"...macar sa actioneze la raportari; pana mea, pai ce facem, raportam degeaba?..."

trident wrote:"...eu trebuie sa stau cuminte si raportez ca fraierul ..."

trident wrote:"...orice as face, fie ca stau linistit si raportez, fie ca ma iau in gura..."

trident wrote:"...eu raportasem o jignire si un atac..."

trident wrote:"...eventual m-ar interesa sa se prelucreze raprotarile mele, multumesc..."

trident wrote:"...imi cer scuze ca raportez de fapt..."

trident wrote:"...pe topicul meu cu "Raportam" de acum o luna..."

Etc, etc... etc.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Mon Jan 24, 2011 8:12 pm

Eu nu vad ce-i interesant sau distractiv la asta, dar ma rog, sunt unii care colectioneaza servetele...

Vezi ca ti-am mai dat material de studiu.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Jan 24, 2011 8:13 pm

muma cum il cheama pe fi'tu?
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Mon Jan 24, 2011 8:18 pm

Robert´);DROP TABLE Students;--
Dar ii zicem micul Bobby Tables http://xkcd.com/327/

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Jan 24, 2011 8:22 pm

ati evitat elegant antonio juan popescu

romanii pe acolo cum isi boteaza copiii?

Blegoo
elite
elite

Postby Blegoo » Mon Jan 24, 2011 8:23 pm

MumaPadurii wrote:Eu nu vad ce-i interesant sau distractiv la asta, dar ma rog, sunt unii care colectioneaza servetele...

Vezi ca ti-am mai dat material de studiu.

Păi... cum ziceam: faptul că nu înțelegi ceva nu-i dovadă că ceva nu contează pentru altcineva.
:)

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Mon Jan 24, 2011 8:27 pm

kooksee wrote:romanii pe acolo cum isi boteaza copiii?

nu stiu, ca noi inca mai avem prieteni tineri
in orice caz, nu am auzit inca de niciun Oleic

Blegoo, asta ziceam si eu, nu e nevoie sa reformulezi, cred ca lumea a inteles

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Mon Jan 24, 2011 8:50 pm

M-am uitat pe diacritice si vad ca scriam gresit "deampulea" http://diacritica.wordpress.com/2010/01 ... cioarelea/

pe de alta parte, cred ca e ok sa scrii fara cratima cand injuri, e mai in caracter

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Mon Jan 24, 2011 11:47 pm

Blegoo wrote:
trident wrote:mie mi se pare super simpatic cum taia blegu la chenar posturile mele si le uploada pe net :D :D apropos de munca, e o treaba migaloasa?

Deloc, nu e ca și cum rupi anunțuri din ziare. Chenarul se face de la sine, selecția e rectangurară, paralelă cu postul.
E chiar simplu, oricine poate să facă, chiar și tu.
Desigur, ar fi absurd să explic la ce se folosește scrin șot - știm cu toții, deși unii încă au dubii - și nu mă refer la tine.
"...Screenshots can be used to demonstrate a program, a particular problem a user might be having or generally when display output needs to be shown to others or archived..."
trident wrote:si doi: greu cu copy/paste si quote si din astea , a?

Nu-i greu deloc.
Greu e să-ți faci o imagine complectă despre ceva care ți se pare relevant, cum ar fi veșnica luptă între unii useri și unii moderatori, chestie care pe mine mă distrează la maxim.
Oarecum legat de utilizarea scrin șoturilor, desigur:
b3 wrote:"...azi am sters o discutie intre acel oarecare si un alt oarecare de mai sus, dar astea nu se vad..."

trident wrote:"...ah, pai de-asta disparuse topicul? nu vazusem ..."

trident wrote:"...sa isi modereze singuri/stearga ce ii deranjeaza..."

vlad s. wrote:"...Dacă șterg mesaje din el, iese un șvaițer și mai absurd. Să-l șterg și pe urmă să-l repovestesc..."

trident wrote:"...este dificil sa stergi OT, dar mie mi se pare nefiresc sa se sterga ..."

trident wrote:"...iti scriu din nou ce vreau sa stergi/ce ma deranjeaza..."

trident wrote:"...cer scuze ca este greu de sters ca la final da eroare..."

trident wrote:"...i-am cerut lui vlad sa stearga ce m-a deranjat..."

trident wrote:"...b3, de ce ai editat un post pe shestache?..."

trident wrote:"...crd ca si la marmotul s-a sters ceva. nu ma deranjeaza CA s-a sters, dar daca..."

trident wrote:"...s-a sters tot, tot si de aici?..."

trident wrote:"...a sterge-l si pe retardatu..."

trident wrote:"...tu ai sters pt tine 10 de posturi dar la ala..."

trident wrote:"...este o aiureala, stergi 10 posturi de-ala lui..."

trident wrote:"...de ce ar sterge cineva asa ceva..."

b3 wrote:"...acolo nu erai asa vehement sa stergem ?..."

Ceva gen cotele apelor Dunării din primele 4 pagini ale unui singur topic.
Evidențiază utilitatea scrin șotului - dar asta e doar pentru oameni interesați.
Acuma, că am mântuit subectu' cu "ștersul" să trecem la "raport":
trident wrote:"...gandindu-ma ca raportez si ca dom'le se va face dreptate..."

trident wrote:"...eu n-am facut data trecuta decat sa raportez..."

trident wrote:"...cand s-au raportat jignirile de tipul "esti prost", "esti om mai putin dotat intelectual"..."

trident wrote:"...la manolo si holiday, in pofida raportarilor mele..."

trident wrote:"...macar sa actioneze la raportari; pana mea, pai ce facem, raportam degeaba?..."

trident wrote:"...eu trebuie sa stau cuminte si raportez ca fraierul ..."

trident wrote:"...orice as face, fie ca stau linistit si raportez, fie ca ma iau in gura..."

trident wrote:"...eu raportasem o jignire si un atac..."

trident wrote:"...eventual m-ar interesa sa se prelucreze raprotarile mele, multumesc..."

trident wrote:"...imi cer scuze ca raportez de fapt..."

trident wrote:"...pe topicul meu cu "Raportam" de acum o luna..."

Etc, etc... etc.

Who's that riding in the sun?
Who's the man with the itchy gun?
Who's the man who kills for fun?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad.

He sleeps with a gun
but he loves his son
Killed his wife 'cos she weighed a ton.

A little touched or so we're told
Killed his wife 'cos she had a cold
Might as well she was gettin' old

He's quick with a gun
And his job ain't done.
Killed his wife by twenty-one,
Psycho Dad!

Who's that riding in the sleigh?
Who's that firing along the way?
Who's roughing up bums on Christmas day?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad

Who's the tall, dark stranger there.
The one with the gun and the icy stare.
The one with the scalp of his ex-wife's hair!
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad!

Who's that riding across the plain?
Who's lost count of the wives he's slain?
Who's the man who's plumb insane?
Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad

He's a durn good pa, but he hates the law.
He's likes to eat it raw, He's Psycho Dad!

originaltup
elder
elder

Postby originaltup » Tue Jan 25, 2011 6:40 am

MumaPadurii wrote:Nu inteleg de ce il faci pe dr craciun ignorant. Daca lui i se pare ridicol, e dreptul lui, nu trebuie sa ne atacam astfel partenerii de discutie.
Mie mi se pare ridicola incapatanarea asta a parintilor de a-i pune plodului un nume cat mai special. Si nu numai mie, am vazut multe mistouri facute prin seriale sau showuri de stand-up comedy apropo de tendinta asta a afro-americanilor de a da nume cat mai pestrite. Ma rog, asta mai e cum mai e, dar sa si insemne "heaven" citit invers mi se pare de idioti.

My name is Mary, but spelled: "m", silent "h", "a", double "r", "i" and "t" at the end, but the "t" is also silent.

Mai citeste odata quote-ul (si propriul post) si o sa vezi ca ma refeream de fapt la ce ai zis tu :wink: A folosi remarci gen "sunt idioti" doar pentru ca vor un nume mai deosebit arata cam cat de multa deschidere ai si atat. O constatare, nu un atac la persoana. Chestia cu idioti e un atac la persoana btw, doar ca respectivele nu au dreptul la replica.
"There is a big difference between knowing the path, and walking the path"

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Tue Jan 25, 2011 9:53 am

vad ca s-au sters posturi la greu aici, din cauza spleenului.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue Jan 25, 2011 2:53 pm

originaltup wrote:Mai citeste odata quote-ul (si propriul post) si o sa vezi ca ma refeream de fapt la ce ai zis tu .
A, nu m-am prins, ca eu sunt de mai putin timp pe forum si nu prea stiu care e treaba cu citatele astea. Ca ziceai ca nu e frumos sa zici ca un nume e ridicol. Eu zisesem de om mai putin dotat intelectual, dr craciun de ridicol, deci intelegi de unde vine nedumerirea mea.

Da, recunosc, am gresit. Eu nu cunosc oamenii aia personal ca sa stiu daca sunt idioti sau nu, era mult mai bine sa zic, asa cum am facut ulterior, ca fapta lor e o fapta de idioti, nu ca sunt ei idioti. Astfel clasific, nu jignesc. Ca oricine poate sa faca la un moment dat o chestie de idioti, fara sa fie om mai putin dotat intelectual in restul timpului.

In fine, revenind, sa pui unui copil numele Nevaeh (care inseamna Heaven citit invers) mi se par o chestie de idioti. Iar ca un om inteligent sa faca asta nu pot explica decat prin presiunea nevestei. :)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jan 25, 2011 3:50 pm

remarca cu caracter sexist, se implica cum ca femeile maritate nu ar intra in categoria oamenilor inteligenti.

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Tue Jan 25, 2011 3:53 pm

hence the smiley

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Tue Jan 25, 2011 3:54 pm

tot sexista e faza