blegoo, in general warn s-a dat doar atunci cand cel atacat a reclamat asta, reclamatia fiind un report sau o injuratura directa

evident ca in cazul injuraturii au primit amandoi warn. Injuraturile intre prieteni n-au dus la warn, nu e nimeni absurd. Zic in general pentru ca nu-mi amintesc acum daca eu sau vreunul din ceilalti moderatori a dat warn si fara reclamatie, prin auto-sesizare

, dar imi amintesc ca sigur n-a fost nici un caz in care cel considerat atacat sa vina si sa spuna hai domne de ce i-ai dat ca nu ma suparasem

Reclamatiile de la terti eu nu le prea iau in considerare, eventual dau un pm partii injurate sa vad daca vrea ceva. Dar asta exclusiv pentru injuraturi. Cand e vorba de atac, flaming fac cum consider eu, in functie de arie si topic, criteriul fiind daca are tendinta la degenerare.
kooksee, cam ce idee ai atacat cand le-ai zis alora "esti prost" de foarte, foarte multe ori ?

si nu scrie nicaieri ca doar pt injuraturi se da warn, iar definitiile pt flaming, troll presupun ca le stii.