vmc wrote:de ce nu te duci intr-o zona unde e nevoie de medici? cu b1 curat iti gasesti de lucru pe orice specialitate
nu pot pleca pt ca am venit aici cu sotul care are de lucru aici...

vmc wrote:de ce nu te duci intr-o zona unde e nevoie de medici? cu b1 curat iti gasesti de lucru pe orice specialitate

marius86 wrote:Dr_PAM dupa ce ai primit aprobbation ti au zis ca nivelul tau de limba nu e suficient? ... si in ce zona mai exact ai fost ?

darksunrise wrote:pai scuza-ma dar tu nu stiai de dinainte sa vii cu sotul ca iti trebuie un anumit nivel de limba ca sa obtii drept de munca ? si nu ai nevoie de dialectul bavarez pt el, certificatul de limba il obtii dand examenul in germana literara, si nici la interviu nu am auzit pana acum sa se vorbeasca in dialect... cred ca mai bine te apuci de invatat sa dai B2-ul; ma gandesc ca poti sa lipsesti o saptamana din Germania si poti da examenul si in Romania, la Fides sau la Brittania, variante mai simple decat sa-l obtii la Goethe...

raul007 wrote:Intrebare pt cei care au dat interviu la Detmond pt Approbation: Cat timp mai dureaza dupa interviu pana primesti Approbation?

Davilescu wrote:raul007 wrote:Intrebare pt cei care au dat interviu la Detmond pt Approbation: Cat timp mai dureaza dupa interviu pana primesti Approbation?
Banuiesc ca e vorba de Detmold. O saptamana maxim. Ti-o trimit prin posta la adresa indicata de tine.

andreutza85 wrote:Salut!
Mai merge careva la cursul organizat de Permedex la Gera pe 24 ianuarie ?

dr_arm wrote:este cineva care a fost hospitant? am nevoie si eu de niste informatii. multumesc pentru orice raspuns!

Cristi_cj wrote:citeste posturile mai vechi

ciresar1988 wrote:Ha ha ha ha ! D'aia cereai tu asa insistent lamuriri? Ti-a mancat banii si ti-a zis ca i-a investit in viitorul ei de medic german ?

dr.Luz wrote:Salut,
In martie incep si eu sa lucrez la una din clinicile Helios din Sachsen.
La ce sa ma astept in prima luna?

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests