Cine se ocupa de DETASARI?
-
vanessa80
- junior

Cine se ocupa de DETASARI?
Salutare! Incerc de cateva zile sa sun la fostul CNPDS( 021-2551574) si nu reusesc. Cine se ocupa acum de detasari? 

- pc7
- elite

-
ikujjj
- senior

Re: Cine se ocupa de DETASARI?
directia resurse umane si certificare din cadrul ministerului, sediul e in strada G.Vraca vis-a-vis de Sala Palatului, pentru Bucuresti, acolo unde se fac si rotatiile de stagiu, si atestate si tot; daca esti in alt centru universitar, colegul de mai sus ti-a zis corect si concis.
-
DarkComy
- senior

detasarile nu necesita aprobarea dsp sau ms. pentru detasare aveti nevoie de: 1. acordul indrumatorului din centrul de unde plecati; 2. acordul indrumatorului din centrul unde vreti sa mergeti (se obtine primul).
- Revenger
- junior

si in cazul in care coordonatorul nu-ti da acceptul?
se mai poate face ceva ?
- pc7
- elite

-daca coordonatorul nu-ti da acceptul nu se mai poate face nimic
-unii cer acordul coordonatorului, rectoratului, dsp, unitatii angajatoare, ms
-unii cer acordul coordonatorului, rectoratului, dsp, unitatii angajatoare, ms
Life's not fair, get used to it
- latvia
- elder

pee ceeeeeee sapteeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ceeeeeeee faaaaaaaaci?
dai sfaturi de detasare?
PS daca coord nu ti da acceptul by default trebuie stimulat. de obicei prin asistenta sefa, secretara, etc. Mult succes la spaguit secretare.
dai sfaturi de detasare?
PS daca coord nu ti da acceptul by default trebuie stimulat. de obicei prin asistenta sefa, secretara, etc. Mult succes la spaguit secretare.
-
ikujjj
- senior

-
Rmfb
cineva interesat sa vina in Bucuresti pe Recuperare nedicina fizica si balneologie? 0742014043
-
zubenelgenubi
- senior

eu am auzit de 2 variante:
1. varianta soft: aprobari de la cei doi coordonatori si parca o plimbare pe la dsp-ul unde te transferi, si gataaaaaaaaaa!!!
2. varianta hard: aprobari de la coordonatori, de la universitati, dosar trimis la ms si asteptat raspuns... raspunsul s-ar trimite la dsp-ul judetean sub forma unui "ordin de detasare"...
in interval de cateva saptamani!!!
vad ca nu exista o regula la nivel national, dar am postat aici, poate una din variante va fi utila cuiva.
1. varianta soft: aprobari de la cei doi coordonatori si parca o plimbare pe la dsp-ul unde te transferi, si gataaaaaaaaaa!!!
2. varianta hard: aprobari de la coordonatori, de la universitati, dosar trimis la ms si asteptat raspuns... raspunsul s-ar trimite la dsp-ul judetean sub forma unui "ordin de detasare"...
in interval de cateva saptamani!!!
vad ca nu exista o regula la nivel national, dar am postat aici, poate una din variante va fi utila cuiva.
Your "best"? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
-
DarkComy
- senior

varianta 1 este cel mai frecvent folosita, mai putina hartogaraie
MS-ul se implica mai mult pentru transferuri
- pc7
- elite

stie cineva si care e varianta corecta?
-
vanessa80
- junior

Vreau si eu un nr de tel. de la Resurse umane, de la cei care se ocupa de aprobarea dosarelor pt detasari. 

- pc7
- elite

as vrea si eu nr alora de la ms care se ocupa de detasari, am incercat si la 021-2551574, fara sa raspunda careva, multumesc
-
zubenelgenubi
- senior

Primul care da de doamna dr. Popescu la nr. 021-2551574 e rugat sa posteze de urgenta pe forum.
Your "best"? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
-
docog
Am fost in str george vraca sa ma interesez de detasare . In fata usii erau zeci de oameni , plini de nervi...in fine, m-am strecurat pana la urma in birou si am intrebat cand pot depune dosarul . Stupoare
...au zis ca nu primesc dosare de detasare pentru ca metodologia este in mapa ministrului, la semnat.Vreau sa va intreb ce trebuie sa fac in conditiile astea? Eu am toate semnaturile si practic pe 3 ianuarie trebuie sa merg la spital. 

-
DarkComy
- senior

pe data de 16 dec cand s-au repartizat in bucuresti spitalele pe specialitati, cei de la MS au spus clar si raspicat ca pana pe 3 ianuarie nu se poate discuta de transferuri sau acte de echivalare. la fel au spus si cei de la DSP in legatura cu detasarile in momentul repartitiei spitalelor platitoare. oamenii stiau ca sunt probleme din moment ce au spus 3 ianuarie, dar nu se asteptau ca viitorii rezidenti nu vor pricepe ca data de 3 ianuarie inseamna dupa revelion. cozi si nervi sunt pentru ca lumea se inghesuie in ciuda anuntului cu 3 IANUARIE si pentru ca majoritatea incearca sa profite de sistem la modul "imi iau in targu mures si las ca ma mut eu in bucuresti ca introduc vrajeala cu familie/domiciliu/boala". nu puteti astepta pana atunci? pana vei rezolva cu actele de detasare, te prezinti frumos acolo unde ai luat si iti faci datoria pentru care vei fi si platit, sau nu te duci si pierzi 30 lei sau mai mult pentru fiecare zi pierduta.
-
docog
Merci de raspuns Dark. Nu stiam ca cei de la dsp au spus ca se vor ocupa de detasari de pe 3 ianuarie. Cand am dat telefon sa intreb treaba asta, nu mi s-a spus nici o data....probabil ca toti cei care se inghesuiau in george vraca au primit acelasi raspuns.Nu cred ca cineva vrea sa isi piarda timpul si sa isi toace nervii prin fata unor usi, doar de amorul artei.
-
md_gr
- elder

As vrea sa fac si eu stagiul de onco in Cluj, ca am auzit ca e cea mai buna clinica de onco, avand doar un stagiu de 1 luna, ca sa fac, trebuie sa sun la clinica de onco acolo si sa cer accordul, iar pe urma imi intreb profesorul coordonatar cel de la stagiul de baza?
-
DarkComy
- senior

dap, vei avea nevoie de o hartie de la cluj in prima faza.
-
adae
Sint rezident pe chirurgie generala la Fundeni si vreau sa ma detasez de acolo. Stiti pe cineva care ar vrea sa vina la Fundeni, in locul meu? Mi s-a pus conditie sa-mi gasesc un inlocuitor. 0767.785.986 sau 0253.283.050
- pc7
- elite

nicio veste? n-a fost nimeni astazi sa-si puna dosarul pt detasare?
-
adae
mi l-as fi pus eu, da n-am gasit pe nimeni care sa vrea sa vina la fundeni 
-
vanessa80
- junior

A aflat cineva detalii despre procedurile pt detasari? Un nr de tel?
-
Xsara
- newbie

Hartii necesare detasarii:
-acord coordonator centru de plecare
-acord manager spital platitor
-acord coordonator centru dorit
-cerere catre directorul general al unitatii? din Vraca
-acte doveditoare
Daca nu incepeti cu stagiul de baza, luati si un acord de la cineva din stagiul respectiv.
Detasarile se dau pe loc.
-acord coordonator centru de plecare
-acord manager spital platitor
-acord coordonator centru dorit
-cerere catre directorul general al unitatii? din Vraca
-acte doveditoare
Daca nu incepeti cu stagiul de baza, luati si un acord de la cineva din stagiul respectiv.
Detasarile se dau pe loc.
-
euuu
- newbie

Deci actele enumerate mai sus trebuie depuse la G. Vraca. Exista o anumita data pana cand se depune dosarul? Si stie cineva daca il poate aduce altcineva decat persoana in cauza?
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
-
zubenelgenubi
- senior

deci, noi cei din provincie trimitem dosarul cu toate actele pe adresa din Vraca sau pe adesa MS? intreb si eu ca un novice ce sunt in aceasta problema. daca pentru cei din Bucuresti se da "pe loc", noi cam cat avem de asteptat? si, o ultima intrebare: primim un "ordin de detasare" cu care mergem unde?
- pc7
- elite

cei din provincie pot pune actele pe fax: 0212551574
-
vanessa80
- junior

Aveti un nr de tel la care sa raspunda cineva? De la inceputul lunii decembrie tot sun la 021-2551574.
- pc7
- elite

imi cer scuze am gresit in postul de mai sus, acela e nr de tel, la acre raspunde o tanti sictirita care abia asteapta sa-ti inchida tel, nr de fax este: 0212556406
-
zubenelgenubi
- senior

mersi pc7.
noi de unde vom sti cand ni s-a aprobat dosarul?
noi de unde vom sti cand ni s-a aprobat dosarul?
- pc7
- elite

nu stiu ca n-am apucat sa intreb si asta, ca mi-a inchis tel
poate au intrebat cei acre au fost personal
poate au intrebat cei acre au fost personal
-
docog
Daca aveti dosarul ok ,adica semnaturi de la coordonatorii de rezidentiat din cele 2 centre universitare, acordul directorului spitalului platitor,motivele detasarii -nu le intereseaza in mod deosebit...si mergeti in G. Vraca ( poate sa mearge si altcineva in locul vostru), primiti detasarea pe loc. Vi se vor da 2 adeverinte pe care trebuie sa le dati spitalului platitor si spitalului unde v-ati detasat. Eu am rezolvat totul in 2 ore-trebuie sa va inarmati cu rabdare, coada este destul de mare.
Succes tuturor !
Succes tuturor !
-
zubenelgenubi
- senior

Cui adresam cererea de detasare?
Nu am inteles exact cum se numeste celebra institutie din Vraca. 
-
docog
zubenelgenubi wrote:Cui adresam cererea de detasare?Nu am inteles exact cum se numeste celebra institutie din Vraca.
Directia generala resurse umane si certificare a ministerului sanatatii.
-
zubenelgenubi
- senior

Mersi fain.
Mie mi-a spus doamna de la numarul magic de telefon ca in cateva zile voi primi raspuns la DSP-ul din localitatea unde vreau sa ma detasez. Deci, deocamdata stau ca pe ace. La voi s-a rezolvat?
Mie mi-a spus doamna de la numarul magic de telefon ca in cateva zile voi primi raspuns la DSP-ul din localitatea unde vreau sa ma detasez. Deci, deocamdata stau ca pe ace. La voi s-a rezolvat?Your "best"? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.
- pc7
- elite

la 2 persoane le-a spus la tel ca s-a aprobat detasarea iar hartiile vor veni la dsp
-
radone
Cele doua adeverinte obtinute de la minister se mai duc vreo copie si la dsp-urile din fiecare centru sau este suficient daca le-am dus la spitalele platitoare? Merci
- pc7
- elite

pai suna la dsp si intreaba-i daca au nevoie de hartii
-
zubenelgenubi
- senior

am primit detasarea la DSP
cica o vor trimite ei la spitalul la care m-am detasat... eu trageam de ei sa mi-o dea sa o duc eu personal, ei nu si nu...ca batman...in fine, am lasat cum au vrut ei.
am facut o copie xe pe care o voi tine in sertar pt orice eventualitate.
dupa aproape o luna de cand am inceput demersurile in acest sens, mi s-a rezolvat si mie situatia - asta era de fapt ideea postului.
succes si voua!
cica o vor trimite ei la spitalul la care m-am detasat... eu trageam de ei sa mi-o dea sa o duc eu personal, ei nu si nu...ca batman...in fine, am lasat cum au vrut ei.
am facut o copie xe pe care o voi tine in sertar pt orice eventualitate.
dupa aproape o luna de cand am inceput demersurile in acest sens, mi s-a rezolvat si mie situatia - asta era de fapt ideea postului.
succes si voua!