comentarii la Activity log
- Melania
- addicted
- 187.92a
- addicted
Re: comentarii la Activity log

frate ai gresit piesa, nu trebuie sa stii TU pe cine stiu cu si cat de bine si ce glume am eu sau dintr-astea.
si daca tu moderezi in functie de gender este si mai nasol.
ma scarbesc chestiile cu "sa ne ridicam sa stea domnisoara". daca vrei s-o faci tu, n-ai decat. nu imi impune mie sa nu ma deranjeze chestia pe care am raportat-o.
suntem peun forum, cu greu s-au stabilit niste reguli, nu t e introduc pe tine la nicio inaintare, te faltezi, esti moderator, am fost atacat, am raportat, treaba ta este sa moderezi nu sa iti imaginezi tu ce realtie am eu cu nu stiu ce useri.
mi-a picat fatza oricum. pai asa si tu, daca ai ceva cu mine scrie-mi in pm, nu ma face taran in tz topice si refuzi sa moderezi si d-astea, ca cica nu stii care e relatia mea cu tasha.
auzi, cica daca raportezi il bagi pe moderator la inaintare. si daca raportezi o fata moderatorul iti spune ca e cam uratel, si iti da un fel de lectie de cum trebuie sa se paorte costel cu geta.
este foarte urat ce faci, ca daca nu raportez si dau si eu o replica pe cat pui tu pariu ca iesi imediat la inaintare?
esti moderator, moderezi sau otherwise inteleg ca este ok sa utilizam ""Tu chiar nu realizezi ca esti supremul penibilului, nu-i asa?
In fine. Te las in iluziile tale grandomaniace""
ba am auzit-o si p-asta, nu moderez ca nu stiu amununtele realtiei dintre tine si tasha, si ca ea este fata.
- Calico
- addicted
vlad s. wrote:Plus că ea e femeie, deci mi se pare dublu naşpa.
Nici mie nu mi se pare un comentariu ok. Macar pe forum ma astept la egalitate, da, si in fata mistourilor.
- 187.92a
- addicted
eu unul am inteles ca vlad are (iarasi!) o dilema morala: imi warnez sau nu prietenii?!, orice chestie care suna a asa ceva il face sa se blocheze in mici filozofii si sa nu mai respecte reguliel forumului
nu vreau niciun warn pt tasha, nu asta este scopul discursului meu, (sigur, pt ca ea este fata), pe mine ma intereseaza urmatoarea pb:
este premis sau nu sa zici pe forum
exista un moderator de bagat la inaintare sa imi raspunda si mie la aceasta intrebare?
multumesc.
nu vreau niciun warn pt tasha, nu asta este scopul discursului meu, (sigur, pt ca ea este fata), pe mine ma intereseaza urmatoarea pb:
este premis sau nu sa zici pe forum
"Tu chiar nu realizezi ca esti supremul penibilului, nu-i asa?
In fine. Te las in iluziile tale grandomaniace"??
exista un moderator de bagat la inaintare sa imi raspunda si mie la aceasta intrebare?
multumesc.
- Tasha
- elite
vlad s. wrote:Bre, în alt topic (singurul topic serios pe care l-am deschis anul ăsta, btw), vă spărgeaţi în miştouri pe seama Tashei, care nu părea să se oftice, de altfel.
Haoliu, mancatzas, unde-i topicu ala ca-i sparg pah toti care-a facut si anume mijto!
Probabil ca nu m-am prins ca faceau mijto...muama, va halesc!
Va dau acatiste la beserica sa va calce tractoru', sa moara gipelo!
Sexy chicken.
- Tasha
- elite
trident wrote: esti moderator, moderezi sau otherwise inteleg ca este ok sa utilizam ""Tu chiar nu realizezi ca esti supremul penibilului, nu-i asa?
Nu, nu este ok. Desi in perceptia mea devenisei penibil, si menirea afirmatiei mele nu a fost sa te jignesc, ci sa te temperez. Imi cer scuze, desi repet, din punctul meu de vedere erai penibil. Iar asta nu e echivalent cu "erai prost" sau "erai urat", deoarece prost si urat poate fi oricine si sa nu razbata din posturi, deci e atac clar la persoana, penibil poate fi oricine dupa 3 cuvine "bine plasate", si asta e evident din forum, fara a cunoaste pe acel cineva neaparat.
Poate gresesc. Oricum, rog moderatorii sa-mi dea warn pentru ca i-am zis lui Trident ca e penibil, daca considera ca e necesar.
Sexy chicken.
- 187.92a
- addicted
nu mai, nu vreau warn pt tine. iti accept scuzele, repet: nu discut aici daca eram sau nu penibil. ceea ce prsupune ca poate sunt de acord si cu ce ziceai tu. putea fi oricine in locul tau, la fel as fi reactionat.
se zice "deveniseshi" cand e cu mai mult ca prefectu, ai mai facut ieri pe aici greseala asta, deci naspa, plus ca esti fata, deci dublu naspa.
intrebarea mea era daca putem utiliza pe forum ce ai utilizt tu si ai scapat fara nicio pb. ce, poate si eu vreau sa temperez lumea asa ca tine, eu sa nu am voie?
se zice "deveniseshi" cand e cu mai mult ca prefectu, ai mai facut ieri pe aici greseala asta, deci naspa, plus ca esti fata, deci dublu naspa.

intrebarea mea era daca putem utiliza pe forum ce ai utilizt tu si ai scapat fara nicio pb. ce, poate si eu vreau sa temperez lumea asa ca tine, eu sa nu am voie?
- Tasha
- elite
Se poate. In ultimele 3 zile s-a folosit de 3 ori "esti penibil" si nu s-a dat warn.
Aparent nu e o problema. Adica eu cred sincer ca nu e.
Da, am scris gresit. De doua ori nashpa, pentru ca de obicei eu ii corectez pe ceilalti.
Aparent nu e o problema. Adica eu cred sincer ca nu e.
Da, am scris gresit. De doua ori nashpa, pentru ca de obicei eu ii corectez pe ceilalti.

Sexy chicken.
- 187.92a
- addicted
de trei ori, pt ca esti fata.
n-am urmarit, unde?
intrebarea mea este pt moderare. daca se poate atunci imi retrag plangerea, nu stiam -sincer- ca e voie cu "esti+ceva naspa".
bine , stiu ca asa e voie si cu "ai un caracter infect- sau nu stiu cum, parca nu era "infect".
dar vreau sa stiu despre penibil si aia cu iluziile grandomaniace
Tasha wrote:Se poate. In ultimele 3 zile s-a folosit de 3 ori "esti penibil" si nu s-a dat warn.
n-am urmarit, unde?
intrebarea mea este pt moderare. daca se poate atunci imi retrag plangerea, nu stiam -sincer- ca e voie cu "esti+ceva naspa".
bine , stiu ca asa e voie si cu "ai un caracter infect- sau nu stiu cum, parca nu era "infect".
dar vreau sa stiu despre penibil si aia cu iluziile grandomaniace

- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Nu bre, aia era părerea mea, nu Cuvântul Moderatorului. Nu ţi-am impus nimic, poţi să fii măgar cu domnişoarele dacă aşa te coafează. Era o părere. Am păreri şi le spun pe imed, ca şi tine, nu sunt angajatul tău să tac din gură şi să moderez. Pentru mine moderatul e o corvoadă pe care o fac cât pot de rar. Dacă ar fi să moderez consistent, full-time job, ar trebui să nu mai scriu nimic pe aici.
Aia cu ţăranul era doar o glumă proastă, am făcut-o ca să te irit. Pentru că am văzut că te ataci. N-am nimic personal cu tine, era doar un meci amical.
Io n-am impus reguli pe aici şi alte chestii democratice. Din punctul meu de vedere, moderez când am chef, şi cum am chef, folosindu-mi bunul meu simţ ăla cât e. Nu-ţi sunt dator cu absolut nimic, şi nicio pretenţie pe care ai putea-o avea de la mine nu este fundamentată. Iac-aşa. Simultan, am păreri, pentru că nu sunt dispus să renunţ la forumat de dragul moderatului. De asemenea, cum să delimitez mai bine statutele de user/moderator, cum să fiu cât mai corect cu userii mă preocupă cam tot atât cât te preocupă pe tine să fii iubit de toţi userii. Iar dacă mă scoţi din pepeni peste fire, deşi mă consider un moderator extraordinar de tolerant, s-ar putea să te banez doar aşa, de sanchi, pentru că pot, şi pentru că sunt om şi eu şi nu un manual de etică democratică forumistă. Nu spun că o să o fac, nu era o ameninţare, ci doar un risc la care te expui scriind pe forumuri pe care le moderez eu. Risc scăzut, dar nenul.
Acuma urmează încă o părere personală. Eu cred sincer că pe tine doar te dixtrează imedul, cu toată dinamica lui useri-moderatori. Că dacă chiar te enervezi pe chestiile astea, sau te oftică nuştiuce-ţi zice Taşa, sau că te-am făcut ţăran pe n topice, sau mă deteşti pe mine că ţi-am dat warn, înseamnă că eşti supremul penibilului.
Imedul ăsta e în mare creaţia ta, frăţie (observă că îţi acord mult credit şi te apreciez la justa ta valoare), trăieşte cu el aşa cum e sau pa.
Aia cu ţăranul era doar o glumă proastă, am făcut-o ca să te irit. Pentru că am văzut că te ataci. N-am nimic personal cu tine, era doar un meci amical.
Io n-am impus reguli pe aici şi alte chestii democratice. Din punctul meu de vedere, moderez când am chef, şi cum am chef, folosindu-mi bunul meu simţ ăla cât e. Nu-ţi sunt dator cu absolut nimic, şi nicio pretenţie pe care ai putea-o avea de la mine nu este fundamentată. Iac-aşa. Simultan, am păreri, pentru că nu sunt dispus să renunţ la forumat de dragul moderatului. De asemenea, cum să delimitez mai bine statutele de user/moderator, cum să fiu cât mai corect cu userii mă preocupă cam tot atât cât te preocupă pe tine să fii iubit de toţi userii. Iar dacă mă scoţi din pepeni peste fire, deşi mă consider un moderator extraordinar de tolerant, s-ar putea să te banez doar aşa, de sanchi, pentru că pot, şi pentru că sunt om şi eu şi nu un manual de etică democratică forumistă. Nu spun că o să o fac, nu era o ameninţare, ci doar un risc la care te expui scriind pe forumuri pe care le moderez eu. Risc scăzut, dar nenul.
Acuma urmează încă o părere personală. Eu cred sincer că pe tine doar te dixtrează imedul, cu toată dinamica lui useri-moderatori. Că dacă chiar te enervezi pe chestiile astea, sau te oftică nuştiuce-ţi zice Taşa, sau că te-am făcut ţăran pe n topice, sau mă deteşti pe mine că ţi-am dat warn, înseamnă că eşti supremul penibilului.
Imedul ăsta e în mare creaţia ta, frăţie (observă că îţi acord mult credit şi te apreciez la justa ta valoare), trăieşte cu el aşa cum e sau pa.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- holliday
- elite
pa e prea dur spus, mai bine e :
-la revedere!
ps: la noi pe forum, a inceput sa se plictiseasca userii mai batrani. da ma, va zic batrani, pentru ca am constatat ca 3-4 ani in plus, de la 30 de ani incolo, chiar nu mai conteaza. toti suntem la fel de batrani. (nu si aia care au trecut deja de 35, ca ei nu mai au scapare, pentru ca aia déjà se numeste incontinenta).
-la revedere!
ps: la noi pe forum, a inceput sa se plictiseasca userii mai batrani. da ma, va zic batrani, pentru ca am constatat ca 3-4 ani in plus, de la 30 de ani incolo, chiar nu mai conteaza. toti suntem la fel de batrani. (nu si aia care au trecut deja de 35, ca ei nu mai au scapare, pentru ca aia déjà se numeste incontinenta).
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
vlad s. wrote:înseamnă că eşti supremul penibilului.
mersi, chiar eram curios daca avem voie cu chestii d-astae.
vlad s. wrote:s-ar putea să te banez doar aşa, de sanchi, pentru că pot, şi pentru că sunt om şi eu şi nu un manual de etică democratică forumistă. Nu spun că o să o fac, nu era o ameninţare, ci doar un risc la care te expui scriind pe forumuri pe care le moderez eu.
chiar ca ai sindr badiguardului

gata, mi-e frica, nu mai zic nimic sa nu te supar bai. oricum nu stiu cum sa interpretez ce ai spus, te anunt ca tu poti face chiar mai mult decat atat, si eu pot face diverse etc. nu te inteleg.
frate imedul nu e tarlaua ta sau nu ar trebui sa fie, imedul a fost patria chestiilor democratice, sigur ca poti face orice, dar nu ar fi normal.
nu trebuie sa te simti ca si cum as veni pe imed la tine acasa, incurci foarte tare lucrurile.
oricum si gelu poate lua toporul sa-l casapeasca pe ion, sau ii poate aminti ca poate, ca e si el om (?!?!?!?) dar nu inteleg cum de asta nu ar fi o amenintare.
vlad s. wrote:Imedul ăsta e în mare creaţia ta, frăţie (observă că îţi acord mult credit şi te apreciez la justa ta valoare), trăieşte cu el aşa cum e sau pa.
aiurea, nu t-am pus eu mod, nu imi covine deloc cum este acum.
mersi de credit, sunt sigur fa si tu ti-ai pus amprenta pe el, cumva nu am resuit sa citesc din cauza diacriticelor.
imi pare rau ca incerci sa transformi imedul intr-un fel de proprietate de-a ta, trebuie sa intelegi ca nu sunt aici la tine acasa, nu sunt pe blogul tau etc.
vlad s. wrote:Nu-ţi sunt dator cu absolut nimic, şi nicio pretenţie pe care ai putea-o avea de la mine nu este fundamentată.
BA DA, esti dator sa moderezi, ca d-aia esti moderator. nu inteleg de ce atata dat ochii peste cap, oricine ar fi fost moderator oricum as fi raportat. repet, esti dator sa moderezi. mie, lui holiday si altora. esti moderator, esti dator sa moderezi, ca d-aia vin raporturile la tine, nu la un alt user. ca cica ai o datorie, aia de -a le rezolva. le dai curs, nu le dai etc dar nu ma lua ca nu ai nicio datorie.
daca te gandesti ca mdoeratul este doar un privilegiu faci foarte rau. ca idee.
vlad s. wrote:Pentru mine moderatul e o corvoadă pe care o fac cât pot de rar.
mi se pare normal sa fie asa, dar putin imi pasa ca nu iti face placere. lasa pe altcineva care sa se ocupe de chestia, poate va face asta cum trebuie. parerea mea este ca nu te pricepi, probabil ai si tu (parere personala) o bucurie ca cotnezi in chestia asta, dar chiar nu te pricepi, amestetci totul, chestii personale, etc si mai degraba incurci lumea.
- holliday
- elite
mumapadurii2, sau daca nu, cam acelasi cariotip. 

Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- Phat Skidz
- dɥɐʇ sʞıpz
Nu, trident, nu încurc nimica, nu ai înţeles tu ce am zis. Imedul nu e la mine acasă. Personal, mi-ar plăcea tare mult să poată fi pus în aplicare un imed parlamentar, democratic, cum zice Tasha. Până vom avea un imed, asta e starea de fapt şi nici măcar nu am cum să o schimb, chiar dacă aş vrea. Nu am un regulament după care să moderez, şi cred că dacă chiar ne-am strădui să facem un regulament, tu de exemplu ţi-ai face o distracţie din a găsi feluri de a-l păcăli. Aşa că deocamdată, cum chiar tu ai remarcat în mai multe rânduri, eşti la mila capriciilor noastre.
Nu, nu sunt dator nimănui să moderez nimica. Punct. Moderatul nu e nici un privilegiu, nici o datorie. Fac ce pot, când pot. Şi când şi dacă vreau. Şi de exemplu acum nu am chef acum de toate tâmpeniile şi istericalele aşa că te las să te aberezi pe încă trei pagini pe aici. Să îmi trimită careva un PM când termină trident cu fazele astea, şi mă întorc atunci, dacă am chef. Ceau.
Nu, nu sunt dator nimănui să moderez nimica. Punct. Moderatul nu e nici un privilegiu, nici o datorie. Fac ce pot, când pot. Şi când şi dacă vreau. Şi de exemplu acum nu am chef acum de toate tâmpeniile şi istericalele aşa că te las să te aberezi pe încă trei pagini pe aici. Să îmi trimită careva un PM când termină trident cu fazele astea, şi mă întorc atunci, dacă am chef. Ceau.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI
- Tasha
- elite

Care da PM-uri false la Vlad? Sa vedem de cate ori se intoarce pana chiar termina Trident cu argumentarea?

Sexy chicken.
- holliday
- elite
presimt ca o sa traga iar cineva imedul din priza cateva zile.
apoi o sa revina lumea din ce in ce mai decompensata.
lansez campania, No Imed, day 0
primul membru, anyone else?
apoi o sa revina lumea din ce in ce mai decompensata.
lansez campania, No Imed, day 0

primul membru, anyone else?
ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
tot e bine, inainte se lasa cu warn si ban la toata lumea implicata, + rudele de speta a treia
te anunt eu vlad.
am ras de m-am terminat
cine face istericale?
deci regret, dar uneori (vezi cazul raportat de mine sau altele-raprotate de mine sau nu..) este nevoie de un mdoerator. b3 nu se poate baga ca este aria ta, deci incurci. de exemplu la b3 se intelesese ca nu e cu "esti om mai putin dotat intelectual" "esti cretin", la tine chestiile astea erau permise in fucntie de context si filozofie de moment. nu ca as fi vreun fan d-al lui b3, dar macar aia aduce asa, a moderare normala /bazata pe reguli.
de ce sa nu imi doresc o moderare ok, eventual fara "ba eu pot sa va banez pe toti, iata cati muschi am" etc.?
vreau un moderator corect, echidistant (da! din nou), cu reguli clare, sid aca se poate si prompt.
si nu tb sa ne gandim la paranoi d-astea cu "cred că dacă chiar ne-am strădui să facem un regulament, tu de exemplu ţi-ai face o distracţie din a găsi feluri de a-l păcăli".
ai reaq astia istetii, oricat facem noi legi ei este un pas inainte.
dar repet, nu ma itneres sa pacalesc nu stiu ce regulament.
te anunt eu vlad.
vlad s. wrote:Şi de exemplu acum nu am chef acum de toate tâmpeniile şi istericalele a.... şi mă întorc atunci, dacă am chef. Ceau.
am ras de m-am terminat

cine face istericale?
deci regret, dar uneori (vezi cazul raportat de mine sau altele-raprotate de mine sau nu..) este nevoie de un mdoerator. b3 nu se poate baga ca este aria ta, deci incurci. de exemplu la b3 se intelesese ca nu e cu "esti om mai putin dotat intelectual" "esti cretin", la tine chestiile astea erau permise in fucntie de context si filozofie de moment. nu ca as fi vreun fan d-al lui b3, dar macar aia aduce asa, a moderare normala /bazata pe reguli.
de ce sa nu imi doresc o moderare ok, eventual fara "ba eu pot sa va banez pe toti, iata cati muschi am" etc.?
vreau un moderator corect, echidistant (da! din nou), cu reguli clare, sid aca se poate si prompt.
si nu tb sa ne gandim la paranoi d-astea cu "cred că dacă chiar ne-am strădui să facem un regulament, tu de exemplu ţi-ai face o distracţie din a găsi feluri de a-l păcăli".
ai reaq astia istetii, oricat facem noi legi ei este un pas inainte.
dar repet, nu ma itneres sa pacalesc nu stiu ce regulament.
- Melania
- addicted
Hai mah, lasa-l in pace pe vlad. Nu ii poti reprosa nimic ca moderator.
Va complicati cu lucruri nesemnificative.
Si ce daca te-a facut tzaran? Si tu ai jignit pe altii la greu pe aici, desi nu mi se pare ca tzaran ar fi o jignire.
Doar daca ai ceva complexe or shit.
Va complicati cu lucruri nesemnificative.
Si ce daca te-a facut tzaran? Si tu ai jignit pe altii la greu pe aici, desi nu mi se pare ca tzaran ar fi o jignire.
Doar daca ai ceva complexe or shit.
- 187.92a
- addicted
pai eu reprosez ce mi se pare mie ca nu e ok.
pai si tu l-ai jignitn pe holiday nush cand, acum ce sa facem, sa te jigneasca si nush care voiculetu sp ex? si b3 pe kooksee, hai s-o jignim pe b3, si hai la naiba sa ne jignim cu totii etc.
pai si tu l-ai jignitn pe holiday nush cand, acum ce sa facem, sa te jigneasca si nush care voiculetu sp ex? si b3 pe kooksee, hai s-o jignim pe b3, si hai la naiba sa ne jignim cu totii etc.
- Melania
- addicted
ecsagerezi.
Cred ca iti place sa fii attention queen.
Cred ca iti place sa fii attention queen.
- pc7
- elite
nite ciocolata pt aia cu glicemia scazuta?
Life's not fair, get used to it
- marmotul
- elite
hmm, ciocolata nu prea, dar ceva alcoolic ar merge de minune. ce nasol ca toate magazinele sunt inchise pe linga mine la ora asta 

- Chingachgook
- addicted
sunteti supremul penibilului (unii)
altii sunteti niste tarani
altii sunteti niste tarani
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- Calico
- addicted
Nu-mi place unde duce asta. Veto! VEEETO!trident wrote: b3 nu se poate baga ca este aria ta, deci incurci. de exemplu la b3 se intelesese ca nu e cu "esti om mai putin dotat intelectual" "esti cretin", la tine chestiile astea erau permise in fucntie de context si filozofie de moment. nu ca as fi vreun fan d-al lui b3, dar macar aia aduce asa, a moderare normala /bazata pe reguli.
- 187.92a
- addicted
imi mentin ca vlad mai mult incurca decat modereaza, iar atunci cand modereaza, o face stramb.
pe mine m-a incurcat de mai multe ori, cand eram facut prost si om mai putin dotat intelectual si raportam o faceam degeaba, in loc sa raspund cu aceeasi moneda etc.
nu cred ca exagerez, pur si simplu nu sunt de acord cu moderarea asta dupa ureche, dupa caractere, dupa sexe, uatevar pe care o practica vlad.
cred ca pt moderare calumea trebuie si niste talent, pe care vlad nu pare sa il aiba.
pe mine m-a incurcat de mai multe ori, cand eram facut prost si om mai putin dotat intelectual si raportam o faceam degeaba, in loc sa raspund cu aceeasi moneda etc.
nu cred ca exagerez, pur si simplu nu sunt de acord cu moderarea asta dupa ureche, dupa caractere, dupa sexe, uatevar pe care o practica vlad.
cred ca pt moderare calumea trebuie si niste talent, pe care vlad nu pare sa il aiba.
- b3
- elite
^^
am trait s-o vad si pe asta. gata, imedul poate crapa linistit. Retineti, copii, trident isi schimba opiniile dupa cum il coafeaza. Astazi vlad este un moderator naspa, care modereaza dupa ureche si il persecuta, iar eu sunt ok, am reguli, moderez dupa precedent.
do you need a hug ?

am trait s-o vad si pe asta. gata, imedul poate crapa linistit. Retineti, copii, trident isi schimba opiniile dupa cum il coafeaza. Astazi vlad este un moderator naspa, care modereaza dupa ureche si il persecuta, iar eu sunt ok, am reguli, moderez dupa precedent.
trident wrote:BA DA, esti dator sa moderezi, ca d-aia esti moderator. nu inteleg de ce atata dat ochii peste cap, oricine ar fi fost moderator oricum as fi raportat. repet, esti dator sa moderezi. mie, lui holiday si altora. esti moderator, esti dator sa moderezi, ca d-aia vin raporturile la tine, nu la un alt user. ca cica ai o datorie, aia de -a le rezolva. le dai curs, nu le dai etc dar nu ma lua ca nu ai nicio datorie.
daca te gandesti ca mdoeratul este doar un privilegiu faci foarte rau. ca idee.
do you need a hug ?

Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- 187.92a
- addicted
nu, doresc doar o moderare constanta si echidistanta.
nu eu sunt cel inconstant, ci voi. tu stabiliseshi un set de reguli, imho le si respecti. si asta e ok. vlad e"ste un moderator naspa, care modereaza dupa ureche si ma persecuta", care e pb?
si tu te-ai oftica daca ai fi jignita si nimeni nu ar lua atitudine, ba chiar un mod te-ar jigni in ciuda protestelor tale repetate etc. si probabil te-ai gandi ca e ceva personal.
sau nu?
nu eu sunt cel inconstant, ci voi. tu stabiliseshi un set de reguli, imho le si respecti. si asta e ok. vlad e"ste un moderator naspa, care modereaza dupa ureche si ma persecuta", care e pb?
si tu te-ai oftica daca ai fi jignita si nimeni nu ar lua atitudine, ba chiar un mod te-ar jigni in ciuda protestelor tale repetate etc. si probabil te-ai gandi ca e ceva personal.
sau nu?
- b3
- elite
daca as fi o panseluta inocenta, da...
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- 187.92a
- addicted
airuea.
si infractorii au dreptul la o justitie corecta in cazul in care li se da in cap, de ex.
principii prea inalte?
nu serios, acu una e sa fii moderator si alta sa te crezi acel judecator de caractere, ala care zice lasa ca si ala e rau etc.
in fine, eu asa zic.
si infractorii au dreptul la o justitie corecta in cazul in care li se da in cap, de ex.
principii prea inalte?

nu serios, acu una e sa fii moderator si alta sa te crezi acel judecator de caractere, ala care zice lasa ca si ala e rau etc.
in fine, eu asa zic.
- b3
- elite
nu e vorba de judecata de caractere ca criteriu d moderare, ci de simtul penibilului... cand stii ca ti-o meriti, macar taci si nu mai faci atata scandal. altfel devii penibil. sau continui sa fii.
- 187.92a
- addicted
ba despre asta este vba. asa cica, erau doua motive, unul ca pers raportata era de sex feminin si a doua era legata de caractere, ca poate unul are nush ce carcter si nu raproteaza, altul nush ce..
da ma, fix eu nu avam simtul penibilului
il are tasha, etc. uooookai..
doi: mersi de lectia de viata, sunt convins ca acum vreo 15 ani mi s-ar fi parut foarte tare, dar filozofiile astea chiar nu ma coafeaza.
gata, mi-ai dat si tu o lectie, bravo, e deja ceva sa fii mdoerator. cand un user e enmultumit ii poti baga o chestie d-asta de viata, hadanca, ca si cum ar avea legatura cu ce-l oftica pe ala.
da ma, fix eu nu avam simtul penibilului

doi: mersi de lectia de viata, sunt convins ca acum vreo 15 ani mi s-ar fi parut foarte tare, dar filozofiile astea chiar nu ma coafeaza.
gata, mi-ai dat si tu o lectie, bravo, e deja ceva sa fii mdoerator. cand un user e enmultumit ii poti baga o chestie d-asta de viata, hadanca, ca si cum ar avea legatura cu ce-l oftica pe ala.
- Tasha
- elite
Trident, am ceva pt tine, ca tot iti plac tie linkurile iutub:
http://www.youtube.com/watch?v=GtUVQei3nX4
http://www.youtube.com/watch?v=GtUVQei3nX4
Sexy chicken.
- 187.92a
- addicted
mersi, mai ales ca esti femeie
, dar eu sunt foarte hotarat sa fac lobby sa se termine cu jignirile pe imed.
sunt o persoana cu principii.
pai ce de0-asta intram pe forum, ca sa jicnim lumea? unde ati mai vazut voi asa ceva??
chiar nu se poate sa nu ne jiognim?

sunt o persoana cu principii.
pai ce de0-asta intram pe forum, ca sa jicnim lumea? unde ati mai vazut voi asa ceva??

chiar nu se poate sa nu ne jiognim?
- 187.92a
- addicted
b3, pt offtopci este warn, vezi "editat - am citit "ordin de confirmare in rezidentiat". credeam ca-s pe sectiunea rezidentiat 
"
e misto ca poti sa iti editezi oricand mesajele, though
bravo.
asa, intreacat fie zis. ca sa nu zica iarasi pc7 ca tot eziti ec etc

"
e misto ca poti sa iti editezi oricand mesajele, though

asa, intreacat fie zis. ca sa nu zica iarasi pc7 ca tot eziti ec etc
- b3
- elite
nu inteleg ce zici.. ca am fost offtopic pentru ca am postat aiurea din neatentie ?
- 187.92a
- addicted
da, ai postat despre rezidentiat pe un post pt specailisti, si lumea putea f usor sa intelega gresit ce spuseseshi, ii indurmai sa ia nush ce certificat de nu shtiu unde etc
daca OT e din gresela e ok?
si am mai zis ca tu poti edita oricand, ceea ce mi se pare foarte misto.
daca OT e din gresela e ok?
si am mai zis ca tu poti edita oricand, ceea ce mi se pare foarte misto.
- b3
- elite
da, normal ca e ok daca e ot din greseala. doh. altfel si-ar lua warn toti userii noi care fac topicuri noi sau posteaza ot.
oricine poate edita la o faza d'asta - isi raporteaza postul si explica ce vrea, sau da pm moderatorului. cu conditia sa fie o greseala, nu sa-l injuri pe unul si dupa ce-a vazut sa rogi sa se modifice
)
oricine poate edita la o faza d'asta - isi raporteaza postul si explica ce vrea, sau da pm moderatorului. cu conditia sa fie o greseala, nu sa-l injuri pe unul si dupa ce-a vazut sa rogi sa se modifice

- 187.92a
- addicted
da, bine; lasa ca stiu eu ca voiai sa deturnezi discutia
.
sunt de acord, cand dorim foarte tare sa ajutam mai incurcam topcele, etc.

sunt de acord, cand dorim foarte tare sa ajutam mai incurcam topcele, etc.
- ciresar1988
- elder
b3 wrote:
warning Iuda - offtopic, posibil jignire cu "prostul"
Nici jignirea nu mai e ce-a fost...
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
Cu prostul care are scoala!
(user neserios)
Te lupti putin si ai scapat.