comentarii la Activity log

pareri, reclamatii
Chingachgook
addicted
addicted

Re: comentarii la Activity log

Postby Chingachgook » Sat Nov 27, 2010 9:20 pm

dar eu care am primit un uarn gratuit ca am postat un link informativ ce sa mai zic?!?!?!?

deci nu-a banat betrei care ma uraste desi nu recunoaste si imi da warn un alt mod care nici nu mai stiu cum il cheama acuma

de aia se duce forumul asta la vale,
putinilor useri care mai postau info de calitate le este dat in cap

rusine dinu patriciu
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sat Nov 27, 2010 9:46 pm

kooksee wrote:dar eu care am primit un uarn gratuit ca am postat un link informativ ce sa mai zic?!?!?!?

deci nu-a banat betrei care ma uraste desi nu recunoaste si imi da warn un alt mod care nici nu mai stiu cum il cheama acuma

de aia se duce forumul asta la vale,
putinilor useri care mai postau info de calitate le este dat in cap

rusine dinu patriciu

Moama, da ti-ai meritat warnu asta din plin! Nu stiu cum de ai tupeul sa comentezi.
Ce naiba, ma, Kuxi, tu erai baiat destept in general! Te expui asa, gratuit!
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Nov 27, 2010 11:11 pm

kooksee wrote:rusine dinu patriciu
:)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Nov 27, 2010 11:20 pm

propun kooksee moderator!!

b3
elite
elite

Postby b3 » Sat Nov 27, 2010 11:41 pm

bad moderators :)

pc7, asa e, n-ai facut, dar ai incalcat alta regula. sunt foarte multe reguli, asta e.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Nov 27, 2010 11:49 pm

repet, popun K pt moderare, sa -i invete meserie.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sun Nov 28, 2010 12:08 am

k si 3d pt moderare!

b3
pc7, asa e, n-ai facut, dar ai incalcat alta regula. sunt foarte multe reguli, asta e.
bad moderators

asta nu e ironie? ai voie sa vorbesti asa cu un user?
Life's not fair, get used to it

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 12:23 am

multumesc pt propunere, pc7, esti prea amabila, dar eu NU doresc sa fiu mod pt ca desi mi-ar placea sa dau ban in dr si stg nu as avea chef sa sterg/moderez pe bune,s a fac chestiile alea necesare etc. preferez rolul de user fericit etc.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sun Nov 28, 2010 12:57 am

eu propun tasha moderator.
va da ban la trident si kuxi in primele 3 zile si va face curat instantaneu pe forum.

Votati Tasha moderator pentru un imed curat!
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 12:58 am

sesizex un picut de frustrare la cineva, asa, un pic-pic? pic-pic de frustrare? :)

nu sustin tasha, sustin pe kooksee care sa face dreptatwe!~
ij n numele la toti oprimatii cocoshati de warnuri si de banuri\
vrtemea a sosit pt dreptate! dada!

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sun Nov 28, 2010 1:12 am

asta e ca si cum un delincvent cu un cazier cat china ar candida la parlament:
"votati-ma, am fost nedreptatit si voi face dreptate tuturor delincventilor care au fost cocosati de nedreptati ca si mine!"

Votati Tasha, are un cazier impecabil, un accentuat simt al dreptatii, are suficienta grandomanie cat sa corespunda profilului ideal. Si e sexy.
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 1:19 am

pai nu candidez eu, apoi ca tu nu ai cazier pe imed este total inexplicabil desi eu te-am raportat cand m-ai facut penibil si nu mai sh cum, (nu dioscut aici justetea afirmatiilor, poate ca ai dreptatE), si nu stiu daca sexinessul este important dar parereea mea este ca nu prea e cazul. fara suparare. sau daca te superi e ok, esti super mistoaca

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sun Nov 28, 2010 1:39 am

Faptul ca m-ai raportat nu inseamna ca moderatorii s-au impresonat. nu te-am facut penibil, ci am catalogat drept penibila o situatie/afirmatie. chestii complet diferite. m-ai raportat pentru offtopic (asa cum ai declarat mandru) pe diverse(nu postez decat acolo), unde regulamentul forumului permite offtopicuri, in limitele decentului.

Imi pare rau ca esti dezamagit, dar nu ai motive, inveseleste-te :

In plus, asta duce la o propunere noua de legi:

Nu credeti ca ar fi corect sa se dea warn pentru raportari incorecte repetate ale unui user de catre alt (acelasi) user?
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 2:16 am

sigur ca nu, ca ar insemna sa pariezi pe plierea moderatorului la reguliel forumului, ceea ce sincer nu as face in cazul imed :)

nu stiu pt ce am rap, oricum formularul de raport este cretin, ideea era ca nu ai zis despre o afrimatie de-a mea ca e penibila etc, ci "esti penibil/esti uatevar ca nu mai tin minte. este diferit. adica ai zis de mine. which is naspa desigur

moderatorii nu au moderat cum trebuie/au mod partinitor uatevar. sincer sa fiu m-am gandit ca erai nou venit asu ceva si prb ti s-a zis ba vezi ca te rap ala, asa ca nu m-am ofuscat prea tare. imi plce mie sa cred asta :)

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 2:20 am

am gasit:
"Tu chiar nu realizezi ca esti supremul penibilului, nu-i asa?

In fine. Te las in iluziile tale grandomaniace"

probabil ca sunt si supremul mamei penibilului, dar aici a fost o moderare stramba.
si cred ca am raportat la atac la pers, nu stiu daca am rap offtopic, si oricum ce conteaza. daca ziceam eu pe alt topic soto se sesiza careva din oficiu. sau ceva.

naspa. in schimb daca baga unu nush ce link e cu warn etc. chiar naspa.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sun Nov 28, 2010 2:50 am

frate, tu ai vazut linku?

io nush ce a gandit cand l-a pus, sincer.

pai n-am zis ca esti penibil. ci ca nu realizezi ca esti.

e o diferenta majora.
Sexy chicken.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 3:15 am

:D si nu ai zis "eşti", ci "esti", fara diacritic, deci iarasi o difernta majora. pana acum doua replici era "nu te-am facut penibil, ci am catalogat drept penibila o situatie/afirmatie" :lol:

oricum am obosit in ideea aia cu sa fie o moderare echidistanta constanta etc.
ce a facut vlad numai asa ceva nu este.

daca tu nu stii "ce a gandit (Kooksee) cand l-a pus, sincer", nici eu nu stiu ce a gandit vlad cand a considerat ca replica ta nu e atac la pers.

consider ca este foarte urat ce face vlad si ca nu a moderat corect la faza asta. nu am nimic personal cu tine, putea fi la fel de bine orcinine altcineva, doar ca nu mi se pare o chestie corecta.

si consider ca am raportat corect si intemeiat!

Calico
addicted
addicted

Postby Calico » Sun Nov 28, 2010 7:35 am

b3 wrote:ban prodezbatere (clona rezidante) - m-am prins mai greu dar m-am prins

la ce te referi cu "ban prodezbatere"?

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 1:49 pm

poate ca pune ban-ul in dezbatere, ceva.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sun Nov 28, 2010 1:49 pm

trident wrote:
daca tu nu stii "ce a gandit (Kooksee) cand l-a pus, sincer", nici eu nu stiu ce a gandit vlad cand a considerat ca replica ta nu e atac la pers.

Pai hai sa-ti explic.
Daca ii spui unui negru in mod politicos cand spune ca nu sta la soare ca se parleste "eu cred ca nu realizati ca aveti pielea neagra, de aceea nu va veti arde la soare" si alta e sa-i zici "ba idiotule, tu nu te parlesti ca esti o nenorocita de cioara"
Sexy chicken.

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Nov 28, 2010 4:05 pm

MumaPadurii wrote:
b3 wrote:ban prodezbatere (clona rezidante) - m-am prins mai greu dar m-am prins

la ce te referi cu "ban prodezbatere"?

exista un user cu nickul "prodezbatere" care era clona lui "rezidante", care a fost banat de tz ori.

pc7: este si ironie in raspunsul asta, dar iti explic si regulile, si aici am si eu voie cu ironii :). Aveai si tu voie aici (pe forum feedback), si nu luai warn.

trident, sper ca realizezi ca oricat tot insisti cu opiniile tale ca moderarea n-ar fi echidistanta, esti ignorat, da ? Daca vrei sa faci posturi e ok. Iti zic ca sa nu creasca nivelul de frustrare in tine ca nu-ti acorda atentie moderatorii sau ceva.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

pc7
elite
elite

Postby pc7 » Sun Nov 28, 2010 4:10 pm

si daca te raportez ca esti ironica cu un user iti iei warn?
Life's not fair, get used to it

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Nov 28, 2010 4:14 pm

nu ai ma cu cine
are defintii proprii pentru ironie, pt flaming etc
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Nov 28, 2010 5:37 pm

pe sectiunea asta nu :)

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Nov 28, 2010 6:03 pm

betrei te bagi degeaba in seama

du-te si modereaza la alta masa

nu o sa poti intelege niciodata cum pentru warnul de la vlad nu m-am suparat. nu ai intelegenta necesara pentru asta. si scuteste-ma cu jigniri si alte aiureli.
pe forumul asta sunt unii mai destepti ca mine si unii mai prosti. tu faci parte din a doua categorie

am mai scris pe undeva. asa cum unii au ochii albastri, altii sunt buni la desen, altii sunt inalti, altii au parul saten, unii sunt prosti

e o insusire si trebuie sa o accepti ca atare

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Nov 28, 2010 7:44 pm

eu vad ca singurul care se baga in seama esti tu, ca nu ma adresam tie :lol: si daca te astepti sa ma enervez ca m-ai facut proasta, asteapta mult si bine :lol: conteaza si cine iti zice :P si vad sus in primul post pe pagina asta cum nu te-ai ofticat pt warn de la vlad :p

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Sun Nov 28, 2010 8:01 pm

betrei +kucsii = love
Sexy chicken.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Sun Nov 28, 2010 8:22 pm

b3 wrote:eu vad ca singurul care se baga in seama esti tu, ca nu ma adresam tie :lol: si daca te astepti sa ma enervez ca m-ai facut proasta, asteapta mult si bine :lol: conteaza si cine iti zice :P si vad sus in primul post pe pagina asta cum nu te-ai ofticat pt warn de la vlad :p

situatia impune sa repet

'ai de capu' meu...

daca aia ai inteles tu din ce-am scris, putin ai inteles.
si absolut normal ce nu intelegi moderezi. daca nu intra intre standardele inguste ale lu betrei trebuie sa fie ori flaming, ori atac la persoana ori offtopic.

din cate vad eu, cu excepta lui vlad care e cavaler, toti cei de pe topicul asta te-au luat la p de-a lungul timpului

dar tu normal ca nu intelegi nimic.
modereaza in continuare. e ca in bancul cu betzivul. eu daca imi iau ban maine dimineata ma trezesc. tu...

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Sun Nov 28, 2010 9:04 pm

ce satz spun tasha se oripila de un borcan varat in fund. give piss a break, mai goleste vezica ca iti apasa pe gonade

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Nov 28, 2010 9:46 pm

continua sa fii penibil kooksee, iti sade bine :) si la ce zici ca m-au luat inclusiv toate fetele de pe topicul asta, ca sa nu inteleg gresit ? :p Ma amuza cum absolut toti care au la un moment dat o problema cu mine au senzatia ca fac parte dintr-o majoritate care are o problema cu mine.

tasha, si cu trident si cu kooksee ?? wtf ? :D

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Nov 28, 2010 9:53 pm

b3 wrote:trident, sper ca realizezi ca oricat tot insisti cu opiniile tale ca moderarea n-ar fi echidistanta, esti ignorat, da ? Daca vrei sa faci posturi e ok. Iti zic ca sa nu creasca nivelul de frustrare in tine ca nu-ti acorda atentie moderatorii sau ceva.

pai vad ca sunt, dar mi se pare de cacao. care e faza , daca raportez eu nu e egal cu daca raporrteaza alti useri?

seriously, astept o explicatie de la vlad.
sau daca avem voie cu d-astea, ok, no pb.

tasha nu ne mai blestema nene cu chestiile alea cu + si cu =

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Nov 28, 2010 10:00 pm

ba da, este egal, dar nu te astepta ca orice raport sa se transforme in warn, asa cum nu se transforma nici ale altora.

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Mon Nov 29, 2010 12:56 am

Melania wrote:ce satz spun tasha se oripila de un borcan varat in fund. give piss a break, mai goleste vezica ca iti apasa pe gonade

Melania, nu m-am oripilat de filmuletz, ceea ce ma deranjeaza pe mine este ca mie mi se pare ca Kuxi e un tip foarte inteligent. Iar postarea acelui filmuletz a fost (parerea mea) doar o incordare de muschi. Imi exprimam doar dezacordul cu decizia lui. Nu l-am judecat, nu i-am reprosat, imi dadeam cu parerea. Cred ca asta mai e voie, nu?
In fine, s-o lasam balta.

Pe de alta parte, nu-mi amintesc sa-ti fi dat motive sa ma ataci. Multumesc de grija aratata gonadelor mele, insa nu te mai nelinisti: vezica urinara nu e in scrot.
Sexy chicken.

Chingachgook
addicted
addicted

Postby Chingachgook » Mon Nov 29, 2010 1:00 am

Tasha wrote:[mie mi se pare ca Kuxi e un tip foarte inteligent..

extraordinar de multa dreptate ai

sunt 101% de acord cu tine

insa o parte din lumea rea si invidioasa nu intelege

Tasha
elite
elite

Postby Tasha » Mon Nov 29, 2010 1:02 am

Cuvintele cheie sunt "mi se pare".
Nu te cunosc, deci poate ma insel.
Sexy chicken.

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Mon Nov 29, 2010 1:21 am

.
Tasha wrote:Moama, da ti-ai meritat warnu asta din plin! Nu stiu cum de ai tupeul sa comentezi.
Ce naiba, ma, Kuxi, tu erai baiat destept in general! Te expui asa, gratuit!

Bun, deci tu contestai ca k s-a expus gratuit si tu il credeai indeajuns de inteligent sa nu o faca.
Ceea ce a facut el mi se pare ca seamana cu 'tickling the dragon's tail'.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Nov 29, 2010 2:33 am

b3 wrote:ba da, este egal, dar nu te astepta ca orice raport sa se transforme in warn, asa cum nu se transforma nici ale altora.

nu. nu am pretentia ca orice mi se pare mie naspa sa li se para si altora, nu de asta fac gat, dar nu e de warn asta "esti supremul penibilului, nu-i asa?

In fine. Te las in iluziile tale grandomaniace"???? :roll: :roll:

daca se considera ca nu e de warn ok, (desi nu imi dau seama din ce cauza...) dar vreau sa stiu soto, e normal sa stiu ca am si eu voie etc etc

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Nov 29, 2010 9:02 am

Bre, în alt topic (singurul topic serios pe care l-am deschis anul ăsta, btw), vă spărgeaţi în miştouri pe seama Tashei, care nu părea să se oftice, de altfel. Eu de unde să ştiu când e OK să vă porcăiţi între voi şi când nu? Doar după rapoarte? Nu ştiu, poate Tasha nu raportează că aşa e ea, nu raportează, nu înseamnă că e OK ce glume aveţi cu ea. Plus că ea e femeie, deci mi se pare dublu naşpa. Ca idee. Io credeam că pe Taşa o ştii de mult timp şi că ai depăşit faza cu raportatul. Însăşi chestia asta mi se pare naşpa, faptul că vrei să mă bagi pe mine la înaintare în loc să-i scrii fetei şi să reglaţi problema ca oamenii cu bun simţ. Acuma zi-mi vreo două că de ce îmi dau cu părerea în loc să moderez echidistant când vrea muşchii tăi şi fără comentarii. Sau mai bine nu-mi zice.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Melania
addicted
addicted

Postby Melania » Mon Nov 29, 2010 10:45 am

r u talking to me?

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Mon Nov 29, 2010 1:03 pm

Hă? Nu, cu trident care îmi zicea că moderez strâmb.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

Return to “Forum feedback”