Asteptam parerile voastre ( constructive) si in functie de timp si resurse incercam sa-l facem mai potrivit dorintelor celor interesati. Il gasiti la
http://www.rezidentiat.ro
Noi, echipa IMED.RO, va uram:
BAFTA!

Dan wrote:E de la tine, pentru ca blokezi cookies. Daca ai IE 6.0, cum banuiesc, vezi ca ai la Internet Options -> Privacy->WebSites - posibilitatea ca pentru http://www.rezidetiat.ro sa dai voie sa puna cookie. Asta daca bineinteles nu vrei ca fiecare site sa puna cookies si il setezi de unde mai de sus in meniuriulke alea.
din motivele enuntate useri au la dispozitie aceleasi randomuri de nenumarate ori si din naivitate , nebagare de seama sau repet in sscop dezinformativ apar scoruri muuult marite
ce ma deranjeaza pe mine:
lipsa unei comparatii reale cu altii la diferite momente de timp .
adica acum e improbabil sa existe cineva care sa faca 97-100% la orice test random dar in apropierea examenului vor fi multi.
la un moment dat chiar as recomanda scoaterea statisticilor cand devin prea aiurea (mai bine deloc decat prost)
-altceva:
anu trecut a fost maximum 960 (la medicala a fost 950 pt ca s-au anulat 2 grile) adica 40 CS si 160 CM
anu asta n-am citit cu atentie metodologia
tu stii ca ar fi 50CS ?adica 950 max?
sau a fost o scapare
docu wrote:Exista posibilitatea salvarii testelor pt utilizare lor of line (pt ce care sunt pe dial-up)?
Ma refer aici la functionalitatea verificarii (adica butonul salveaza raspunsurile) testelor dupa rezolvare.
Ceva in genul testelor de pe grile.hardnet.ro de anul trecu, teste care salvate cu optiunea "save as web page, html only" puteau fi folosite si de pe hard.
pesimista wrote:As vrea sa-mi spuna si mie cineva cum se poate rezolva un test random de pe site-ul oficial deoarece am incercat de mai multe ori sa selectez bara respectiva si nu a aparut decat capul de pagina?In alta ordine de idei as vrea sa stiu daca cineva a verificat cele 12600 de grile cu cartea in fata?Eu am constatat ca indiferent ca sunt sau nu gresite[si nu sunt chiar asa multe]acestea acopera 95% din materie.Vreau sa spun ca sunt cam 20 de subiecte care practic sunt facute "varza" cu grile.Ma intreb ca o pesimista ce sunt;daca nu s-au verificat acum aceste grile,nici macar cele contestate,atunci de unde vor scoate cele 60% grile la prima vedere?Sau mai bine tacem ca si asa sunt multe grile care depasesc bunul simt care se cere la un asemenea examen si mai bine le invatam si le corectam noi?
medstud wrote:Pt autorii site ului oficial de grile on line de pe rezidentiat.ro:
Cand va fi posibila optiunea cu un test din intrebarile gresite anterior? acolo la profil user dupa ce fac un test apar ca gresite un test, doua si apoi doar de 6 6 6 6 66 6 66)
Referitor la statistici...avand in vedere ca uneori acelasi user isi da multe teste, unii cu zecile....mai ales cei din frunte...nu s ar putea face pt random test o statistica in ordine care sa tina cont de user si punctajul max obtinut de respectivul?...chiar cu riscul ca unii s au inregistrat de 2 ori ...ca asa e destul de greu sa urmaresti pe unde esti situat ...si va fi si mai greu cu cat apar noi useri sau cei vechi isi dau multe teste...mersi
"Pana luni sper sa pot rezolva problema cu test din grilele gresite (sorry ratiuni de timp). veti avea intrebarile gresite inregistrate la dispozitie din momentul in care kestia ast ava merge. Mai am de rezolvat o kestiune legata de duplicate in Id de intrebari, care trebuie eliminate. Kestia cu clasament userilor pe medii se poate rezolva... Astept weekendul ca de obicei..."
myself wrote:garbie wrote:Se poate ca in clasament un user sa apara doar o singura data, cu cel mai bun rezultat, iar celelalte rezultate sa apara prin apelarea userului respectiv( click dr. / dublu click) ? Ce zici Dane, se poate asa ceva?
Si care ar fi utilitatea??
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest