mersi

viomed wrote:dar la fundeni?
laleaua neagra wrote:suub3?cum e?
rox wrote:La chirurgie IOB daca esti interesat de domeniu asistentii te primesc la sala cu bratele deschise, ai ocazia sa inveti si sa faci multe. Majoritatea asistentilor sunt foarte de treaba si deschisi asa catre studenti (daca te duci si zici ca vrei sa intri in sala nu cred ca te refuza cineva), daca vrei sa faci treaba ai ce face, daca nu au niste fotolii plusate pe hol acolo![]()
Eu am prins chirurgie acolo si in anul 3 (tot anul) si in anul 4 si am avut cativa colegi care s-au lipit bine de ei.
Cursurile nu mai stiu cum sunt, mie alea din anul 4 mi s-au parut a fi aceleasi cu ce am facut si in anul 3Noi ne-am luat in anul 3 cartile de chirurgie de Palade si corespund (pe vremea aia nu era manualul ala "unic" de chirurgie, despre care habar n-am cum e).
Examenul la noi a fost grila, complement simplu si multiplu, note decente (in intervalul 8-9 majoritatea, dar au fost si de 10 cativa, la fel cum au fost si 7 si 6 cativa), intrebari rezonabile daca citeai (imi amintesc totusi ca in anul 3 mi s-a parut mult mai de detaliu examenul decat ma asteptam).
laleaua neagra wrote:chir la fundeni-hmm...e cred ca numa un asitent care se okupa de studenti:silviu ciurea,restul poate kam juma d ora o ora,ca au operatii;se intra in sala dc vreti si note multi d 9 si 10
Sz11 wrote:Chirurgie bagdasar?
ionutz_1185 wrote:Sz11 wrote:Chirurgie bagdasar?
eu am facut in anul 4..si e super lejer...
ca asistenti dr.badiu dr benjalaun dr rares stoian -cei care se ocupa de studenti cat de cat
in rest e cam frectie la ceilalti......
daca vrei sa mergi in sala te primesc si unii iti si mai arata,mai ales rezidentii.
la curs: parca luni si vineri 2 ore si in rest 1h, materia este explicata concis, vin toti asistentii prin rotatie...
cu mici exceptii toti stiu k lumea sa explice: Dr. Paraschiv. Dr Badiu Dr Popescu Dr Stoian
examenul practic e lejer 2-3 studenti vad un pacient fac o anamneza si ex obiectiv si merg in sala doctorilor unde se da cu asistentul de grupa...
examenul oral se da cu Prof. Gavrilescu- e super tare...mosu fumeaza intr-o veselie.ce i drept e cam inspaimantator la cum arata, insa la examen e super 3 subiecte...si e bine sa fii pe subiect ca de nu. vorbesti pe alaturi te pica..se intra in ordinea grupelor.nu accepta alta ordine
notele foarte mari multi de 9 si 10, rar cate un 7-8 iar note mai mici doar cu dorinta expresa a examinatului![]()
Riley wrote:ionutz_1185 wrote:Sz11 wrote:Chirurgie bagdasar?
eu am facut in anul 4..si e super lejer...
ca asistenti dr.badiu dr benjalaun dr rares stoian -cei care se ocupa de studenti cat de cat
in rest e cam frectie la ceilalti......
daca vrei sa mergi in sala te primesc si unii iti si mai arata,mai ales rezidentii.
la curs: parca luni si vineri 2 ore si in rest 1h, materia este explicata concis, vin toti asistentii prin rotatie...
cu mici exceptii toti stiu k lumea sa explice: Dr. Paraschiv. Dr Badiu Dr Popescu Dr Stoian
examenul practic e lejer 2-3 studenti vad un pacient fac o anamneza si ex obiectiv si merg in sala doctorilor unde se da cu asistentul de grupa...
examenul oral se da cu Prof. Gavrilescu- e super tare...mosu fumeaza intr-o veselie.ce i drept e cam inspaimantator la cum arata, insa la examen e super 3 subiecte...si e bine sa fii pe subiect ca de nu. vorbesti pe alaturi te pica..se intra in ordinea grupelor.nu accepta alta ordine
notele foarte mari multi de 9 si 10, rar cate un 7-8 iar note mai mici doar cu dorinta expresa a examinatului![]()
exact ca acum 3 ani este!si nu va speriati de prof, este suuuper de treaba
![]()
Riley wrote:eu am facut semio chir in anul 3 in SUUB II (la Oprescu et 7 nu?). La noi nu s-a tinut deloc cont de prezenta (totusi la anul 4-deci al doilea an de chirurgie era o condica din ce am inteles). NU am facut NIMIC (dar ABSOLUT nimic), s-au tinut cateva cursuri si alea in bataie de joc (eu l-am avut asistent pe dr Gangura parca il chema-fugea de noi pe hol). Examenul scris l-am dat din celebra lista afisata la avizier, s-au extras 10 subiecte de catre seful de serie si in 2 ore a trebuit sa completam cele 10 file date de ei (am avut caiet de examen-ca la ex de specialitate). Notele au fost date in bataie de joc, foarte mici spunandu-ne ca ei au corectat dupa Priscu, Angelescu si Schwarts si ca deh cea mai mare nota a fost 7 si ne-au marit la toti notele cu 3 puncte ca sa se ia 10. Nu am facut nimic si la final au avut pretentii! MIZERABIL!!!
Iar ex practic a fost o bataie de joc, vreo 2-3 grupati la un pacient si dupa discutia cu conful sau seful de lucrari in sala de raport unde te plimba prin toata materia inclusiv din cea de anul urmator dorind sa iti arate ca oricum nu stii nimic!![]()
later edit: pt examen am invatat din Angelescu-erau cartile alea mici de admitere in rezidentiat si a fost ok (am fost printre norocosii cu nota mare)-nu am fost nici la stagiu nici la curs!
sladubi wrote:Cum e chirurgia la Sf. Maria? prezenta, examen, note?
mersi
momoko88 wrote:Cum e chirurgia la SUUB la Neagu?
deena01 wrote:Chirurgia la Pantelimon cum e ? Preferabil mai multe detalii despre examen.Multumesc anticipat!
anyrok23 wrote:Cum este la chirurgie SUUB IV (la shavroski)? Despre examen, despre profi ce puteti sa imi spuneti..
gea wrote:Stie cineva cum e chirurgia la Sp. de Urgenta?
golanulstelist wrote:gea wrote:Stie cineva cum e chirurgia la Sp. de Urgenta?
Pai am facut acum 4 ani, asistentii sunt ok in cea mai mare parte, adica iti arata si te iau in sala. Cursurile sunt din cartea lor, noi am dat ex grila, acum nu stiu cum mai e, ideea e ca se vorbeste mult la examen daca dati tot grila.
gea wrote:Stie cineva cum e chirurgia la Sp. de Urgenta?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests