comentarii la Activity log
- b3
- elite
Re: comentarii la Activity log
pai vezi, asta e, ca e extrem de subiectiv. Eu zic ca sunt obiectiva, fiind in afara conflictului dintre cei 2-x useri pe care-i moderez, iar userul(userii) din conflict zic ca sunt subiectiva si ei sunt obiectivi. Deseori luam deciziile impreuna (moderatorii si adminii), eu zic ca suntem obiectivi.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara
- 187.92a
- addicted
ihim. aveti in fatza black boxes, sunt user1, user2, chestii d-astea.
eu nu mi-am luat warn pt ca l-am provocat pe H, desi pana sa ii spun faza cu rujul se luase de mine in 4-5 posturi NUMAI pe topicul ASTA????(cred ca si pe inca vreo 2), bai dar chiar fara sa ma iau de el in vreun fel. si mi-am luat warn ca sunt trident, si ca ma inscriu in ultimul pattern observat de vlad acum cateva luni. inteleg ca la el la ecranul de moderare refreshul se da la 6 luni, altfel deciziile sunt obiective, ce sa zic.
si oricum, tu esti super obiectiva b3 (lasa ca nu exista obiectivictate, dar asa de idee), toata lumea sustine ca esti obiectiva.
eu nu mi-am luat warn pt ca l-am provocat pe H, desi pana sa ii spun faza cu rujul se luase de mine in 4-5 posturi NUMAI pe topicul ASTA????(cred ca si pe inca vreo 2), bai dar chiar fara sa ma iau de el in vreun fel. si mi-am luat warn ca sunt trident, si ca ma inscriu in ultimul pattern observat de vlad acum cateva luni. inteleg ca la el la ecranul de moderare refreshul se da la 6 luni, altfel deciziile sunt obiective, ce sa zic.
si oricum, tu esti super obiectiva b3 (lasa ca nu exista obiectivictate, dar asa de idee), toata lumea sustine ca esti obiectiva.
- tapirul
- elite
- holliday
- elite
MumaPadurii wrote:b3 wrote: Si pana la urma si tu te-ai simtit jignita la faza aia cu vmc, care in opinia ei a fost o generalizare si nu te viza.
In opinia ei putea sa fie si o mancarica de cartofi, nu are relevanta. Era clar o referire la mine si nu o generalizare pentru ca:
1.Discutia se referea la MumaPadurii, aparand numele meu, iar MumaPadurii nu e un nume general.
2.A zis "cat de tampit sa fii sa dai doua examene", ceea ce nu poate fi o generalizare, pentru ca in general nu da nimeni doua examene, eu fiind cea care am facut asta si despre care trident zicea ca a facut asta.
hai ma ca nu suntem coafeze totusi

ia cereti'va si voi scuze in public, ca nu am deschis topicul ala degeaba, si haideti sa facem ceva util impreuna pentru toata lumea.
ok, am inteles, eu nu prea aduc contributii decat pe la diverse, nici macar pe topicul de bancuri, dar totusi, cei care aduc (vezi topicul de germania -care e in spalatorie acum, sau topicul excelent de norvegia, chiar si topicul despre elvetia, desi nu mi'am adus contributii prea mari pt ca totul e deja spus, ca la astia se schimba legile o data la 250 de ani)
dati'mi ban daca e, pe mine nu ma intereseaza asa tare sa stau pe un forum unde toti fac misto sau se iau la corectat gramatica, mai bine stau pe margine...
vreau doar sa fie liniste si pace, ca lumea are nevoie de informatii, nu de circ. (cred eu)
Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
Am nevoie de dusmani noi. Cei vechi au inceput sa ma placa!
ANUNT:
- b3
- elite
holliday wrote:vreau doar sa fie liniste si pace, ca lumea are nevoie de informatii, nu de circ. (cred eu)
Si eu cred si vreau la fel. Chiar daca asta face ariile de informare plictisitoare pentru unii. Au alte arii pentru caterinca si discutii mai distractive. La bar vorbesti altfel decat la sesiunea stiintifica.
trident, aia e ironie cu super obiectiva ? Daca ai fi atat de persecutat si s-ar modera pe "lasa ca stim noi ca esti rau", ai avea doar tu warn si ban si restul ar zburda linistiti. Eu vad o gramada de useri cu warn si ban. Patternul de care si eu si vlad vorbim nu are legatura cu cum iti analizam posturile cand decidem daca e de warn sau nu. Din partea mea, ca nu pot vorbi pt vlad, e doar o constatare pe care as fi facut-o si fara sa fiu moderator.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
- holliday
- elite
chiar, eu de ce am 2 warnuri??? 

Being a male is a matter of birth, being a man is a matter of age but being a gentleman is a matter of choise
ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
unul pt flamming, altul pt amenintare nu cu mai putin decat cu "cu bataia".
eu am unul pt flamming, desi asa ceva inca nu s-a inventat.
si vlad are unul pt cavalerism extrem sau ceva
totusi tzin sa cred ca nu este asa de fapt, intrucat warn-urile respective nu au aparut in activity log.
btw, la 3 warn-uri ce urma, ban temporar sau permanent?
totusi tzin sa cred ca nu este asa de fapt, intrucat warn-urile respective nu au aparut in activity log.

- 187.92a
- addicted
altfel, eu cred ca la ce doreste b3 s-ar preta mai bine un blog - si spun asta fara nicio ironie.
pana si functia de cautare si etichetele de WP ar ajuta extrem de mult utilizatorul (nu stiu daca ar fi mai mult de 1), comparativ cu functia de cautare a phpbb care este varza.mai mult, forumurile nu mai sunt la moda si in plus partea misto la bloguri este cacomentariile nu altereaza fluxul informational, ca ala face abstractie de ce zic aia care comenteaza. si mai mult, se fac comentarii la comentarii, asa ca e mai usor de trecut peste discutiile dintre utilzatori/certuri.
pana si functia de cautare si etichetele de WP ar ajuta extrem de mult utilizatorul (nu stiu daca ar fi mai mult de 1), comparativ cu functia de cautare a phpbb care este varza.mai mult, forumurile nu mai sunt la moda si in plus partea misto la bloguri este cacomentariile nu altereaza fluxul informational, ca ala face abstractie de ce zic aia care comenteaza. si mai mult, se fac comentarii la comentarii, asa ca e mai usor de trecut peste discutiile dintre utilzatori/certuri.
- holliday
- elite
trident wrote:unul pt flamming, altul pt amenintare nu cu mai putin decat cu "cu bataia".
flamming ?

ANUNT:
ANUNT:
- tapirul
- elite
Io am propus mai demult să românizăm forumul de tot. De acum se va zice "mustrare scrisă", nu warn. Şi nu ban, ci... ci cum? Cartonaş roşu?
- b3
- elite
exil impus
- holliday
- elite
b3 wrote:exil impus
dezimedizare bin3meritata
ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
ostracizare cred ca ar fi cel mai apropiat.
da, holLiday, flamming, ca sa nu se confunde cu pasarea. aici se dau warrnuri si se fac bannari, atunci cand se mod-dereaza
funNy e ca am gasit acest cuvant pe topicul meu cu "Raportam" de acum o luna
- cand avem o ideE, pai tinem de ea cateva luni pana ne plictisim de cuvant. sa vezi cand o sa se dea waarnuri pt trolingg, o sa ffie ff naspa! 
da, holLiday, flamming, ca sa nu se confunde cu pasarea. aici se dau warrnuri si se fac bannari, atunci cand se mod-dereaza

funNy e ca am gasit acest cuvant pe topicul meu cu "Raportam" de acum o luna

- holliday
- elite
trolling e cand ai mai mult de 10 mii de posturi, sau cand ai mai mult de 10 posturi consecutiv,unul dupa altul, pe acelasi topic?
sau cand esti pe un topic serios si vorbesti despre...diverse?
pe bune,chiar nu stiu
sau cand esti pe un topic serios si vorbesti despre...diverse?
pe bune,chiar nu stiu

ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
nush. suntem ontopic, oricum.
acum serios, mi se pare ca a fi warnat pt flamming (cu dublu m) este ca si cand ai gasi pe masina un beletel cu "nu parca-ti aici"
amuzant si enervant in acelasi timp.
acum serios, mi se pare ca a fi warnat pt flamming (cu dublu m) este ca si cand ai gasi pe masina un beletel cu "nu parca-ti aici"
amuzant si enervant in acelasi timp.
- b3
- elite
amalia93 wrote:amalia93 wrote:alina_ok wrote:nu stiu da oricum mai multi decat aici in romanica. ia zi poza aia e a ta sau ai cules-o de pe pitzipoance.org?(asta e offtopic, o curiozitate de a mea)
e el in momentele dilematice.
warning
intrebare: pot sa stiu si eu de ce am primit un warning pentru o gluma absolut nevinovata?
si, mai ales, pot sti de la cine e acest warning?
poti primi, dar pe forum feedback sau pe pm, nu in topic unde esti offtopic. daca as fi a dracu' ti-as mai da un warning

de la moderatorul ariei (eu), pt ca userul vizat s-a simtit ofensat si comentariul era complet off topic, chestie cu care am fost de acord.
- holliday
- elite
mai pe 17 septembrie ii expira banul lui kooksee (ban pt 3 luni) . asta daca am calculat bine.
si melania, pe cand e de retour?
ps: am ratat faza in care amalia ia warning.
chiar nu inteleg de ce
ca e femeie cu minte
si melania, pe cand e de retour?
ps: am ratat faza in care amalia ia warning.
chiar nu inteleg de ce

ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
da, si melania peste inca o luna (abuziv, abuziv, dar asta este)
- 187.92a
- addicted
b3, de ce ai editat un post pe shestache?
normal este sa scrii -editat de moderator- parca tu scriai cu rosu.. ce s-a intamplat?
normal este sa scrii -editat de moderator- parca tu scriai cu rosu.. ce s-a intamplat?
- b3
- elite
v-am rugat cred de cel putin 5 ori pana acum ca intrebarile legate de moderare sa fie puse pe forum feedback. ar trebui acum sa-ti dau warn. si sigur ca vei gasi vreo explicatie ca de fapt e o razbunare si un abuz pentru nu stiu ce. ESTE ULTIMA DATA CAND NU DAU WARN PENTRU COMENTARII LEGATE DE MODERARE FACUTE IN TOPICURILE DE PE PREMED, FACULTATEA, REZIDENTIAT, VIATA IN SPITAL. You have been warned ca sa zic asa 
am editat postul la loc. i-am explicat utilizatorului in cauza si alte explicatii nu mai am de ce sa dau, doar pe utilizatorul vizat il privesc deciziile de moderare.

am editat postul la loc. i-am explicat utilizatorului in cauza si alte explicatii nu mai am de ce sa dau, doar pe utilizatorul vizat il privesc deciziile de moderare.
- holliday
- elite
trident wrote:b3, de ce ai editat un post pe shestache?
i s-a terminat pasta.
creadeam ca am eu probleme cu memoria vizuala.

nu-i frumoasa treaba asta.
chiar, noi ca useri, avem voie sa ne alegem moderatorii?
ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
lasa ma ca e misto ca mod sa -i faci pe altii ca au memorie scurta si agitatie psihomotorie, dar la o adica bagam o editare mica, mica..
crd ca si la marmotul s-a sters ceva. nu ma deranjeaza CA s-a sters, dar daca te agiti sa scrii cu rosu cand intervii, s-o faci de fiecare data.
da, este tricky, oare am vazut ce am vazut au ba?
ai dreptate.
in schimb s-a luat de mine ca de ce sriu mult/multe posturi.
cand am intrat eu pe imed era 15 minute de editare. au trecut vreo 3 ani si gata, s-a stabilit ca termenul normal este de doar 5 minute, altfel daca mai ai ceva de zis esti cu capul sau ceva
.
ai vrea sa candidezi, holiday?
eu nu as dori.
crd ca si la marmotul s-a sters ceva. nu ma deranjeaza CA s-a sters, dar daca te agiti sa scrii cu rosu cand intervii, s-o faci de fiecare data.
da, este tricky, oare am vazut ce am vazut au ba?

ai dreptate.
in schimb s-a luat de mine ca de ce sriu mult/multe posturi.
cand am intrat eu pe imed era 15 minute de editare. au trecut vreo 3 ani si gata, s-a stabilit ca termenul normal este de doar 5 minute, altfel daca mai ai ceva de zis esti cu capul sau ceva

ai vrea sa candidezi, holiday?
eu nu as dori.
- b3
- elite
nu-ti place, nu mananci...
- 187.92a
- addicted
s-a sters tot, tot si de aici?
uahhahaha
pai b3 ma enevez deja, ia sterge-l si pe retardatu din viata in spital.
bai nene cata inechitate.
tu ai sters pt tine 10 de posturi dar la ala scrii warning?
si pt care dintre injuraturi are warning?
si daca este clona, mersi
uahhahaha
pai b3 ma enevez deja, ia sterge-l si pe retardatu din viata in spital.
bai nene cata inechitate.
tu ai sters pt tine 10 de posturi dar la ala scrii warning?
si pt care dintre injuraturi are warning?
si daca este clona, mersi
- b3
- elite
chiar crezi ca mai scriam imensitatea aia de post, cu italics si glumitze, nu oricum, ca sa te injur dup-aia cu clona ?
intreaba-l si pe vlad daca nu ma crezi, nu e clona. chiar exista oameni care-s de acord cu mine :p ia uite, deja vreo 4 daca am numarat bine (fara mine).
am dat deja warning, injuraturile nu s-au sters niciodata, vrei sa inventam reguli acum ?

am dat deja warning, injuraturile nu s-au sters niciodata, vrei sa inventam reguli acum ?
- holliday
- elite
am vazut si eu ca retardatul (chiar, daca ii spunem pe nume, ne luam warn pt limbaj) are o simpatie profunda pt.2 useri de baza ai imedului.
dar ce-i drept, nu prea e frumos in public sa injuri, chiar si cu clona.
si eu faceam d-astea, dar mi-a trecut.
dar ce-i drept, nu prea e frumos in public sa injuri, chiar si cu clona.
si eu faceam d-astea, dar mi-a trecut.
ANUNT:
ANUNT:
- Chingachgook
- addicted
sa moara pichi, nu imi vine sa cred.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- 187.92a
- addicted
ceeee? am zis eu ca ma injuri tu, b3?
ideea este ca ce faci tu este o aiureala, stergi 10 posturi de-ala lui kooksee ca scria pe ce specialitate esti dar lasi niste jigniri?
folosesc cuiva (in afara de probabil a-ti mai domoli tie oftica) injuraturile alea?
sunt "ceva constructiv"?
TE ROG SA STERGI INJURATURILE LA ADRESA MEA!!!! din moment ce pt tine stergi ce te deranjeaza, este normal sa faci asta pt toti.
pe mine ma deranjeaza ca am fost injurat (si inca mai sunt, vad eu acolo!!) si ca moderator te rog sa stergi acele lucruri care NU FAC CINSTE NICIUNUI FORUM.
poti sa lasi ca este de acord cu tine sau ceva, daca te fericeste asta.
bine, stergem informatiile personale dar nu si injuraturile?
doi: te rog sa stergi tot ce inseamna referiri ale mele sau altora la specialitatea mea.
si sa sanctionezi orice insistenta ulterioara.
si poate mai vor si altii?
ideea este ca ce faci tu este o aiureala, stergi 10 posturi de-ala lui kooksee ca scria pe ce specialitate esti dar lasi niste jigniri?
folosesc cuiva (in afara de probabil a-ti mai domoli tie oftica) injuraturile alea?
sunt "ceva constructiv"?
TE ROG SA STERGI INJURATURILE LA ADRESA MEA!!!! din moment ce pt tine stergi ce te deranjeaza, este normal sa faci asta pt toti.
pe mine ma deranjeaza ca am fost injurat (si inca mai sunt, vad eu acolo!!) si ca moderator te rog sa stergi acele lucruri care NU FAC CINSTE NICIUNUI FORUM.
poti sa lasi ca este de acord cu tine sau ceva, daca te fericeste asta.
bine, stergem informatiile personale dar nu si injuraturile?
doi: te rog sa stergi tot ce inseamna referiri ale mele sau altora la specialitatea mea.
si sa sanctionezi orice insistenta ulterioara.
si poate mai vor si altii?
- pc7
- elite
si pe mine ma deranjeaza injuraturile la adresa lui 3d si nu m-as mira sa fie o clona userul respectiv
Life's not fair, get used to it
- 187.92a
- addicted
asta ziceam si eu.
ma seaca faptul ca b3 lasa niste injuraturi pe un topic care se vrea serios, doar pt ca e ea oficata ca a aflat lumea pe ce specialitate este. este o razbunare?
cum adica nu se sterg injuraturile???
da' dã ceee? vrem un forum cu injuraturi?
ma seaca faptul ca b3 lasa niste injuraturi pe un topic care se vrea serios, doar pt ca e ea oficata ca a aflat lumea pe ce specialitate este. este o razbunare?

cum adica nu se sterg injuraturile???
da' dã ceee? vrem un forum cu injuraturi?
- holliday
- elite
da si eu zic sa se stearga injuraturile si sa se dea direct ban.
ANUNT:
ANUNT:
- 187.92a
- addicted
hahaha, nuu, ma, nuu: sa ramana ca zice de kko si de magarii si de trimiterea unui user in organele lui genitale.
de ce ar sterge cineva asa ceva de pe un forum???
ce, este ceva rau la organele genitale? adica ele sa nu aiba voie la forum? pudibonzilor
uf.
de ce ar sterge cineva asa ceva de pe un forum???
ce, este ceva rau la organele genitale? adica ele sa nu aiba voie la forum? pudibonzilor
uf.
- b3
- elite
sunt acolo ca exemplu de "asa nu. primiti warning"
ia uita-te tu aici pe forum feedback la un topic facut de tine. chiar la titlu. acolo nu erai asa vehement sa stergem ? cum ziceam, vrei sa inventam reguli ?

- 187.92a
- addicted
huh? link.
eu intelesem ca injuraturile sunt sterse.
ai sters toate info personale despre spec mea, da?
eu intelesem ca injuraturile sunt sterse.
ai sters toate info personale despre spec mea, da?
- 187.92a
- addicted
si inca: daca se poate sa o lasi balta p-aia cu de ce sunt posturile duble, ti-am mai rasp de 15 ori, pt ca timpul de editare este scurt iar eu gandesc mult si etc.
- b3
- elite
si eu iti zic diverse de mai mult de 15 ori si tu tot insisti. acum n-am voie nici sa vorbesc sau cum ? inventam reguli despre ce avem voie sa zicem si de cate ori ? mie imi convine, ca tu pierzi, n-o sa mai fie 7236 ale tale pe un topic in care zici acelasi lucru
uite link: viewtopic.php?f=20&t=10414
bai da' pe bune, chiar trebuie sa-ti dau totul mura in gura ? mai am si alte treburi.
alea despre specialitatea ta nu-s personale ca ai zis singur pe forum ca esti pe derma, nu a zis nimeni asta pt tine a priori. ce s-a sters pe aici erau niste posturi explicative pentru o incalcare a regulamentului si niste actiuni de moderare. daca nu mai vreti sa explic pe viitor moderarea, fine by me.

uite link: viewtopic.php?f=20&t=10414
bai da' pe bune, chiar trebuie sa-ti dau totul mura in gura ? mai am si alte treburi.
alea despre specialitatea ta nu-s personale ca ai zis singur pe forum ca esti pe derma, nu a zis nimeni asta pt tine a priori. ce s-a sters pe aici erau niste posturi explicative pentru o incalcare a regulamentului si niste actiuni de moderare. daca nu mai vreti sa explic pe viitor moderarea, fine by me.
- soricel
- elder
offffff 

- 187.92a
- addicted
te-am pierdut, ori zici ca nu mai abveram in viata in spitall, ori chiar tu incepi sa aberezi. deja devine obositor. nu stiu, sunte deja 2 topice in care imi zici de double posts, ok, inainte era 15 minute si era ok, pe bune, 5 min mi se pare ok daca scrii posturi de 2 cuvinte. in discutii cu N idei in paralel este foarte posibil sa sari 1-2 si sa revii dupa.
editat de moderator - nu mai pune semi-quote cu informatii care nu mai sunt pe forum
si in fine, indiferent (sunt convins ca nu eu am spus ce am ales, lol, ci da dupa aia am admis etc, ca si tine), vei spune ca da, dar la tine s-a spus despre asta in iunie sau ceva, despre b3 s-a spus in septembrie deci domle difera.
si tu poti spune "caracter de toata jena" dar altii nu etc etc.
pe bune, bai, deja o ardem aiurea.
esti inechitabila si da stiu cui i-ar pasa etc etc esti mod, puterea este la tine, etc etc.
i had my share of fun zilele astea din maaarele greu, acum o sa -mi dai un warn ca na, sa egalezi la scor pt ca am scris pe nush unde cu litera mica sau ceva.
editat de moderator - nu mai pune semi-quote cu informatii care nu mai sunt pe forum

si in fine, indiferent (sunt convins ca nu eu am spus ce am ales, lol, ci da dupa aia am admis etc, ca si tine), vei spune ca da, dar la tine s-a spus despre asta in iunie sau ceva, despre b3 s-a spus in septembrie deci domle difera.
si tu poti spune "caracter de toata jena" dar altii nu etc etc.
pe bune, bai, deja o ardem aiurea.
esti inechitabila si da stiu cui i-ar pasa etc etc esti mod, puterea este la tine, etc etc.
i had my share of fun zilele astea din maaarele greu, acum o sa -mi dai un warn ca na, sa egalezi la scor pt ca am scris pe nush unde cu litera mica sau ceva.
- dexter65
- senior
cum vine asta "Ai imbatranit, te tinea mai mult de atat" ?
- b3
- elite
trident wrote:i had my share of fun zilele astea din maaarele greu, acum o sa -mi dai un warn ca na, sa egalezi la scor pt ca am scris pe nush unde cu litera mica sau ceva.
asta ce e, polita de asigurare in caz de warn, ca sa zici ca ai prevazut ca o sa-ti dau warn si abuzez bla bla ?

postul tau are extrem de multe elemente de OT, mici atacuri, provocari etc. pt ca esti mod si probabil stii ce faci, merg pe linia asta... apoi tot tu atragi atentia etc. ori suntem golani ori nu suntem, b3, la fel pt toata lumea. ti-am explicat inainte de postul tau pe forum feedback de ce scriu dublu/triplu, vad ca imi atragi in continuare atentia aici ba si acolo si faci o varza intreaga etc. probabila cum vei sustine ca vezi-doamne e vina mea
Din nou tehnica cu "daca dai eu ti-am zis ca dai si sunt nevinovat, ueeeeaaa"

Dar daca te deranjeaza asa mult ca si altii sa scrie asa cum o faci tu (chiar am folosit multe expresii d-ale tale, asta sa fi fost?), nici o problema, moderez mai serios. Imi ascult userii. Starting now, of course, lasam trecutul, cum ai mai cerut