lucrari de diploma

velvet
newbie
newbie

Re: lucrari de diploma

Postby velvet » Wed Jun 16, 2010 9:00 pm

Buna tuturor!

Poate ati aflat deja comisiile de anul acesta...mie personal mi s-a pus un nod in gat cand am vazut cine este presedinta comisiei unde dau eu LD (recuperare medicala)...the one and only...dr Minca de la SPM... :shock:

Intrebarea mea este daca e cazul sa ma ingrijorez foarte mult ca aceasta doamna dr este presedinta de comisie, are vreo influenta faptul ca eu am lucrarea pe recuperare iar ea e profa de SPM? Care sunt atributiile presedintelui de comisie? :help: :help: :help:

Multumesc anticipat!

Ioana.M
junior
junior

Postby Ioana.M » Fri Jun 18, 2010 10:03 am

hmmm...cat despre comisia de obstetrica, e cumva in vacanta?! din moment ce nu figureaza pe liste....

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Jun 18, 2010 12:00 pm

unele comisii sunt comasate, nefiind multe lucrari pe o specialitate. Vezi ca e posibil sa fie ceva de genul "comisia de chirurgie generala, urologie si obstetrica-ginecologie". Uita-te la tot titlul :D Desi la obstetrica ar trebui sa fie multe lucrari, ciudat. Posibil sa nu se fi hotarat inca, pt ca trebuie sincronizat cu concediile.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

Ioana.M
junior
junior

Postby Ioana.M » Fri Jun 18, 2010 5:19 pm

b3 wrote:unele comisii sunt comasate, nefiind multe lucrari pe o specialitate. Vezi ca e posibil sa fie ceva de genul "comisia de chirurgie generala, urologie si obstetrica-ginecologie". Uita-te la tot titlul :D Desi la obstetrica ar trebui sa fie multe lucrari, ciudat. Posibil sa nu se fi hotarat inca, pt ca trebuie sincronizat cu concediile.

ms b3! am analizat lista..si nu e in titlul niciunei comisii. am inteles ca inca nu a fost stabilita..vacantele-s de vina :lol:

sweet_butterflyme

LIC

Postby sweet_butterflyme » Sat Jun 26, 2010 11:15 am

Hello!Exista undeva, cumva, o lista cu comisiile pentru licenta?
As vrea si eu sa stiu unde este mai lejer...ma rog daca se poate asa ceva.
As vrea sa imi fac lucrarea de licenta pe Diabetologie si boli de nutritie si as vrea sa stiu cum este comisia, impresii din anii precedenti etc.
Multumesc! :?

darksunrise
elder
elder

Re: LICENTA 2010

Postby darksunrise » Sat Jun 26, 2010 4:43 pm

sweet_butterflyme wrote:Hello!Exista undeva, cumva, o lista cu comisiile pentru licenta?
As vrea sa imi fac lucrarea de licenta pe Diabetologie si boli de nutritie si as vrea sa stiu cum este comisia, impresii din anii precedenti etc.

Confunzi examenul de licenta (examen grila) cu lucrarea de diploma.
There is a fine line between fishing and just standing on the shore like an om mai putin dotat intelectual.

mihaisteph

Postby mihaisteph » Mon Jun 28, 2010 7:26 pm

Salut imi poate spune cineva ce asistent ar fi ok pentru lucrare de la bals? Si cam ce note se iau?

rox
elder
elder

Postby rox » Wed Jun 30, 2010 12:43 pm

morfopat cu dermato, haha :D
si radiologia cu ml.
interesant
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

miahi

Postby miahi » Wed Jun 30, 2010 2:00 pm

dr minca a mai fost in comsia de igiena in anii precedenti? stie careva cum a fost ce note s-au dat?

moksha
junior
junior

Postby moksha » Thu Jul 01, 2010 12:44 am

mihaisteph wrote:Salut imi poate spune cineva ce asistent ar fi ok pentru lucrare de la bals? Si cam ce note se iau?

eu am o parere buna / foarte buna despre majoritatea, dar de departe dr hristea si dr moroti te vor ajuta foarte mult. nu stiu ce note se iau inca, dar am inteles ca e ok.

bafta!

alexxxandru
senior
senior

Postby alexxxandru » Thu Jul 01, 2010 10:02 am

la infectioase toate lumea ia 10. cel putin asa a fost in ultimii 2 ani. comisia e f ok.

er-surgeon
newbie
newbie

Postby er-surgeon » Thu Jul 01, 2010 11:14 am

despre comisia 4 , cea cu preclinice (farmaco,genetica,biofiz,histo,fizio) are cineva vreo parere ?
cum sunt membrii comisiei la sustinere ?

Phat Skidz
dɥɐʇ sʞıpz

Postby Phat Skidz » Thu Jul 01, 2010 4:50 pm

darksunrise wrote:
sweet_butterflyme wrote:Hello!Exista undeva, cumva, o lista cu comisiile pentru licenta?

Confunzi examenul de licenta (examen grila) cu lucrarea de diploma.

Ba nu confundă nimic. Nu există o licenţă şi o diplomă, separate. După ce daţi grilele şi susţineţi lucrarea copiată la xerox, vi se dă, la multă vreme după, acelaşi carton pe care scrie Doctor Medic Acesta Nu E Un Titlu Ştiinţific Ci E Doar De Sanchi.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI

b3
elite
elite

Postby b3 » Thu Jul 01, 2010 5:56 pm

zicea ca le confunda pentru ca initial postase in topicul cu grile de licenta de pe rezidentiat, dar i-am mutat postul si raspunsul.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Wed Jul 21, 2010 8:14 am

Salutare. Stie cineva daca ma pot razgandi cu privire la LD chiar daca am depus cererea la secretariat acum la sfarsitul sem II? Multumesc
"If every instinct you have is wrong, then the opposite would have to be right."

Riley
elder
elder

Postby Riley » Wed Jul 21, 2010 10:09 am

Presupun ca treci anul 6. Da, du-te cu noua cerere cand incepe anul universitar la secretara si ar trebui sa se rezolve. Eu am avut un coleg care si-a schimbat in anul 6 pe la inceputul semestrului II.
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

holliday
elite
elite

Postby holliday » Wed Jul 21, 2010 11:07 am

vlad s. wrote:După ce daţi grilele şi susţineţi lucrarea copiată la xerox, vi se dă, la multă vreme după, acelaşi carton pe care scrie Doctor Medic Acesta Nu E Un Titlu Ştiinţific Ci E Doar De Sanchi.

serios? :shock: uau

grasuX
senior
senior

Postby grasuX » Wed Jul 21, 2010 1:42 pm

Riley wrote:Presupun ca treci anul 6. Da, du-te cu noua cerere cand incepe anul universitar la secretara si ar trebui sa se rezolve. Eu am avut un coleg care si-a schimbat in anul 6 pe la inceputul semestrului II.

Da...acum trec anul 6 (chiar daca nu-mi vine sa cred :))). O sa ma gandesc ce fac. Oricum multumesc pentru raspuns. M-am mai linistit :))
"If every instinct you have is wrong, then the opposite would have to be right."

Dr.DiGi
junior
junior

Postby Dr.DiGi » Thu Jul 22, 2010 1:11 pm

Comisia de Cardiologie stie cineva cat de exigenta e?..Adica..se merita sa-mi bat capu' sa fac LD pe cardio?..sau sa-mi usurez existenta si sa ma gandesc la alt domeniu...?... :roll:

Riley
elder
elder

Postby Riley » Thu Jul 22, 2010 5:43 pm

grasuX wrote:
Riley wrote:Presupun ca treci anul 6. Da, du-te cu noua cerere cand incepe anul universitar la secretara si ar trebui sa se rezolve. Eu am avut un coleg care si-a schimbat in anul 6 pe la inceputul semestrului II.

Da...acum trec anul 6 (chiar daca nu-mi vine sa cred :))). O sa ma gandesc ce fac. Oricum multumesc pentru raspuns. M-am mai linistit :))

Cu placere!
Sa vezi ce senzatie e cand termini anul 6! atunci chiar ca nu iti vine sa crezi!
Bafta si vacanta placuta! ;)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

mckayla

Postby mckayla » Sun Jul 25, 2010 2:23 pm

hello.stie cineva cum e cu LD la Spitalul
Coltea?ms :)

mckayla

Postby mckayla » Tue Jul 27, 2010 8:12 pm

hello.stie cineva cum e cu LD pe chirurgie la Spitalul
Coltea?ms

hugatree
newbie
newbie

Postby hugatree » Fri Sep 10, 2010 2:55 pm

hello! eu imi fac lucrarea la coltea (chirurgie) trimite-mi un pm cu mailul tau ca sa vb. ms

Dr.DiGi
junior
junior

Postby Dr.DiGi » Wed Sep 15, 2010 6:47 pm

Dr.DiGi wrote:Comisia de Cardiologie stie cineva cat de exigenta e?..Adica..se merita sa-mi bat capu' sa fac LD pe cardio?..sau sa-mi usurez existenta si sa ma gandesc la alt domeniu...?... :roll:

Please answer! :roll: ....thaaanx! :D

Riley
elder
elder

Postby Riley » Wed Sep 15, 2010 10:06 pm

Dr.DiGi wrote:
Dr.DiGi wrote:Comisia de Cardiologie stie cineva cat de exigenta e?..Adica..se merita sa-mi bat capu' sa fac LD pe cardio?..sau sa-mi usurez existenta si sa ma gandesc la alt domeniu...?... :roll:

Please answer! :roll: ....thaaanx! :D

Nu stiu ce sa iti zic, nu am avut inca experienta LD (o sa o am cat de curand)-depinde de la an la an cine este sef de comisie-insa din cate stiu pe cardio si endocrine se fac cam cele mai serioase LD si cred ca si comisiile sunt mai exigente (acum nu stiu exact ce intelegi tu prin exigente ca oricum ploua cu 10)-doar ca o sa ai mai mare bataie de cap in timpul anului-vorbesc din experienta colegilor mei care si-au luat LD pe cardio la Floreasca si care au muncit pe branci-au facut o treaba super buna dar totusi au si investit timp si energie!
Poate cineva mai avizat sa iti raspunda mai tintit si atunci cantaresti pro si cons ;).Per total nu se merita un stres cu LD nu cred ca vrei sa alergi pe la spitale si sa iei prea multe foi la mana sau sa te complici cu nu stiu ce studiu statistic.....
Bafta!

moksha
junior
junior

Postby moksha » Thu Sep 16, 2010 11:50 am

daca e cineva prin zona care prezinta luni la comisia de boli infectioase, ar fi super daca m-ar contacta.

succes tuturor!

DrCiky
newbie
newbie

Postby DrCiky » Mon Sep 20, 2010 2:55 pm

Hello! Sunt de-abia anul 5 dar m-ar interesa sa stiu cateva detalii despre comisiile de licenta.
Are cineva o lista cu ele?cum sunt grupate?unde e cel mai bine sa-ti iei lucrarea de diploma? Cel mai bine pt mine inseamna sa am un subiect cat de cat nou si sa iau o nota buna, gen 10 :D

Va rog frumos poate imi raspunde si mie cineva :) :help:

Riley
elder
elder

Postby Riley » Mon Sep 20, 2010 3:09 pm

Pai comisiile de licenta se schimba de la an la an functie si de nr de doritori-poti sa iti iei lucrare la aproape oricare materie studiata (uite nu am auzit inca de lucrare la sport sau engleza ;)))). Nu te stresa foarte tare,se ia oricum in cea mai mare parte 10.

shamaya
newbie
newbie

Postby shamaya » Tue Sep 21, 2010 12:43 pm

Salutare! Eu trec acum anul V si ma gandeam sa imi fac LD pe chirurgie plastica. Am cautat pe forum, dar nu am vazut pe nimeni sa-si fi ales tema din domeniul asta. E cineva care ma poate ajuta cu informatii :help: :?:
Multam si bafta celor care sustin anul acesta licenta!

DrCiky
newbie
newbie

Postby DrCiky » Tue Sep 21, 2010 9:12 pm

Aha....multam frumos pt raspuns Riley! :) Nu m-am hotarat inca daca sa fie igiena sau pediatrie. Am auzit ca ar fi ok la amandoua. Tu ce stii? Scuze daca te stresez.. :oops: :)

Riley
elder
elder

Postby Riley » Wed Sep 22, 2010 11:06 am

Pentru putin!
Sunt ok ambele! Bafta ;)

Cactus
senior
senior

Postby Cactus » Wed Sep 22, 2010 3:53 pm

am si eu o nelamurire in legatura cu LD. eu as vrea sa fac lucrarea cu cineva de la medicina interna iar tema e de pneumo. ma introduc automat pe comisia de medicina interna sau tre sa ma introduc pe cea de pneumo? si inca un lucru: titlurile lucrarilor din anii trecuti sunt intr-o baza de date, ceva? la biblioteca perhaps? :D

moksha
junior
junior

Postby moksha » Thu Sep 23, 2010 11:12 am

Cactus wrote:am si eu o nelamurire in legatura cu LD. eu as vrea sa fac lucrarea cu cineva de la medicina interna iar tema e de pneumo. ma introduc automat pe comisia de medicina interna sau tre sa ma introduc pe cea de pneumo? si inca un lucru: titlurile lucrarilor din anii trecuti sunt intr-o baza de date, ceva? la biblioteca perhaps? :D

la prima intrebare nu stiu exact ce sa iti raspund..depinde la ce catedra e indrumatorul lucrarii, in functie de asta o sa apartii de o comisie sau alta. de ex poti sa faci ceva pe pneumo si la mf, atunci o sa fii la comisia respectiva etc.

la a doua intrebare, da, exista aceasta baza de date, cu putina rabdare poti sa obtii informatii de la bibliotecarele de la sala de lectura de jos.

succes.

Dr.DiGi
junior
junior

Postby Dr.DiGi » Fri Oct 01, 2010 1:05 pm

Poate cineva sa-mi spuna cum a fost anul acesta comisia la LD pe cardio?..ce note s-au dat...cat de mare a fost stresul...orice informatie e binevenita..sa stiu daca ma razgandesc 'au ba!...Multumesc!

durere de cap
senior
senior

Postby durere de cap » Sun Oct 03, 2010 9:03 am

si-a facut cineva LD pe cardio/medicina interna la sp Pantelimon?ce asistenti imi recomandati ca indrumator?

Riley
elder
elder

Postby Riley » Sun Oct 03, 2010 12:18 pm

Dr.DiGi wrote:Poate cineva sa-mi spuna cum a fost anul acesta comisia la LD pe cardio?..ce note s-au dat...cat de mare a fost stresul...orice informatie e binevenita..sa stiu daca ma razgandesc 'au ba!...Multumesc!

Am inteles ca anul asta s-au dat si 9 si 8 pe cardio dar nu am fost in sala. Oricum e de munca!

Cactus
senior
senior

Postby Cactus » Sun Oct 03, 2010 1:18 pm

e greu tare pe medicina interna?

alexbere
junior
junior

Postby alexbere » Sun Oct 03, 2010 2:16 pm

ce imi puteti spune despre ld pe infectioase ? de la comisie, bataie de cap, note..

Riley
elder
elder

Postby Riley » Sun Oct 03, 2010 2:33 pm

Cactus wrote:e greu tare pe medicina interna?

Este destul de nespecific termenul. Practic nu exista coimisie de medicina interna in sensul asta-sigur e de gastro, cardio, pneumo,nefro sau reumato (desi sub titulatura apar tot ca medicina interna).

De reumato pot spune ca este foarte bine, atmosfera lejera, fara intrebari (rar 1 intrebare de bun simt), fara stres, te lasa sa iti expui prezentarea, note maxime! :allright:

Cactus
senior
senior

Postby Cactus » Sun Oct 03, 2010 7:33 pm

Riley wrote:
Cactus wrote:e greu tare pe medicina interna?

Este destul de nespecific termenul. Practic nu exista coimisie de medicina interna in sensul asta-sigur e de gastro, cardio, pneumo,nefro sau reumato (desi sub titulatura apar tot ca medicina interna).

De reumato pot spune ca este foarte bine, atmosfera lejera, fara intrebari (rar 1 intrebare de bun simt), fara stres, te lasa sa iti expui prezentarea, note maxime! :allright:

eu vazusem lista cu comisiile de anul asta si era listata comisia de medicina interna cu profii aferenti. de-asta sunt confuza. proful cu care vreau eu sa fac e de medicina interna si lucrarea va fi pe pneumo. nu stiu cum sa le impac :D

Return to “Anii 4-6”