se apropie toamna si cum se spune ca se numara bobocii am inceput sa ma gandesc mai serios la mariri si m'am hotarat sa dau la biochimie, am facut cu doamna Mohora si am luat 7 la examen ca le'am lasat pe amandoua pe vara, si mai vreau la anatomie semestrul 2 unde am luat 8, fac cu domnul Lupu. as dori din partea celor din anii mai mari daca doresc sa imparta impresii cum este la marire la dansii si mai ales la biochimie daca e tot asa examen scris si dupa cum dansa ne'a spus ca prefera sem 2.
daca tot am intrat pe forum si vad ca toata lumea nou-venita doreste impresii despre profi am sa impartasesc cateva.
dupa cate am spus mai sus, anatomia am facut'o cu domnul profesor Lupu, mie cursurile dansului mi s'au parut foarte tari: ne facea multe desene si chiar reusite, volumul de informatie acceptabila si accesibila si pune accent pe invatarea logica, iar la examene a fost ok, se prindea cand studentul a avut noroc la subiect dar daca stiai si mai ales raspundeai la intrebarile in plus garantat aveai o nota buna; la LP am avut norocul sa o am pe doamna Laura Stroica, o profesoara extraordinara, eu una asteptam cu drag lp-ul de anato ( mai putin partea cu formolul

) ne preda foarte bine toata materia ca ranga nici nu mai aveam nevoie de ea, dar mai ales inveselea mereu atmosfera cu un banc bun.
in ceea ce priveste biochimia si aici sunt de parere ca doamna mohora este o alegere buna si rezonabila, cartea dansei are foarte multe scheme iar la cursuri incearca sa surprinda esentialul si din cate imi aduc aminte stiu ca la cursurile noastre veneau studenti de la seriile 3-4. biochimia e multa si cam greuta si daca nu o iei in serios de prima data... revii pe drum cu dificultate.
mi mi s'a parut ca seriile 1 si 2 din promotia mea au avut profesori buni si la lp-uri si la cursuri chiar si cu doamna Artino la fiziologie.
p.s. eu sunt in seria 1