patentu wrote:Jos palaria la fizio I. Note bune, 8,9. Exact curba lui Gauss. Nici 1 repros in afara de grile care au fost cam dificile...se poate![]()
Acum trecand la chestii mai importante, in legatura cu anato II la Dr Lupu, daca pe primu semestru nota e sub 7 si acuma tu stii de un 7-8 ti se da nota pe merit sau profu trage cu ochiu la "performantele" anterioare care te trag inapoi? Ca mai e si gandirea, "ehh nu esti tu de nota asta, prea mare, ai picat pe subiect"...ca la alti profi
E posibil sa iti dea cu 1pct mai putin (mai ales in cazul in care ii spui foarte bine), insa nu cred ca te va depuncta mai mult. Stai linistit, Lupu e (inca) foarte de treaba, majoritatea din cei care au facut cu el erau multumiti de atitudinea lui si de notare.
Imi aduc aminte cat de relaxat am dat fizio1 (cu 2-3 zile de invatat am luat 8 ), comparativ cu cat am transpirat anul asta (mai ales pe semestrul 1). Oricum, si fizio2 e ok, nu trebuiesc halite zvonurile despre Zagrean si "grilele lui imposibile", fiindca nu e chiar asa. E un examen greu, insa mult mai OK decat au fost biochimia sau biofizica pe anul 1. Over-all, anul 2 este mai frumos si mai usor decat primul, vei vedea

Bafta la examene in continuare