alexa ozdemir wrote:'neatza:)
am si eu niste nelamuriri legate de facultatea de medicina...
tocmai am terminat cu bac-ul(astept doar rezultatele...) si mi-am adus aminte ca vreau la medicina dupa ce m-am batut cu pumnul in piept ca ma duc la facultatea de stiinte(sa ies asistenta medicala)...
acum...eu am o mica mare problema cu fizica si cu chimia...iar la bucuresti daca dau admiterea poate nu intru...
m-am tot gandit sa dau la sibiu(ar fi cel mai aproape...dupa bucuresti care e la 70 km de mine...) pentru ca se da o singura proba la alegere:biologie,chimie sau fizica...
dupa cat timp ma pot transfera(daca se poate) la bucuresti?si...mai dau vreo diferenta,ceva?
iar daca intru la buget la sibiu,la bucuresti va fi la fel sau ma baga la taxa?
sper sa-si faca cineva timp sa-mi raspunda si mie...

dat fiind ca aceasta facultate nu mi se pare o optiune de luat in calcul asa, ca "mi-am adus io aminte ca vreau la medicina" , nelamuririle tale nu prea au substrat ...plus ca moda asta cu "ma duc sa dau undeva unde examenul e cat mai
usor [eventual daca s-ar putea sa se intre doar cu dosar] ca dupa aia vad eu cum
ma transfer la bucuresti" mi se pare cu atat mai lipsita de bun-simt cu cat persoana respectiva se mai si "lauda" cu "probabil cea mai buna decizie din viata ei", dar in fine,
gusturile nu se discuta...
din experienta unor colegi insa, te anunt ca da, cica te poti transfera ulterior [dar nu stiu sigur daca din sem al-2lea sau tre sa astepti sa treaca anu'] in acelasi regim taxa/buget in masura in care media obtinuta
acolo se incadreaza in top400 de
aici si probabil va trebui sa dai eventualele diferente in cazul in care programa [aka materiile anului respectiv] nu ar coincide in totalitate cu cele facute la bucuresti.
all in all, vezi ce faci, multa bafta si mai intereseaza-te eventual din surse cat mai sigure gen secretariat ca sunt multe detalii de ordin administrativ ce tin de politica interna a fiecarei facult.