Va salut cu un deosebit respect ! Ma numesc Mihai,am 17 ani,clasa 11,liceu si as vea sa intru la Medicina Dentara.Am fost pe site la UMF,am fost la secretariat la UMF(cluj),si ca sa zic asa,m-am lamurit cu unele chesii oficiale,cum ca fac. este 6 ani,admiterea sa da din bio+chimie,locuri la buget sunt 70.Eu vreau sa intru la buget,sa fiu sigur ca intru ca daca nu,eu n-am de unde sa-mi platesc facultatea.Ce mar interesa...pai...cam ce materii se fac?[am auzit ca se face biochimie(ce se invatza aici ? )],cum sunt profesorii?(exigenti?acceptabili? daca mergi la cursuri fara sa lipsesti nicio data,e mai bine pentru tine?) , lectiile trebuie sa le inveti (de exemplu azi e luni,facem lectia x,ora mai avem lunea viitoare,eu pe lunea viitoare trebuie sa stiu lectia x pt. ca prof. asculta) sau sa inveti doar cand ai examen? e multa materie..? e complicat la biologie? e complicat la chimie(nu ma prea atrage

,dar o sa iau ore in particular,daca ma hotarasc sa dau si o invatz de o rup)? se dau note sau credite?cand se face practica la Medicina Dentara ? Acuma cam intrebariile astea imi vin,altele nu,dar daca imi mai vin,va mai intreb...PLEASE