daca mai sunt colegi rezidenti care nu primesc bonurile de masa, va rog sa imi spuna numele spitalului si adresa respectivei unitati, nu ma intereseaza numele rezidentului, eu am in prezent o lista cu 7 spitale, care nu au acordat bonurile medicilor rezidenti, spitalele sunt atat din tara cat si din bucuresti, din cate am inteles de la colegii cu care am initiat aceasta actine, mai detin si ei o lista de 3 sau 4 spitale, sper sa nu se suprapuna peste unitatile detinute de mine...ne intereseaza unitatile care nu ofera bonuri de masa rezidentilor pentru a putea face o statistica despre cati medici este vorba, dar si pentru a depune in cursul zilei de maine o situatie la ministerul sanatatii, inainte de a depune vrem sa avem lucruri palpabile, adica o lista cu unitati care nu dau bonuriile, dar si un numar aproximativ de rezidenti care sunt privati de aceste bonuri..e in intersul rezidentilor sa se mobilizeze in acet demers...raspunsuri gen: eu le primesc, asa ca nu ma intereseaza, ma scarbesc,sa imi fie scuzata exprimarea, dar cei care dau astfel de raspunsuri, nu se gandesc la situatia in care ei nu primesc..va rog sa transmiteti aceasta rugaminte si colegilor vostrii din alte centre universitare, sunt convins ca sunt medici rezidenti in alte centre universitare la care noi nu am putut ajunge...va multumesc de implicare...
drbivolaru@yahoo.com