Fratilor, am scapat teafara de la interviu!
Sper, fiindca maine m au chemat sa imi arate clinica, am inteles ora, dar in nici un caz unde trebuie sa fiu
Deci, cred ca ma angajeaza, desi nu am inteles clar ce intentii au din motivul ca nu i am inteles ce vorbeau. Seful vorbea f repede si intr o parte si chiar daca se intorcea spre mine tot nu intelegeam.
A vorbit mai mult el, cand se intampla sa inteleg ce ma intreaba raspundeam scurt si la obiect iar el se uita la mine intrebator (cine stie ce ma intrebase el de fapt!?).
Deci, a fost mai mult decat penibil.
M a intrebat cand pot sa incep (e semn bun sau nu?), cand rezolv cu actele, cum cred ca o sa ma descurc cu pacientii psihiatrici (eu i am zis ca mai am trei luni si mai invat pana atunci).
Apoi, noroc ca era in clinica o oberarztina romanca si m a trimis la aia sa imi explice ce si cum. Tipa parea ca vrea sa ma convinga sa raman, asa s a si exprimat (sper ca nu glumea) fiindca mi a prezentat amanuntit ce se face in clinica, despre oras etc. Nu parea sa ma chestioneze.
Va mai scriu maine cum am supravietuit si ce s a mai intamplat, ce am inteles eu din ce s a mai intamplat.
Va rog daca aveti indicii, cum sa mi dau seama daca ma angajeaya sau nu, spuneti mi. Eu pana atunci caut sa citesc non verbalul.