bonuri de masa

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
dandanaua
senior
senior

Re: nu mai primim bonuri de masa??????????

Postby dandanaua » Tue Mar 09, 2010 7:39 pm

b3 wrote:Eu doar relatasem, nu facusem nici un fel de apreciere asupra intentiilor/calitatilor lui. In general, caut informatii direct de la sursa, nu din auzite, presupuneri. El a oferit o explicatie pentru ce se intampla si a zis ca urmeaza sa vina un raspuns scris. De acolo se poate continua.

Si cei de la Municipal aplicasera aceeasi tactica cu raspunsul de la Minister pe care se pare ca l-au primit mai repede decat cei de la Floreasca astfel incat Municipalul a inceput sa acorde bonuri de masa rezidentilor .
Eu cred ca domnul Stroe e discriminat clar :P ,numai lui nu i se raspunde de la Minister nimic si pe deasupra nici habar nu are care sunt salariile de baza ale rezidentilor in opinia domniei sale cu vreo 100 lei mai mici decat rezidentii platiti de celelalte spitale ! of of mai mai

chiromf
senior
senior

Postby chiromf » Tue Mar 09, 2010 8:36 pm

raspuns de la floreasca: se vor da bonurile de masa pe cele 2 luni, dar nu se stie cand (posibil luna asta prin preajma salariilor, dupa unii; dupa altii nu se stie cand, dar sigur se vor da); se va da si al 13-lea salariu (dupa unii acum la salariu, dupa altii luna viitoare). "unii" si "altii" sunt persoane diferite de la contabilitate si organizarea muncii sau ...aceeasi persoana intrebata la cateva zile/ore diferenta. personal, mi se pare ffffff ciudata toata aceasta dezinformare.

flowermint
junior
junior

Postby flowermint » Wed Mar 10, 2010 1:18 pm

se dau bonurile la pantelimon sapt asta?

bebelusha
junior
junior

Postby bebelusha » Thu Mar 11, 2010 3:10 pm

nu se dau inca la pantelimon bonurile pe februarie. cica pe sapt viitoare dupa 15.

fernandina

Postby fernandina » Thu Mar 11, 2010 6:05 pm

buna, vreau sa stiu daca stie cineva bonurile de masa se dau doar in centrele universitare? Eu sunt rezidenta pe MF in Satu Mare, si aici am inteles ca nu se dau bonuri. Nu e corect de ce nu au toti rezidentii dreptul la bonurile de masa???

Osmosis
newbie
newbie

Postby Osmosis » Fri Mar 12, 2010 5:05 pm

si de floreasca stie cineva ceva?

aurora
junior
junior

Postby aurora » Fri Mar 12, 2010 10:38 pm

Am trecut azi pe la Floreasca, se pare ca bonurile o sa se dea la sf lunii, dar nu e 100 % sigur.. Nimic nou sub soare.

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sat Mar 13, 2010 11:47 pm

daca tot ai trecut tbuia sa vbesti cu dir economic, sau sa ceri in scris raspuns. se pare ca tantile sunt depasite de situatie si nu fac fata/nu au raspuns.

fernandina

Postby fernandina » Sun Mar 14, 2010 8:59 pm

stie cineva daca bonurile de masa se dau doar in centrele universitare? La Satu Mare am primit ca raspuns de la doamnele de la Runos ca nu se dau bonuri in Satu Mare. De ce in unele locuri rezidentii au dreptul la bonuri de masa, iar in altele orase nu???

dockkk2001

Postby dockkk2001 » Tue Mar 16, 2010 9:06 pm

Ar fi indicat sa ne strangem cat mai multi rezidenti avand spitalul platitor Floreasca si sa facem o petitie la Minister si la spital; cu cat vom fi mai multi care vom semna, cu atat cererea va fi luata mai in serios. Impreuna cu alti 3 colegi am facut sesizari vis-a-vis de intarzierea platii salariului, cu inregistrare la R. Umane si nici pana azi nu am primit raspuns (2 luni).
De exemplu mai sunt diferente de salariu intre spitale: la SUUB o colega de rezidentiat castiga cu 40 ron net mai mult decar am eu la Floreasca.
Nu mi se pare normal ca celelelate spitale platitoare sa ofere bonuri (date de Minister) iar Floreasca sa ne prosteasca in halul asta...oare asta e normalul ???
Astept si alte sugestii...
Seara buna

sweet katy
junior
junior

Postby sweet katy » Thu Mar 18, 2010 8:45 pm

a intrebat cineva la floreasca de bonuri?la telefon zic :nu stim:(

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Fri Mar 19, 2010 5:11 pm

adica?

osterreich
newbie
newbie

Postby osterreich » Sun Mar 21, 2010 6:51 pm

Asociatia Medicilor rezidenti nu ar putea cere in scris o explicatie?

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Mon Mar 22, 2010 10:34 am

Tocmai am sunat la Floreasca si am intrebat de bonuri. Mi s-a raspuns ca nu se dau. Nu se dau pt ca nu au sosit.

yrys
senior
senior

Postby yrys » Mon Mar 22, 2010 5:44 pm

gargaritza wrote:Tocmai am sunat la Floreasca si am intrebat de bonuri. Mi s-a raspuns ca nu se dau. Nu se dau pt ca nu au sosit.

da greu mai sosesc bonurile la Floreasca...offfff

ramonaelena15
newbie
newbie

Postby ramonaelena15 » Mon Mar 22, 2010 6:52 pm

si cu al 13-lea salariu ce au de gand cei de Floreasca ?

yrys
senior
senior

Postby yrys » Tue Mar 23, 2010 10:01 am

se dau bonurile azi la Floreasca...uraaaa

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Tue Mar 23, 2010 12:53 pm

Total neadevarat. NU SE DAU. L-am trimis pe sotul meu si nu se dau. Asta acum 2 minute. Daca nu stiti din sursa sigura nu mai postati aberatii!!!!!!!!!!! Si nici nu stia exact cand se dau....Asta a zis doamna de la ghiseu.

yrys
senior
senior

Postby yrys » Tue Mar 23, 2010 1:56 pm

gargaritza wrote:Total neadevarat. NU SE DAU. L-am trimis pe sotul meu si nu se dau. Asta acum 2 minute. Daca nu stiti din sursa sigura nu mai postati aberatii!!!!!!!!!!! Si nici nu stia exact cand se dau....Asta a zis doamna de la ghiseu.

eu nu am fost personal...dar cine m-a informat se pare ca stie tot din sursa sigura........

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Mar 23, 2010 4:16 pm

deci??? :?:
se dau sau nu se dau bonuri la Floreasca? :?
si la sfarsit, mamotaaa....

balonica
junior
junior

Postby balonica » Tue Mar 23, 2010 4:21 pm

nu se dau. Am fost eu personal dupa spusele lui yrys si m-am intepat. Nici macar nu s-au cumparat inca(bonurile de masa)

sweet katy
junior
junior

Postby sweet katy » Tue Mar 23, 2010 6:16 pm

balonica wrote:nu se dau. Am fost eu personal dupa spusele lui yrys si m-am intepat. Nici macar nu s-au cumparat inca(bonurile de masa)

foarte tare oare o sa apucam sa ne facem cumparaturile de pasti din acele minunate bonuri sau..............asteptam?:(

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Tue Mar 23, 2010 6:43 pm

balonica wrote:nu se dau. Am fost eu personal dupa spusele lui yrys si m-am intepat. Nici macar nu s-au cumparat inca(bonurile de masa)

:( :( :(
mi-am facut sperante degeaba :x
si la sfarsit, mamotaaa....

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Wed Mar 24, 2010 11:56 am

Am sunat m devreme la Floreasca. Nu se dau bonurile si nu se stie cd se dau....

emely
newbie
newbie

Postby emely » Wed Mar 24, 2010 3:00 pm

Doamna de la casierie spunea azi ca bonurile se dau in aprilie pt ianuarie si februarie si in mai pt restul.

lucille
newbie
newbie

Postby lucille » Wed Mar 24, 2010 5:48 pm

Se dau bonurile pentru luna februarie la Spit. Universitar. Le-am luat azi.

osterreich
newbie
newbie

Postby osterreich » Wed Mar 24, 2010 6:24 pm

JUST GREAT!
Floreasca SUCKS!!!!!!!!!!

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Wed Mar 24, 2010 6:45 pm

sper sa nu dezinformez lumea..dar se pare ca la Sf Ioan-Buc se dau bonurile pe februarie. cel putin asa mi a zis azi o colega care a fost sa duca pontaju si care m-a sunat sa ma intrebe daca sa mi le ia si pe ale mele, dar i-am raspuns prea tarziu....
poate cineva care a fost dupa bonuri sa mi confirme?

ovidiu99
junior
junior

Postby ovidiu99 » Wed Mar 24, 2010 6:53 pm

Bonurile la sf ioan se dau de pe 15. Cu mici exceptii (nu spunem care) in fiecare luna s-au dat asa. Eu nu am mai scris pt ca banuiam ca se stia. Uneori, daca 15 pica in weekend, se dau chiar de vineri.

drbivolaru

temp

Postby drbivolaru » Thu Mar 25, 2010 7:13 pm

daca mai sunt colegi rezidenti care nu primesc bonurile de masa, va rog sa imi spuna numele spitalului si adresa respectivei unitati, nu ma intereseaza numele rezidentului, eu am in prezent o lista cu 7 spitale, care nu au acordat bonurile medicilor rezidenti, spitalele sunt atat din tara cat si din bucuresti, din cate am inteles de la colegii cu care am initiat aceasta actine, mai detin si ei o lista de 3 sau 4 spitale, sper sa nu se suprapuna peste unitatile detinute de mine...ne intereseaza unitatile care nu ofera bonuri de masa rezidentilor pentru a putea face o statistica despre cati medici este vorba, dar si pentru a depune in cursul zilei de maine o situatie la ministerul sanatatii, inainte de a depune vrem sa avem lucruri palpabile, adica o lista cu unitati care nu dau bonuriile, dar si un numar aproximativ de rezidenti care sunt privati de aceste bonuri..e in intersul rezidentilor sa se mobilizeze in acet demers...raspunsuri gen: eu le primesc, asa ca nu ma intereseaza, ma scarbesc,sa imi fie scuzata exprimarea, dar cei care dau astfel de raspunsuri, nu se gandesc la situatia in care ei nu primesc..va rog sa transmiteti aceasta rugaminte si colegilor vostrii din alte centre universitare, sunt convins ca sunt medici rezidenti in alte centre universitare la care noi nu am putut ajunge...va multumesc de implicare...

drbivolaru@yahoo.com

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Fri Mar 26, 2010 12:26 pm

Sunat la Floreasca. Nu se dau bonurile si nici nu se stie cand se dau...

gigi2309
newbie
newbie

Postby gigi2309 » Fri Mar 26, 2010 2:41 pm

se dau bonurile la SUUB

yrys
senior
senior

Postby yrys » Fri Mar 26, 2010 10:45 pm

Astia de la Floreasca vor sa ne dea o mare teapa si luna asta cu bonurile....cum de numai la SCUB se intampla asta....toti colegii mei din Bucuresti precum si din tara...au luat bonurile

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Fri Mar 26, 2010 11:38 pm

si voi acceptati si nu faceti nimic
tipic
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

b3
elite
elite

Re: temp

Postby b3 » Fri Mar 26, 2010 11:43 pm

drbivolaru wrote:daca mai sunt colegi rezidenti care nu primesc bonurile de masa, va rog sa imi spuna numele spitalului si adresa respectivei unitati, nu ma intereseaza numele rezidentului, eu am in prezent o lista cu 7 spitale, care nu au acordat bonurile medicilor rezidenti, spitalele sunt atat din tara cat si din bucuresti, din cate am inteles de la colegii cu care am initiat aceasta actine, mai detin si ei o lista de 3 sau 4 spitale, sper sa nu se suprapuna peste unitatile detinute de mine...ne intereseaza unitatile care nu ofera bonuri de masa rezidentilor pentru a putea face o statistica despre cati medici este vorba, dar si pentru a depune in cursul zilei de maine o situatie la ministerul sanatatii, inainte de a depune vrem sa avem lucruri palpabile, adica o lista cu unitati care nu dau bonuriile, dar si un numar aproximativ de rezidenti care sunt privati de aceste bonuri..e in intersul rezidentilor sa se mobilizeze in acet demers...raspunsuri gen: eu le primesc, asa ca nu ma intereseaza, ma scarbesc,sa imi fie scuzata exprimarea, dar cei care dau astfel de raspunsuri, nu se gandesc la situatia in care ei nu primesc..va rog sa transmiteti aceasta rugaminte si colegilor vostrii din alte centre universitare, sunt convins ca sunt medici rezidenti in alte centre universitare la care noi nu am putut ajunge...va multumesc de implicare...

drbivolaru@yahoo.com

Cred ca mai bine ii scrieti mail decat pe forum ca fiind user nou nu cred ca mai verifica.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Mon Mar 29, 2010 9:49 am

Un nou raspuns de la casieria Floreasca: bonurile de masa se dau dupa Paste, in jurul datei de 12, pentru lunile ianuarie si februarie. Fratilor, mie mi-e foameeeeeeeeee!!!!!!!!!!

balonica
junior
junior

Postby balonica » Mon Mar 29, 2010 10:34 am

De al 13-lea salariu ai intrebat?
Macar unul din doua drepturi sa ne dea nemernicii. Floreasca are cea mai proasta conducere: nici al 13-lea salariu, nici bonuri de masa

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Mon Mar 29, 2010 12:25 pm

nu am mai intrebat pentru ca de asta stiam ca s-a zis ca se da in aprilie asa ca....Daca nu au dat ei bonurile, dar pai al 13-lea salariu....

chiromf
senior
senior

Postby chiromf » Mon Mar 29, 2010 12:44 pm

la floreasca, et 4 chirurgie 1, exista o lista cu rezid platiti de acest minunat spital (indiferent de stagiu/spital de practica) unde va puteti trece numele pt bonuri si al 13-lea salariu! mergeti si dati cu pixul!

simonikm
junior
junior

Postby simonikm » Tue Mar 30, 2010 11:23 am

rezidentii pe post iau bonuri de masa ? si daca da de ce depinde acest lucru?

Return to “Viata in spital”