merlin_b wrote:Cum tanti de la salarizare au citat 330/2009 care lasa bonurile la rezidenti(asta daca esti alfabetizat) si legea 11/2010(a bugetului), care in proiect anula bonurile, dar in forma finala nu zice nimic de asta(pe site la MFP e proiectul si daca au citit de acolo....sunt destepti tare), eu zic sa le facem o cerere semnata de cat mai multi in care sa cerem si argumentarea unui eventual refuz.(foarte util daca dam spitalul in judecata). Eu am vorbit deja cu un prieten sa imi faca o hartie din aia draguta
Tantile de la salarizare nu au nici o problema ca doar nu dau saracele din buzunarul lor , de cand cu domn manager general Macovei al spitalului Floreasca lucrurile merg extrem de prost acolo si chiar sovinistic in ceea ce ii priveste pe rezidenti pentru ca domnu Macovei vrea sa arate ce manager capabil e el ,cum renoveaza el spitalul si face birouri pentru importantele sectii de protectia muncii si achizitii etc. asa ca fondurile pentru bonurile rezidentilor se gandeste sa le foloseasca la altceva daca lumea tace si inghite .
Una peste alta hartia aceea de care zici trebuie semnata de cat mai multa lume si trimisa la Ministrul Sanatatii cu reclamatie pentru managerul spitalului si directorul economic pe motiv ca nejustificat si ilegal nu dau drepturile salariale rezidentilor platiti din fondurile ministerului practic pentru ca ei sunt doar cu numele spital platitor deci pe undeva retinerea nejustificata si abuziva a drepturilor banesti printr-o malitioasa interpretare a legii 330/2009 fata de restul spitalelor platitoare din tara si Bucuresti care platesc normal rezientii .
Hartia inaintata managerului spitalului si domnului director ec ,va primi acelasi raspuns frumos --- "Asteptam (pana la sfantul asteapta) raspunsul MS in ceea ce priveste bonurile voastre ,asa ca solutia este la reclamatia semnata de cat mai multi rezidenti la Ministerul Sanatatii .