intrebari ANUL I

daby
senior
senior

Re: intrebari ANUL I

Postby daby » Thu Feb 18, 2010 11:06 am

problema asta ne-am pus-o si noi in anul 1:dc sa mergem la marire dar toata lumea ne sfatuia sa nu facem asta (pana si asistentul)

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Thu Feb 18, 2010 6:01 pm

Salut! :peace:
Tocmai am terminat sesiunea azi. Marti am avut examenul de psihologie cu popa velea si a fost cel mai tampit examen pe care l-am dat pana acum din punct de vedere al subiectelor. Multe dintre ele nu le-am regasit nici in cartea sa deci... Am luat 7. Astazi, am avut examen cu Bohiltea la genetica. Au fost 6 supraveghetori. In principiu, nu s-a prea putut misca. Am avut 5 subiecte de sinteza intr-o ora. A fost destul de nasol si de greu.
Oricum, va doresc o vacanta placuta tuturor!

Upy2

Postby Upy2 » Thu Feb 18, 2010 6:49 pm

Ciprian_90 wrote:Astazi, am avut examen cu Bohiltea la genetica. Au fost 6 supraveghetori. In principiu, nu s-a prea putut misca. Am avut 5 subiecte de sinteza intr-o ora.

Imi poti spune ce subiecte ati avut? Thanks.

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Thu Feb 18, 2010 7:18 pm

Ciprian voua v-au zis ceva de rezultate la genetica? in vacanta/dupa vacanta?
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

claudia_13

Postby claudia_13 » Thu Feb 18, 2010 7:36 pm

Buna,Ciprian! Voiam sa te intreb cam ce s-a dat azi la examenul de genetica la Bohaltea.

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Thu Feb 18, 2010 8:26 pm

ma scuzati de dublu post dar....
ce se intampla daca ti-a fost semnata lucrarea de genetica de catre un asistent in timpul examenului? scaderea punctajului/ picat la examen?
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?

daby
senior
senior

Postby daby » Thu Feb 18, 2010 9:29 pm

stiu ca pe o colega a prins-o cu copiute si i-a semnat lucrarea , dar nu a picat-o a luat 7 la examen dar parca nu facuse un subiect (asta a fost anul trecut)

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Thu Feb 18, 2010 10:00 pm

multumesc de raspuns :) (Daca stiam ca nu se pateste nimic...poate imi luam si eu influente straine :lol: )

me_c
newbie
newbie

Postby me_c » Fri Feb 19, 2010 4:17 am

la genetica la noi au fost la primul subiect caracteristicile celulelor canceroase, sub 2 penetranta genelor, adn polimeraza, mutatii la nivelul structurii proteice si um .. relatia dintre structura adnului si gene parca :)) relativ ok .. la popa velea examenul mi s-a parut acceptabil avand in vedere ca am luat 10 si nu am alocat foarte mult timp psihologiei .. iar la biofizica am luat 6 dar am sa ma duc la marire ..cam atat

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Fri Feb 19, 2010 1:54 pm

Upy2 wrote:
Ciprian_90 wrote:Astazi, am avut examen cu Bohiltea la genetica. Au fost 6 supraveghetori. In principiu, nu s-a prea putut misca. Am avut 5 subiecte de sinteza intr-o ora.

Imi poti spune ce subiecte ati avut? Thanks.

Arn mesager, structura primara a Adn, repararea mutatiilor, caracteristicile celultlor canceroase si inca ceva...

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Fri Feb 19, 2010 1:56 pm

Dmndash wrote:Ciprian voua v-au zis ceva de rezultate la genetica? in vacanta/dupa vacanta?

Da, am inteles ca o sa trebuiasca sa mergem sa ridicam rezultatele in saptamana 1-7 martie

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Fri Feb 19, 2010 9:36 pm

multumesc ciprian.vacanta placuta in continuare :)

madaaa
senior
senior

Postby madaaa » Sat Feb 20, 2010 9:01 pm

am avut si eu ieri examen la genetica. am avut tipuri de mutatii, faza de initiere a translatiei, caracteristicile celulelor canceroase, histonele si carcteristicile codului genetic. rezultatele le luam dupa vacanta. nu a miscat nimeni, insa am inteles ca au fost faze de genul o profesoara se duce si ii spune unei tipe "gata, acum poti scoate foaia sa scrii" sau o alta profesoara i-a strecurat unui coleg o foaie... bafta si vacanta placuta!

ionutz_1185
senior
senior

Postby ionutz_1185 » Mon Feb 22, 2010 5:54 am

Ciprian_90 wrote:
Dmndash wrote:Ciprian voua v-au zis ceva de rezultate la genetica? in vacanta/dupa vacanta?

Da, am inteles ca o sa trebuiasca sa mergem sa ridicam rezultatele in saptamana 1-7 martie

sa mergeti cu carnetele de student...bohaltea se mai uita si la "fatza studentului" cand trece nota in carnet
bafta!

alexa_umf
junior
junior

Postby alexa_umf » Mon Feb 22, 2010 1:00 pm

Stiti cumva daca la partial la biochimie sau la examenul practic intra si vitaminele? Noi le-am facut ca referate la lp.
Subiectele pt partial se fac la nivel de catedra sau difera in functie de fiecare profesor de la curs?

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Mon Feb 22, 2010 4:16 pm

Stie cineva cam cum este dr.Corina Muscurel la examenul practic de biochimie? Sau cam ce subiecte da dr.Bogdana Virgolici la partial?

Nodame
newbie
newbie

Postby Nodame » Mon Feb 22, 2010 4:40 pm

Buna ! Am si eu cateva intrebari in legatura cu biochimia: a)examenul de lp este scris sau oral + cuprinde doar materia afisata pe site-ul catedrei ? ; b)eu fac atat lp-ul cat si cursul cu dr. Marilena Galca si vroiam sa stiu daca este la fel de exigenta pe cat pare la note ?

Riley
elder
elder

Postby Riley » Tue Feb 23, 2010 10:41 am

Ciprian_90 wrote:Stie cineva cam cum este dr.Corina Muscurel la examenul practic de biochimie? Sau cam ce subiecte da dr.Bogdana Virgolici la partial?

Iti pot raspunde la prima intrebare: mie mi s-a parut foarte ok, nu au fost intrebari absurde cu nu stiu ce metoda de determinare, intrebari logice, principiul metodei. A fost f bine :)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Passion mothers greatness

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Tue Feb 23, 2010 1:16 pm

Riley wrote:
Ciprian_90 wrote:Stie cineva cam cum este dr.Corina Muscurel la examenul practic de biochimie? Sau cam ce subiecte da dr.Bogdana Virgolici la partial?

Iti pot raspunde la prima intrebare: mie mi s-a parut foarte ok, nu au fost intrebari absurde cu nu stiu ce metoda de determinare, intrebari logice, principiul metodei. A fost f bine :)

OK, dar pt practic intra strict materia de la LP sau intreaba si din curs? Pt ca la LP este predat f putin, circa 1-2 pagini/LP

Riley
elder
elder

Postby Riley » Tue Feb 23, 2010 2:49 pm

Asta nu mai tin minte. Parca nu intra materia de curs dar e bine sa stii cat de cat ceva si de acolo-just in case (oricum nu aveti partialul imediat dupa lp-la cateva zile?-practic tot trebuie sa fi citit ceva si la curs pana atunci)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Tue Feb 23, 2010 4:32 pm

Riley wrote:Asta nu mai tin minte. Parca nu intra materia de curs dar e bine sa stii cat de cat ceva si de acolo-just in case (oricum nu aveti partialul imediat dupa lp-la cateva zile?-practic tot trebuie sa fi citit ceva si la curs pana atunci)

Ba da...avem partialul dupa o saptamana de la examenul practic...mc de informatii :allright:

dr.tm
senior
senior

Postby dr.tm » Tue Feb 23, 2010 9:11 pm

Ciprian_90 wrote:
Riley wrote:

OK, dar pt practic intra strict materia de la LP sau intreaba si din curs? Pt ca la LP este predat f putin, circa 1-2 pagini/LP

pentru practic inveti ce s-a predat la lp. de aceea exista o carte pentru lp si o carte pentru curs
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Wed Feb 24, 2010 4:05 pm

examenul de lp trebuie hotarat cu fiecare asistent in parte...noi dam oral dar depinde de fiecare
profesoara noastra de lp ..doamna Achima dar nu-s prea sigura de nume,ne-a spus ca nu dam si vitamine...dar daca nu da nimeni asta trebuie sa vorbiti neaparat cu profesorul vostru de lp

andreiumf
junior
junior

Postby andreiumf » Wed Feb 24, 2010 5:31 pm

Stie cineva cum da prof Mohora examenul de LP scris sau oral? Si pe ce pune baza pe teorie,reactii? Daca da scris ,da grile sau sinteza? Daca e cineva care a fost la dansa poate sa dea informatii:D

choux
junior
junior

Postby choux » Fri Feb 26, 2010 10:51 pm

cum e prof atanasiu la examenul practic?:-s
should i worry?

andreiumf
junior
junior

Postby andreiumf » Tue Mar 02, 2010 11:32 pm

Stie cineva cum este Carmen Duta ,cum se desfasoara examenul de lp la dansa? ms anticipat

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Wed Mar 03, 2010 2:39 pm

Stie cineva cum e dna dr.Serboiu la Biocel LP sau dna dr.Anca Popescu la Biofizica?

andreiumf
junior
junior

Postby andreiumf » Sun Mar 07, 2010 11:34 am

Are cineva carti de fiziologie LP+curs si biologie celulara de vanzare?

Ciprian_90
senior
senior

Postby Ciprian_90 » Mon Mar 08, 2010 12:40 am

andreiumf wrote:Are cineva carti de fiziologie LP+curs si biologie celulara de vanzare?

Poti incerca la xeroxul de la metrou pt ca tipii de acolo au cam orice carte care iti trebuie...

De3a
senior
senior

Postby De3a » Tue Mar 09, 2010 4:46 pm

ce pot sa iti spun despre anca popescu este k la examen da usurel...daca citesti stii sa faci grilele alea in rest nu prea am avut contact:)))

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Tue Mar 09, 2010 6:48 pm

la xerox jos la facultate gasesti fizio lp si curs
dar...fizio lp este o varianta mai veche si mai stufoasa decat cea actuala

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Wed Mar 10, 2010 10:53 am

am aflat ca o sa fac biocel lp cu doamna Vasilica Bausic
pe forum am gasit foarte putine informatii despre dansa..si din pacate acestea nu erau favorabile :lol:

imi poate spune cineva mai multe? maine o sa am primul lp

rox
elder
elder

Postby rox » Wed Mar 10, 2010 11:55 am

nefavorabile e un cuvant bland.... o sa te convingi singur. pacat, biocel ar fi putut fi o chestie interesanta. :roll:
In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.

moksha
junior
junior

Postby moksha » Wed Mar 10, 2010 1:27 pm

Dmndash wrote:am aflat ca o sa fac biocel lp cu doamna Vasilica Bausic
pe forum am gasit foarte putine informatii despre dansa..si din pacate acestea nu erau favorabile :lol:

in primul rand tine cont ca este o persoana cu tulburari bipolare si este isterica.
in al doilea rand noi am vazut-o la primul si la penultimul lp, in rest am fost cu alti asistenti.
este foarte ocupata si nu e prea interesata de studenti, dar cursurile - in afara isteriei de care am pomenit - mi s-au parut ok.

succes!

Riley
elder
elder

Postby Riley » Wed Mar 10, 2010 3:56 pm

daaa, isteria pe primul loc. Dar cursurile foarte bune si la examen am auzit ca a fost chiar ok (dar din auzite-nu am trait-o eu). Bafta! :)

anncush
senior
senior

Postby anncush » Wed Mar 10, 2010 4:03 pm

Riley wrote: la examen am auzit ca a fost chiar ok (dar din auzite-nu am trait-o eu). Bafta! :)

La examen a fost o bomboana :)) Pe cuvant, de nerecunoscut! n-a picat pe nimeni, a fost ok, fara intrebari bizare etc. Cu toate ca am auzit ca as fi prins-o eu intr-o pasa buna (deh, karma, ce sa zic).

Bafta multa!
Slowly getting less stupid :)

moksha
junior
junior

Postby moksha » Wed Mar 10, 2010 4:35 pm

anncush wrote:
Riley wrote: la examen am auzit ca a fost chiar ok (dar din auzite-nu am trait-o eu). Bafta! :)

La examen a fost o bomboana :)) Pe cuvant, de nerecunoscut! n-a picat pe nimeni, a fost ok, fara intrebari bizare etc. Cu toate ca am auzit ca as fi prins-o eu intr-o pasa buna (deh, karma, ce sa zic).

Bafta multa!

Nu, exact de asta am mentionat ca e usor bipolara :) La examen e ok, asa a fost si la noi.

Dmndash
senior
senior

Postby Dmndash » Wed Mar 10, 2010 7:06 pm

valeu ce-mi spuneti voi mie aici :lol:
o sa-mi avertizez colegii..mai ales ca mai avem mistocari prin grupe...sa nu deschidem din prima zi cutia pandorei :shock:
multumesc de raspunsuri

squeaky_beaver
newbie
newbie

Postby squeaky_beaver » Wed Mar 10, 2010 9:24 pm

de cretzoiu dragos stie cineva ceva? tot biocel lp :?:

Virgin.Black
junior
junior

Postby Virgin.Black » Wed Mar 10, 2010 9:27 pm

Dmndash wrote:am aflat ca o sa fac biocel lp cu doamna Vasilica Bausic

Mai bine n-o enervati :D In rest, chiar ai noroc: la examen o sa luati toti note f mari (la noi a pus numai 9 si 10). Oricum, la lp n-o s-o vedeti foarte mult. Cu televizorul o sa petreceti cel mai mult timp.
You know, we're living in a SOCIETY!!!

Return to “Anii 1-3”