Liliana wrote:Da' Franta si Germania nu au "loazele" lor?
Poate ca nu ai facut-o expres, dar asta e un cliseu de top printre loaze.
Prostul s-a nascut cu grija altor prosti.

alexa_doc wrote:Buna. Cine ma lamureste si pe mine.. este sau nu nevoie de apostila pe actele traduse in germana si legalizate (diploma, supliment la diploma, certificat de conformitate)? Ca daca nu e musai, mai bine economisesc niste bani. Multumesc.

vmc wrote:Cred ca am lasat sa se inteleaga ca venitul in Germania e floare la ureche. si este daca ma refer la mine. Insa rata de insucces la interviuri este cam de 50% (per total), iar in clinicile acute de 70%. sistemul nu e disperat. Nu se vine cu camionul. E un filtru destul de atroce daca urmaresti o clinica buna. Ca istoriile cu cei care NU au primit un job nu le-am postat, desi stiu destule se datoreaza faptului ca nu am vrut sa-i descurajez pe potentialii aplicanti.

Daca-mi permiteti sa fac un apel. Veniti fratilor in Germania. E superusor. Toata lumea va gasi un post undeva. Nu se exista. Si daca nu vorbesti foarte bine, tot te iau. Trebuie doar sa fi convingator. Vii le spui ca vrei cazare in Personalwohnheim, iti iei salariul hai sa zicem ca e 2000 ieuro, si stati probezeit 6 luni dupa care daca va dau afara vi se falfaie va intoarceti acasa si va continuati rezidentiatul. Dar aveti cel putin 1500x6 adica 9000 ieuro daca sunteti ieconomi. Sper ca am calculat bine. Super.

Liliana wrote:Bai, da' jack carter de ce nu mai zice nimic?!! (nu m-am putut abtine sa nu intreb)

cocoscoco wrote:"Apoi sistemul e asa bine pus la punct incat greselile sunt usor descoperite si corectate"
Vrei sa pui pariu. Eu am colectat dovezi penrtu multe greseli facute de OA pe aici si nedescoperite. Oau!! Si stii ce greseli. Grave tatii. Gen rupt muschiul supraspinatus la artroscopie, gen prescris Clexane cand nu ie voie, gen uitat marele epiploon (rezecat deci fara aport sanguin, sper ca pricepeti) in abdomen si inchis pacienta si reoperat pt hemoragie si scos marele epiploon a adoua zi. Hi Hi. What do you think? Want more??

vmc wrote: crezi ca pentru mine e un capat de lume sa verific un IP?

vmc wrote:
deci te-ai intors. Cum se face ca aceste cazuri extrem de grave nu-si gasesc ecou in presa sau macar in cercurile restranse ale chirurgilor ? Cum se face ca administearea unui antibiotic gresit ajunge in instanta si o hemoragie postop. ( dintr-o eroare medicala grava) e cunoscura doar de tine. Pentru greselile care le descri te-ai alege cu un proces si in ro.
vmc wrote:Prima data cand ai inceput sa postezi aberatii te-am ignorat cu gratie. Esti deja a multa oara aici sau pe alte topicuri ( in general create de tine) ca sa "faci valuri". crezi ca pentru mine e un capat de lume sa verific un IP? Oricum, sper sa te plictisesti din nou si sa nu mai bati campii fara sens. Multumesc!
vmc wrote:Pentru admiratorii stilului manielistic le recomand un topic separat pe la diverse. Acolo puteti discuta in tihna

reha.pitzi wrote:vmc wrote:
deci te-ai intors. Cum se face ca aceste cazuri extrem de grave nu-si gasesc ecou in presa sau macar in cercurile restranse ale chirurgilor ? Cum se face ca administearea unui antibiotic gresit ajunge in instanta si o hemoragie postop. ( dintr-o eroare medicala grava) e cunoscura doar de tine. Pentru greselile care le descri te-ai alege cu un proces si in ro.

coolscript58 wrote:cred ca vmc are dreptate. sunt niste personaje tare ciudate pe forumul asta. .
coolscript58 wrote:...la mine in spital , in sat, se face bericht pt fiecare op. bericht pe care il semneaza medicu operator si chefarztu. acuma daca insisti cu tampeniile nici un chefarzt care se respecta nu ar semna un bericht care nu spune adevarul despre operatie, iar de obicei cand ai un oberarzt om mai putin dotat intelectual il pui facharzt si cauti unu mai competent , nu il lasi tot acolo. sau il dai direct afara..
coolscript58 wrote:...ciudat cum v-ati gasit voi doi cu acelasi stil mistocaresc sot si sotie, si cum va place sa incercati surfu pe internet pe forumu asta. si daca un om mai putin dotat intelectual era de ajuns, tu ca nevasta lui , care incerci sa ' ii copiezi stilu ' ...., macar el era original.

vmc wrote:Da mai, asta e topicul meu "cum e rezidentiatul in Germania, redactat si prezentat de vmc".
vmc wrote:Unde naiba erai tu cand oamenii erau in deriva, cand nu erau informatii despre Germania deloc? Aaa, imi scriai PM-uri sa vezi cum poti gusta si tu din painea alba nemteasca? Si cineva a fost prost si entuziast si ti-a raspuns la PM-uri? Si-acum vii si faci misto pe-aici de cat de tembeli sunt nemtii? Si de cei care te-au ajutat sa ai o paine alba pe masa?
vmc wrote:Drept la opinie? Care opinie? Ca in Germania toti OA sunt scapati din cusca si prosti gramada sa faca greseli, care nu se mai fac nici in Africa?

Im wrote:Bai, si nu mai demult ca ieri trageam un semnal de alarma cu ce înseamna sa îndemni masele s-o ia pe calea cea usoara.

vmc wrote:
il ignor ca de fiecare data si se potoleste spontan

coolscript58 wrote:mistocareala asta ieftina e ciudata , pe un topic care ar trebuii sa ajute.
sunt cam multi ciudati asa ca daca aveti nevoie de infos trimiteti mesaj si il vad cand citesc mailul, am sters shortcutu de la forum din browser. succes cu sfaturile in continuare desi nu va vad pe voi decat cu agitatia inutila si comentarii la fel de futile. si daca te simti jignita sau jignit, nu te-am jignit eu esti jignita din nastere. nu te mai ofusca pt un cuvant ai scris tu mai multe si ' sotu ' la fel.
la revedere chiar daca nu e in topicul potrivit dar chiar am lucruri mai bune de facut decat sa ma cert pe un forum cu cativa emo's.
p.s. IM are dreptate VMC , nu te mai agita degeaba lasa-i pe ei cu forumul. piti mai ai nevoie de 2 neuroni si impreuna cu sotu o sa faceti o pereche, succes poate ii iei din URMATOARE EXPERIENTA CHIRURGICALA.

cocoscoco wrote:"Apoi sistemul e asa bine pus la punct incat greselile sunt usor descoperite si corectate"
Vrei sa pui pariu. Eu am colectat dovezi penrtu multe greseli facute de OA pe aici si nedescoperite. Oau!! Si stii ce greseli. Grave tatii. Gen rupt muschiul supraspinatus la artroscopie, gen prescris Clexane cand nu ie voie, gen uitat marele epiploon (rezecat deci fara aport sanguin, sper ca pricepeti) in abdomen si inchis pacienta si reoperat pt hemoragie si scos marele epiploon a adoua zi. Hi Hi. What do you think? Want more??

arboo wrote:O rugaminte, pt cei care sunteti acolo, si mai ales in Rlp.
cum trebuie sa arate adeverinta de la medic ca esti intreg pt. a practica medicina.
La site-ul alora care da Approbationul exista o pagina de downloadat. E de ajuns ca pe ea cineva sa-si puna parafa si semnatura. Sau trebuie una in romana, apoi tradusa legalizata si apoi apostilata.
Daca e pagina aia standart de pe site eventual pot sa pun o parafa de la spital si semnez eu in locul lor, dar nu e cam prea simplu. Si apropo trebuie neaparat adev. de la medic de familie.

Cine poate sa-mi spuna cate ceva despre Permedex si posturile pe care le ofera? Eu peste o saptamana merg in Germania la un curs de o luna organizat de ei, pentru B2.. dupa care, desigur..in max un an trebuie sa accept un post de la ei. La ce sa ma astept? Cine a mai trecut prin asa ceva? Multumesc.

Cine poate sa-mi spuna cate ceva despre Permedex si posturile pe care le ofera? Eu peste o saptamana merg in Germania la un curs de o luna organizat de ei, pentru B2.. dupa care, desigur..in max un an trebuie sa accept un post de la ei. La ce sa ma astept? Cine a mai trecut prin asa ceva? Multumesc.

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests