intrebari ANUL I
- daby
- senior
Re: intrebari ANUL I
problema asta ne-am pus-o si noi in anul 1:dc sa mergem la marire dar toata lumea ne sfatuia sa nu facem asta (pana si asistentul)
- Ciprian_90
- senior
Salut!
Tocmai am terminat sesiunea azi. Marti am avut examenul de psihologie cu popa velea si a fost cel mai tampit examen pe care l-am dat pana acum din punct de vedere al subiectelor. Multe dintre ele nu le-am regasit nici in cartea sa deci... Am luat 7. Astazi, am avut examen cu Bohiltea la genetica. Au fost 6 supraveghetori. In principiu, nu s-a prea putut misca. Am avut 5 subiecte de sinteza intr-o ora. A fost destul de nasol si de greu.
Oricum, va doresc o vacanta placuta tuturor!

Tocmai am terminat sesiunea azi. Marti am avut examenul de psihologie cu popa velea si a fost cel mai tampit examen pe care l-am dat pana acum din punct de vedere al subiectelor. Multe dintre ele nu le-am regasit nici in cartea sa deci... Am luat 7. Astazi, am avut examen cu Bohiltea la genetica. Au fost 6 supraveghetori. In principiu, nu s-a prea putut misca. Am avut 5 subiecte de sinteza intr-o ora. A fost destul de nasol si de greu.
Oricum, va doresc o vacanta placuta tuturor!
-
Ciprian_90 wrote:Astazi, am avut examen cu Bohiltea la genetica. Au fost 6 supraveghetori. In principiu, nu s-a prea putut misca. Am avut 5 subiecte de sinteza intr-o ora.
Imi poti spune ce subiecte ati avut? Thanks.
- Dmndash
- senior
Ciprian voua v-au zis ceva de rezultate la genetica? in vacanta/dupa vacanta?
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
- claudia_13
Buna,Ciprian! Voiam sa te intreb cam ce s-a dat azi la examenul de genetica la Bohaltea.
- Dmndash
- senior
ma scuzati de dublu post dar....
ce se intampla daca ti-a fost semnata lucrarea de genetica de catre un asistent in timpul examenului? scaderea punctajului/ picat la examen?
ce se intampla daca ti-a fost semnata lucrarea de genetica de catre un asistent in timpul examenului? scaderea punctajului/ picat la examen?
What would you prefer--a doctor who holds your hand while you die or who ignores you while you get better?
- daby
- senior
stiu ca pe o colega a prins-o cu copiute si i-a semnat lucrarea , dar nu a picat-o a luat 7 la examen dar parca nu facuse un subiect (asta a fost anul trecut)
- Dmndash
- senior
multumesc de raspuns
(Daca stiam ca nu se pateste nimic...poate imi luam si eu influente straine
)

-
- newbie
la genetica la noi au fost la primul subiect caracteristicile celulelor canceroase, sub 2 penetranta genelor, adn polimeraza, mutatii la nivelul structurii proteice si um .. relatia dintre structura adnului si gene parca
) relativ ok .. la popa velea examenul mi s-a parut acceptabil avand in vedere ca am luat 10 si nu am alocat foarte mult timp psihologiei .. iar la biofizica am luat 6 dar am sa ma duc la marire ..cam atat

- Ciprian_90
- senior
Upy2 wrote:Ciprian_90 wrote:Astazi, am avut examen cu Bohiltea la genetica. Au fost 6 supraveghetori. In principiu, nu s-a prea putut misca. Am avut 5 subiecte de sinteza intr-o ora.
Imi poti spune ce subiecte ati avut? Thanks.
Arn mesager, structura primara a Adn, repararea mutatiilor, caracteristicile celultlor canceroase si inca ceva...
- Ciprian_90
- senior
Dmndash wrote:Ciprian voua v-au zis ceva de rezultate la genetica? in vacanta/dupa vacanta?
Da, am inteles ca o sa trebuiasca sa mergem sa ridicam rezultatele in saptamana 1-7 martie
- Dmndash
- senior
multumesc ciprian.vacanta placuta in continuare 

-
- senior
am avut si eu ieri examen la genetica. am avut tipuri de mutatii, faza de initiere a translatiei, caracteristicile celulelor canceroase, histonele si carcteristicile codului genetic. rezultatele le luam dupa vacanta. nu a miscat nimeni, insa am inteles ca au fost faze de genul o profesoara se duce si ii spune unei tipe "gata, acum poti scoate foaia sa scrii" sau o alta profesoara i-a strecurat unui coleg o foaie... bafta si vacanta placuta!
-
- senior
Ciprian_90 wrote:Dmndash wrote:Ciprian voua v-au zis ceva de rezultate la genetica? in vacanta/dupa vacanta?
Da, am inteles ca o sa trebuiasca sa mergem sa ridicam rezultatele in saptamana 1-7 martie
sa mergeti cu carnetele de student...bohaltea se mai uita si la "fatza studentului" cand trece nota in carnet
bafta!
- alexa_umf
- junior
Stiti cumva daca la partial la biochimie sau la examenul practic intra si vitaminele? Noi le-am facut ca referate la lp.
Subiectele pt partial se fac la nivel de catedra sau difera in functie de fiecare profesor de la curs?
Subiectele pt partial se fac la nivel de catedra sau difera in functie de fiecare profesor de la curs?
- Ciprian_90
- senior
Stie cineva cam cum este dr.Corina Muscurel la examenul practic de biochimie? Sau cam ce subiecte da dr.Bogdana Virgolici la partial?
-
- newbie
Buna ! Am si eu cateva intrebari in legatura cu biochimia: a)examenul de lp este scris sau oral + cuprinde doar materia afisata pe site-ul catedrei ? ; b)eu fac atat lp-ul cat si cursul cu dr. Marilena Galca si vroiam sa stiu daca este la fel de exigenta pe cat pare la note ?
- Riley
- elder
Ciprian_90 wrote:Stie cineva cam cum este dr.Corina Muscurel la examenul practic de biochimie? Sau cam ce subiecte da dr.Bogdana Virgolici la partial?
Iti pot raspunde la prima intrebare: mie mi s-a parut foarte ok, nu au fost intrebari absurde cu nu stiu ce metoda de determinare, intrebari logice, principiul metodei. A fost f bine

As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
- Ciprian_90
- senior
Riley wrote:Ciprian_90 wrote:Stie cineva cam cum este dr.Corina Muscurel la examenul practic de biochimie? Sau cam ce subiecte da dr.Bogdana Virgolici la partial?
Iti pot raspunde la prima intrebare: mie mi s-a parut foarte ok, nu au fost intrebari absurde cu nu stiu ce metoda de determinare, intrebari logice, principiul metodei. A fost f bine
OK, dar pt practic intra strict materia de la LP sau intreaba si din curs? Pt ca la LP este predat f putin, circa 1-2 pagini/LP
- Riley
- elder
Asta nu mai tin minte. Parca nu intra materia de curs dar e bine sa stii cat de cat ceva si de acolo-just in case (oricum nu aveti partialul imediat dupa lp-la cateva zile?-practic tot trebuie sa fi citit ceva si la curs pana atunci)
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
- Ciprian_90
- senior
Riley wrote:Asta nu mai tin minte. Parca nu intra materia de curs dar e bine sa stii cat de cat ceva si de acolo-just in case (oricum nu aveti partialul imediat dupa lp-la cateva zile?-practic tot trebuie sa fi citit ceva si la curs pana atunci)
Ba da...avem partialul dupa o saptamana de la examenul practic...mc de informatii

-
- senior
Ciprian_90 wrote:Riley wrote:Ciprian_90 wrote:Stie cineva cam cum este dr.Corina Muscurel la examenul practic de biochimie? Sau cam ce subiecte da dr.Bogdana Virgolici la partial?
OK, dar pt practic intra strict materia de la LP sau intreaba si din curs? Pt ca la LP este predat f putin, circa 1-2 pagini/LP
pentru practic inveti ce s-a predat la lp. de aceea exista o carte pentru lp si o carte pentru curs
La vie en rose, c’est à partir de la cinquantaine : cir’Rose, ostéopo’Rose, arth’Rose, név’Rose, artériosclé’Rose, fib’Rose, etc.
Dr A.Rosemberg
Dr A.Rosemberg
- Dmndash
- senior
examenul de lp trebuie hotarat cu fiecare asistent in parte...noi dam oral dar depinde de fiecare
profesoara noastra de lp ..doamna Achima dar nu-s prea sigura de nume,ne-a spus ca nu dam si vitamine...dar daca nu da nimeni asta trebuie sa vorbiti neaparat cu profesorul vostru de lp
profesoara noastra de lp ..doamna Achima dar nu-s prea sigura de nume,ne-a spus ca nu dam si vitamine...dar daca nu da nimeni asta trebuie sa vorbiti neaparat cu profesorul vostru de lp
- andreiumf
- junior
Stie cineva cum da prof Mohora examenul de LP scris sau oral? Si pe ce pune baza pe teorie,reactii? Daca da scris ,da grile sau sinteza? Daca e cineva care a fost la dansa poate sa dea informatii:D
- choux
- junior
cum e prof atanasiu la examenul practic?:-s
should i worry?
should i worry?
- andreiumf
- junior
Stie cineva cum este Carmen Duta ,cum se desfasoara examenul de lp la dansa? ms anticipat
- Ciprian_90
- senior
Stie cineva cum e dna dr.Serboiu la Biocel LP sau dna dr.Anca Popescu la Biofizica?
- andreiumf
- junior
Are cineva carti de fiziologie LP+curs si biologie celulara de vanzare?
- Ciprian_90
- senior
andreiumf wrote:Are cineva carti de fiziologie LP+curs si biologie celulara de vanzare?
Poti incerca la xeroxul de la metrou pt ca tipii de acolo au cam orice carte care iti trebuie...
-
- senior
ce pot sa iti spun despre anca popescu este k la examen da usurel...daca citesti stii sa faci grilele alea in rest nu prea am avut contact:)))
- Dmndash
- senior
la xerox jos la facultate gasesti fizio lp si curs
dar...fizio lp este o varianta mai veche si mai stufoasa decat cea actuala
dar...fizio lp este o varianta mai veche si mai stufoasa decat cea actuala
- Dmndash
- senior
am aflat ca o sa fac biocel lp cu doamna Vasilica Bausic
pe forum am gasit foarte putine informatii despre dansa..si din pacate acestea nu erau favorabile
imi poate spune cineva mai multe? maine o sa am primul lp
pe forum am gasit foarte putine informatii despre dansa..si din pacate acestea nu erau favorabile

- rox
- elder
nefavorabile e un cuvant bland.... o sa te convingi singur. pacat, biocel ar fi putut fi o chestie interesanta. 

In odaia stramta,
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
Pe un pat diform,
Zac strivit in perne
De un pumn enorm.
-
- junior
Dmndash wrote:am aflat ca o sa fac biocel lp cu doamna Vasilica Bausic
pe forum am gasit foarte putine informatii despre dansa..si din pacate acestea nu erau favorabile![]()
in primul rand tine cont ca este o persoana cu tulburari bipolare si este isterica.
in al doilea rand noi am vazut-o la primul si la penultimul lp, in rest am fost cu alti asistenti.
este foarte ocupata si nu e prea interesata de studenti, dar cursurile - in afara isteriei de care am pomenit - mi s-au parut ok.
succes!
- Riley
- elder
daaa, isteria pe primul loc. Dar cursurile foarte bune si la examen am auzit ca a fost chiar ok (dar din auzite-nu am trait-o eu). Bafta! 

- anncush
- senior
Riley wrote: la examen am auzit ca a fost chiar ok (dar din auzite-nu am trait-o eu). Bafta!
La examen a fost o bomboana

Bafta multa!
Slowly getting less stupid 

-
- junior
anncush wrote:Riley wrote: la examen am auzit ca a fost chiar ok (dar din auzite-nu am trait-o eu). Bafta!
La examen a fost o bomboana) Pe cuvant, de nerecunoscut! n-a picat pe nimeni, a fost ok, fara intrebari bizare etc. Cu toate ca am auzit ca as fi prins-o eu intr-o pasa buna (deh, karma, ce sa zic).
Bafta multa!
Nu, exact de asta am mentionat ca e usor bipolara

- Dmndash
- senior
valeu ce-mi spuneti voi mie aici
o sa-mi avertizez colegii..mai ales ca mai avem mistocari prin grupe...sa nu deschidem din prima zi cutia pandorei
multumesc de raspunsuri

o sa-mi avertizez colegii..mai ales ca mai avem mistocari prin grupe...sa nu deschidem din prima zi cutia pandorei

multumesc de raspunsuri
-
- newbie
de cretzoiu dragos stie cineva ceva? tot biocel lp 

- Virgin.Black
- junior
Dmndash wrote:am aflat ca o sa fac biocel lp cu doamna Vasilica Bausic
pe forum am gasit foarte putine informatii despre dansa..si din pacate acestea nu erau favorabile![]()
Mai bine n-o enervati

You know, we're living in a SOCIETY!!!