premiul intai pt diaree verbala si digitala il ia stallone care il joaca pe jack cartier asta.
cand a invatat stalone romana ma ca imi pare asa cu o mutra de prost in toate rockyurile si rambourile si comandourile lui.
Jack cartier asta e faina clasa a V-a nici aia nu rade eventual te si bate mei.
Hai bei ce esti baba. Bei nu te uiti la filme, rambouri, hai bei nu ai cultura cinematografica , nu ie numai fellini sa stii mosule. Diaree verbala si digitala, acid dar insuficient. Astai tot ce poti. Toata artileria asta e tot. Mosule peste 3 ani vin din Rom sa te umilesc putin aici, sami areti ce teai luat pa credet si cum o se ieie Blut vreo 14 ani se pletesti. Hai mai multa fortza in posturi, putina vigoare nemteasca ce dreacu, ia un sildenafil sa te simti barrbat si revino te rog.
Pt zubenel ce idee mosule, tu ai senzatia ca ce exprimi tu aicea sunt idei, eh da cene esti tu bei ei fi fun cioran un eliade retecit prin Germ printrun spital. Si nu astepta raspuns, pai bei e forum aicea sau strig in padure. Bei cand vii in Germ nar trebi sa scapi de frustrari, hai mai zubenel ca si tu poti mai mult. Hai mai frade mai acid mai critic ce D-zeu.

Show me what you got. Trident e tare mosule nu va legati de el. E pretenu meu il apar.