Germania - rezidențiatul (arhivă)

jack carter
junior
junior

Re: Cum e rezidentiatul in Germania?

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 12:24 pm

Bei hai mei odata cu un reply usturator. Toti le lucru??? Miam dictat toate Briefele, a luat colegii Blutul, gata frate, papa la 11.30 :peace: Mai povestiti de prin spitale. Care e chirugi cat va ia la sala? Aveti OTA acolo?? Pt cei ce cunoaste evident. Pt internisti sau altele ce fortbildunguri vau platit?? Ce ati vrut voi sau ce le trebe lor gen Strahlenschutz, ma rog eco, endo va trebe si voua. Vau recunoscut vechimea din Romania, stiti ca legal si corect ar trebui sa o recunoasca, ati avea salar mai mare mosule (Dar no vor face Hi Hi). Va dat haine de la spital sau va pus sa vi le cumparati? Spital privat, de stat, bisericesc :devil: ??? Hai bei schimb de experiente, din astea invatza omul. Alo, astept provincia. Cursuri de limba vau platit? Zi libera pt Umzug cand vati inchiriat locuinta vau dat? Bei cere-tiva drepturile.

swiss
elite
elite

Postby swiss » Fri Feb 19, 2010 1:13 pm

jack daniels, dumneta vii la intalnirea din Germania daca tot esti pe acolo?

rouadefoc
senior
senior

Postby rouadefoc » Fri Feb 19, 2010 1:31 pm

holliday wrote:jack daniels, dumneta vii la intalnirea din Germania daca tot esti pe acolo?

Dumnealui Jack Daniels sunt sigura ca o sa fie prezent occasion18.gif

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 1:43 pm

Bei voi stiti cine ierea jack carter (e dintrun film bun michael caine apoi jucat de sly stallone in remake, un killer pt mafia din vegas care tre se afle de ce a murit fratesu, si afla evident, pacat pt aia, la film ii zice get carter, stallone la superlativ, cool cum na fost niciodata). Intalnirea de taina, bei dar pe forum nu discutati. Eu nu beau che sunt pocait ( io credo nella volo´nta di dio), asta stiti cine o zice??? Hai bei aruncati cu post in populatie. Sa afle romanii cum e in Germ ca AA, FA, OA :devil:

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 1:48 pm

3266 Bei hollyday impressive pai tu tii imedul in spinare mai. Am mancat un senvis la cafeteria back to work. Colegul meu neamt e de parere ca sistemul medical german e de caca OOO. Iam dat dreptate pt ca stiti sper ca nu ajunge sa ai dreptate trebe sa tio si dea cineva. El are dreptate. Pt initiati sistemul e de cacao, dincolo de mai multi cocosani pe luna, sunt sobolani care rod fundamentul acestui sistem unde ca sa citez un coleg de imed practici medicina din carti, bei tatii ce replica frumoasa idealista plina de saft. Vezi ca daca cartea erea proasta..... . Estia doctorii nemti toti practica medicina din carti dar nau cele mai bune carti si nu toti stie engliza sau chiar si romineste ca avem multi carti buni. La mai multe posturi flacai. . . Pe cai...

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 1:56 pm

Da tu de unde ai rasarit? Ai cam multa mistocareala in tine.

:devil: Make an educated guess... One more time : "Pleased to meet you, hope you guess my name, what is troubling you is the nature of my game..." "I´ve been around for a long, long time". Capisci :devil: :devil: :devil: Those would be my partners. P.S: Free Toto Riina

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 2:05 pm

Bei estia GUESTS ia inregistrativa tatae ca nu ie greu si bagati un post, pe topicurile active, mai aprindem discutia nitel sa nu lancezeasca. qleft1.gif qleft1.gif

coolscript58
senior
senior

Postby coolscript58 » Fri Feb 19, 2010 5:49 pm

premiul intai pt diaree verbala si digitala il ia stallone care il joaca pe jack cartier asta.
cand a invatat stalone romana ma ca imi pare asa cu o mutra de prost in toate rockyurile si rambourile si comandourile lui.
Cand s-a aprins lumina in apartamentul ei
M-am urcat intr-un copac pan' la etajul trei
Era ea, era goala, era goala toata
Asa aproape n-am vazut-o niciodata
As vrea sa ma vada sa ma cheme la ea

Doftoroiu`
senior
senior

Postby Doftoroiu` » Fri Feb 19, 2010 6:20 pm

In ritmul asta, de Craciun o sa aiba mai multe posturi decat Trident.... :roll:

green
junior
junior

Postby green » Fri Feb 19, 2010 7:24 pm

"Cunosc multi doctori in tara care insa o duc mult mai bine decat OA pe aici, toti cu case, masini si nu pe credit, vacante tot ce vrei, piscina in casa, incalzita se intelege, plasme, cinema la tine acasa"

si faptulca spitalul pute intr-un hal de nu se mai poate nu conteaza, cum nu conteaza nici ca copilul de 6 ani se trimite acasa in stadiu final de Tumorerkrankung, deoarece nu "sunt bani" de Morphintherapie.
Si daca ar face domnul medic cateva pasi pe jos s-ar inneca in mizeria de pe strazi, dar se ajunge bine acasa cu masina platita de pacienti si nu are nevoie sa faca asaceva.

jdf
newbie
newbie

Postby jdf » Fri Feb 19, 2010 9:39 pm

Don't feed the trolls!

zubenelgenubi
senior
senior

Postby zubenelgenubi » Fri Feb 19, 2010 9:48 pm

@jack carter
Intai invata sa scrii, dupa aceea gaseste macar o (1) idee pe care sa consideri ca merita sa o enunti, dar pentru siguranta intreaba si pe alti "initiati", sa fii sigur ca nu te faci de kk0, apoi posteaza, dar nu te astepta vreun la raspuns.
Your "best"? Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 11:04 pm

premiul intai pt diaree verbala si digitala il ia stallone care il joaca pe jack cartier asta.
cand a invatat stalone romana ma ca imi pare asa cu o mutra de prost in toate rockyurile si rambourile si comandourile lui.

Jack cartier asta e faina clasa a V-a nici aia nu rade eventual te si bate mei.

Hai bei ce esti baba. Bei nu te uiti la filme, rambouri, hai bei nu ai cultura cinematografica , nu ie numai fellini sa stii mosule. Diaree verbala si digitala, acid dar insuficient. Astai tot ce poti. Toata artileria asta e tot. Mosule peste 3 ani vin din Rom sa te umilesc putin aici, sami areti ce teai luat pa credet si cum o se ieie Blut vreo 14 ani se pletesti. Hai mai multa fortza in posturi, putina vigoare nemteasca ce dreacu, ia un sildenafil sa te simti barrbat si revino te rog.

Pt zubenel ce idee mosule, tu ai senzatia ca ce exprimi tu aicea sunt idei, eh da cene esti tu bei ei fi fun cioran un eliade retecit prin Germ printrun spital. Si nu astepta raspuns, pai bei e forum aicea sau strig in padure. Bei cand vii in Germ nar trebi sa scapi de frustrari, hai mai zubenel ca si tu poti mai mult. Hai mai frade mai acid mai critic ce D-zeu. :devil: :devil: Show me what you got. Trident e tare mosule nu va legati de el. E pretenu meu il apar.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 11:12 pm

Bei Zubenel, tu esti serios mei. Precis ai pe acasa o vestuta. Rarissim porti cravata dar simti ca areti bine cand o porti. Consumi din ce in ce mai multe chestii Bio aici in Germania, iti place Edeka si Tengelmann dar cand te duci acasa sa iei boboane pt cei din Romania treci pe la Aldi, Lidl. Iti place Apfelschorle, ii gasesti pe nemti corecti. Ai un apt in chirie, platesti prea mult Nebenkosten dar nu tiai dat seama inca. kautionul no sal capeti inapoi, dar inca nu stii. Ai Internet Banking. Tea impresionat la banca ca tiau trecut Dr pe card. Haios. La Spital te simti tratat cu respect. Mai bei cafea cu Schwesterele din cand in cand si mananci un Kuchen. Ocazional un Belegte Broetchen. Secretarele au inceput sa inteleaga ce dictezi de o bucata de vreme si te simti realizat. O indovinato?? Vom reveni... :devil: :devil: :devil:

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Fri Feb 19, 2010 11:26 pm

Bei Zubenel tu daca mergi la alementara si tre se faci 15 pasi cite planuri faci mei che nu inteleg. Hi hi hi :D :mrgreen: :devil: In cate minute se face un plan bun. Te rog dati jos vestuta sufulecati manecutele la camesa si detaleaza.

vladcome
junior
junior

Postby vladcome » Fri Feb 19, 2010 11:45 pm

@jack carter -iti bazezi posturile pe stereotipii si ataci personal userii pe care tu singur i ai intaratat, daca ai aduce ceva constructiv in continuare incepand de acum as intelege ca ti ai dorit o intrare in forta, nu mi dau seama de ce ai nevoie de afirmare si unde rezida problema.

Sunt sigur ca ai o capacitate de intelegere ridicata si poti sa ne ajuti cu informatii din experienta ta. daca ai nevoie de un set de intrebari ca sa intelegi in ce directie se indreapta nedumeririle noastre putem sa vb mai mult pe mess sau pe privat.

Cu stima Vlad,

coolscript58
senior
senior

Postby coolscript58 » Sat Feb 20, 2010 12:26 am

a zis odata un user ( IM parca ) ce specimene incearca sa paraseasca Romania....mda avea dreptate din pacate.
cine vrea informatii pertinente contactati pe vmc sau puteti sa ma intrebati si pe mine, despre germania ma refer. vad ca forumu e in flacari. facem o pauza pana cand se potoleste , incearca sa nu mai bei Movicol , vad ca iti face rau stalone.

george.nero
senior
senior

Postby george.nero » Sat Feb 20, 2010 1:40 am

In loc sa incercati sa aratati care este mai destept...poate ca treceti si la lucrurile care ne interes. pe ACEST post. Si poate daca jack se simte mai bine si nu mai face pe desteptul poate reusim sa revenim la oile noastre. Cred ca pe cei care citesc posturile de aici ii intereseaza cu totul alte lucruri decit sa faceti scandal. Nimeni nu este obligat sa plece din romanica dar pt unii nu e alta solutie ....din pacate...asa ca va rog inca o data incetati cu prostiile ....... nu ne intereseaza ce parere au unii despre plecatul din romanica .....spuneti cit mai multe despre ce ne intereseaza.
Multumesc

mirceap11
newbie
newbie

Postby mirceap11 » Sat Feb 20, 2010 8:20 am

Forumul acesta trebuie sa-i ajute pe cei din tara cu 2 tipuri de informatii si nimic mai mult.

1. Informatii despre actele necesare angajarii in Germania (+toate demersurile si pasii care sunt de urmat)
2. Informatii OBIECTIVE despre cum e viata de spital de aici si modalitatile de petrecere a putinului timp liber.

Primul punct este aproape la fel pentru toata lumea. Punctul nr. 2 este diferit pentru fiecare dintre cei de aici. Unii o duc mai bine, altii mai putin bine. Un schimb de idei despre experientele prin care am trecut de cand suntem in DE, ii ajuta si pe cei din RO si ne mai deschid ochii si noua.

Jack, gadeste-te ca aici intra cei care sunt interesati sa vina in Germania si trebuie sa citeasca toate informatiile scrise de la inceput pana acum. Tu doar le complici existenta prin spam-ul tau si galagia pe care o faci! Pe cei care sunt deja in DE nu ii mai poti deranja cu nimic (pentru ca asta pare ca vrei sa faci). Noi am scapat deja de partea cu stransul actelor, cu trimisul Bewerbung-urilor, cu mersul la interviuri, cu mutatul etc. si pentru unii dintre noi a fost destul de greu si am facut sacrificii foarte mari. Daca ai ceva serios de spus (sau informatii de interes comun pt utilizatorii forumului) esti invitat sa te exprimi!

In rest...tuturor un sfarsit de saptamana placut!

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 12:35 pm

Ok. Pace prieteni. Aveti dreptate in rpoportie destul de mare. Sunt deschis la intrebari punctuale despre acte, acomodare orice. Timpul liber sil gestalten fiecare cum vrea. Dar in rest. Am batut multe cai pe aici. :devil:

rouadefoc
senior
senior

Postby rouadefoc » Sat Feb 20, 2010 2:00 pm

Sfaturile se ofera nu se baga pe gat. La ce intrare pe forum cu bocancu'n usa au unii - nu spunem cine, dar va rog nu fiti paranoici,eliade, noica,cioran, ciomu' imi amintesc de un film cu Jackie Chan, betivanul turmentat sau maimuta subreda ceva in genul asta e - ma intreb ce nefericiti ar avea intrebari pe coaja.
Am un singur cuvant SPAM.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 2:21 pm

Bei tatii, postul tau rouadefoc e profund precum putul din curtea lui Nea Vasile de la Adunatii Copaceni. Daca nu se mai esista intrebari la ce sta lumea aici la coada daca imi permiti. Precum vad toti le stie pe toate. Mai vorbim dupa ce o iei si pe coaja aici in Germania

swiss
elite
elite

Postby swiss » Sat Feb 20, 2010 2:31 pm

jack carter wrote:Bei tatii, postul tau rouadefoc e profund precum putul din curtea lui Nea Vasile de la Adunatii Copaceni. Daca nu se mai esista intrebari la ce sta lumea aici la coada daca imi permiti. Precum vad toti le stie pe toate. Mai vorbim dupa ce o iei si pe coaja aici in Germania

Bai pierde vara prin Germania, nu stiu ce afaceri faci tu pe acolo ca numai limbaj de medic nu ai.
Ar trebui sa stii sa vb cu o domnisoara si mai ales nu prea ne intereseaza cum ti-ai luat-o matale pe coaja prin tari straine.

Si chiar nu suntem curioasi daca dumneata esti vecin cu nea Vasile la Adunatii Copaceni.
Putin respect nu te-au invatat aia in Germania, ca de acasa vad ca nu ai prins ce trebuie.

ps: ignore user (add foe).

coolscript58
senior
senior

Postby coolscript58 » Sat Feb 20, 2010 2:59 pm

Holy-day sunt cativa idioti pe forum pe care ii ignor, iti sugerez sa ai grija de neuronii tai, si sa faci la fel. eu raspnd la PM-s ce si cum si cat timp sau ce intrebari mai aveti. VMC la fel cand are timp. si mai sunt si alti pe forum care pot sa dea raspunsuri pertinente. a si mi-a dat cineva pm si m-a intrebat daca cu a2 parca poate sa se angajeze. NU. A2 e un nivel conversational scazut, cel mult stai in spital hospitant 1 luna si intre timp vb cu cei de la personal sa iti gseasca si pe cineva sa faci lectii de germana in particular. de obicei profesori de germana de la scoala sau liceu. incepi sa vb destul de repede daca vb numai germana si mai si invati cate ceva. in 4-6 sapt pot sa zic ca ajungi de la a2 la b2 poate in germania atata timp cat te si preocupa, si mai si inveti cum merge treaba prin spital ca sa nu fii in in prima zi de munca papadie.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 3:09 pm

Rezumand. A2 ajunge, Intai hospitant spitalul plateste cursul iei B2 si te an´gajezi full. Ei sunt cei disperati dupa oameni. daca ai asta in minte poti negocia multe. in Rhl-Pfalz iei Appoba cu B1. La mai mare. Nu platiti cursuri la firme. Le platiti si voi, le plateste si spitalul. Money never sleeps. Gata cu subiectul ca e plictisitor sa dadacesti cimpanzei nerecunoscatori.

Bei eu il respect pa Nea Vasile voi de ce nu. Chestiile alea cu domnisoara e desuete, egalitate full. Nu ba nu sunt medic, sunt MEDICUL. Teai prins. :devil:

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 3:14 pm

Bei mau invatat mult mai mult decat respect. Estia aici (in Germania), dar nu medecina pt ca nu stiu (ei nu noi). Am o lista de greseli deale lor impressive. Pierde-vara bei asta e o espresie din La Medeleni, si acum e Iarna/Primavara nu?? Dar haios. Naiv, cuminte dar nostim, ghidus la nivel de clasa a 5 -a (D). I´m having a laugh. This is hillarious. :devil: Nu mai fiti asa seriosi, si lasatil pa Nea Vasile in pace (face tuica buna). Si cas ecologic. Bio pt cei din Germ.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 4:15 pm

Bei ce plictiseala. Am Dienst hai mai scrieti ceva ca e prea multa liniste. Ce faceti, totzi la Biergarten sau va plimbati si faceti poze prin ceva oras medieval identic cu alt oras medieval si cu alt oras medieval.. din Germania. Alt oras aceleasi case cu barne. Sunteti la cumparaturi?? Mediamarkt , saturn careva. I a si mie un card de memorie pt ap foto cat dau banii mai tarziu. Stai in Dienst faci si pa radiologu. Asta chiar cum vi se pare. poate multi din Romanica vor sa stie ca daca vin aici in dienste meistens tre sasi interpreteze filmele radiologice ca radio vine a doua zi sau luni sau...

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 4:54 pm

Bei si cand ma bucuram mai tare vine o baba ca o doare Schlusselbeinul de cateva zile. La mai avut fracturat si operat cu ceva placuta surube nu stiu ortopedie. Cine stie, e la raze. Naturally cu Alzheimer si tot tacamul, o plasa de medicamente. Vom vedea mosilor, va tin la curent stiu ca sunteti interesati. Creste nr de usari spectaculos.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:09 pm

No astai experienta fratilor, medicina in Germania live streaming via the Internet, hai povestiti si voi ce vi se intampla in timp real. Se vedem. :devil: Bei la noi garzile de weekend e impartite in 2 ture Samb 9.00-18.30 si 18.30-9.00 si la fel duminica. Nu e prea misto cati strica doua zile ca de obicei te pune si samb si duminica si asta 3 weekenduri pe luna. 8 garzi pe luna, am facut si 9, 10. Voi cate faceti bossilor???. Banu mh,mh timpul trece, tineretea se duce, bogat nu devii.
Plus ca ma nerveaza rahaturile pe care in Rom le fac asistentele gen luat Blut, pus Vigo sau Flexule sau cum ii zice pe la voi (linie i.v.). Nu va nerveaza rahaturile astea nu simtiti ca deveniti niste asistente extraordinare. Eu as angaja rezidenti nemti oricand in Rom ca asistente dar atat. :devil:

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:28 pm

Bei mai am 2 ore jumate. Lung. Greu trece timpul. Mai faine garzile in Romania pan la urma pe bune, nu extra faine dar merg. Sa intors baba de la raze no acum e acum. Io nam vazut neci o refractura dar naturally tre sa vada si radiologu ( aici nu e Rö digital ) poate unii aveti si le trimiteti la OA acsa pe mail. Asa che baba pleaca acasa momentan, vom vedea if the babe returns or not. Tomorrow.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:38 pm

Bei da pustiu e. Nu vreti sa scrieti ce sa faci sau dormiti si ve pregatiti mental pt Biergarten deseara, bagati un Schnitzel cu salata si Bratkartoffeln-- gutburgerliche Kuche. Sa nu uitati roadeti si ceva Sauerkraut. Bei da mie frig aicea in spital, si sunt si racit tot de la ei rear a dreacu. Cemi placea sai scriu lui Zubenel. Acum trebuie sa fiu atent nu vreau sa atac pe nimeni, nam chef sa ma banati. Nu ma banati, Va rog. Un fleac mau banat, voi spune Hi Hi. Si nu va inerveaza toate berichetele astea D-arzt Bericht si tot felul de *** URI. Dictatul Briefelor, merge treaba????, ios la zi, da am un coleg care are 30 restante. nashpa. Luni iar oo sami vina fo 10 Briefe ca leam facut Vorlaufige si tre sa dictez Endgultigu. Tampenie. Cam 2 ceasuri de munca si o durere de cap. :peace:

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:47 pm

Bai pierde vara prin Germania, nu stiu ce afaceri faci tu pe acolo ca numai limbaj de medic nu ai
:?:
Bei care e limbajul de medic. Elevat, cult nitel peltic sau rarait. Putin elocvent. Cuvinte frumoase inghesuite intro propozitie. Adica un medic poate sai zica cuiva ba esti o basina sau nu? Am aceasta nedumerire filozofica.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:51 pm

Bei voua vau dat haine de spital? Mie nu. Ba din contra miau si disparut doua halate deale mele dupa ce leam dat la spalat. Ce sa fac sai iau la pumni?? Voi ce ziceti. In general capeti haine, dar noi suntem foarte profitabili, deci chiar foarte (o sa intelegeti mai tarziu cand ajungeti FA sau OA, adica peste 15 ani). :devil: Ati observat ca nemtii nu fac pizza asa buna. Pe bune in Romania stiu multe locuri unde e divina (cuptor de vatra, reteta napolitana, tot ce vrei, ulei de masline adus din Italia), desi ala de Sithia din Grecia parca e mai bun.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:55 pm

Culese din medicina germana. pregatitiva sa tratati si sa scrieti Brieful cei ce veniti aici la Dat gaura Colon Transvers la colecistectomie laparoscopica (documentat in protocol operator, deci cu dovada)., Instalat drenaj pleural si relocat drenajul de 5 ori fara protocol operator fara Op Aufklarung pt avizati, si infectat pacientul cu MRSA (cu dovada examene bacteriologice repetate), pacient intubat etc isi revine dar greu dupa mult timp pe ATI.

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:57 pm

Roua de foc hai baga un post. Nu pleca de pe imed. Intrebare daca am B2 si ei ma trimit la curs de limba pt ca seful de la personal a facut un contract cu o firma cum se cheama??? Oare vor sa stiu de C. Dar daca eu stiu si de C??

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 5:59 pm

Am observat ca am o stea. Jack carter 1 stea. parcas coniac. Alexandrion are 7 sau 9 nici nu stiu. Glumesc. Nu de aia scriu ci pt ca vreau sa va ascult. :devil:

maria_m
senior
senior

Postby maria_m » Sat Feb 20, 2010 6:03 pm

chestia asta in psihiatrie are un nume.
chiar nu ai ocupatie.

rouadefoc
senior
senior

Postby rouadefoc » Sat Feb 20, 2010 6:19 pm

maria_m wrote:chestia asta in psihiatrie are un nume.
chiar nu ai ocupatie.

Episod psihotic acut cu delir megalomaniac totul grefat pe o personalitate narcisista :D :allright:
Am nimerit-o sau ai alta preferinta?

jack carter
junior
junior

Postby jack carter » Sat Feb 20, 2010 6:22 pm

Episod psihotic acut cu delir megalomaniac totul grefat pe o personalitate narcisista

Probabil. dar spre deosebire de voi eu lucrez, voi va jucati cu piua. Am cosut o baba chiar acum sa taiat la mana in ceasca de cafea. baba a supravietuit, ceasca nu. daca ma jigniti asa urat, nu mai scriu, gata. Dar chiar vroiam sa spun daca tot o luam pe panta asta mai vehementi, mai plini de viata. Hai :devil:

maria_m
senior
senior

Postby maria_m » Sat Feb 20, 2010 6:28 pm

excelent diagnostic :D

asa garzi vreau si eu. azi noapte am dormit 1 ora si am alergat prin tot spitalul. nu am apucat sa mananc..dar sa mai si postez pe imed.

Return to “Germania”