haha Im scriu de pe un laptop de la care nu se poate scrie

SARE litere , am corectat deja de 3 ori ....., dar inteleg preocuparea ta pt agramatica romanilor,.... mie sincer nu prea miau miau miau placut romana si istoria.
camish... die hochste doppelturmfassade der welt zice destul ??cauta te rog si la m2 cat are sau latime lungime. mie sincer aia din koln mi-a luat respiratia cand am intrat inauntru. aia din ulm nu....
nu stiu ce legatura era cu mircea badea :d daca de el vb, dar cand il vad eu schimb canalu destul de repede, si asa nu prea ma uit la tv, sa ma uit si la un ninja modern ar fi culmea. oricum eu cred ca ma intorc wombat inapoi

sau koala heheheh. eram la plimbare cu sotia pe o faleza de 20 30 de m inaltime frumos amenajata, si sotia mea are frica de serpi, cand eu ma uitam spre mare imi sare in carca. un sarpe maro de vreo 140 150 de cm statea pe asfalt la soare....... l-am ocolit frumos , si am intrebat un ranger... cica era foarte veninos .... nu ma mir, cam ca toti serpii din australia, toti paianjenii si toate meduzele lolz.
in alta ordine de idei cum e muncaaaa COPIIiiii ????? mai am 2 sapt si vin si eu. dar am auzit ca de prin 1940 ARBEIT MACHT FREI!!