J.C. wrote:@ enemy: dar cati bani crezi ca ti-ar ajunge si, mai important, cum crezi ca ai putea sa intri in posesia lor ? cum iti dai tu seama ca salariul tau e mic ? din ce punct de vedere e mic ? parintii mei, amandoi medici primari, pe la mijlcul anilor 90, avea IMPREUNA un salariu total de cam 100 de dolari pe luna. acuma tu singur ai aproximativ 250 de euro pe luna. cati bani ti-ar ajunge ca sa nu te mai gandesti la bani si de unde ar putea banii astia sa vina ? si mai ales ... cine si de ce sa ti-i dea ?
intrebarea 1 e penala: raspuns - salariu mai mare
intrebarea 2 o intrece pe prima: ia un ziar si vezi cat costa chiria in bucuresti, ia carutu' si du-te la carrefour vezi cat costa mancarea
te raportezi la anii 90, cand erau alte vremuri, alte cheltuieli, alta valoare a banului. Si in perioada interbelica salariile erau de zeci de milioane. Cu ce folos, daca valoarea era mica?
Cati bani mi-ar ajunge? atatia cat sa ma pot intretine doar din munca de medic, sa pot sa mananc sa nu mor de foame si sa locuiesc si eu intr-o casa si nu la cort. E prea mult?
Cine sa mi-i dea? Statul, normal. De ce? pentru ca muncesc nu cersesc!
Numai bine!
PS: Ia fa abstractie intr-o luna de ajutorul dat de parinti sau din alte surse in afara profesiei de medic si vezi daca te mai descurci tot la fel de bine.

esti tare! am ras de mi-au dat lacrimile!