DETASARI

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
vanessa80
junior
junior

Re: DETASARI

Postby vanessa80 » Thu Jan 07, 2010 9:25 am

Cei care nu sunt din Bucuresti, ce faceti cu actele pt detasare? Nu pot fi trimise la un nr de fax la Minister? Are careva nr de tel de la registratura ministerului?

lucid
junior
junior

Postby lucid » Thu Jan 07, 2010 6:39 pm

sau cei care ajungeti acolo , puteti intreba va rog daca putem trimite dosarul pentru detasare prin posta la Minister?

jubyle25
newbie
newbie

Postby jubyle25 » Thu Jan 07, 2010 11:10 pm

SUNT REZIDENTA ANUL I PE CARDILOGIE CU POST LA FOCSANI SI CENTRUL DE PREGATIRE IN CLUJ , AS VREA SA MA TRASNFER IN BUCURESTI ,CEI DIN BUCURESTI IMI APROBA INSA DIN PACATE PROFESORUL DIN CLUJ NU MI-A DAT ACORDUL (conditia ar fi ca sa-i aduc rezident la schimb ) daca cineva citeste acest mesaj si e din alt centru si ar fi vrut sa ia pe Cluj sa ma contacteze la nr. de telef 0743891403.
CE POT FCE IN CAZUL IN CARE NU GASESC REZIDENT LA SCHIMB?
SUNT INTR-O SITUATIE DIFICILA .
VA MULTUMESC .

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Jan 08, 2010 12:33 am

minglee wrote:Adica da si nesimtitii care urlau mai devreme nitel ca nu e corect vor deveni dintr-o data cersetori si milogi bucurandu-se si ei de schimbarea centrului universitar desi nu mi se pare deloc normal .

adica tu care ai 460 de puncte iar ajungi sa ramai pe afara? vaii vaiiiii ce pacat......
khabi kushi khabie gham...

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Fri Jan 08, 2010 12:44 am

totusi daca am depus dosar de detasare nu primim raspuns pana pe 15? ca parca nu m-as arunca la umblat dupa hartoage din nou pana nu am un raspuns. voi cei care sunteti in aceeasi situatie ca si mine ce aveti de gand sa faceti? o sugestie ceva.... pe mine m-a dat peste cap cu transferurile astea, tocmai cand credeam ca am rezolvat intr-un fel problema apare altceva.

billy
newbie
newbie

Postby billy » Fri Jan 08, 2010 2:18 pm

se poate si prin posta si prin fax asta e nr : 021/2556406 Dar spuneti-mi si mie actele exact care trebuie trimise ca eu am adunat cateva si ma gandesc ca nu trebuie toate, multumesc!

Dr_PAM
junior
junior

Postby Dr_PAM » Fri Jan 08, 2010 7:16 pm

billy wrote:se poate si prin posta si prin fax asta e nr : 021/2556406 Dar spuneti-mi si mie actele exact care trebuie trimise ca eu am adunat cateva si ma gandesc ca nu trebuie toate, multumesc!

Dosarul constituit în vederea detasarii va include urmatoarele documente, dupa cum urmeaza:
A. Pentru formele Rezidentiat pe locuri si pe post:
1. cerere de detasare, semnata de medicul rezident, in care se vor specifica urmatoarele: denumirea stagiului de pregatire, perioada si locul de desfasurare a acestuia;
2. copie dupa acte justificative ale motivelor detasarii;
3. avizul unitatii de incadrare (in cazul plecarii din Centrul Universitar Bucuresti pentru rezidentii confirmati pe locuri);
4. acordurile de plecare si primire, dupa cum urmeaza:
 acordul de plecare dat de coordonatorul de program de rezidentiat din centrul de pregatire in care a fost confirmat;
 acordul de primire dat de coordonatorul de program de rezidentiat din centrul de pregatire in care urmeaza sa se detaseze;
 acordul de primire dat de coordonatorul de program de rezidentiat in specialitatea modulului in care se doreste detasarea (in cazul in care se detaseaza pe un stagiu complementar).

B. Pentru detasari ale medicilor rezidenti confirmati in specialitatea Medicina de Familie:
o acceptul de plecare si de primire al Autoritatilor de Sanatate Publica Judetene respective si al coordonatorilor de program din centrul universitar in care isi efectueaza pregatirea sau la care este arondat judetul respectiv (exceptie face Centrul Universitar Bucuresti la care nu este necesar acceptul de plecare/primire al ASP Bucuresti);
o acceptul de primire dat de coordonatorul de program de rezidentiat in specialitatea modulului in care se doreste detasarea sau de la cabinetul medical individual medicina de familie;
o avizul unitatii de incadrare (in cazul plecarii din Centrul Universitar Bucuresti pentru rezidentii confirmati pe locuri)

dr_me
senior
senior

Postby dr_me » Fri Jan 08, 2010 10:24 pm

Anunţ
Ministerul Sănătăţii anunţă că pentru detaşarea şi rotarea la stagiile de pregătire a rezidenţilor, cei interesaţi vor depune cererile şi documentele necesare la registratura Ministerului Sănătăţii.
--------------------------------------------------------------------------------

A N U N Ţ

Ministerul Sănătăţii anunţă că pentru detaşarea şi rotarea la stagiile de pregătire a rezidenţilor, cei interesaţi vor depune cererile şi documentele necesare la registratura Ministerului Sănătăţii.

Documentele privind acordarea detaşărilor şi respectiv repartiţia la noile stagii se ridică de la locaţia Ministerului Sănătăţii din str. Bodeşti nr.1, sect.2 Bucureşti (sediul fostului CNPDSMB), după cum urmează:

-pentru cererile depuse până la data de 7.01.2010, eliberarea se va face începând cu data de 18.01.2010.

-pentru cererile depuse după data de 7.01.2010 , eliberarea se va face începând cu data de 25.01.2010, la un interval de minim 7 zile lucrătoare, de la depunere

http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1950

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sat Jan 09, 2010 12:04 am

Dr_PAM wrote:
billy wrote:se poate si prin posta si prin fax asta e nr : 021/2556406 Dar spuneti-mi si mie actele exact care trebuie trimise ca eu am adunat cateva si ma gandesc ca nu trebuie toate, multumesc!

Dosarul constituit în vederea detasarii va include urmatoarele documente, dupa cum urmeaza:
1. cerere de detasare, semnata de medicul rezident, in care se vor specifica urmatoarele: denumirea stagiului de pregatire, perioada si locul de desfasurare a acestuia;
3. avizul unitatii de incadrare (in cazul plecarii din Centrul Universitar Bucuresti pentru rezidentii confirmati pe locuri);
 acordul de plecare dat de coordonatorul de program de rezidentiat din centrul de pregatire in care a fost confirmat;
 acordul de primire dat de coordonatorul de program de rezidentiat din centrul de pregatire in care urmeaza sa se detaseze;
 acordul de primire dat de coordonatorul de program de rezidentiat in specialitatea modulului in care se doreste detasarea (in cazul in care se detaseaza pe un stagiu complementar).

B. Pentru detasari ale medicilor rezidenti confirmati in specialitatea Medicina de Familie:
o acceptul de plecare si de primire al Autoritatilor de Sanatate Publica Judetene respective si al coordonatorilor de program din centrul universitar in care isi efectueaza pregatirea sau la care este arondat judetul respectiv (exceptie face Centrul Universitar Bucuresti la care nu este necesar acceptul de plecare/primire al ASP Bucuresti);
o acceptul de primire dat de coordonatorul de program de rezidentiat in specialitatea modulului in care se doreste detasarea sau de la cabinetul medical individual medicina de familie;
o avizul unitatii de incadrare (in cazul plecarii din Centrul Universitar Bucuresti pentru rezidentii confirmati pe locuri)

adica daca am acceptul CMI si a DSP-ului din judetul meu nu mai este nevoie de accept de primire de la coordonatorul din iasi? nu m-au lamurit nici la centru, au spus sa las asa cum este.

JhB
junior
junior

Postby JhB » Sat Jan 09, 2010 1:37 am

jubyle25 wrote:SUNT REZIDENTA ANUL I PE CARDILOGIE CU POST LA FOCSANI SI CENTRUL DE PREGATIRE IN CLUJ , AS VREA SA MA TRASNFER IN BUCURESTI ,CEI DIN BUCURESTI IMI APROBA INSA DIN PACATE PROFESORUL DIN CLUJ NU MI-A DAT ACORDUL (conditia ar fi ca sa-i aduc rezident la schimb ) daca cineva citeste acest mesaj si e din alt centru si ar fi vrut sa ia pe Cluj sa ma contacteze la nr. de telef 0743891403.
CE POT FCE IN CAZUL IN CARE NU GASESC REZIDENT LA SCHIMB?
SUNT INTR-O SITUATIE DIFICILA .
VA MULTUMESC .

Pt transfer nu ai nevoie de acordul profului din cluj (pentru detasare da)...deci se poate rezolva simplu,depinde ce vrei transfer sau detasare
"Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce-ti place,ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci"

Dr_PAM
junior
junior

Postby Dr_PAM » Sat Jan 09, 2010 8:44 am

alina_ok wrote:
Dr_PAM wrote:

adica daca am acceptul CMI si a DSP-ului din judetul meu nu mai este nevoie de accept de primire de la coordonatorul din iasi? nu m-au lamurit nici la centru, au spus sa las asa cum este.

asa intelesesem si eu din text....oricum d-na petrovanu da semnaturi la toata lumea care vrea sa vina in iasi...si orium nu mai e cazul pt ca acum ne putem schimba centrul de pregatire cu o simpla cerere la dspde cand cu suplimentarea locurilor...

Dr_PAM
junior
junior

Postby Dr_PAM » Sat Jan 09, 2010 8:47 am

alina_ok wrote:
Dr_PAM wrote:

eu am fost la repartitia din iasi de pe 4 ianuarie....si te puneau sa alegi dintr-o lista cu medici nu te puteai duce unde vrei tu....asa ca degeaba aveai acordul unui medic primar...

georgian
junior
junior

Postby georgian » Sat Jan 09, 2010 12:18 pm

Va rog spuneti-mi si mie care e nr de fax de la registratura minister...Vad ca aici scrie ca la registratura ministerului tb depuse actele...multumesc anticipat

jubyle25
newbie
newbie

Postby jubyle25 » Sat Jan 09, 2010 1:56 pm

Eu vreau sa ma transfer , nu vreu detasare vreau sa ma mut de tot in BUCURESTI pe perioada rezidentiatului , in Cluj nu m adescurc cu banii in Bucuresti am unde sa stau , sunt intr-o situatie disaperata cu salariul de rezident voi fi la limita de supravietuire am fost la profesor insa a spus a nu-mi da transferul , te rog Newbie lamureste-ma cum e cu trasferul , ar trebui sa merg la rectorul universitatii din Cluj? unchiul meu e dispus sa ma ia in spatiu ca sa-mi pot face dosar si sa am un motiv intemeiat la dosar .Iti multumesc

Dr_PAM
junior
junior

Postby Dr_PAM » Sat Jan 09, 2010 2:58 pm

jubyle25 wrote:Eu vreau sa ma transfer , nu vreu detasare vreau sa ma mut de tot in BUCURESTI pe perioada rezidentiatului , in Cluj nu m adescurc cu banii in Bucuresti am unde sa stau , sunt intr-o situatie disaperata cu salariul de rezident voi fi la limita de supravietuire am fost la profesor insa a spus a nu-mi da transferul , te rog Newbie lamureste-ma cum e cu trasferul , ar trebui sa merg la rectorul universitatii din Cluj? unchiul meu e dispus sa ma ia in spatiu ca sa-mi pot face dosar si sa am un motiv intemeiat la dosar .Iti multumesc

din cate stiu eu doar pt detasare iti trebuie semnatura coordonatorilor...insa transferul daca este aprobat incepe abia de la 1 martie...actele necesare pt transfer sunt:
1. avizul universitatii de medicina si farmacie, respectiv facultatii de medicina, medicina dentara sau farmacie din centrul universitar în care se afla în pregatire;
2. avizul universitatii de medicina si farmacie, respectiv facultatii de medicina, medicina dentara sau farmacie din centrul universitar în care doreste sa continue pregatirea;
3. avizul directiei de sanatate publica din centrul universitar în care doreste sa continue pregatirea (pentru rezidentii pe loc);
4. rezidentii pe post vor prezenta avizul unitatii sanitare cu care au încheiat contract individual de munca pe durata nedeterminata;
5. acte justificative privind motivele solicitarii;

rezi
junior
junior

Postby rezi » Sat Jan 09, 2010 5:08 pm

dr_me wrote:Anunţ
--------------------------------------------------------------------------------

A N U N Ţ

Documentele privind acordarea detaşărilor şi respectiv repartiţia la noile stagii se ridică de la locaţia Ministerului Sănătăţii din str. Bodeşti nr.1, sect.2 Bucureşti (sediul fostului CNPDSMB), după cum urmează:

-pentru cererile depuse până la data de 7.01.2010, eliberarea se va face începând cu data de 18.01.2010.

-pentru cererile depuse după data de 7.01.2010 , eliberarea se va face începând cu data de 25.01.2010, la un interval de minim 7 zile lucrătoare, de la depunere

si daca am depus dosarul la CNPDS inainte de sarbatori mai trebuie sa il depun si la Minister????

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sun Jan 10, 2010 12:53 am

asa intelesesem si eu din text....oricum d-na petrovanu da semnaturi la toata lumea care vrea sa vina in iasi...si orium nu mai e cazul pt ca acum ne putem schimba centrul de pregatire cu o simpla cerere la dspde cand cu suplimentarea locurilor...[/quote]
nu vreau transfer la iasi...........tanti petrovanu nu da detasari, decat pentru motive ”serioase” . si din categoria asta nu face parte si lipsa banilor de intretinere,de chirie, de mancare, parinti bolnavi, soti/sotii care raman acasa. in plus m-am saturat de iasi si de figuri.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sun Jan 10, 2010 1:00 am

o avizul unitatii de incadrare (in cazul plecarii din Centrul Universitar Bucuresti pentru rezidentii confirmati pe locuri)[/quote]
adica daca am acceptul CMI si a DSP-ului din judetul meu nu mai este nevoie de accept de primire de la coordonatorul din iasi? nu m-au lamurit nici la centru, au spus sa las asa cum este.[/quote]

eu am fost la repartitia din iasi de pe 4 ianuarie....si te puneau sa alegi dintr-o lista cu medici nu te puteai duce unde vrei tu....asa ca degeaba aveai acordul unui medic primar...[/quote]
da stiu. si noi am ales in bucuresti, pe 23 decembrie. dar nu despre asta era vb.

rezi
junior
junior

Postby rezi » Sun Jan 10, 2010 2:30 am

rezi wrote:
dr_me wrote:Anunţ

A N U N Ţ

si daca am depus dosarul la CNPDS inainte de sarbatori mai trebuie sa il depun si la Minister????

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sun Jan 10, 2010 11:01 am

nu stim. eu tot la centru am lasat dosarul saptamana trecuta, la secretariat. ma intrebam si eu daca trebuie sa trimit inca o data la minister. totusi noua ne-a spus tantia aia de acolo ca dosarele de la ei ajung la minister si se intorc cu raspunsul. deci asteptam sa vedem ce se intampla. suntem 5 oameni care am pus toti in aceeasi zi la secretariatul CNPDS.(vorbesc de cei pe care ii stiu, e posibil sa fie mai multi....)

Dr_PAM
junior
junior

Postby Dr_PAM » Sun Jan 10, 2010 11:23 am

alina_ok wrote:asa intelesesem si eu din text....oricum d-na petrovanu da semnaturi la toata lumea care vrea sa vina in iasi...si orium nu mai e cazul pt ca acum ne putem schimba centrul de pregatire cu o simpla cerere la dspde cand cu suplimentarea locurilor...

nu vreau transfer la iasi...........tanti petrovanu nu da detasari, decat pentru motive ”serioase” . si din categoria asta nu face parte si lipsa banilor de intretinere,de chirie, de mancare, parinti bolnavi, soti/sotii care raman acasa. in plus m-am saturat de iasi si de figuri.[/quote]

deci vrei sa pleci din iasi tu....pai si se rezolva cu o simpla cerere la dsp....pt ca pe mf se poate schimba centrul de pregatire....ai mai depus si dosar de detasare? ca eu deja nu mai inteleg nimic:D

dr_
elder
elder

Postby dr_ » Sun Jan 10, 2010 11:49 am

Cand fac schimbarea de stagiu respectiv detasarea este OBLIGATORIU sa am nota de la fostul stagiu trecuta in carnetul de rezident????

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Sun Jan 10, 2010 11:59 am

Dr_PAM wrote:
alina_ok wrote:asa intelesesem si eu din text....oricum d-na petrovanu da semnaturi la toata lumea care vrea sa vina in iasi...si orium nu mai e cazul pt ca acum ne putem schimba centrul de pregatire cu o simpla cerere la dspde cand cu suplimentarea locurilor...

nu vreau transfer la iasi...........tanti petrovanu nu da detasari, decat pentru motive ”serioase” . si din categoria asta nu face parte si lipsa banilor de intretinere,de chirie, de mancare, parinti bolnavi, soti/sotii care raman acasa. in plus m-am saturat de iasi si de figuri.

deci vrei sa pleci din iasi tu....pai si se rezolva cu o simpla cerere la dsp....pt ca pe mf se poate schimba centrul de pregatire....ai mai depus si dosar de detasare? ca eu deja nu mai inteleg nimic:D[/quote]

nu mai fac nimic. am luat pe bucuresti. spun ca nu vreau sa merg in iasi.si imi era frica sa nu spuna pana la urma ca nu ne mai da detasari, ci numai transfer. adica sa ne oblige pe cei care vrem detasare sa ne luam transfer mai aproape de casa. ca eu una nu mai vreau la iasi. chiar ma lipsesc bucuroasa de replici de genu l"daca nu ai bani de intretinere in iasi manaca mai putin" sau "daca esti casatorit nu are decat sa vina nevasta-ta sa stea in iasi".

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jan 10, 2010 2:23 pm

alina_ok, pune quote cum trebuie, este ingrozitor de obositor sa urmaresc mesajele daca tot pui quote aiurea.
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

dr.roz

Postby dr.roz » Sun Jan 10, 2010 5:58 pm

buna......este cineva interesat sa se detaseze la timisoara pe psihiatrie pediatrica????

vanessa80
junior
junior

Postby vanessa80 » Sun Jan 10, 2010 7:01 pm

Astia au o problema cu capul daca vor sa mergem fiecare personal dupa aprobari. De ce nu trimit aprobarile detasarilor la DSP-uri, cum se facea pana acum? Are cineva un nr de tel de la Minister, unde sa si raspunda cineva? De o saptamana tot sun la minister la resurse umane si nu raspunde nimeni. Maine incerc sa trimit actele prin fax.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Jan 11, 2010 10:59 am

b3 wrote:alina_ok, pune quote cum trebuie, este ingrozitor de obositor sa urmaresc mesajele daca tot pui quote aiurea.

nu te supara, alta metoda decat sa apas butonul de quote si sa scriu in spatiul alb nu stiu. si daca iese cum iese nu e chiar vina mea.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Jan 11, 2010 11:01 am

vanessa80 wrote:Astia au o problema cu capul daca vor sa mergem fiecare personal dupa aprobari. De ce nu trimit aprobarile detasarilor la DSP-uri, cum se facea pana acum? Are cineva un nr de tel de la Minister, unde sa si raspunda cineva? De o saptamana tot sun la minister la resurse umane si nu raspunde nimeni. Maine incerc sa trimit actele prin fax.

intra si tu pe site-ul ministerului si ia numerele la rand si vezi unde iti raspunde cineva. alta sansa nu e, ca nu raspunde nimeni la numarul de la resurse umane, de parca nu ar exista biroul ala.....

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Jan 11, 2010 11:03 am

totusi nu se afiseaza si o lista cu dosarele aprobate si cele neaprobate? trebuie sa mergem obligatoriu la bucuresti si sa aflam acolo, la fostul centru? anul trecut era o lista pe site-ul centrului de perfectionare, anul asta nu se poate face?

b3
elite
elite

Postby b3 » Mon Jan 11, 2010 2:01 pm

alina_ok wrote:
b3 wrote:alina_ok, pune quote cum trebuie, este ingrozitor de obositor sa urmaresc mesajele daca tot pui quote aiurea.

nu te supara, alta metoda decat sa apas butonul de quote si sa scriu in spatiul alb nu stiu. si daca iese cum iese nu e chiar vina mea.

apasa butonul de quote, scrie in spatiul alb, dar nu mai sterge nimic din mesaj inainte sa incepi sa scrii. Daca stergi 2-3 cuvinte de la inceput se pierde formatarea (nu mai sterge alea cu [ quote = alina_ok ][ quote = b3 ] )
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

vanessa80
junior
junior

Postby vanessa80 » Mon Jan 11, 2010 3:02 pm

A reusit cineva sa trimita actele pt detasare prin fax? Eu de dimineata ma chinui si inca nu am reusit.

alina_ok
elder
elder

Postby alina_ok » Mon Jan 11, 2010 3:36 pm

b3 wrote:
alina_ok wrote:

apasa butonul de quote, scrie in spatiul alb, dar nu mai sterge nimic din mesaj inainte sa incepi sa scrii. Daca stergi 2-3 cuvinte de la inceput se pierde formatarea (nu mai sterge alea cu [ quote = alina_ok ][ quote = b3 ] )

'nteles sa traiti! nu mai este nimic nou cu dosarele alea de detasare? o lista ceva ca sa vedem ce avem de facut in continuare? sau le place aglomeratia?

georgian
junior
junior

Postby georgian » Mon Jan 11, 2010 4:57 pm

Vanessa fax ce inseamna?ala al Cnpds-ului?
sau are si ministerul unul?eu am trimis actele azi la CNPDS prin fax...

vanessa80
junior
junior

Postby vanessa80 » Mon Jan 11, 2010 8:44 pm

georgian wrote:Vanessa fax ce inseamna?ala al Cnpds-ului?
sau are si ministerul unul?eu am trimis actele azi la CNPDS prin fax...

Eu am incercat sa trimit actele la nr de fax care e postat mai sus. Cred ca e de la minister. Azi am incercat toata ziua sa trimit actele la acel nr de fax, dar nu am reusit. A reusit cineva? Daca da postati nr de fax la care ati trimis.

ag75drz
newbie
newbie

Postby ag75drz » Mon Jan 11, 2010 11:07 pm

Parerea mea este ca ceea ce se intampla la MS si la fostul Centru se intampla din ignoranta noastra. Datorita noua astia isi iau niste salarii grase pe acolo fara sa faca mai nimik. Ar trebui sa ne intalnim toti cei in situatia in care nu avem confirmarile de detasare pana la data asta la MS si sa nu-i lasam sa iasa din minister pana nu ne dau hartiile de detasare macar. CA de transfer....

dana16bv
newbie
newbie

Postby dana16bv » Tue Jan 12, 2010 11:23 am

deci pana la urma unde se depun dosarele de detasare?..pentru ca eu am fost la dsp-ul din brasov unde vreau sa ma detasez si mi-au zis ca la ei trebuie sa depun o cerere, panaa pe 15, iar din 18 ei fac actele de incadrare...nu stiu ce sa mai cred...cum se procedeaza pana la urma?

dragoshbaro
newbie
newbie

Postby dragoshbaro » Tue Jan 12, 2010 12:28 pm

dana16bv wrote:deci pana la urma unde se depun dosarele de detasare?..pentru ca eu am fost la dsp-ul din brasov unde vreau sa ma detasez si mi-au zis ca la ei trebuie sa depun o cerere, panaa pe 15, iar din 18 ei fac actele de incadrare...nu stiu ce sa mai cred...cum se procedeaza pana la urma?

daca esti pe mf probabil ca asa este cum zic ele.daca esi pe altceva mai mult ca sigur doar la bucuresti rezolvi.bafta

unica_20

Postby unica_20 » Tue Jan 12, 2010 12:30 pm

dana16bv wrote:deci pana la urma unde se depun dosarele de detasare?..pentru ca eu am fost la dsp-ul din brasov unde vreau sa ma detasez si mi-au zis ca la ei trebuie sa depun o cerere, panaa pe 15, iar din 18 ei fac actele de incadrare...nu stiu ce sa mai cred...cum se procedeaza pana la urma?

Esti cumva pe medicina de familie?

Eu de ex. sunt si am depus aceasta cerere conform comunicatului din 06.01.2010 de pe site-ul MS si am primit acordul de schimbare a centrului - insa asta nu e detasare, ci transfer complet. Nu vad rostul depunerii dosarului pt. detasare daca ti se aproba schimbarea centrului si incadrarea la noul centru incepe cu data de 16.01.2010.

Problema mea este alta si poate mai este cineva in aceeasi situatie. Initial am luat ca centru de pregatire Bucuresti si acum cererea de schimbare a centrului am primit-o din Craiova (aici am vrut). Hartia cu acordul de schimbare a centrului si implicit transfer unde o depun? In titlul ei scrie "Catre DSP Bucuresti" insa am sunat acolo si una din d-ne mi-a raspuns ca nu stie si nu poate sa-mi dea niciun raspuns. Daca cumva cineva este in aceeasi situatie v-as ruga sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. Va multumesc anticipat si mult succes/ multa bafta (depinde cum preferati) tuturor cu detasarile/transferurile :rightblinky:

dana16bv
newbie
newbie

Postby dana16bv » Tue Jan 12, 2010 1:17 pm

pe mf sunt..mersi de rasp

Dr_PAM
junior
junior

Postby Dr_PAM » Wed Jan 13, 2010 2:25 pm

unica_20 wrote:

Esti cumva pe medicina de familie?

Eu de ex. sunt si am depus aceasta cerere conform comunicatului din 06.01.2010 de pe site-ul MS si am primit acordul de schimbare a centrului - insa asta nu e detasare, ci transfer complet. Nu vad rostul depunerii dosarului pt. detasare daca ti se aproba schimbarea centrului si incadrarea la noul centru incepe cu data de 16.01.2010.

Problema mea este alta si poate mai este cineva in aceeasi situatie. Initial am luat ca centru de pregatire Bucuresti si acum cererea de schimbare a centrului am primit-o din Craiova (aici am vrut). Hartia cu acordul de schimbare a centrului si implicit transfer unde o depun? In titlul ei scrie "Catre DSP Bucuresti" insa am sunat acolo si una din d-ne mi-a raspuns ca nu stie si nu poate sa-mi dea niciun raspuns. Daca cumva cineva este in aceeasi situatie v-as ruga sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. Va multumesc anticipat si mult succes/ multa bafta (depinde cum preferati) tuturor cu detasarile/transferurile :rightblinky:

si eu sunt in aceeasi situatie...dupa ce aveam stranse toate semnaturile pt detasare au aparut comunicatul si am depus cererea la dsp...inca nu am primit nici un raspuns...
intrebarea mea ar fi...noi de pe 1 si pana facem alt contract cu un spital in orasul nostru ce facem?...adica nu figuram nicaieri...salariile si ele banuiesc ca vor intra de la data scrisa in contractul nou...
eu nu mai pricep nimic.....

Return to “Viata in spital”