Hai, mai, nu va mai certati, ca abia a trecut Craciunul!
Cris3, mergi mai departe, si ia tot ce scrie pe siteul asta ca sfaturi. Un sfat nu are caracter obligatoriu, ci urmareste doar sa sa iti prezinte o problema dintr-un alt unghi, la care tu nu ai acces. Fiecare are stilul lui, mai bland sau mai agresiv, dar asta nu trebuie sa te afecteze pe tine. Ca doar nu iti imparti viata cu cei de aici...
In alta ordine de idei, sa pleci pe cont propriu nu (mai) este chiar asa de usor. Dupa ce am trimis vreo 15 emailuri la clinici de neuro, am primit doua raspunsuri pozitive si m-am prezentat la interviuri, in urma cu doua saptamani. De la Altoetting am primit apoi raspuns negativ (sincera sa fiu, mi-am dorit sa nu ma accepte, din pricina programului de lucru total aiurea), iar de la celalalt interviu, langa Stuttgart (unde mi-ar fi convenit din multe puncte de vedere) nimic inca. Ceea ce, in interpretarea mea, e tot raspuns negativ, din moment ce le trebuie atata timp de gandire.
De atunci am mai primit un email, adica o noua sansa, la aproape doua luni de la aplicatie.
Am ales Akutklinik, fiindca ofera Weiterbildung complet si mi-am dorit sa fie in landurile din sud, din pricina climei. Poate am fost prea pretentioasa... Dupa sarbatori o sa-mi reanalizez

strategia si poate ma duc mai in nord. Nu sunt presata de timp, pot sa mai astept, asa ca las firma ca ultima optiune (colacul de salvare), pentru cazul in care in trei luni nu gasesc un loc de munca.