bonuri de masa

Pentru ca o merit: info rezidenti; barfe din spitale
Cip_V
junior
junior

Re: nu mai primim bonuri de masa??????????

Postby Cip_V » Wed Dec 30, 2009 8:08 pm

"Institutiile finantate integral din venituri proprii, precum unitatile de invatamant si spitalele, au fost exceptate de la interdictia de acordare de tichete de masa pentru angajati, impusa de Guvern pentru anul viitor. Executivul a interzis institutiilor publice centrale si locale, indiferent de sistemul de finantare si de subordonare, inclusiv activitatile finantate integral din venituri proprii, infiintate pe langa institutiile publice, sa acorde tichete de masa angajatilor, fiind insa exceptate institutiile finantate integral din venituri proprii. Decizia a fost luata prin ordonanta de urgenta aprobata saptamana trecuta, in prima sedinta a Cabinetului dupa votul de investitura. In prima varianta a proiectului de buget pe 2010 era precizat ca tichetele de masa vor fi sistate in cazul tuturor institutiilor publice, inclusiv pentru activitatile finantate integral din venituri proprii infiintate pe langa institutiile publice, fara exceptii. Din categoria institutiilor publice autonome care se finanteaza integral din venituri proprii se afla si Comisia Nationala de Valori Mobiliare si Comisia de Supraveghere a Asigurarilor." - citat din BZI (www.bzi.ro)

Ramane de vazut cat va fi de adevarat.

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Tue Jan 12, 2010 12:09 am

Vesti bune anul are !!!!

la sf. ioan nu se mai dau bonuri de luna aceasta (a se citi inclusiv bonurile aferente lunii decembrie)
de ce oare? de chi-chi !!!

deci.... la multi ani si fara bani
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

b3
elite
elite

Postby b3 » Tue Jan 12, 2010 1:27 am

gata, v-au zis ca nu va mai dau si voi ati zis saru'mana, o zi buna.. o meritati, ce sa zic..
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.
Ce este un forum ? | Vreau o tara ca afara

bebelusha
junior
junior

Postby bebelusha » Tue Jan 12, 2010 1:50 pm

pasarilatilungila wrote:Vesti bune anul are !!!!

la sf. ioan nu se mai dau bonuri de luna aceasta (a se citi inclusiv bonurile aferente lunii decembrie)

la fel si la pantelimon :cry:

monicutza21
senior
senior

Postby monicutza21 » Tue Jan 12, 2010 4:27 pm

pasarilatilungila wrote:Vesti bune anul are !!!!

Faceti, fratilor, scandal!
La Mures s-au dat bonurile pe luna decembrie, vineri! le-am si cheltuit deja :)

pasarilatilungila
elder
elder

Postby pasarilatilungila » Tue Jan 12, 2010 6:08 pm

o sa.... dar cand ajung la ei
nu am fost personal sa iau bonurile, mi s-a spus printr-un tert
And the PRIDES shall stand as one, powerful in the LIGHT and SUPREME among BEINGS

MissMD
newbie
newbie

Postby MissMD » Tue Jan 12, 2010 10:07 pm

Azi am fost la Sf. Pantelimon si doamna de la casierie mi-a spus ca se dau bonurile pe luna decembrie in jur de 22 ianuarie. Still hoping!

cercelusa
junior
junior

Postby cercelusa » Wed Jan 20, 2010 6:26 pm

Salut,am noutati in legatura cu spitalul Sf Ioan: azi am sunat in legatura cu bonurile de masa, mi s-a explicat ca nu mai primim bonurile de la 1 ian 2010. Persoana respectiva a continuat cu aceeasi explicatie in ciuda replicilor mele ca bonurile sunt cele aferente lunii decembrie 2009( e drept ca vin in ianuarie dar reprezinta munca din decembrie). Mi s-a indicat ca daca doresc mai multe explicatii sa ma adresez domnului manager , pt ca dansul a decis.
Mentionez ca personalul medical (nonrezident) din acelasi spital a primit bonurile in aceasta luna, precum si primele de rigoare.

carabella
newbie
newbie

Postby carabella » Thu Jan 21, 2010 11:36 am

cercelusa wrote:Salut,am noutati in legatura cu spitalul Sf Ioan: azi am sunat in legatura cu bonurile de masa, mi s-a explicat ca nu mai primim bonurile de la 1 ian 2010. Persoana respectiva a continuat cu aceeasi explicatie in ciuda replicilor mele ca bonurile sunt cele aferente lunii decembrie 2009( e drept ca vin in ianuarie dar reprezinta munca din decembrie). Mi s-a indicat ca daca doresc mai multe explicatii sa ma adresez domnului manager , pt ca dansul a decis.
Mentionez ca personalul medical (nonrezident) din acelasi spital a primit bonurile in aceasta luna, precum si primele de rigoare.

si te-ai adresat??? de unde sa taie si domnul manager, daca nu de la rezidenti? ca doar pe ei nu ii reprezinta nimeni, nu fac protest... e cam greu sa obtii singur ceva

merlin_b
newbie
newbie

Postby merlin_b » Thu Jan 21, 2010 2:49 pm

Ce ziceti? Macar o petitie facem? Si o trimitem la astia http://www.cncd.org.ro/prima-pagina/
Dupa mine fiind angajati ai unui spital, trebuie sa ni se aplice aceleasi drepturi pentru ca pe contract apare spitalul, nu resursa de finantare.

cercelusa
junior
junior

Postby cercelusa » Thu Jan 21, 2010 4:50 pm

Singur e drept ca nu sunt sanse sa rezolv ceva, dar colegii mei de pe sectie au propus sa facem o petitie catre domnul manager. Pana acum propunerile si eventuala lista este la nivelul sectiei in care lucrez. Ar fi excelent sa adunam cat mai multe semnaturi, asa ca daca si alti colegi doresc sa semneze o sa facem una on-line. Daca aveti si alte idei pt rezolvarea problemei ar fi bine sa se posteze.

nicoletaghe
senior
senior

Postby nicoletaghe » Thu Jan 21, 2010 6:33 pm

la Floreasca se dau bonurile pe Decembrie :allright:
si la sfarsit, mamotaaa....

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Fri Jan 22, 2010 1:50 pm

tocmai am fost sunata de spitalul meu platitor (judetul IS) ca se dau bonurile aferente lunii ianuarie. pe cele din decembrie le-am luat inainte de Craciun. concluzia: primim si anul acesta bonuri!!!

b3
elite
elite

Postby b3 » Fri Jan 22, 2010 2:00 pm

acum astept (cu popcorn) sa apara 2-3 forumisti din alte orase/spitale si sa spuna ca la spitalele lor nu se mai dau bonuri de masa "ca nu se mai dau", "ca asa a decis domnu' manager", "ca asa e legea", si sa inceapa sa tzipe ca ce, daca nu se mai da la ei, sa nu se mai dea nici la tine in jud. Iasi :lol: :roll: (< smiley ironic, am mai avut probleme pe forum.. :) )
Pentru fiecare doctor exista alt doctor egal si de sens opus - ceea ce explica de ce gasesti atat de usor experti care sa se contrazica total unii pe altii.

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Fri Jan 22, 2010 2:14 pm

si colegii din BT au fost anuntati ca se dau bonurile pe ianuarie...

hector2009
newbie
newbie

Postby hector2009 » Fri Jan 22, 2010 6:12 pm

dr_arm,ce spital platitor ai?cumva sf. spiridon>

Cip_V
junior
junior

Postby Cip_V » Fri Jan 22, 2010 6:55 pm

Azi la Sf.Spiridon s-au dat bonurile pe ianuarie, inclusiv la rezidenti. Din cate am inteles, alte spitale din Iasi nu dau bonuri, motivatia fiind legea data anul trecut. Dupa cum vedeti, fiecare interpreteaza legea dupa cum il taie.

hector2009
newbie
newbie

Postby hector2009 » Fri Jan 22, 2010 7:38 pm

in afara de sp. sf. spiridon din iasi,si sp. din bt,au mai dat si alte spitale bonuri la rezidenti pt. ianuarie?

dr_arm
senior
senior

Postby dr_arm » Fri Jan 22, 2010 8:17 pm

hector2009 wrote:dr_arm,ce spital platitor ai?cumva sf. spiridon>

nope. nu e din municipiul IS. sunt pe post....

ovidiu99
junior
junior

Postby ovidiu99 » Sun Jan 24, 2010 6:54 pm

cercelusa wrote:Singur e drept ca nu sunt sanse sa rezolv ceva, dar colegii mei de pe sectie au propus sa facem o petitie catre domnul manager. Pana acum propunerile si eventuala lista este la nivelul sectiei in care lucrez. Ar fi excelent sa adunam cat mai multe semnaturi, asa ca daca si alti colegi doresc sa semneze o sa facem una on-line. Daca aveti si alte idei pt rezolvarea problemei ar fi bine sa se posteze.

E o idee sa facem o petitie, insa, din pacate nu cred ca ne vom strange suficienti cat sa ii "impresionam". Eu am mai vb cu un avocat si o alta solutie ar fi sa facem o adresa prin care sa solicitam bonurile alea "amarate". Evident ca vom fi refuzati, dar vor fi nevoiti (cel putin asa cred), sa ne raspunda in scris, urmand ca apoi sa mergem pe ideea discriminarii (cu care, cel putin la nivel teoretic, sunt sanse), motivata si de faptul ca angajatii sf ioan au primit si prima de stabilitate. Eu personal cred ca o sa merg miercuri sa le las adresa (semnata fie doar de mine, fie de mai multi colegi).

b3
elite
elite

Postby b3 » Sun Jan 24, 2010 7:20 pm

picatura chinezeasca e metoda cea mai sigura. duceti toti hartii, individual, si la minute diferite :devil:

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Sun Jan 24, 2010 8:35 pm

scuiipati pe clante si faceti larma.
scrieti pe pereti in toiltette.
orice efort alea neprecupetit ceva.

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Sun Jan 24, 2010 9:58 pm

ovidiu99 wrote:
cercelusa wrote:Singur e drept ca nu sunt sanse sa rezolv ceva, dar colegii mei de pe sectie au propus sa facem o petitie catre domnul manager. Pana acum propunerile si eventuala lista este la nivelul sectiei in care lucrez. Ar fi excelent sa adunam cat mai multe semnaturi, asa ca daca si alti colegi doresc sa semneze o sa facem una on-line. Daca aveti si alte idei pt rezolvarea problemei ar fi bine sa se posteze.

E o idee sa facem o petitie, insa, din pacate nu cred ca ne vom strange suficienti cat sa ii "impresionam". Eu am mai vb cu un avocat si o alta solutie ar fi sa facem o adresa prin care sa solicitam bonurile alea "amarate". Evident ca vom fi refuzati, dar vor fi nevoiti (cel putin asa cred), sa ne raspunda in scris, urmand ca apoi sa mergem pe ideea discriminarii (cu care, cel putin la nivel teoretic, sunt sanse), motivata si de faptul ca angajatii sf ioan au primit si prima de stabilitate. Eu personal cred ca o sa merg miercuri sa le las adresa (semnata fie doar de mine, fie de mai multi colegi).

eu zic ca fiecare sa puna mana pe tel si sa sune sa ceara explicatii prin telefon...si fiecare sa faca presiuni de gen: in toata tara se dau bonurile numai sf ioan e mai cu motz, ca daca plecam toti din tara nu o sa si mai bata capu cu bonurile si primele rezid, oricum in cazul asta ar iesi in pierdere si nu si-ar mai permite bonuri cadou de sarbatori la personalul propriu, pe spinarea rezid...nr tel 0213345075 e nr de centrala

187.92a
addicted
addicted

Postby 187.92a » Mon Jan 25, 2010 12:43 am

err.. pai daca ridica receptorul si-l pune alaturi a rezolvat problema..

sa le scoatem ventilele de la roti si sa le punem piuneze otravite pe scaun.

BUBULINA
junior
junior

Postby BUBULINA » Mon Jan 25, 2010 8:57 pm

LA SUUB s-au dat bonurile
Pentru a face ca un vis frumos sa devina realitate, prima conditie este aceea de a avea o mare capacitate de a visa, a doua este perseverenta - adica increderea in vis.

hector2009
newbie
newbie

Postby hector2009 » Mon Jan 25, 2010 9:14 pm

la iasi s-au dat si la cuza voda.

mariac81
junior
junior

Postby mariac81 » Tue Jan 26, 2010 3:10 pm

BUBULINA wrote:LA SUUB s-au dat bonurile

se mai dau si saptamana asta?

ndsimona
elder
elder

Postby ndsimona » Tue Jan 26, 2010 3:43 pm

da
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde

ovidiu99
junior
junior

Postby ovidiu99 » Wed Jan 27, 2010 3:22 pm

Am fost azi la sf ioan si cica, ca prin minune au aparut si statete de plata pentru bonurile noastre. Mi-a aratat secretara un teanc pe biroul ei care trebuie semnat. Nu mi-a trecut prin cap sa il cer (si nici nu cred ca mi l-ar fi dat) sa ma uit sa vad daca intradevar sunt pt bonurile noastre. Au zis ca se vor da incepand cu 2 feb. (eu pana nu le vad nu cred). Managerul spitalului (care este Ciocalteu) era in nu stiu ce prezentare si nu am vb cu el. Directorul financiar era plecat si el si revenea in vreo ora, asa nu i-am mai asteptat, dar am lasat adresa, la care vor raspunde in max 30 de zile. D-nele de la salarii au intrat in silenzio stampa si afirma ca au fost sanctionate pentru ca ne-au dat anumite informatii, si prin urmare nu mai spun nimic. Evident ca de bonurile pe 2010 nu am aflat nimic. Acum sa vedem sapt viitoare ce se mai intampla.

b3
elite
elite

Postby b3 » Wed Jan 27, 2010 3:43 pm

ovidiu99 wrote:D-nele de la salarii au intrat in silenzio stampa si afirma ca au fost sanctionate pentru ca ne-au dat anumite informatii, si prin urmare nu mai spun nimic.

:lol: :lol: Accesul la informatii, Romania-style. Oricum ma bucur ca incep sa apara mesaje de genul "am lasat adresa", "i-am pus sa raspunda in scris". Ne trezim, e bine :)

cercelusa
junior
junior

Postby cercelusa » Wed Jan 27, 2010 8:22 pm

Super tare. Astept cu nerabdare sa vad bonurile. Presimt ca saptamana viitoare o sa fie invadati de rezidenti in cautarea bonurilor :devil:

chiromf
senior
senior

Postby chiromf » Fri Jan 29, 2010 12:47 am

la floreasca s-au dat bonurile de luni, 25.01.2010; nu stiu nimic de bonurile pe ianuarie (practic daca se mai dau sau nu anul asta), nici de al 13-lea salariu sau de prima de stabilitate!

luly_boy
senior
senior

Postby luly_boy » Fri Jan 29, 2010 8:10 am

La pediatrie Iasi (Sf Maria) s-au dat bonurile pe ianuarie (iar cele din decembrie s-au dat la fel, la finalul anului trecut). Nu stim nimic de prima sau al 13-lea salariu.

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Fri Jan 29, 2010 10:46 am

chiromf wrote:la floreasca s-au dat bonurile de luni, 25.01.2010; nu stiu nimic de bonurile pe ianuarie (practic daca se mai dau sau nu anul asta), nici de al 13-lea salariu sau de prima de stabilitate!

am intrebat si eu la floreasca de bonurile in 2010 si nu mi s-a dat un raspuns categoric, adica avem speranta ca poate primim si anul asta bonuri...

dr.rezidentx1
senior
senior

Postby dr.rezidentx1 » Mon Feb 01, 2010 4:24 pm

se dau bonurile de masa pe dec la sf ioan-buc.
enjoy!

burlacelul
elder
elder

Postby burlacelul » Mon Feb 01, 2010 6:18 pm

Am luat bonurile pe Ianuarie 2010. Dar eu sunt rezident pe post. Nu pot sti despre ceilalti. Ce pot sti despre ceilalti e ca deocamdata ministerul a cerut la spitale o situatie cu veniturile rezidentilor pe 2009 penru a ne da al 13-lea salariu. Pana acum am lucrat f bine cu RUNOS-ul de la spitalul meu platitor. Cred ca nu ma minte.

emilia_dr
newbie
newbie

Postby emilia_dr » Mon Feb 01, 2010 8:46 pm

Mai are cineva post la Spitalul Judetea Giurgiu? Stiti ceva de bonuri? Mie mi-au dat u raspuns foarte evaziv..."nu stim nici noi? :roll:

emilia_dr
newbie
newbie

Postby emilia_dr » Mon Feb 01, 2010 8:47 pm

Mai are cineva post la Spitalul Judetean Giurgiu? Stiti ceva de bonuri? Mie mi-au dat un raspuns foarte evaziv..."nu stim nici noi? :roll:

salma
newbie
newbie

Postby salma » Tue Feb 16, 2010 7:33 am

Stie cineva la Spitalul Judetean Oradea se dau bonuri de masa ?

gargaritza
senior
senior

Postby gargaritza » Mon Feb 22, 2010 7:40 am

stie cineva daca s-or da azi bonurile de masa la floreasca?

Return to “Viata in spital”