O pot downloada de pe undeva? Stie cineva?

shinkeigaku wrote:OK, am gresit, acum faptul e consumat.
Oricum ma bucur atat de mult ca in sfarsit am ajuns in Germania (cine m-ar mai fi angajat la varsta mea ?), incat nu o sa dau in depresie ca m-au fraierit.

vmc wrote:Oooops, ma ataca firmele pe privat![]()
, eu credeam ca au vacanta
![]()
Deci mergeti cu firmele

cristianlica wrote:Mai postez o data rugamintea mea mai veche.
Pot gasi si downloada de undeva de pe net ' Larsen - Anästhesie' ?
Bitte....

nectarya wrote:Unde ai gasit cartile astea? Vreau si eu macar una de psihiatrie.

cris3 wrote:Draga Santa,
De gineco ai?![]()
Multumesc!

coolscript58 wrote:deci astia 3 care ati cerut carti de la WOLU!!! in 2 saptamani sa va prezentati la examenul scris!! materia e cea pe care ati cerut-o , 10 intrebari , minim si obligatoriu de dezvoltat sunt 9 . 1 aveti voie sa nu o stiti ca e craciun!! sa va vad acuma.........

Doll wrote:de curiozitate asa......cum poate un user anonim (care se da drept firma?) sa ameninte alt user anonim?

shinkeigaku wrote:Mie mi-e frica sa mai zic ceva de bine despre firme, pentru ca deja am primit mustrare scrisa. Da' mi-a trecut, nu ma supar
.
Nu trageti in mine, nu fac propaganda nimanui, mi-am expus doar cazul meu, atat.

Doll wrote:Parerea mea este ca mersul prin firma are avantaje si dezavantaje.
Oricum, daca se adevereste ce zice VMC si o sa ma arda la salariu clinica pentru a-si scoate banii dati pe mine, sau daca Doamne fereste cand semnez contractul ma trezesc cu perioada minima mai mare de 2 ani, o iau pe VMC si facem noi firma anti-firma..
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests