De exemplu eu ma gandec sa aleg intre
-ATI...desi e f multa responsabilitate si mult timp petrecut in spital
-Dermato...mi-as putea deschide un cabinet,desi sunt o multime de "bube scarboase"
-ORL-prea multi "muci"

-Diabet- nu e recunoscut in UE
cuike wrote:de unde pot sa aflu care specialitate cat dureza?
sugar_free wrote:ce specialitati considerati voi ca sunt usoare?
mada_alintata wrote:Mi s-ar parea interesant sa incepem o discutie despre specialitatile pe care vrem sa ni alegem,avantajele si dezavatajele lor.
De exemplu eu ma gandec sa aleg intre
-ATI...desi e f multa responsabilitate si mult timp petrecut in spital
-Dermato...mi-as putea deschide un cabinet,desi sunt o multime de "bube scarboase"
-ORL-prea multi "muci"
-Diabet- nu e recunoscut in UE
cog1983 wrote:sugar_free wrote:ce specialitati considerati voi ca sunt usoare?
Derma, MF, Diabet, Endo, Onco, Alergologie, Epidemio, Sanatate Publica, Igiena, Laborator, Igiena, Balneo
hylldegar wrote:cog1983 wrote:sugar_free wrote:ce specialitati considerati voi ca sunt usoare?
Derma, MF, Diabet, Endo, Onco, Alergologie, Epidemio, Sanatate Publica, Igiena, Laborator, Igiena, Balneo
igiena, laborator, igiena...ai inteles, da?
alyce wrote:de ce spui asta?..eu cred ca au rezultate bune la majoritatea pacientilor(la balneo ma refer)..
clivia wrote:Dar despre neurologie ce parere aveti?
didiland11 wrote:alyce wrote:de ce spui asta?..eu cred ca au rezultate bune la majoritatea pacientilor(la balneo ma refer)..
Pt ca nu vei avea vreun pacient externat pe care sa-l etichetezi ca ” vindecat” ci doar ”ameliorat”, pt ca la un interval de 6-12 luni va reveni cu aceiasi problema(si te saturi de aceleasi fete, crede-ma), pt ca medicul nu face decat sa ”dicteze” ce va face fizioterapeutul si kinetoterapeutul cu acel pacient, pt ca e de o rutina deprimanta, pt ca pacientii sunt 95% babatii... si pt ca faci putin pt acei pacienti...
Ciociolina wrote:clivia wrote:Dar despre neurologie ce parere aveti?
e grea.
garzi f grele.
dc esti genul oportunist si superficial, nu te apuca de neuro.
pt neuro, trebuie sa ai, cunostiinte solide de ati, nefro, cardio, psihiatrie, diabet, medicina interna.
Ciociolina wrote:didiland11 wrote:alyce wrote:de ce spui asta?..eu cred ca au rezultate bune la majoritatea pacientilor(la balneo ma refer)..
Pt ca nu vei avea vreun pacient externat pe care sa-l etichetezi ca ” vindecat” ci doar ”ameliorat”, pt ca la un interval de 6-12 luni va reveni cu aceiasi problema(si te saturi de aceleasi fete, crede-ma), pt ca medicul nu face decat sa ”dicteze” ce va face fizioterapeutul si kinetoterapeutul cu acel pacient, pt ca e de o rutina deprimanta, pt ca pacientii sunt 95% babatii... si pt ca faci putin pt acei pacienti...
esti cumva pe balneo?
mi se pare ca spui o tona de prostii!
didiland11 wrote:Ciociolina wrote:didiland11 wrote:
esti cumva pe balneo?
Am fost, 1an. Si reiterez cele scrise mai sus.
didiland11 wrote:Ciociolina wrote:esti cumva pe balneo?
Am fost, 1an. Si reiterez cele scrise mai sus.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests