[/quote]alexa_doc wrote: cateva lucruri despre rezi pe radiologie in Germania.
Ce as vrea sa stiu in mod deosebit e care este programul de lucru- am auzit ca atunci cand se semneaza contractul exista posibilitatea de a opta pentru 6/8/10 ore de lucru pe zi. Este asa?
Acum o sa fiu rea, dar am primit toate seriile din Dr. House si pana imi trece "valul" nu mi-o luati in nume de rau. Breki, tu nu vrei sa faci rezi in Germania, tu cauti o scuza sa nu-l faci. Problema ta nu e una de sanatate, problema ta e ca nu stii germana. Si cum e probabil cineva in spatele tau cu un pistol la tampla, incerci sa gasesti ceva "scuze" ca sa nu poti lucra in Germania. Am sa-ti traduc eu (desi Camish crede ca nu ma pricep deloc) ce scrie acolo mare pe anuntul de angajare: Clinica "n" angajeaza medic rezident in part-time/full -time (nu mi-a iesit decat asa) Teilzeit inseamna 4-6 ore si Vollzeit inseamna 8 ore. PUNKT
Vmc, te rog sa nu ai pretentia ca le stii pe toate..in ceea ce ma priveste. Nu ne cunoastem . Si chiar am o problema de sanatate despre care nu mi se pare potrivit sa vorbesc detaliat pe acest forum. Nu limba germana este problema mea. Si nici nu ma obliga nimeni sa fac nimic. As vrea sa fac asta si doar incercam sa apreciez cat mai bine situatia. Vroiam cateva informatii care sa ma ajute in acest sens. Chiar nu era cazul sa-mi dai un asemenea raspuns. Mult succes tuturor, indiferent unde va aflati!