da.. stiam ca este si statie de metrou , am stat vreo saptamana in bucuresti inainte de admitere si asa cu metrou mai stiu cat de cat.
sper macar colegele de camera sa fie ok

freaky_criss wrote:cine poate sa-mi zica si mie kre sunt optionalele pentru anul intai?
jess wrote:freaky_criss wrote:cine poate sa-mi zica si mie kre sunt optionalele pentru anul intai?
in anul 1 nu sunt optionale. din anul 2 se incepe cu pedagogia, biostatistica.
freaky_criss wrote:mersi mult...cred ca voi alege inotul intrucat la tenis de masa nu ma pricep absolut de loc.....sper doar sa prind loc
elddar wrote:freaky_criss wrote:mersi mult...cred ca voi alege inotul intrucat la tenis de masa nu ma pricep absolut de loc.....sper doar sa prind loc
nu tre' sa te pricepi...acolo se duc toti medicinistii care n-au chef de sport asta era ideea
freaky_criss wrote:mersi mult...cred ca voi alege inotul intrucat la tenis de masa nu ma pricep absolut de loc.....sper doar sa prind loc
coldnose wrote:Mmm daca esti tipa, din cate stiu eu, nu poti alege tenis de masa. Poate ma insel, dar lista pentru fete cuprindea: baschet, handbal (unde faci tot baschet, cel putin anul trecut asa a fost), tae kwon do (sau cum se scrie - 20 de variante pe net), si aerobic. Parca astea erau
Sa te interesezi de lista oricum si sa treci din timp pe la sport, ca pe urma s-ar putea sa nu mai prinzi loc unde vrei.
daby wrote:depinde la seria ta ce sporturi se fac anul trecut la seria mea pt fete aveam de ales intre volei inot si aerobic
kolmogorov wrote:Se fac ore astazi?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest