Postby Phat Skidz » Sat Oct 03, 2009 12:33 am
Trident, nu ştiu ce te-a apucat de aberezi aşa brusc şi incoercibil.
Unu: treaba e deocamdată la nivel de zvon. Nu ştiu, eu unul, cum va arăta treaba la sfârşit, nu pot să zic mai mult decât am zis, pentru că nu ştiu. Dar ştiu că ceva se coace, şi e bine să avem un orizont de aşteptare, deocamdată. Oricum, ştiu că dr Chirculescu e implicat, dar nu e sindicatul lui personal. Aştept şi eu cu interes să văz cine va mai fi în el. Poate nu o să-mi convină.
Doi: ce-i cu cocălărismele alea, frate? Că nu-şi gestionează secţia, că nu se tunde (??), că cântă şi pe gratis, că să fie el mai înalt, etc. Bleah. Nu ştiu în ce măsură cuvântul meu mai contează pe aici, dar pot să spun că, pe lângă că te comporţi cam jegos, te afli în totală eroare. Îl ştiu personal pe împricinat. Am făcut cunoştinţă cu medicii de pe secţia lui. Care e una dintre extraordinar de puţinele din ţara asta unde aerul e respirabil. Aaa, n-au suficienţi oameni, tre să facă gărzi în cantităţi industriale ca să poată acoperi tot, unele neplătite, sunt permanent faultaţi, aia e altceva.
În general, tridente, dacă n-ai combătut în SUUB, habar n-ai. În rest, sigur, poţi să emiţi ce păreri vrei tu, dar o dai tare cu bâta în baltă şi e păcat. Ţi-aş spune nişte poveşti la prima mână, dar după ce te calmezi.
Io l-am cunoscut pe Corn înainte de scrisoarea deschisă. Şi mi-a plăcut aproape instantaneu. Din multe motive. Unul dintre ele e că e desprins de toată mizeria asta medicală, la care văd că te dedai şi tu copios pe topicul ăsta. Nu e obişnuitul animăluţ de haită, aflat pe una dintre poziţiile notate cu litere greceşti, de la alfa la omega. În multe privinţe, e un outsider. Şi tare mă bucur că e aşa. Că dinăuntru, nu ştiu ce se mai poate face, e superîmbâcsit.
SUNT BOȘOROGUL IMEDULUI