ma bucur sa stiu ca te-ai convins ca laurentiu nu sunt eu.
laurentiu, mai sunt 4 ore pana la 3 ora locala.
Laurentziu wrote:nu mai pune poze cu sarmale sau macaroane ca lesinam. nu te gandesti si tu ca traim dintr-un salariu de rezident. mai bine mai zi ceva de taiat cu lama.
marmotul wrote:anunt gasit in ziar:
Căsătorit, 36 ani, 1,80, 75kg, doresc relaţie discretă cu doamnă serioasă. SMS la tel 072....
curiozitatea mea: omu e casatorit si vrea o relatie cu o doamna serioasa? ce femeie intr-adevar serioasa s-ar incurca cu un bour carpatin casatorit??
trident wrote:nu e. este vba despre bani. daca te uiti pe mai multe anunturi o sa vezi ca exista un fel de cod marmotanul da-mi te rog numarul de tel pe privat sa sun sa aflu one and forever
ca prea ne dam cu capu de pereti ca de ce sa fie aia serioasa.
texas wrote:eu sunt scarbit de lumea cunsocuta de pe imed.
marmotul wrote:l-am vazut acum vreo 3 zile in ziar cind ma uitam pe ofertele de munca
dr_bang wrote:texas wrote:eu sunt scarbit de lumea cunsocuta de pe imed.
de ce?
Tasha wrote:[
a decis ca profunzimea cunoasterii intime si personale a fiecarui user
Tasha wrote:profunzimea cunoasterii intime si personale a fiecarui user in parte, ca entitate sociala si individ, se asociaza cu senzatia de greata intensa. ce nu intelegi?
dr_bang wrote:Tasha wrote:profunzimea cunoasterii intime si personale a fiecarui user in parte, ca entitate sociala si individ, se asociaza cu senzatia de greata intensa. ce nu intelegi?
asta nu inteleg. de ce? de cand? a inceput brusc sau treptat? greata cum e? ca exista metoclopramid daca e diskinetic biliar, iar daca e central exista osetron.
MumaPadurii wrote:marmotul wrote:l-am vazut acum vreo 3 zile in ziar cind ma uitam pe ofertele de munca
Da, da. Hai lasa, ca suntem intre noi.
Code: Select all
Doamna serioasa caut de lucru in SUA , posed viza SUA valabil 10 ani. De preferat intr-o familie de Romani sau Maghiari ca menajera si bucatareasa, sau restaurant cu specific Romanesc sau Unguresc deoarece profesia mea este de bucatar, am 16 ani lucrati in acest domeniu, sunt harnica, meticuloasa, ordonata si curata.
Nu vorbesc limba engleza doar Romana si Maghiara.
CV ul meu il puteti vedea pe lincul urmator:
trident wrote:daca n-are tel n-are farmec, si nu m=apuq sa scotocesc dupa ala.
intre timp tin sa va anunt ca doamna serioasa a emigrat:Code: Select all
Doamna serioasa caut de lucru in SUA , posed viza SUA valabil 10 ani. De preferat intr-o familie de Romani sau Maghiari ca menajera si bucatareasa, sau restaurant cu specific Romanesc sau Unguresc deoarece profesia mea este de bucatar, am 16 ani lucrati in acest domeniu, sunt harnica, meticuloasa, ordonata si curata.
Nu vorbesc limba engleza doar Romana si Maghiara.
CV ul meu il puteti vedea pe lincul urmator:
trident wrote:sau ia-ti vodafone dint-ala, stick de-l bagi in laptop.
ca trebuie sa ne descrii cum te-ai mutat, daca mai iti trimitem o cratita, o ceva, un triplu, chestii d-astea.
ai gasit mai ieftin, sau a vrut mai scump?
marmotul wrote:l-am vazut pe base la tevere 1 la stiri: ''si-au scos amigdalitele, apendicita''
hai ca ma duc sa ii scot si eu lui amigdalitele
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests