salarii
-
sweet katy
- junior

Re: salarii
floreasca nu a virat banutii inca,ii astept pt ca am de luat mai multi:poate maine 
- primoladulce
- senior

sweet katy wrote:floreasca nu a virat banutii inca,ii astept pt ca am de luat mai multi:poate maine
Vad ca doamnele de la floreasca nu se grabesc sa bage banii...trebuie sa stea sa dospeasca pe-undeva

give me chocolate and I'll be nicer:)
-
sweet katy
- junior

floreasca avirat banutii ,citez "in urma cu putin timp"deci intra pe card pe seara sau maine 
- vampyblue
- senior

cei din constanta stiu ceva de banuti? despre bonuri au auzit ca pe vineri ar ajunge la noi.. 
-
sweet katy
- junior

a virat floreasca banii
- gargaritza
- senior

eu am acces brd-net si vad ca nu mi-au intrat banii.si trebuia sa imi bage si sporul de 75% uitat de luna trecuta. ce mama naibii fac astia, ma lasa de tot fara bani?au intrat la toata lumea banii, numai mie nu?

- bebelusha
- junior

de pantelimon nu stie nimeni nimic???????
- auerbach
- senior

nici bv nu sta mai bine... nici aici nu au intrat inca
-
sweet katy
- junior

ce zici gargarito,ti-au intrat banutii?mie nu mi-au calculat sporul corect 
- 187.92a
- addicted

gargaritza wrote:eu am acces brd-net si vad ca nu mi-au intrat banii............?au intrat la toata lumea banii, numai mie nu?![]()
![]()
![]()
de-asta nu merita sa te iei dupa imed si/sau sa platesti la brd-net
la ora la care tu scriai mesajul eu scosesem deja banutii de pe card de vreo doua ore
- gargaritza
- senior

au intrat ieri. si mi-au bagat si datoria (sporul de luna trecuta).
- gaurav_singh_md
- elder

dace faci stagiul de interne primesti spor de interne (15%) ?
eu sunt la spital de recuperare bolii cardiovasculare si ei nu vor sa ne dea adeverinta pentru spital platitor (spit. jud.) ca avem sporul acesta. the rest r not concerned about the un mil. jumate/luna pe care nu primim. spitalul nu da nici explicatii (doamna contab. zice ca nu este nici un spor la recuperare)....dar noi facem stagiu de interne, si am inteles ca prin lege (inca nu am gasit exact care) noi tre sa primim sporul de 15% pentru ca facem stagiul asta. (colegii la alte spitale pe stagiul de interne primesc spor de 15%).....some help please....
un coleg pe post (interne) primeste spor de la spital platitor (undeva in dobrogea)....
colegii platiti de municipal nu primesc....fxxxking strange situation. din moment ca noi suntem platiti de catre spit. jud nu vad care este problema in giving us o adeverinta ca avem spor 15%.
eu sunt la spital de recuperare bolii cardiovasculare si ei nu vor sa ne dea adeverinta pentru spital platitor (spit. jud.) ca avem sporul acesta. the rest r not concerned about the un mil. jumate/luna pe care nu primim. spitalul nu da nici explicatii (doamna contab. zice ca nu este nici un spor la recuperare)....dar noi facem stagiu de interne, si am inteles ca prin lege (inca nu am gasit exact care) noi tre sa primim sporul de 15% pentru ca facem stagiul asta. (colegii la alte spitale pe stagiul de interne primesc spor de 15%).....some help please....
un coleg pe post (interne) primeste spor de la spital platitor (undeva in dobrogea)....
colegii platiti de municipal nu primesc....fxxxking strange situation. din moment ca noi suntem platiti de catre spit. jud nu vad care este problema in giving us o adeverinta ca avem spor 15%.
- 187.92a
- addicted

daca sectia este de recuperare i do not see how you ppl efectuati stagiu de interne; sporul este ment to be spor de sectie, nu de stagiu; in this respectvoi faceti un stagiu de X pe sectia de Y someone este in afara legii so u shouldn't get paid in the first place. that's how vad eu lucrurile, de la distanta. seriously, eu stiu that it is spor de sectie. so if u did stagiul in psihiatrie, you could get up to 75%, depends on the sectie.
- gaurav_singh_md
- elder

nu sunt singurul rezident care face stagiul de interne la spitalul asta....suntem 4 de la MF, 1 de la pneumo, 1 de la neuro, 6 de la interne, 2 doctoranzi, si 1 preparator. toti fac stagiul de interne sau cardio (majoritatea interne).... spital are 3 profi... 1 se ocupa de policlinica, 1 de recuperare si 1 de med alternativa. nu cred ca este ceva illegal la stagiul asta (in afara de povestea cu spor).
- 187.92a
- addicted

gaurav_singh_md wrote:.... spital are 3 profi... 1 se ocupa de policlinica, 1 de recuperare si 1 de med alternativa.
sectie de recuperare, spor de recuperare, eu atata stiu sa iti spun.
sper sa te poata lamuri altcineva mai bine, este o intrebare serioasa.
aia cu med alternativa a fost misto
- gaurav_singh_md
- elder

noi suntem 50 la MF. 25 la interne, 25 la ped. numai 4 sunt la interne (sectia de interne la spit. municipal). rest sunt la gastro, nefro, cardio si recuperare cv. toti au spor 15% de interne (in afara de noi,cei de la recup. cv). acum ce vreau sa stiu este ca cine este ca ce pot sa fac sa remediez situatia. (si unde gasesc in forma electronica o lista cu spor de sectie si legea care spune ca avem drept la acest spor).
sper ca am exprimat bine. (profa de fapt este de interne, dar se ocupa numai cu med alternativa)
sper ca am exprimat bine. (profa de fapt este de interne, dar se ocupa numai cu med alternativa)
- ndsimona
- elder

vezi ca si recuperarea are spor, tot 15 %, deci oricum ar trebui sa iei.
Daca cei de acolo refuza sa va treaca sporul pe pontaj, atuci fa cerere la spitalul platitos sa-ti acorde acest drept prin lege, si ataseaza repartitia catre sectia respectiva ca sa demonstrezi ca esti in stagiul de interne
Mai poti sa ceri o intrevedere cu sefa de la Runos de la spitalul unde activezi sau faci cerere scrisa sa ti se motiveze in scris de ce nu vor sa treaca sporul in pontaj
Daca cei de acolo refuza sa va treaca sporul pe pontaj, atuci fa cerere la spitalul platitos sa-ti acorde acest drept prin lege, si ataseaza repartitia catre sectia respectiva ca sa demonstrezi ca esti in stagiul de interne
Mai poti sa ceri o intrevedere cu sefa de la Runos de la spitalul unde activezi sau faci cerere scrisa sa ti se motiveze in scris de ce nu vor sa treaca sporul in pontaj
" Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti." Heyde
- gaurav_singh_md
- elder

ndsimona wrote:vezi ca si recuperarea are spor, tot 15 %, deci oricum ar trebui sa iei.
multumesc.
- pc7
- elite

am avut si eu doctori care nu au trecut sporul pe pontaj ci " spor conform sectiei" trece si tu asa si se descurca nenea de la salarizare
Life's not fair, get used to it
- gaurav_singh_md
- elder

pc7 wrote:am avut si eu doctori care nu au trecut sporul pe pontaj ci " spor conform sectiei" trece si tu asa si se descurca nenea de la salarizare
nenea este de fapt tanti si deja mi-a spus de 2 ori sa aduc adeverinta de la spital unde lucrez eu.
-
umfbogdan
- junior

Stie cineva daca au intrat salariile pe card la Sp. Pantelimon Bucuresti si daca se dau bonurile? Multumesc
-
sweet katy
- junior

pt cei platiti de floreasca,au intrat banutii pe card 
-
honeybaby
- junior

umfbogdan wrote:Stie cineva daca au intrat salariile pe card la Sp. Pantelimon Bucuresti si daca se dau bonurile? Multumesc
La Pantelimon se dau si bonurile si au intrat si banii pe card, de ieri chiar
-
salmonela
- junior

Si la Sf Ioan Bucuresti au intrat banii pe card.
-
AdrianaD
- junior

Stie cineva daca la Sf. Ioan se dau bonurile de masa?
-
ikujjj
- senior

ati luat cumva salariu ceva mai mare?
luna trecuta am luat 995 pe card, luna asta 1130 (acelasi stagiu, acelasi spital, acelasi spor)
platit de sf.pantelimon...
luna trecuta am luat 995 pe card, luna asta 1130 (acelasi stagiu, acelasi spital, acelasi spor)
platit de sf.pantelimon...
- 187.92a
- addicted

si mie mi se parea ca salariul creste de la luna la luna. ma intreb pana cand.
-
peyton
- senior

trident wrote:si mie mi se parea ca salariul creste de la luna la luna. ma intreb pana cand.
va face ministerul o surpriza
- ares/tm
- elder

mmmmmmmmmmmm
ne da spor de..........fraieri????
ne da spor de..........fraieri????
i can resist everything except temptation
-
AdrianaD
- junior

pc7 wrote:am avut si eu doctori care nu au trecut sporul pe pontaj ci " spor conform sectiei" trece si tu asa si se descurca nenea de la salarizare
Si la noi s-a trecut pe pontaj "spor conform OUG..." si tanti de la salarizare ne-a dat ... ZERO spor. Citez " de unde sa stiu eu ce spor va da spitalul X (unde lucram); sa scrie pe pontaj sporul, nu o lege".
Si acum sa vezi alergatura.
-
ady222
- junior

-
breki
- junior

Daca va uitati la fluturas scrie un fel de fond de premii, aia e un fel de spor sa va duceti in vacanta...ma gandesc.
Si in provinci departate de capitala, doar o singura data primeam salariu pe 17 in rest doar dupa 20-a a fiecarei luna.
Mie incepe sa se piarda un bon lunar, primesc cu unu mai putin.
Si in provinci departate de capitala, doar o singura data primeam salariu pe 17 in rest doar dupa 20-a a fiecarei luna.
Mie incepe sa se piarda un bon lunar, primesc cu unu mai putin.
- 187.92a
- addicted

floreasca intra in normalitate, banii vin la timp, bonurile vin mai devreme deja.
daca o tine tot assa, o sa se devanseze ziua de salar:)
daca o tine tot assa, o sa se devanseze ziua de salar:)
-
umfbogdan
- junior

Stie cineva daca au intrat salariile pe card (Banca Transilvania) la Sp. Pantelimon Bucuresti?
- gargaritza
- senior

au intrat banii la floreasca.
-
MissMD
- newbie

Am fost la Pantelimon azi pe la ora 13. Tanti de la casierie a zis k cel mai probabil abia luni-marti intra banii, sigur nu saptamana asta. Se dau bonurile.
-
umfbogdan
- junior

Multumesc.
MissMD wrote:Am fost la Pantelimon azi pe la ora 13. Tanti de la casierie a zis k cel mai probabil abia luni-marti intra banii, sigur nu saptamana asta. Se dau bonurile.
- magdutz
- elder

vineri, ora 15..inca nu au intrat salariile la SUUB