Boboci
-
- newbie
Re: Boboci
buna...probabil stii cn sunt
)

-
- newbie
Daca aveti memorie buna si timp la dispozitie, n-aveti de ce sa aveti emotii.
- dweety
- junior

- andaoprea
- junior
Buna! Eu sunt boboaca anul asta si trebuie sa recunosc ca am ceva emotii, dar totodata astept cu nerabdare sa incep anul universitar. Sper doar sa am parte de colegi ok si de profi de treaba.
Trebuie sa merg mai devreme la secretariat pentru orar ceva? 

- DentStudent
- senior
andaoprea wrote:Buna! Eu sunt boboaca anul asta si trebuie sa recunosc ca am ceva emotii, dar totodata astept cu nerabdare sa incep anul universitar. Sper doar sa am parte de colegi ok si de profi de treaba.Trebuie sa merg mai devreme la secretariat pentru orar ceva?
nu,stai acasa
- andaoprea
- junior
k ms 

- freaky_dr
- newbie
In atentia celor care sunt in ani mai mari ...
Puteti va rog sa postati informatii folositoare, tips`n`tricks, sfaturi in legatura cu ceea ce ne asteapta in primul an de facultate; si aici ma refer la profesori, la materiile chinuitoare, la cursuri, lp-uri, colocvii, partiale, daca trebuie sa ne cumparam instrumente, etc ! Cred ca suntem toti constienti de truisme de genul "la cursuri trebuie sa te duci" si "la examen trebuie sa inveti" ...
Puteti va rog sa postati informatii folositoare, tips`n`tricks, sfaturi in legatura cu ceea ce ne asteapta in primul an de facultate; si aici ma refer la profesori, la materiile chinuitoare, la cursuri, lp-uri, colocvii, partiale, daca trebuie sa ne cumparam instrumente, etc ! Cred ca suntem toti constienti de truisme de genul "la cursuri trebuie sa te duci" si "la examen trebuie sa inveti" ...
Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat /dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
- DentStudent
- senior
la anatomie iti trebuie halat si manusi. profii mari erau galie si podoleanu dar am inteles k vor fi schimbari la catedra de anato. la lp-uri depinde cu cine faci dar daca vrei inveti...cel mai bine la cadavru. la examenul pe primul sem vor fi vreo 4carti parca si ceva cursuri de embrio+cursurile.multicel daca lasi pe ultima suta de m si mai si ai examene unu' dupa celalalt
biochimie: profa mare e greabu...vei auzi multe in legatura cu materia aceasta dar adevarul e ca cine isi vede lungul nasului si invata ia note mari fara pile...si eu m-am temut dar a fost ff ok. asistentii sunt 3.cea mai de treaba din punctul meu de vedere a fost totan(multi colegi ma vor contrazice dar lucrul acesta e subiectiv intrucat fiecare are pareri diferite despre ce inseamna "prof bun"). la biochimie ai 1pct in plus la ex daca ai prezenta de 80% la cursuri
fiziologie. multa,stufoasa dar frumoasa si zic eu cu o mare importanta daca vrem sa ne numim doctori. nu trebuie sa ne rezumam la cavitatea orala ci sa stim mecanismele corpului uman. dna dr badita e profa de curs(face si lp-uri) iar dintre celelalte 2dne dr,adina olteanu e ok. nu te pune sa inv prea multe iar la practic sa stii macar de bun simt...nu pica.
morfologie...ciudat,nu stiu ce sa-ti spun...2partiale in timpul sem la care nu stii la ce sa te astepti.zici k faci de 9 si te trezesti cu 4:)) notele la probele practice sunt puse cam la vrajeala. la sf examenul e usor dar conteaza in jur de 30% deci nu e ff important. singura chestie ciudata e ca trebuie sa ai km 75grile corecte din 100 k sa treci...poti avea numai 10 la restul(desi e imposibil).lp-urile tin 4 ore.sunt vreo 10asistenti parca
histologie-chiar ok,fara griji...
marketing-nimic interesant.toata lumea trece
stiinte comportamentale- o bataie de joc.daca nu iei partialul nu intri in ex. si dak nu inv,nu iei peste 5 la ex,decat dak te duci cu hands
biofizica- cursuri plictisitoare asa ca ai nev d eun intreg arsenal de reviste,playlisturi,integrame si ce mai vrei.1partial grila care nu conteaza in vederea intrarii in ex. 3 aprofi de lp(inclusiv proful mare). cel mai ok e paraico. glume,vrajeli,poante,note mari la practic...
engleza-vrajeala,notele sunt puse aiurea
biofizica- cursuri plictisitoare asa ca ai nev d eun intreg arsenal de reviste,playlisturi,integrame si ce mai vrei.1partial grila care nu conteaza in vederea intrarii in ex. 3 aprofi de lp(inclusiv proful mare). cel mai ok e paraico. glume,vrajeli,poante,note mari la practic...
instrumente...1bisturiu pt morfo si cam atat zic eu.
sper ca te-am lamurit
biochimie: profa mare e greabu...vei auzi multe in legatura cu materia aceasta dar adevarul e ca cine isi vede lungul nasului si invata ia note mari fara pile...si eu m-am temut dar a fost ff ok. asistentii sunt 3.cea mai de treaba din punctul meu de vedere a fost totan(multi colegi ma vor contrazice dar lucrul acesta e subiectiv intrucat fiecare are pareri diferite despre ce inseamna "prof bun"). la biochimie ai 1pct in plus la ex daca ai prezenta de 80% la cursuri
fiziologie. multa,stufoasa dar frumoasa si zic eu cu o mare importanta daca vrem sa ne numim doctori. nu trebuie sa ne rezumam la cavitatea orala ci sa stim mecanismele corpului uman. dna dr badita e profa de curs(face si lp-uri) iar dintre celelalte 2dne dr,adina olteanu e ok. nu te pune sa inv prea multe iar la practic sa stii macar de bun simt...nu pica.
morfologie...ciudat,nu stiu ce sa-ti spun...2partiale in timpul sem la care nu stii la ce sa te astepti.zici k faci de 9 si te trezesti cu 4:)) notele la probele practice sunt puse cam la vrajeala. la sf examenul e usor dar conteaza in jur de 30% deci nu e ff important. singura chestie ciudata e ca trebuie sa ai km 75grile corecte din 100 k sa treci...poti avea numai 10 la restul(desi e imposibil).lp-urile tin 4 ore.sunt vreo 10asistenti parca
histologie-chiar ok,fara griji...
marketing-nimic interesant.toata lumea trece
stiinte comportamentale- o bataie de joc.daca nu iei partialul nu intri in ex. si dak nu inv,nu iei peste 5 la ex,decat dak te duci cu hands
engleza-vrajeala,notele sunt puse aiurea
instrumente...1bisturiu pt morfo si cam atat zic eu.
sper ca te-am lamurit

- freaky_dr
- newbie

Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat /dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
-
- junior
buna! uhuu..am trecut de la admitere 2009 la boboci
) sincer si eu sunt putin speriata de facultate dar sper sa fie bine.. multumim pt informatii..chiar utile ..si inca o intrebare..pe 1 oct unde trebuie sa aterizam..la fac de stoma ?...ca am inteles ca n primu an putine ore la noi ..mai multe prin alte parti..sau am auzit eu aiurea?:-s

Ai invins ? Continua! Ai pierdut ? Continua!
- DentStudent
- senior
deschiderea se face la generala dar e pierdere de vreme...mai bine te duci la stoma,iei orarul,ai intlnesti cativa colegi si cam atat
-
- newbie
Salut ! Sunt nou pe aici si mi se par destul de folositoare informatiile de pe forum. Am fost admis la stoma si nu sunt sigur daca pana la inceperea efectiva a anului universitar trebuie sa mai trec pe la facultate, sa fac vreo cerere sau duc vreun act. Stie cineva ceva despre burse ? ms
- DentStudent
- senior
cred k a mai fost postata informatia aceasta dar o voi rewpeta:DACA ESTI ADMIS LA BUGET,NU FACI NICIO CERERE,NIMIC!
burse anul trecut s-au dat cam laprimii 20,dar nu e ceva clar,se stabilesc in functie de fonduri din cate stiu.
burse anul trecut s-au dat cam laprimii 20,dar nu e ceva clar,se stabilesc in functie de fonduri din cate stiu.
-
- junior
Salut! Si eu sunt proaspat admisa la stomatologie.Stie cineva ceva in legatura cu caminele?
In ce zona este probabil sa prindem camin?
In ce zona este probabil sa prindem camin?
- dweety
- junior
Ina, poti sa primesti loc in E sau P20 din Regie sau in caminele de la Izvor (Splai).. dar intrebarea asta trebuia postata in alt topic :p.. Ti-a fost aprobatat cererea pt camin?
- i_love_chipmunks
- senior
Da, sunteti nerabdatori, entuziasmati poate...Ehe, nu o sa dureze mult, doar pana cand intrati in contact serios cu Geta sau cu astia de la facultate !
Nu va speriati, facultatea este f frumoasa, colegii sunt de treaba ( asta daca stii si tu sa fii de treaba ), te si distrezi, inveti, daca nu poti sa inveti mai ai si cate o restanta, ca orice student !

Nu va speriati, facultatea este f frumoasa, colegii sunt de treaba ( asta daca stii si tu sa fii de treaba ), te si distrezi, inveti, daca nu poti sa inveti mai ai si cate o restanta, ca orice student !
I'm a real bitch sometimes and I have a hard time saying sorry. Should I change myself ?
- The Cezar
- junior
mda... 's boboc.. Am si io ca tot omu o intrebare.. cum ajung cel mai simplu la fac de med dentara din p20 ? 
as vrea niste detalii gen numere de tramvaie
dak e cazu 

as vrea niste detalii gen numere de tramvaie

601 si cobori la Kogalniceanu
nu,nu e tramvai
nu,nu e tramvai
- The Cezar
- junior
cosmina-gabriela wrote:601 si cobori la Kogalniceanu
nu,nu e tramvai
ms mult

hmmm... si ca vazui ca tre ustensile si halate.. cum s'ar procura mai usor?

re ! si eu is nou prin ale medicinei ..sper sa am colegi care stiu sa se distrezzee:)
by the way stie cineva gurpele se fac in ordine alfabetica sau cum?

-
pana la urma luni la cat trebuie sa mergem ? k am auzit k s`a spus ba la 9 ba la 11..
-
La avizier scrie de ora 11..
-
- junior
am fost azi la facultate..nu am ajuns la deschidere...mi am luat foaia cu oraru...ciudat nu stiu ce sa zic:)) ferestre multe...mari (6 ore) si prea multe locuri
) nu stiu cum o sa ajung eu peste tot in asa putin timp...coada mare la carnetele de student...ca n prima zi de altfel...dar am si eu o intrebare...cu biblioteca cum sta treaba? trebuie sa ma duc cu o poza la generala la biblioteca ? cartile presupun ca nu se iau acum nu?:-s

-
- junior
am si eu nevoie urgenta de o informatie...unde e strada j.l. gerota! trebuie sa ajung acolo maine la 10 si habar nu am pe unde...am aflat ca e pe langa continental...dar habar nu am unde!
(primele cursuri )

- DentStudent
- senior
mergi pe batistei pe langa intercontinental si cam la a 3-a strada parca faci stanga....dar mai poti intreba lumea.mi se pare ca e vechiul jean louis calderon dar nu o lua de buna:-?