ADMITERE STOMATOLOGIE 2009
-
- junior
ADMITERE STOMATOLOGIE 2009
Am si eu cateva intrebari.Mi-ati fi de mare ajutor daca m-ati putea ajuta!
Subiectele de biologie pentru stomatologie difera foarte mult de cele pentru medicina generala?
Gradul de dificultate este mai mare fata de generala?
Admiterea la stomatologie se va tine la sediul facultatii de medicina dentara?
Subiectele de biologie pentru stomatologie difera foarte mult de cele pentru medicina generala?
Gradul de dificultate este mai mare fata de generala?
Admiterea la stomatologie se va tine la sediul facultatii de medicina dentara?
- DentStudent
- senior
Re: ADMITERE STOMATOLOGIE 2009
intrebarile de stoma au acelasi grad de dificultate,biografia fiind aceeasi. examenul nu se da pt toti la fac din plevna pt k nu au loc:)
-
- newbie
dar despre admiterea la chimie ce puteti spune ? am inteles ca aici se gafeaza cel mai tare.
mie personal nu prea imi place chimia, dar incerc sa o invat doar pentru facultatea asta. totusi m`as putea hotari pentru iasi unde as scapa de chimie. imi puteti spune ceva despre asta ? ceva cunostinte pe la iasi ? se merita sa invat si chimia doar pentru facultatea de la buc ? multumesc
mie personal nu prea imi place chimia, dar incerc sa o invat doar pentru facultatea asta. totusi m`as putea hotari pentru iasi unde as scapa de chimie. imi puteti spune ceva despre asta ? ceva cunostinte pe la iasi ? se merita sa invat si chimia doar pentru facultatea de la buc ? multumesc
- dweety
- junior
Eu am dat admitere anul acesta si as putea sa iti spun ca subiectele la chimie au fost accesibile .. daca inveti bine manualele(gasesti bibliografia pe site) nu ai de ce sa iti faci griji... totul este sa inveti din timp si sa nu tocesti!La biologie au fost subiecte mai simple decat cele din cartea de grile.. Totul este sa stii bine materia,apoi poti sa lucrezi si grilele..
-
- newbie
totusi intreb, inca nu mi`am format o parere despre nici o facultate, dar optez mai mult spre bucuresti, daca se merita sa invat chimia si sa incerc la bucuresti, cand pot incerca la iasi unde se cere doar biologie. iasi`ul ar fi mai aproape de orasul natal, dar la bucuresti il am pe fratele meu si cred ca ar fi un pic mai usor. mersi mult si de post`ul anterior
-
- newbie
O sa te lovesti de chimie si in anul 1, nu o invata in sictir doar pentru admitere
- DentStudent
- senior
k sa-ti faci o idee...la chimie km 3/4nu intra in examen.in primul sem au intrat max 80 iar in sem 2 vreo 60:D(din vreo 300:P) deci nu,dak nu-ti place nu se merita pt k apoi vei avea pt fiekre sem kte o carte si jumatate de biochimie. k sa-ti faci idee...din 36 de studenti in 2 grupe au intrat in ex 15-16(din kre 5 cu degrevare) si asta e un caz fericit. nu vreau sa te sperii,sa-ti zic k e imposibil dar dak nu-ti place...nu poti toci la nesfarsit formule de ATP, adenozin...etc
chimia la MD e materia la care se intra greu in examen dar odata intrat,nu-l pici...

-
- newbie
nu e chestia de invatat in sictir, ca banuiesc ca aceeasi chestie trebuie sa fie si lasi, nu ?
de invatat oricum deja m`am apucat si cred k as reusi, eu in prima faza imi propusesem sa dau ma MG, dar cred k ca MD e mai buna pt mine si ceea ce vreau sa fac. in plus materia la chimie e mai putina
doar vroiam sa aud si o parere dak stie cineva despre iasi si despre cum se invata acolo si cat e de greu. mersi mult
de invatat oricum deja m`am apucat si cred k as reusi, eu in prima faza imi propusesem sa dau ma MG, dar cred k ca MD e mai buna pt mine si ceea ce vreau sa fac. in plus materia la chimie e mai putina

doar vroiam sa aud si o parere dak stie cineva despre iasi si despre cum se invata acolo si cat e de greu. mersi mult

- DentStudent
- senior
Reddy91 wrote:nu e chestia de invatat in sictir, ca banuiesc ca aceeasi chestie trebuie sa fie si lasi, nu ?
de invatat oricum deja m`am apucat si cred k as reusi, eu in prima faza imi propusesem sa dau ma MG, dar cred k ca MD e mai buna pt mine si ceea ce vreau sa fac. in plus materia la chimie e mai putina![]()
=)) materia e mai putina:)) si...inveti acizii carboxilici fara sa inveti compusii carbonilici? mai gandeste-te...in privinta iasiului,poate iti raspunde cineva de acolo.eu am un fost coleg acolo care desi nu s-a straduit prea mult...in anu 2 a prins si bursa:))

-
- newbie
este cineva cu ceva cunostinte despre facultatea de la iasi? daca da, va rog dati`mi niste infomatii despre cum e acolo. mersi 

- Chingachgook
- addicted
ce info vrei mai exact?
iti dai seama ca nu iti poate spune nimeni daca e greu sau usor ca nu va raportati la acelasi standard.
singurul lucru aproape sigur e ca dupa 6 ani iesi dentist.
iti dai seama ca nu iti poate spune nimeni daca e greu sau usor ca nu va raportati la acelasi standard.
singurul lucru aproape sigur e ca dupa 6 ani iesi dentist.
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
-
- newbie
pai daca se invata la acelasi nivel, daca ai ceva beneficii dak termini intr`o parte sau in alte, chestii de genu. aparatura, profesori, camine. orice mi`ar fi de ajutor. si da, pana la urma aceeasi chestie iesi din facultate, aceeasi diploma, doar ca totusi influenteaza si facultatea unde faci modul in care lucrezi etc etc. mersi 

- Chingachgook
- addicted
bucuresti e prima
pe urma timisoara. iasi e mai la urma.
din moment ce nu e nimeni care sa fi absolvit mai multe facultati ca sa poata avea o parerea obiectiva...
daca iti permiti s afaci in orice centru mergi al bucuresti. daca nu mergi unde iti permiti. e foarte simplu
pe urma timisoara. iasi e mai la urma.
din moment ce nu e nimeni care sa fi absolvit mai multe facultati ca sa poata avea o parerea obiectiva...
daca iti permiti s afaci in orice centru mergi al bucuresti. daca nu mergi unde iti permiti. e foarte simplu
Sunt cel mai pașnic om din lume. Dorințele mele sunt: o căsuță modestă, un pat bun si o gradina cu pomi. Iar dacă Domnul Dumnezeu ar vrea să mă facă într-adevăr fericit, as vedea spânzurați în acești pomi șase sau șapte din dușmanii mei...
- cosmina-gabriela
- elder
am mai spus-o si o mai zic
vrei sa inveti dintzareala in facultate, da la TM
nu e cu nimic mai prejos decat bucurestiul
vrei sa inveti dintzareala in facultate, da la TM
nu e cu nimic mai prejos decat bucurestiul