microvibratii pe timpan - handsfree-ul invizibil

aici gasesti ce vrei
microvibratii2009

microvibratii pe timpan - handsfree-ul invizibil

Postby microvibratii2009 » Sat Jul 11, 2009 7:03 pm

Lichidare de stoc - sisteme invizibile cu microvibratii pe timpan - ideale pentru o comunicare discreta- siostemul este compatibil aproape cu orice model nokia si sony ericsson
Pretul este de 40 lei - predare personala in cluj sau expediere prin posta ramburs in orice localitate din tara
sistemul cuprinde

HANDSFREE CU MICROFON PT NOKIA SAU SONY ERICSSON
2 MICROCASTI MAGNETICE NEODIM DE 3MM
UN MAGNET OU PENTRU ASPIRAT MICROCASTILE
AMPLIFICATOR AUDIO ALIMENTAT LA 9V
COLIER INDUCTOR

pRETUL ESTE 40 LEI - NEGOCIABIL LA CANTITATI MARI - OFERTA E VALABILA PENTRU LUNA IULIE - PRODUSUL NU ESTE CU NIMIK INFERIOR CA SI CALITATE ALTOR ASEMEMENEA PRODUSE MAI SCUMPE - NU EXIOSTA MICROVIBRATII ORIGINALE SAU IMPORT JAPONIA..ORICE ASTFEL DE SPECULATIE ARE ROLUL DE A RIDICA ARTIFICIAL PRETUL - NU EXISTA CIP DE MICROVIBRATIE - TOATE SISTEMELE FOLOSESC AMPLIFICATOARE AUDIO!

Maks
senior
senior

Re: microvibratii pe timpan - handsfree-ul invizibil

Postby Maks » Sun Jul 12, 2009 4:22 pm

la ce poate fi util?

marmotul
elite
elite

Postby marmotul » Sun Jul 12, 2009 4:27 pm

Maks wrote:la ce poate fi util?

oare??

am asistat si eu la scoaterea unei chestii de genul ce a stat la un nene in ureche vreo 4 luni, de la ultima sesiune...si cind s-a hotarit in cele din urma sa vina la spital ca incepuse sa il doara urechea....a ramas cu o cicatrice superba pe timpan si cu auzul afectat serios...asa ca mai ginditi-va cind folositi chestii de genul :roll:
qpepsi.gif

vazi
senior
senior

Postby vazi » Sun Jul 12, 2009 9:59 pm

marmotul wrote:

oare??

am asistat si eu la scoaterea unei chestii de genul ce a stat la un nene in ureche vreo 4 luni, de la ultima sesiune...si cind s-a hotarit in cele din urma sa vina la spital ca incepuse sa il doara urechea....a ramas cu o cicatrice superba pe timpan si cu auzul afectat serios...asa ca mai ginditi-va cind folositi chestii de genul :roll:

sau la cat le tineti ?
probabil nenea ala era blonda din banc, aia care asculta la mp3 player o sg melodie: "inspira... expira... inspira ... expira". cand un nesimtzit de doctor i le-a scos din urechi a murit asfixiata.
pq pas?

Bogdan_DD
senior
senior

Postby Bogdan_DD » Sat Jul 18, 2009 10:13 pm

marmotul wrote:

oare??

Lasa-i nene sa cumpere, creste adresabilitatea in sectiile de ORL, o noua patologie - Sindromul copiatorului cu hențfri - deja prevad noi studii prezentate la congrese.

AdrianaD
junior
junior

Postby AdrianaD » Mon Aug 10, 2009 9:49 pm

Sa nu va cumparati asa ceva. Sunt un pericol pentru sanatate. Pot produce perforatii de timpan de toata frumusetea in doar cateva minute. Si nu va explic cat de greu se scot dintr-un conduc auditiv inflamat , supurand si sangerand. Plus ca cel ce detine dragutza casca pe timpanul proaspat perforat urla de durere, face febra si are vertij.
Dar vorba cuiva: sa aibe si ORL-isti treaba la camerele de garda. (nu ca altfel nu ar avea).

Return to “Okazii”