Lichidare de stoc - sisteme invizibile cu microvibratii pe timpan - ideale pentru o comunicare discreta- siostemul este compatibil aproape cu orice model nokia si sony ericsson
Pretul este de 40 lei - predare personala in cluj sau expediere prin posta ramburs in orice localitate din tara
sistemul cuprinde
HANDSFREE CU MICROFON PT NOKIA SAU SONY ERICSSON
2 MICROCASTI MAGNETICE NEODIM DE 3MM
UN MAGNET OU PENTRU ASPIRAT MICROCASTILE
AMPLIFICATOR AUDIO ALIMENTAT LA 9V
COLIER INDUCTOR
pRETUL ESTE 40 LEI - NEGOCIABIL LA CANTITATI MARI - OFERTA E VALABILA PENTRU LUNA IULIE - PRODUSUL NU ESTE CU NIMIK INFERIOR CA SI CALITATE ALTOR ASEMEMENEA PRODUSE MAI SCUMPE - NU EXIOSTA MICROVIBRATII ORIGINALE SAU IMPORT JAPONIA..ORICE ASTFEL DE SPECULATIE ARE ROLUL DE A RIDICA ARTIFICIAL PRETUL - NU EXISTA CIP DE MICROVIBRATIE - TOATE SISTEMELE FOLOSESC AMPLIFICATOARE AUDIO!
microvibratii pe timpan - handsfree-ul invizibil
-
- Maks
- senior
- marmotul
- elite
Re: microvibratii pe timpan - handsfree-ul invizibil
Maks wrote:la ce poate fi util?
oare??
am asistat si eu la scoaterea unei chestii de genul ce a stat la un nene in ureche vreo 4 luni, de la ultima sesiune...si cind s-a hotarit in cele din urma sa vina la spital ca incepuse sa il doara urechea....a ramas cu o cicatrice superba pe timpan si cu auzul afectat serios...asa ca mai ginditi-va cind folositi chestii de genul

-
- senior
marmotul wrote:Maks wrote:la ce poate fi util?
oare??
am asistat si eu la scoaterea unei chestii de genul ce a stat la un nene in ureche vreo 4 luni, de la ultima sesiune...si cind s-a hotarit in cele din urma sa vina la spital ca incepuse sa il doara urechea....a ramas cu o cicatrice superba pe timpan si cu auzul afectat serios...asa ca mai ginditi-va cind folositi chestii de genul
sau la cat le tineti ?
probabil nenea ala era blonda din banc, aia care asculta la mp3 player o sg melodie: "inspira... expira... inspira ... expira". cand un nesimtzit de doctor i le-a scos din urechi a murit asfixiata.
pq pas?
- Bogdan_DD
- senior
marmotul wrote:Maks wrote:la ce poate fi util?
oare??
Lasa-i nene sa cumpere, creste adresabilitatea in sectiile de ORL, o noua patologie - Sindromul copiatorului cu hențfri - deja prevad noi studii prezentate la congrese.
-
- junior
Sa nu va cumparati asa ceva. Sunt un pericol pentru sanatate. Pot produce perforatii de timpan de toata frumusetea in doar cateva minute. Si nu va explic cat de greu se scot dintr-un conduc auditiv inflamat , supurand si sangerand. Plus ca cel ce detine dragutza casca pe timpanul proaspat perforat urla de durere, face febra si are vertij.
Dar vorba cuiva: sa aibe si ORL-isti treaba la camerele de garda. (nu ca altfel nu ar avea).
Dar vorba cuiva: sa aibe si ORL-isti treaba la camerele de garda. (nu ca altfel nu ar avea).