intrebari ANUL I
-
camivslu
- newbie

Re: intrebari ANUL I
da' lu albu la genetica cat ii ia sa dea rezultatele la examen?:-/
- iuria
- junior

Muuuult. La noi cam o lună a durat. Iar notele au fost micuţe. Nu cred că s-a picat, dar au fost mulţi de 7 şi 8, rar câte un 9. Nu ştiu dacă s-a luat 10 pentru că oricum notele nu au fost afişate, le-a luat şefa de serie de la secretară şi apoi fiecare şef de grupă pentru grupa lui.
-
camivslu
- newbie

aha.ms.pai noi am dat pe 20 examen deci mai avem de asteptat:))...dar carmen dutza cum e ?:-?( la biochimie)
-
ferret
- newbie

salut, stie cineva daca lucrarea la fizio se poate da in aceeasi sapt dar cu alta grupa? adica profii sunt ingaduitori sau daca nu ai venit la lp tau nu mai dai? tnx
-
durere de cap
- senior

ferret wrote:salut, stie cineva daca lucrarea la fizio se poate da in aceeasi sapt dar cu alta grupa? adica profii sunt ingaduitori sau daca nu ai venit la lp tau nu mai dai? tnx
de regula nu se poate decat cu grupa ta.anul trecut vorbise cineva sa dea in alta zi,ca fusese bolnav si l-a lasat.dar altfel nu; decat daca ai pile

-
darko19
Salut.
Imi poate spune si mie cineva ce carte ar trebui sa cumpar pentru aparatul circulator (inima ...)? In volumul II din Papilian (Splanhnologia) acest aparat nu este prezent.
Nu vreau sa invat pe cartea de la biblioteca pentru ca e foarte veche si abia se intelege ceva.
Imi poate spune si mie cineva ce carte ar trebui sa cumpar pentru aparatul circulator (inima ...)? In volumul II din Papilian (Splanhnologia) acest aparat nu este prezent.
Nu vreau sa invat pe cartea de la biblioteca pentru ca e foarte veche si abia se intelege ceva.
- Riley
- elder

Pt UMFCD trebuie Ranga, e o carte de torace-mai subtirica. In sem 2 se studiaza capul si gatul si se trecea si la cavitatea toracica. Se gaseste la libraria Eminescu (eu de acolo am luat-o in anul 1). Este adevarat, cartile de la biblioteca erau arhisubliniate si am preferat sa mi-o cumpar sa "mazgalesc" si eu
.
As for the destiny... all I know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can't do it alone. You still have to show up. You still have to build a bridge... to the one you love
Passion mothers greatness
Passion mothers greatness
- cosmina-gabriela
- elder

am eu niste Rangi : 3.tub digestiv abdominal, gl anexe.splina
6.viscerele toracelui
5.cap si gat
daca intereseaza pe careva :
3 si 6 le vand, 5 o imprumut
6.viscerele toracelui
5.cap si gat
daca intereseaza pe careva :
3 si 6 le vand, 5 o imprumut
-
yoana
- junior

de unde pot sa fac si eu rost de ultimele 2 cursuri la biocel, transport si semnalizare celulara.... 2 cursuri normale, nu alea pe care le am primit de la prof, un slide in engleza, unu in romana, scheme aiurea etc etc etc. astept un sfat. multumesc
-
durere de cap
- senior

yoana wrote:de unde pot sa fac si eu rost de ultimele 2 cursuri la biocel, transport si semnalizare celulara.... 2 cursuri normale, nu alea pe care le am primit de la prof, un slide in engleza, unu in romana, scheme aiurea etc etc etc. astept un sfat. multumesc
http://rapidshare.com/files/223692475/C ... a.ppt.html
altul nu gasesti.parerea mea.
-
nic
- newbie

imi poate spune cineva cum e examenul practic la biocel ? Am facut lp-ul cu o tipa pe nume Viviana Popa si din cat am inteles eu o sa dam examenul practic tot cu ea.
Multam' fain !
Multam' fain !
-
ferret
- newbie

salut, si noi am facut tot cu ea...din cate ne-a zis vor fi 6 intrebari (nu grile) si 2 poze. noi avem marti examenul asa ca iti spun mai multe dupa.spor la inv 

- daby
- senior

si eu fac cu ea si dau maine dar stiu k sunt 5 grile si 2 poze acum sa vedem
- daby
- senior

a fost cam aiurea intram toata grupa si ne dadea 5 subiecte in 10 min si mai intram iar pt poze nu ne-a dat notele pe loc
- Doddy
- elder

Noroc!
Imi spuneti si mie va rog cam cum decurge examenul mare la biocel? Cum sunt subiectele, cum decurge ascultarea, e usor de promovat, conteaza nota de la LP?
Mersi mult!
Imi spuneti si mie va rog cam cum decurge examenul mare la biocel? Cum sunt subiectele, cum decurge ascultarea, e usor de promovat, conteaza nota de la LP?
Mersi mult!
Nu vad optiuni decat aceea de a spera,
Cand se inchid usile ca statia urmatoare e de partea mea
-
d3vilish
Buna!
Spuneti-mi si mie va rog cand mai sunt examene la biocel...
Spuneti-mi si mie va rog cand mai sunt examene la biocel...

-
ferret
- newbie

cred ca cel mai bine ar fi sa te duci sa te interesezi la catedra. din cate stiu eu pana acum au fost seria 1 si 2(poate au mai fost si altii dar nu am auzit). deci examene mai sunt sigur dar trebuie sa te interesezi de data. si de preferat ar fi sa dai cu asistentul de la lp
-
durere de cap
- senior

Doddy wrote:Noroc!
Mersi mult!
examenul e usor,note mari.depinde de proful care te asculta: daca e dr.leabu atunci te trece prin toata materia,iti pune intrebari foarte logice;
-
paranoia
intrebare intrebatoare: daca esti la buget in primul an si treci la buget din anul 2 (hope not) ce taxa platesti? 
-
paranoia
pe 18 iulie e sigur unul, parca seria 6 il are!
pana acum a dat seria 1 si 2 miercuri!
pana acum a dat seria 1 si 2 miercuri!
- Doddy
- elder

durere de cap wrote:Doddy wrote:Noroc!
Mersi mult!
examenul e usor,note mari.depinde de proful care te asculta: daca e dr.leabu atunci te trece prin toata materia,iti pune intrebari foarte logice;
Mersi mult! Sper sa fie bine si sa iau nota mare!
-
ferret
- newbie

eu am dat cu dn hinescu si a fost ff ok...decat ca mai face discutii si pe langa sb...de la literatura pana la matematica si geografie. merge pe principiul ca un medic trebuie sa aiba cultura generala...si mi se pare normal
. mie mi-a placut f mult de dansul. si s-au luat note mari. cei care au facut cu dna viviana popa lp-ul sa se astepte la dansul. am obs ca de obicei dau impreuna examenul. multa bafta si spor
- Doddy
- elder

De domnul Popescu Alexandru la biocel, aveti idee daca poate fi examinator ? Si cam cum este?
Mai am si eu o "buba" mare... La restante la biochimie (cu d. Atanasiu), se pot obtine si rezultate decente (7-8), in cazul in care stii, evident, sau 5-ul e baza? Am avut azi examen, insa nu am stiut aproape nimic (recunosc ca nici nu invatasem... momentan e singura restanta...)
Mai am si eu o "buba" mare... La restante la biochimie (cu d. Atanasiu), se pot obtine si rezultate decente (7-8), in cazul in care stii, evident, sau 5-ul e baza? Am avut azi examen, insa nu am stiut aproape nimic (recunosc ca nici nu invatasem... momentan e singura restanta...)
-
De3a
- senior

AM si eu o intrebare la biocel la examen daca eu stiu subiectele care imi pica exista sansa sa ma mai intrebe si in plus ??
Aa....si se face media cu nota din lp sau e doar vrajeala ?si se tine cont doar de nota de la examenul mare ?
Aa....si se face media cu nota din lp sau e doar vrajeala ?si se tine cont doar de nota de la examenul mare ?
-
durere de cap
- senior

De3a wrote:AM si eu o intrebare la biocel la examen daca eu stiu subiectele care imi pica exista sansa sa ma mai intrebe si in plus ??
se tine cont de nota de la examenul mare.lp-ul nu conteaza. si da, te poate intreba in plus;asta e valabil pt orice examen oral.
-
De3a
- senior

Ms de raspuns ....si as mai avea o intrebare ....cate cati se intra la examenul asta ??
-
De3a
- senior

inca una si gata:))..al doilea sistem generator de energie care e?
- Doddy
- elder

Da nici un restantier la biochimie p'aici, sa-mi explice si mie cum decurg "ostilitatile" in toamna?
Examenul e la fel ca cel din vara (de mentionat ca am de dat ambele semestre)...
Da si note mai mari de 5 la restante?
Examenul e la fel ca cel din vara (de mentionat ca am de dat ambele semestre)...
-
jess
- junior

Doddy wrote:Da nici un restantier la biochimie p'aici, sa-mi explice si mie cum decurg "ostilitatile" in toamna?
atanasiu da note mai mari de 5, dar trebuie sa ii scrii mult si bine la subiecte si sa faci si grilele alea corect. examenul e ca si cel din vara...
e o carte a dansului cu grile, sa o cumperi si sa treci macar o data prin ea si sa iti intrebi colegii ce sub s-au dat acum, ca s-ar putea sa mai dea din ele si in toamna
- Doddy
- elder

Mersi mult de tot, Jess. Stiu de culegerea aia, am vorbit deja cu cineva care a scapat sa mi-o dea. Adevarul e ca am cam ignorat biochimia... si uite ca n-a fost bine.
Oricum, fata de ce se zicea de domnu' Atanasiu, ca e asa si pe dincolo, anul asta au picat ff putini la biochimie... nu cred sa fie mai mult de 20 cu restanta din seria 3... Sa speram ca va fi la fel si la restanta!
Oricum, fata de ce se zicea de domnu' Atanasiu, ca e asa si pe dincolo, anul asta au picat ff putini la biochimie... nu cred sa fie mai mult de 20 cu restanta din seria 3... Sa speram ca va fi la fel si la restanta!
-
De3a
- senior

care ati facut biochimie cu carmen dutza plss mai stiti cam ce subiecte a dat? plss
- Raluuuuu
- junior

cum se calculeaza creditele?
cate treb sa am ca sa trec in anul 2?
si daca am o restanta si nu o iau in sesiunea din toamna(Doamne fereste!), nu intru in anul 2??
nu inteleg nimic
(
cate treb sa am ca sa trec in anul 2?
si daca am o restanta si nu o iau in sesiunea din toamna(Doamne fereste!), nu intru in anul 2??
nu inteleg nimic
- AvLee
- elder

Daca imi aduc aminte bine aici la noi trebuia sa ai 80% din nr total de credite. Cel mai naspa e ca in anul 1 nu repeti doar anul daca nu ai nr de credite, trebuie sa dai admiterea din nou.
Nu stiu la ce facultate esti si kum puncteaza ei fiecare examen, dar in general cu un singur examen nu prea ai kum sa intri in situatia asta.
Nu stiu la ce facultate esti si kum puncteaza ei fiecare examen, dar in general cu un singur examen nu prea ai kum sa intri in situatia asta.
AvLee : philosopher, warrior , poet and lover.
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
I am not like the other lumbering trolls, I am a gracefull elf
De ce sa ne plangem ca suntem nedreptatiti atat timp cat avem arme si libertatea de a le folosi - Leto Atreides
- elddar
- senior

De3a wrote:care ati facut biochimie cu carmen dutza plss mai stiti cam ce subiecte a dat? plss
am facut dutza acum 3 ani biochimie si chiar ne-a invatzat o gramada , desi pare exigenta si va sperie cu o gramada de chestii ,pana la urma e metoda ei de a pune studentii cu burta pe carte . din cate imi aduc aminte da note mici la lucrarile din timpul anului, dar la examul practic e foarte de treaba , da note mari dk ai bunu simt sa invetzi chestii importante, elementare .
ps. vezi ca-i place genetik
ps2: nu se tine cont la nota finala de lucrarile din timpul anului, si din cate imi aduc aminte nici de examul practic
,,[..]I walk to the horizon
And there I find another[...]"
And there I find another[...]"
- Doddy
- elder

Asa, ca bine zis 
Am restanta la biochimie... biochimia are 11 credite, iar pentru promovare trebuie 48 / 60. Deci, practic sunt promovat? Cu examenul ce se intampla, e obligat sa il dea cu mine pana il iau in conditiile astea? Sau daca nu imi da numarul de credite, e "la revedere" si examenul? (nu am ganduri sinucigase sa merg nepregatit la restanta, sper s-o iau din prima si sper sa ma mobilizez sa obtin si o nota cat de cat ok, sunt doar sunt curios ce se intampla in conditia asta).
Am restanta la biochimie... biochimia are 11 credite, iar pentru promovare trebuie 48 / 60. Deci, practic sunt promovat? Cu examenul ce se intampla, e obligat sa il dea cu mine pana il iau in conditiile astea? Sau daca nu imi da numarul de credite, e "la revedere" si examenul? (nu am ganduri sinucigase sa merg nepregatit la restanta, sper s-o iau din prima si sper sa ma mobilizez sa obtin si o nota cat de cat ok, sunt doar sunt curios ce se intampla in conditia asta).
-
jess
- junior

biochimia e musai sa o iei pana in sesiunea de credite. adica pana prin noiembrie. poti sa ramai cu ea pe cap pana atunci, dupa asta repeti anul.
totusi, daca inveti lucrurile elementare iei sigur 5 pana in noiembrie (daca te si prezinti la examen) pentru o nota mare insa, trebuie sa inveti bine.
totusi, daca inveti lucrurile elementare iei sigur 5 pana in noiembrie (daca te si prezinti la examen) pentru o nota mare insa, trebuie sa inveti bine.
-
De3a
- senior

daca ai o restanta se poate da marire? stiu k teoretic cica nu poti sa dai , dar practic?
-
jess
- junior

De3a wrote:daca ai o restanta se poate da marire? stiu k teoretic cica nu poti sa dai , dar practic?
teoretic nu poti, practic de vreo 4 ani se tot poate si cred eu ca si in anul asta se va putea, totul e sa ii ignori pe cei care iti spun ca "de anul asta nu o sa mai fie asa" si sa te apuci din timp sa inveti.
nici macar ultimul mesaj venit din partea conducerii facultatii nu face clara treaba asta..." nu poti da mariri daca ai restanta, dar poti daca ai absenta in sesiunea de vara''.
-
De3a
- senior

aha..ms mult..si cand aflu daca pot sa dau?
-
De3a
- senior

si inca o intrebare si gata:D..cate credite are anatomia pe semestru 1 si cate are pe 2?