Sonnia wrote:acum e oficial! pe 22 ne ducem la taiere) bafta!
ps : pt cei trecuti prin admitere...care e sa stai sa ti corecteze lucrarea? :-s
ce frumos suna :X Doamne ajuta sa fie asaSonnia wrote:si cel mai mijto e sa vezi cum se incrunta dna corectoare cand nu gaseste mai nimic gresitsi o ia de la cap
Kamy wrote:am citit eu bine acolo pe site, anul asta sunt 400 de locuri la fara taxa? ca asta inseamna buget nu? :-/
si care e din constanta? ca as vrea sa stiu cand e admiterea si aici
Kamy wrote:am citit eu bine acolo pe site, anul asta sunt 400 de locuri la fara taxa? ca asta inseamna buget nu? :-/
si care e din constanta? ca as vrea sa stiu cand e admiterea si aici
holliday wrote:Bine macar ca aveti timp sa va plangeti.![]()
Succes la examen.
Amaria wrote:Buna ziua!![]()
Si eu dat anul acesta admiterea la medicina.
Din pacate,m-am apucat destul de tarziu de invatat datorita unei prioade total nefaste din viata mea care a aparut exact cand nu trebuia(decesul mamei,apoi accident de masina si intr-un final cineva ne-a spart casa si ne-au furat mai tot ce se poate fura de la calculator pana la oale de bucatarie si covor...).De invatat cum trebuie m-am apucat cam acum o luna,si desi biologia o stapanesc cum trebuie mai am de lucrat la chimie si sper ca in 2 luni sa fie totul pus la punct si sa intru la buget,oricum admiterea reprezinta o prioritate si sper sa nu ma urmareasca ghinionul si acolo.
![]()
Multumesc formului pentru ca citindu-l mi-a raspuns la foaaarte multe intrebari si mi-a alungat din temerile fata de facultatea de medicina(chit ca mi-a creat altele).
Singura problema este dupa cum am spus chimia.Sunt la profil uman,deci nu fac la scoala insa incerc sa prind singura..pana acum mi-a reusit.Am avut o perioada cand am lucrat si imi plateam meditatiile,insa nu prea puteam sa fac fata si scolii si meditatiilor si unui job,asa ca am ales ce e mai important si am zis ca mai bine singura...sper din tot sufletul sa intru la buget.
Amaria wrote:.
Singura problema este dupa cum am spus chimia.Sunt la profil uman,deci nu fac la scoala insa incerc sa prind singura..pana acum mi-a reusit.Am avut o perioada cand am lucrat si imi plateam meditatiile,insa nu prea puteam sa fac fata si scolii si meditatiilor si unui job,asa ca am ales ce e mai important si am zis ca mai bine singura...sper din tot sufletul sa intru la buget.
kooksee wrote:holidei iar esti jenant.
holliday wrote:Doamne ajuta!
Ca altfel nu prea vad cum...
holliday wrote:
cateva precizari insa:
primii 800..
razvv wrote:Nu sunt 800 sunt 592(buget+taxa mg) dupa http://www.univermed-cdgm.ro/?pid=1693
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests